Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 14:21

Írtad a Milant... persze, hogy nem tartanák ennyire jóra, mert a Milan egy kalap szar, közepes játékosokkal. azért nálunk nem közepes játékosok vannak, persze, hogy nagyobb az elvárás
Ugyanez az özil,ezzel a tudással,ezzel a hajjal,ezekkel a szemekkel......igy értettem. A lényeg,hogy a MADRID MIATT volt ez a nagy HARC......MIATTUNK nyilatkozott még a pápa is......nem vetettétek észre,még a takaritónőket is nyilatkoztatták.....minél több ellenkedés jöjjön.
Mondjuk Özil még mindig jobb vétel volt eddig az Arsenalnak 50 körül, mint nekünk Bale egy százasért.
91. De majd meglátjuk. A kettő között van némi különbség azért ha a pályán mutatott eddig teljesitményüket nézzük a walesi javára.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 14:19

Egyébként nem emelkedik ki a Arsenalból, de nem is tűnik el.
Mondjuk Özil még mindig jobb vétel volt eddig az Arsenalnak 50 körül, mint nekünk Bale egy százasért.
mert a Milan egy kalap szar
Kis tisztelet sosem árt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. január 5., vasárnap 14:18

R.M.C.F írta:Nekem hány és hány haver jött......eladtátok a legjobbotokat....hehehe......ezek mind a média agymosott hulladékjai akik azt sem tudják ki mit tud...csak nyomják amit hallanak. A real elleni rigmusok,meg elég hangosak.
Ismerős szitu... amikor egy haverom (barcás :mrgreen: ) oda jön azzal hozzám, hogy úristen milyen egy analfabéta a csapatom, mert eladtuk a csapatunk legeslegjobbját, a húzóembert és helyette megvettük Balet, aki még labdába sem tud rúgni, annyira béna... :ozil: csak néztem egy nagyot és elköszöntem.

Egyébként nem emelkedik ki a Arsenalból, de nem is tűnik el. Pont oda való, szerintem. Kiosztja a kis passzait, megnyerik a kicsik ellen a meccseket, néha a nagyok ellen is és készen vagyunk.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 5., vasárnap 14:15

R.M.C.F írta:
Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle,
Elmondom:
Azért az szerintem nem nagy bűn, ha egy csapat szurkolói nagy dolgokat várnak el egy olyan játékostól, aki amúgy nem rossz játékos, és még egy Real Madridból is jön.

Írtad a Milant... persze, hogy nem tartanák ennyire jóra, mert a Milan egy kalap szar, közepes játékosokkal. azért nálunk nem közepes játékosok vannak, persze, hogy nagyobb az elvárás.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 5., vasárnap 14:10

Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle,
Elmondom:

Azt amit a média beléjük sulykolt. Az eladás pillanatától ment a felcopás....jobban mint neymart.Labdarúgót hirtelen,ennyire felsztárolni az én életemben még nem láttam...ekkora szintre.

Ez meg azért volt mert mi adtuk el,mégpedig jó pénzért....ez eléggé jó bolt volt. De inkább felszopták(tudatlanul,mert fogalmuk sem volt mit tud).......
Nekem hány és hány haver jött......eladtátok a legjobbotokat....hehehe......ezek mind a média agymosott hulladékjai akik azt sem tudják ki mit tud...csak nyomják amit hallanak. A real elleni rigmusok,meg elég hangosak.

Tartom....ha özil a milanból ment volna oda......3ad ennyire nem copták volna fel.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 13:30

De mivel akik szóba jönnek Özil posztján (Cazorla/
Egyetértek matt,a hsz lènyegi részével,de ezzel nem tudok azonosulni.Cazorla van olyan jó mint Özil,védekezésben meg még jobb is....de a többit adom.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 5., vasárnap 13:20

pheco írta:Egyébként felesleges várni Öziltől, hogy megváltozik. Néztem pár Arsenal meccset és ugyanolyan habi védekezést csinál, mint itt. Bár sokszor hátrébb játszik, elég sokszor ő kapja a labdát a védőktől a jobbszélen, viszont ugyanúgy megáll sokszor labdavesztés után. Ezt nem fogja kinőni szerintem. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jól jártak vele az ágyúsok. Kellett végre nekik egy klasszis, aki nem feltétlenül döglik meg a pályán a csapatért, de bármikor képes villanni egyet és kiosztani egy rohadt nagy lasztit.. mondjuk még jobban járnának, ha ezeket a lasztikat nem Giroud kapná, hanem valami életképes csatár.
Nem tudom egyébként, hogy az Arsenal szurkolók mit vártak tőle, de amit tud azt többé kevésbé hozza is. Özil legnagyobb baja, hogy nem 90 perces játékos, nem tud egy egész meccsen sem jól játszani, csak felvillanásai, meg alibipasszai vannak. A csapatáért itt sem döglött meg, Angliában sem fog. Tipikusan annak az esete, amikor nem látják rendszeresen játszani, csak a híreket olvassák, hogy megint tolt Roncinak 2 gólpasszt. A gólpasszai most is megvannak, és őszintén szólva Ramsey teljesítménye jelenleg túlragyogja Özilét, hosszútávon ki fog jönni Özil értéke, mert a gólpasszok mindig benne lesznek a játékában, és sok ponthoz segíti a csapatát, ha nem is feltétlenül a nagyok ellen. Kérdés, hogy Wenger tűrni fogja-e a lazsálást. De mivel akik szóba jönnek Özil posztján (Cazorla/Rosicky/Poldi/Walcott) mindegyikük gyengébb játékos nála, ezért Özil rendszeresen kezdő lesz. Valóban kellene mellé egy jó csatár, meg egy jó szélső (aki több dimenziós játékos, nem mint Walcott), és akkor ez az Arsenal igen komoly bajnokesélyes lehetne. Most nem azok (ettől függetlenül lehet ők nyernek, de én még mindig nem tennék rájuk sok pénzt). Jelenleg azért vannak az élmezőnyben, mert új edzővel van a City, Chelsea, MU is, és látványosan gyengélkednek a kicsik ellen, míg a Spurs, Everton, Pool, Newcastle trió minden csapatra veszélyes, és rengeteg körbeverés/döntetlen eredmény született.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 5., vasárnap 12:57

Egyébként felesleges várni Öziltől, hogy megváltozik. Néztem pár Arsenal meccset és ugyanolyan habi védekezést csinál, mint itt. Bár sokszor hátrébb játszik, elég sokszor ő kapja a labdát a védőktől a jobbszélen, viszont ugyanúgy megáll sokszor labdavesztés után. Ezt nem fogja kinőni szerintem. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jól jártak vele az ágyúsok. Kellett végre nekik egy klasszis, aki nem feltétlenül döglik meg a pályán a csapatért, de bármikor képes villanni egyet és kiosztani egy rohadt nagy lasztit.. mondjuk még jobban járnának, ha ezeket a lasztikat nem Giroud kapná, hanem valami életképes csatár.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 12:51

Véleményt nem tudok Özilről mondani, legalábbis a mostani játékáról, mert összesen talán 2 meccsüket láttam, és azokon éppen nem vagy csak alig játszott. Jövőre majd több Arsenal meccset nézek, amikor már Karim is ott feni:mrgreen:
Az elején jól kezdett,volt hogy 3 gólpasszt is kiosztott egy meccsen,de aztán kezdett eltünedezni a ködben,és ez,amiatt kikezdték a szurkolók,mert ha valahol,hát angliába nem nézik el ha valaki csak lötyög,gólpasszok ide vagy oda....
És nem,nem jártam még az Emirates-be,csak jegyzett stadionokba járok olykor,úgy mint Bernabeu... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 12:28

Persze, mindenhol van ilyen. Csak azért írtam, hogy nem kell egyből betámadni a másikat azzal a sablonszarral, hogy mikor voltál te az emiratesben?
Mert gondolom te sem jársz ki hetente, hogy bizonyítsd ennek ellenkezőjét. :)

Véleményt nem tudok Özilről mondani, legalábbis a mostani játékáról, mert összesen talán 2 meccsüket láttam, és azokon éppen nem vagy csak alig játszott. Jövőre majd több Arsenal meccset nézek, amikor már Karim is ott feni :mrgreen:

Walcott reakciója tetszett, bár igaz, ami igaz, ha ezt Messi csinálja a Bernabéuban... :shifty:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. január 5., vasárnap 12:26

Walcott megnyílvánulása bőven belefér a csibészség kategóriájába, ne megszeppent bárányok játszanak a nagy rangadón :D

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 5., vasárnap 12:26

Wertz írta:Özilt az első évében a madridisták is sokra tartották, mert jól játszott. Aztán a következő szezonjától megkezdődött nála a visszaesés és egyre többen kezdték kritizálni

Meglepő lenne számomra, ha az Arsenalnál ez másképpen alakulna
Pláne, ha idén se esik le egy kupa sem nekik. Ami azért sanszos.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:25

Jó persze ilyeneket én is olvastam, de most azért mert pár ember ezt nyilatkozta még nem kezdték ki!
Szerintem van jó pár Madrid drukker is akinek szintén negatív véleménye van pld Baleról vagy Iscoról még sem mondanám, hogy kikezdték őket a szurkolók...
Majd kiderül, de szerintem az Arsenalnak hasznos tagja lesz Özil!(Ahogy alább leírtam már)

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 5., vasárnap 12:22

Özilt az első évében a madridisták is sokra tartották, mert jól játszott. Aztán a következő szezonjától megkezdődött nála a visszaesés és egyre többen kezdték kritizálni

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 5., vasárnap 12:15

Az ilyenekre gondolnak:
Szerintem eljutottunk arra a pontra, hogy kijelenthetjük, Özil egy hónapja nem játszik jól, ami eléggé nyugtalanító annak tudatában, hogy 45 milliót költöttünk rá” – így az egyik Arsenal-szimpatizáns az ArsenalFanTV-nek.

„Nem tudom, hogy miért Özil volt az első számú tizenegyesrúgó. Én Giroud-ra bíznám, hétvégén is berúgta. Özil nem éri meg az érte fizetett összeget, a Marseille ellen is átlagos meccse volt” – tette hozzá egy másik szurkoló, utalva a német válogatott kihagyott büntetőjére.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 5., vasárnap 12:13

BBarni írta:
Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miatt :D :D :D
Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek? :)
nem, nekik ő még mindig az elmúlt 40 év legjobb irányítója :lol:
Kép

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:12

Nem.Londonban az Emirates-ben...
Mikor voltál ott? :)
Amikor játszik én azt látom, hogy imádják a szurkolók, folyamatosan integetnek neki,tapsolnak!Kifütyülni még nem hallottam őt! :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 12:09

Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek? :)
Nem.Londonban az Emirates-ben...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 5., vasárnap 12:05

Most komolyan megkérdezed, hogy miért is? Utána pedig írod, hogy különben is dobálták pénzérmékkel.. WTF???? Ez komoly? És akkor mi van? Figo ennyi erővel foghatott volna egy uzit és leöli a barca drukkereket a Nou Campban. Ők nem pennyket dobáltak.. Profi focistának nem szabad ilyet csinálni, különösen gusztustalan egy vesztésre álló riválist heccelni a pályáról.
Bentaleb esete meg hogy kerül ide? Én most Walcottról beszéltem.. Egyébként az is patkány viselkedés volt.
Mit nem értesz?
Megdobálták pénzérmékkel mire kimutatta az eredményt!(Nem fordítva történt)Mekkora patkány... :ozil: :ozil:
Ha ezt CR csinálja egy Madrid-barca meccsen akkor ő meg gondolom mekkora arc, meg mekkora király, hogy ahelyett, hogy bemutat nekik csak lazán kimutatja az eredményt... :ike:
Olyannyira nem, hogy a szurkolók már is kikezdték a fokozatosan visszaeső formája miatt :D :D :D
Hol?Az nso-n a tíz éves gyerekek? :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 5., vasárnap 11:58

Mindkettő megér egy misét.Az a taposómozdulat nálam egyből piros,nem kérdés,ha meg nekem mutogatott volna az a szerencsétlen,és ottvagyok a közelbe,lehet hogy pofán :cens: om úgy hogy borult volna hordàgyastul,ápolóstul mindenestül,még akkor is ha örökre eltiltanak még a stadionok környékéről is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: