Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 19:27

ziro4vr írta:na itt van a taktikus is, jó hogy rajta van a bajusz, mert különben úgy néz ki, mint a nagymamám :lol:

mondjuk hogy miről beszél azt maga sem tudja

én mostanában kezdtem nézni sport1-es streameket de iszonyat jót szakadok ezeken a "szakértőkön". :lol:
Sir Taktikus Alex meg nem hiába lett trollfoci mém, ha random wikipédia cikkeket olvasna akkor sem lehetne közhelyesebb. :lol:

Ott szakadtam, mikor Adebayort azért okolta, hogy nem jön vissza labdákat kérni... :lol:
Igen, majd felviszi, kicselez mindenkit, és beqrja, ő ez a fajta játékos. :mrgreen:

az pedig a másik, hogy a 2011-12-es szezonról volt szó, hogy azt mákolták be, és azt bizony bemákolták.
nem érted mert nem akarod érteni. igen bemákolták, máskor meg amikor megérdemelték volna, akkor az ellenfél mákolta be. van ez így a fociban. :shutup:

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 19:26

Ez a Soldado egy igazi szerencsétlen... :lol:
Megnyugvás ha nála van a labda... :salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 4., szombat 19:23

nem értetted meg a mondandóm lényegét, de akkor mégegyszer.
lehet csűrni-csavarni, de ha láttad abban az évben a chelsea (főleg az egyenes kieséses szakaszban) párharcait, el kell ismerned, hogy egészen példátlan szerencse széria volt mellettük az összes párharcban.
ha pedig nem láttad őket, akkor ne vitatkozzunk erről.

az pedig a másik, hogy csak a 2011-12-es szezonról volt szó, hogy azt mákolták be, és azt bizony bemákolták.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 19:19

ziro4vr írta:na itt van a taktikus is, jó hogy rajta van a bajusz, mert különben úgy néz ki, mint a nagymamám :lol:

Honnan szerezted ezt az avát? :lol: :lol: Hatalmas. :lol:

On: Bentaleb baromi jó eddig.

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 19:10

nem e ?
nem.
nem értetted meg a mondandóm lényegét, de akkor mégegyszer.
aztán jött a barca elleni párharc, amihez foghatót én nem láttam az utóbbi 10 évben.
Én meg ahhoz fogható csalást nem láttam(nem is hallottam) ilyen szinten mint ami a 2009-es chelsea-barcán volt, talán maradona kézgólja, de az is csak egy szitu, ott meg hány olyan volt...

A másik 2008-as eset meg amikor terry elcsúszott pont a döntő tizi előtt, bár ez tényleg csak puszta pech.
A Chelsea megérdemelten nyert BL-t, nem azért mert az adott szezonban jó volt, hanem, mert JM óta folyamatosan ott voltak a tűz közelébe(talán már Ranierivel is ha jól emlékszem), és kijárt nekik már egy bl győzelem. Persze ezt a barcások képtelenek elfogadni mert abban az évben rajtatok csattant az ostor az elődöntőben, bár ott a flegmaság már nem ismert határokat, mindent be akartak panenkázni messiék.
A sors amit egyszer elvesz, azt máskor visszaadja és viceversa.
Ezért is reménykedem, hogy idén nekünk is leesik már az az átkozott tizedik, annak ellenére, hogy szerintem messze vagyunk csapatjátékban a bayerntől. De talán most lesz egy kis szerencsénk is, ellentétben az elmúlt 3 év elődöntőihez képest.
Na de ez már off.

On: gyenge ez a spurs Bale nélkül.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 4., szombat 19:07

na itt van a taktikus is, jó hogy rajta van a bajusz, mert különben úgy néz ki, mint a nagymamám :lol:

Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 19:04

Voltak remek momentumaink, de összességében eddig egyértelműen jobb a Senal, fel kell javulnunk a második félidőre, ha tovább akarunk jutni... Kiegyeznék egy döntetlennel is. :D

Adebayoron azért látszik, hogy nem 100%-os még... Lehet, hogy nem lenne hülyeség behozni a helyére HurriKane-t.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 19:02

Elöl az a Cazolra-Gnabry-Walcott hármas nagyon érzi a játékot, Rosicky pedig szépen osztogat... B-)
Jó kis meccs eddig, de a sp?rstől többet vártam...

Jah de egy valamiben nem csalódtam a sp?rsben, van néhány undorító játékosa! :coffee:
Zombori úr is többet vár a sp?rstől, fosnak az Arsenaltól! :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 19:07-kor.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 4., szombat 18:52

Santii :)
Weak foot :)

Ez teli labda nem? Azert rikito. Akkor meg majdnem.mondegy a szine. Fifaba az ilyet konnyu meglatni,abba valo
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 4., szombat 18:50

nyertek sampion ligát, és nem mákoltak
nem e ?

a rendkívül veretes genk,leverkusen,valencia hármas mellől az utolsó körben jutottak tovább, a csoportelsőség is úgy lett meg, hogy a leverkusen leikszelt a genk-el az utolsó fordulóban.

aztán a 16 között a napoli ellen hosszabbításban mentek tovább, ha emlékeim nem csalnak, ott is többször csak fortuna mentette meg őket.

a 8 között egy szintén veretes benficát kaptak, akik ellen szintén könnyen kieshettek volna, mikor a visszavágón egyenlített a benfica, és elkezdtek nyomni a portugálok, voltak is helyzeteik, de a végén tovább ment a chelsea.

aztán jött a barca elleni párharc, amihez foghatót én nem láttam az utóbbi 10 évben.
nem, nem savanyú a szőlő, de ennyi ziccerrel, kapufával + tizenegyessel 3-4 párharcot meg lehet nyerni, ehhez képest csak továbbmászott a chelsea.

jött a döntő, ahol (javítsatok ki, ha tévedek) szintén a bayern volt a jobb, és ott is az utolsó percekben mentette drogba hosszabbításra, ahol robben tizit hibázott, majd a 2x15 perc végén a tizenegyespárbajt már a chelsea nyerte.

annak ellenére, hogy egyik ellenfelüket sem focizták le, és a legtöbb esetben nem ők voltak a jobbak, az, hogy mennyire megérdemelt, az még mindig relatív, nyilván hatalmasat küzdöttek, a kapus is a csapat része, stb.

de az a szerencse, ami őket ebben a komplett bl idényben végigkísérte, szerintem abszolút páratlan.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 4., szombat 18:49

Én például régebben jobban követtem a magyar focit, mint most, mégsem alakult ki bennem kötődés egyik csapat iránt sem, ez máig így maradt.
Ezért írtam, hogy ebbe születni kell, egy madridi srác sem a TV előtt dönti el, hogy ő most Real Madrid vagy Atletico Madrid szurkoló lesz!
Te nem tudsz úgy, de vannak akik igen. Vannak itt is a fórumon, akik már voltak Madrid meccsen, persze nem annyiszor, mint te FTC-n. De ott volt, és szurkolt, igazi madridistaként. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal macerásabb külföldi csapatnak drukkolni, mint egy hazainak... persze aki igazi drukker és nem csak úgy divat. Aki igaz szurkoló a tévé előtt a haverokkal, vagy egy sörözőben, egy Madrididista összejövetelen ugyanúgy tud drukkolni, mint te a stadionban, ugyanúgy eltud keseredni a meccs után vagy örülni, mint te. ÉS ez az érzés ugyanúgy végig kíséri a napját... ezt nevezzük fanatizmusnak. :)
Az, hogy egy magyar madridista felérhet-e egy madridihoz, szintén érdekes kérdés... Nyilván más úgy felnőni, hogy abban a városban élsz, ahol van a csapat, kijársz a meccsekre, testközelből tapasztalhatod azt az eufóriát, ami az együttest övezi, ettől függetlenül szerintem nem kell feltétlenül különbséget tenni a spanyol és a külföldi drukkerek között. Ami összeköt minden madridistát, az a Real, ami összeköt minden culét, az a Barça, itt nem számít a nemzetiség. Szerintem. :)
Azért a macerás szerintem rossz szó, hazai csapatnak sokkal macerásabb...
Tegyük föl pld a Fradi megnyeri jövőre a BL-t és néhány ázsiai srácnak megtetszik a csapat(divatból vagy sem az nem érdekes) és elkezdenek neki szurkolni!Akkor ők ugyanolyan Fradisták mint én?Ki van zárva..Vagy 10 év múlva ők ugyanakkora Fradisták lesznek?Nem hiszem!Aki nem él abban a közegben az ezt szerintem nem élheti át!Engem pld felháborítana, hogyha egy-egy sikeresebb széria után az én csapatomat ellepnék az ázsiai turisták..

Én ezt máshogy látom de ennyi! :)

Közben Cazolra szép kis gólt rúgott! :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBarni 2014. január 4., szombat 18:51-kor.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 18:48

GT koppasszák a csirkét :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:47

Ehh

Érett sajnos.

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:46

SANTIIIIIII OTTT VAAAAANNNN!!!!!!!!!!

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 18:43

Ki kellene herélni azt a homár tervezőt, aki ilyen rózsaszín labdákat tervez, szebb szinűt hányok komolyan... :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 4., szombat 18:42

Évelején HP azelőtt Aurasma még azelőtt meg valami Autonomia.
Nem lehet hogy ezek a HP leányvallalatai?Nemtom csak kérdem...

Ami meg a haza csapatnak való szurkolást illet..Mé',otthon mióta van foci? :roll: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 4., szombat 18:40

Az egy jó bedobás volt, Danny :lol: :lol:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 4., szombat 18:33

egy külföldi csapatnak nem is lehet szerintem úgy szurkolni, mint egy saját országodban lévő csapatnak!
Te nem tudsz úgy, de vannak akik igen. Vannak itt is a fórumon, akik már voltak Madrid meccsen, persze nem annyiszor, mint te FTC-n. De ott volt, és szurkolt, igazi madridistaként. Inkább úgy fogalmaznék, hogy sokkal macerásabb külföldi csapatnak drukkolni, mint egy hazainak... persze aki igazi drukker és nem csak úgy divat. Aki igaz szurkoló a tévé előtt a haverokkal, vagy egy sörözőben, egy Madrididista összejövetelen ugyanúgy tud drukkolni, mint te a stadionban, ugyanúgy eltud keseredni a meccs után vagy örülni, mint te. ÉS ez az érzés ugyanúgy végig kíséri a napját... ezt nevezzük fanatizmusnak. :)

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2014. január 4., szombat 18:33

Marci77 írta:Barton. Hiányzik az első osztályból :D

Drake,pont ezzel kapcsolatban akartam kérdezni,hogy mi ez a harci kiálltás a Sp*rs mezen? (meg év elején nem HP volt?)
Évelején HP azelőtt Aurasma még azelőtt meg valami Autonomia.

A szponzorok is rájöttek,hogy nem éri meg szponzorálni a csapatot,mert úgyiscsak 1 ember nézi a meccseiket. (GT) :mrgreen:

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 18:32

Huni, még mindig szakadok a kommentjeiden
Jó, mivel arsenalos is vagy már vártam, hogy visszavágsz.

A többi csapat szurkolóinak nincs nagy arca? A Chelseaseknek mikor bemákolták a sampion ligát? :hmmm:

De nekik van amire, mert nyertek sampion ligát, és nem mákoltak, csak az utálat beszél belőled megint. :)
Bőven megérdemeltek egy bl trófeát, a 08 és főleg 09-ben történtek után...if you know what i mean... :hmmm:

Vissza: