Ez itt a baj, hogy beskatulyázod az embereket, hogy aki véletlen megvédené a kedvenceit (mert fan) az már egyből gyökér, mert volt egy-két ember olyan véleménnyel, ami minden normális (akár fan, akár hater) embernél kiveri a biztosítékot. Az intelligecia szint nem hinném, hogy attól függ, hogy kinek szurkol az ember.
Természetesen nem attól lesz valaki madrid drukker mert jogi egyetemet végzett. ha olvasod az irásaimat,akkor nem hiszem hogy szükségesnek látod,hogy el kell nekem mondani,hogy mi fán terem ez. Nem vagyok tüdőfejű,jobban értem mint hinnéd. Kb éveket vizsgáltam,hasonlitottam össze a két tábor egymáshoz fűződő viszonyát,a különbség kézzel fogható.
Nem arra gondolok,ha van egy kötsög,akkor azt beszervezik barcásnak.....ha meg egy aranyos tündérke,akkor csábitják madridinak. A közösség szerepe,útmutatása nagyon nagy. Mint a médiáé. Az emberek kis résznek van saját gondolata,saját önálló véleménye,a nagyobb részét olvassa,hallja...és átveszi.
Arról van szó,hogy ha valaki barcás lesz,az hamar átveszi a közösség szokásait,nekem is van egy barcás ismerősi köröm(5-6 fő),állandóan megy a madrid elleni vélemény csere,bármit hallanak,olvasnak,már nyomják egymásnak....persze ha negativ(mondjuk pozitiv madrid cikket elvétve találsz a magyar médiában)....ha pozitiv,akkor kussolnak,és ha felhozom,mert piszkálódnék,akkor terelnek,meg felhozzák a negativokat.
Hamar egymásra éreznek,és utálkoznak,meg köpködnek.....ilyenek,ezek ők.Ezen nincs mint szépiteni,aki kicsit is foglalkozik velük,és JÓL odafigyel,az észreveszi ezt.
Persze vannak(kevesen) akik nem ilyenek,ezek elég kis %. A nagyja az fartúró velünk szemben,mint maga a klubjuk. Ezt hivom pitiségnek...mert az,azok teszik ezt mindig.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.