Bundesliga

Foci a Real Madridon túl...
kovacspeter
Kedvenc játékosaid: Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bundesliga

HozzászólásSzerző: kovacspeter » 2014. január 5., vasárnap 6:45

Nem értem hogy írhat valaki olyat, hogy túlértékelt támadó a lengyel. Senki nem az alapján magasztalja, hogy nekünk vágott 4et. Egyszerűen rá kell nézni a statisztikáira, hogy a Bundeslgiaban több mint 50%os átlagot hoz amióta Dortmudnban van, s a BLben is 50% közeli az átlaga...

Akárki akármit mond én örültem volna az érkezésének, még pénzért is nem még hogy ingyen....

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 1:13

A legtúlértékeltebb csatárok egyik (értsd Robert Lewandowski), úgy rúgott egyszer egy elvileg bitang jól védekező csapatnak 4-et, hogy rúghatott volna többet is. 16-os környékén életveszély, mint Ruud van Nistelrooy fénykorában, de gyorsabb, mozgékonyabb, veszélyesebb távolról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 5., vasárnap 1:10

de nagyon kevésen múlnak dolgok ilyen szinten.
ez meg a másik, az aktuális forma sokat dob a megítélésen, nem beszélve a sérülésekről.
a lényeg, hogy lewa topcsatárnak számít, most az, hogy mennyire szűk elit, az már másik téma, de szerintem a top 5 és top 10 között van meg a helye.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 5., vasárnap 1:04

a top 5 azért szerintem túlzás, mert messi, falcao, suarez, aguero és ibra szerintem jobbak nála, viszont mondjuk az rvp, balo, cavani, gomez, costa, benzema, llorente, negredo, stb. vonal nem hiszem, hogy magasabb szintet képviselne nála.
Bocs de nem tudom kihagyni :D :D Ebből a témából és ebből a hszből egy név egyből feltűnt. Mario Balotelli. :mrgreen: Totál off, de ha már itt tartunk, ő az aki számomra a világ legtúlhypeoltabb focistája :) Bocsánat, befejeztem.

(Gomez&Llorente :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

"EZek közül egyik sem csatár, szóval nem befolyásolja a dolgokat különösebben."
Igen, jól látod. A többit találd ki Te magad.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 5., vasárnap 0:58

kapor_89 írta:és megnézem amikor a gálakezdőjük nem a Ribery Müller Robben trióval fog végződni.
EZek közül egyik sem csatár, szóval nem befolyásolja a dolgokat különösebben.
kapor_89 írta:de ne csináljunk belőle Falcaot vagy Aguerot.. 1 meccsből pedig csak a hülyék ítélkeznek.
Miért ők mivel jobbak? Azért a Bundesliga az elmúlt években simán ott van a top 3 bajnokságokban, és Lewandowski az elmúlt 2 idényben eléggé adta, minden fronton, szépen termelte a gólokat. A fent említett két csatár semmivel sem teljesített jobban a lengyelnél, Aguero meg aztán pláne nem.
Dupla D írta:én se tartom sokra a lengyelt. szerintem a legtúlértékeltebb csatárok egyike.
Pont, hogy alulértékelt. Ha csatárkérdésről volt szó, mindig Falcao, Suarez vagy Aguero neve jött szóba. Egy-két ember kivételével az ő nevét sosem írta be senki. Egyáltalán nincs túlértékelve. Pedig a számok meg a teljesítmény önmagáért beszélnek, mégsem jött szóba szinte sose.
Dupla D írta:Higuval van egy szinten.
:lol: Sokan örülnének, ha Igájn olyan jó lenne, mint Lewandowski.
realistahuni írta:Én azért elfogadnék egy középszerű Lewat jövőre, főleg ilyen áron.
Én is így gondolom.
'shutterisland írta:lewa iszonyatosan jó csatár.
jól fejez be, jól lő, jó fejjel és nagyszerűen érkezik.
amit pedig hozzátennék, hogy abszolút nem gyenge játékban sem, pedig már láttam pár helyen, hogy falábúzzák, ez nem igaz.
Látod, sokan még sem így látják. Láttam pár Dortmund meccset, és egyáltalán nem falábú. Igaz kicsit önző, de ha gólokat lő, én leszarnám. Persze a Dortmundba tökéletesen beleillett, és az egy nagyon jól működő gépezet, szóval lehet nem fog úgy muzsikálni, mint ott, ettől függetlenül penge csatár. CSATÁR.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 5., vasárnap 0:54

Szerintem Falcao nem jobb nála, de nagyon kevésen múlnak dolgok ilyen szinten. Falcao a BL-ben még nem bizonyított semmit se, de lehet már nem is fog. Lewa meg brutális volt eddig minden porondon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 5., vasárnap 0:24

lewa iszonyatosan jó csatár.
jól fejez be, jól lő, jó fejjel és nagyszerűen érkezik.
amit pedig hozzátennék, hogy abszolút nem gyenge játékban sem, pedig már láttam pár helyen, hogy falábúzzák, ez nem igaz.

szerintem abszolút nincs túlértékelve, a jelenkor legjobb csatárai közé tartozik, és ennyire is taksálják.

a top 5 azért szerintem túlzás, mert messi, falcao, suarez, aguero és ibra szerintem jobbak nála, viszont mondjuk az rvp, balo, cavani, gomez, costa, benzema, llorente, negredo, stb. vonal nem hiszem, hogy magasabb szintet képviselne nála.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 5., vasárnap 0:14

realistahuni írta:Asszem mindenféleképpen ki kell néznünk egy fiatal csatártehetséget.
ez itt off, de biztos vagyok benne, hogy Pereznek nem ez a gondolata. fog hozni egy elit csatárt (aki szerintem Falcao lesz) bármennyi is legyen az ára. Bale-t is elhozta, pedig arra a posztra még erőltetni se kellett volna a vételt. viszont, akit fogunk venni, az tuti, hogy mocsok drága lesz. (60-90 millió közé saccolom).
de mivel, ha jön valaki, akkor Benya megy, ezért ott visszajöhet a fele a pénznek.

off vége.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 0:11

azt a 4et én is bevertem volna ...

:mrgreen:
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 5., vasárnap 0:07

Ugyanaz az eset mint a múltkori Bale-dannen dolog, már csak azokat a beszólásokat vártam, hogy "azokat én is bevertem volna". :lol:
Komolytalan vita.

Én azért elfogadnék egy középszerű Lewat jövőre, főleg ilyen áron. Lassan viszont ott tartunk, hogy minden értelmes csatár mozdíthatatlan lesz, talán Falcaora van egy kevés esélyünk.
Benzema meg itt már kijátszotta a lapjait, és ezt Perezék is tudják, max akkor lesz maradása ha ver egy mesterhármast a BL döntőben.
Asszem mindenféleképpen ki kell néznünk egy fiatal csatártehetséget.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 5., vasárnap 0:05

én se tartom sokra a lengyelt. szerintem a legtúlértékeltebb csatárok egyike. azért ő sem rúg ám be mindent, mint az előbbi pár kommentben leírtátok. sőt. ellenünk tényleg bejött neki minden, azon nincs is mit magyarázni, de azért irgalmatlan helyzeteket tudott elbaszni a bundásban, ráadásul nem is olyan kis számban. szerintem kb. Higuval van egy szinten.
a másik, hogy Pep most leginkább vérbeli csatár nélkül szereti kiküldeni a bajorokat, szóval szerintem nem fog alapember lenni ott. de aztán cáfoljon rám.

szerk.: látom másnál is előkerült a túlértékelt szó. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 4., szombat 23:59

Valahol félúton van az igazság fiúk, de itt a kulcs nem Lewa tudásában van, hanem a Bayernben. Szerintem nem fog ő oda illeni, és megnézem amikor a gálakezdőjük nem a Ribery Müller Robben trióval fog végződni. Persze a horváthoz képes előrelépés, tehát a vita majdnem értelmetlen, a Bayern mindenféleképpen király üzletet csinált, de ne csináljunk belőle Falcaot vagy Aguerot.. 1 meccsből pedig csak a hülyék ítélkeznek.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 4., szombat 23:42

Egy klasszikus befejező csatár dolga, hogy időben érkezzen és amit oda passzolnak ő gólra váltsa...azt hiszem ezt ő teljesíti, szóval hol itt a probléma? Hány olyant láttunk már amikor Pipita vagy Karim erre képtelen volt. Ezért lehettek tavaly olyan jók a németek, nem komplikálták túl a focit, a csatár az rohadtul csatár volt, nem a kp-n rohangált jobbra-balra, nem az ellenfél középpályásaira védekezett, sokan csodálkoznak hogy Benzema eltűnik egy-egy meccsen...hát én ezen nem csodálkozom
Sajnos Madridban, de leginkább Spanyolországban máshogy látják most a focit. A Barcat ne is említsük...ott Messi lassan a kapustól fog indulni :D

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. január 4., szombat 23:33

L.Miki írta:Abból a négy gólból, minimum hármat ajándékként kapott a védőinktől. Nem kellett nagy futballtudás, csak lőni, amit minden focista tud. Három gólból, hármat az ötösről szerzett, hála a védekezésünknek. Egyet pedig büntetőből... ezért kéne fejet hajtani?
Én nem bántom, de azért ne emeljük már fel a csillagos egekig, mert rúgott négyet nekünk.
Hagyjad már ezt a sok hülyeséget... Nehogy már 4 gólt magyarázni kelljen. Meg ilyen hülye szövegeket, hogy a védelem HAGYTA, meg az ötösről könnyű gólt szerezni, úristen...... Ennyi fasságot komolyan. Majd biztos Ramosék direkt hagyták, hogy gurítson 4-et. Meg talán az 5-ösre is érkezni kell, tudni kell jól helyezkedni a védők között. De nyilván ajándékként kapta a 4 gólját... CHIT.
Anthony írta:Azért mert 4-szer belebotlott a labdába a Real ellen világsztár lett. Eszméletlen :lol:
:lol: :lol:
Ezt nagyon nem is kell (lehet) kommentálni. Ülj le, 1-es.
Anthony írta:Középszer, a Dordmund is mindent üres kapura kijátszott, azokat pofozta be.
A mi sztár csatáraink érdekes módon még az üres kaput is képesek kihagyni. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Világklasszis lenne Lewandowski oda előre az elmúlt évekhez képest...

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 4., szombat 23:28

Abból a négy gólból, minimum hármat ajándékként kapott a védőinktől. Nem kellett nagy futballtudás, csak lőni, amit minden focista tud. Három gólból, hármat az ötösről szerzett, hála a védekezésünknek. Egyet pedig büntetőből... ezért kéne fejet hajtani?
Én nem bántom, de azért ne emeljük már fel a csillagos egekig, mert rúgott négyet nekünk.

És ismét leszögezem, nem bántom, jó kis játékos, de attól, mert négyet rúgott nekünk, nem Istenkirálycsászár.
Itt sokan túlkombináljátok a dolgokat. Amit 4 gólt kaptunk,úgy beszéltek róla,mintha semmi nem lenne,bárki megtudná csinálni... miért kicsinyítitek le? És nem csak a 4 rúgott góljáról van szó,amit egy csatártól el lehet várni,azt ő megteszi. Gólokat lő,lehet,hogy olyanokat,amik ki vannak játszva,de akkor is,oda érkezni kell,helyezkedni,be kell lőni,jól tartja meg a labdákat,ha Benzema ezeket megtenné,Isten lenne nálunk. Nem egy Ronaldo a lengyel,de abszolút alulértékelt itt.

A Bayernben ontani fogja a gólokat,ezt most mondom.

Egyébként meg,igen is bántod,kiemeltem azt a részt,ahol épp azt teszed. :lol:
:goat:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 4., szombat 23:05

realistahuni írta:Na még a végén kiderül, hogy Böde szint. :roll:
Ha valaki négyet rúg a Real Madridnak azt nem kell(ene) és nem is szabadna megmagyarázni, mert a történelem során nem sokan mondhatják el ezt magukról, ráadásul nem éppen a los angelesi nyári tornán szórt meg, hanem egy bl elődöntőben
Abból a négy gólból, minimum hármat ajándékként kapott a védőinktől. Nem kellett nagy futballtudás, csak lőni, amit minden focista tud. Három gólból, hármat az ötösről szerzett, hála a védekezésünknek. Egyet pedig büntetőből... ezért kéne fejet hajtani?

És ismét leszögezem, nem bántom, jó kis játékos, de attól, mert négyet rúgott nekünk, nem Istenkirálycsászár.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 4., szombat 22:52

Azért mert 4-szer belebotlott a labdába a Real ellen világsztár lett. Eszméletlen :lol:

Na még a végén kiderül, hogy Böde szint. :roll:
Ha valaki négyet rúg a Real Madridnak azt nem kell(ene) és nem is szabadna megmagyarázni, mert a történelem során nem sokan mondhatják el ezt magukról, ráadásul nem éppen a los angelesi nyári tornán szórt meg, hanem egy bl elődöntőben. :coffee:

Ja és minimum top 5-ös csatár még azok szerint is akik nem kifejezetten kedvelik, úgyhogy nem nevezném éppen középszernek.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 4., szombat 22:30

Wertz írta:Lewandowski túlértékelt? Pont ellenkezőleg, az egyik legjobban lenézett játékos. Az egyik leghasznosabb, legsokoldalúbb csatár a világon.
Azért mert 4-szer belebotlott a labdába a Real ellen világsztár lett. Eszméletlen :lol:
Középszer, a Dordmund is mindent üres kapura kijátszott, azokat pofozta be. A Bayernnél is ki lesz szolgálva rendesen, a bundásba jó lesz 5-ről meg 10-ről pöcizni a lasztit a hálóba, de egyébként nem nagy szám. Ingyér persze jó volt.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 4., szombat 22:20

tubatibi írta:Lewa hatalmas igazolás volt a bayernnek, kár, hogy nem mi vettük rá, nagyon jó lett volna. :roll:

kíváncsi vagyok ,hogy mandzukic hova megy, vagy marad cserecsatárnak?
Arsenalos haverom szerint náluk köt ki. Nem tudom, hogy vannak-e ezzel kapcsolatos hírek vagy már halucinál a Giroud-Bendtner okozta sokkoktól :mrgreen:

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 4., szombat 22:11

Lewa hatalmas igazolás volt a bayernnek, kár, hogy nem mi vettük rá, nagyon jó lett volna. :roll:

kíváncsi vagyok ,hogy mandzukic hova megy, vagy marad cserecsatárnak?
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: