Igen. Nagyszerűen látod,ez egy érdekes jelenség,amit régóta megfigyeltem már. Elgondolkodtató.Az alulértékelésének az oka pedig egyszerű. A származása. Ha dél-amerikai, portugál vagy spanyol lenne, az emberek nagy része ugyanúgy istenítené, mint Falcaot vagy Suárezt
Lewa jó kis támadó,kár is ragozni.Ingyen nagy üzlet volt.
Tudom,senki sincs ingyen, igy nézzük még is mire értem:
Egy ilyen szintű támadó nem végső fázisú szerződéssel kb 40 milla eladási érték. A fizetése egy bl -re sanszos,nagy klubnál,kb 4 milla. Aláirási pénzekről nem tudunk max tippelünk.
Ha lejár a szerződése akkor ugye nem kell érte fizetni.....de itt jön a magasabb alku pozició,hiszen a játékos és az ügynök sem hülye. A fizetése biztos magasabb kicsit,mondjuk saccc.....5 milla....vagy 5.5. Lehet aláirási pénz,de kétlem hogy nagyságrendileg is megközelitené a 40-et. Talán pár "szaros" milla....amit le lehet feketézni már ha bevállalja egy klub,mert esetleg kiderülhet későbbiekben.
Szóval,nagyon megéri....na.ez a lényeg.
Az mondjuk számomra nagyon érdekes,hogy egy BM bárkit probléma,ellenszenv,vita,harc nélkül egy közvetlen riválistól.....mi meg pfffff........AM és Barca no csensz....meg a többi is ellenkedik ahogy tud.