Sziminek mindenképp nagyon komolyan is veszi a kézit :-) van szerencsém ismerni,egy suliba járunk/jártunk,haverom osztálytársaVanillaSky írta:Megvan az az MK bronz a kicsiknek!
Tóth Gabi, Nadine és Szimó remekül játszott! Shatzl hiányozni fog jövőre. Planétának meg helyet kell találni a jövőben a nagy csapatban, mert az értéket vinni akarják majd.
Kézilabda
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
Re: Kézilabda
-
Megvan az az MK bronz a kicsiknek!
Tóth Gabi, Nadine és Szimó remekül játszott! Shatzl hiányozni fog jövőre. Planétának meg helyet kell találni a jövőben a nagy csapatban, mert az értéket vinni akarják majd.
-
Nagyon úgy tűnik, hogy csődbe ment a Valcea. A játékosok meg a szurkolók is ráfaragtak. Sajnálatos egy hír.
-
MK elődöntő: Veszprém - ETO 24-35
Alacsony színvonalú találkozó volt. Az idősebbek BLel a zsebben az első 10 percet ellazsálták. Akkor ment is 9-5re a Veszprém. Aztán időkérés után végük is lett, ami nagyon nem tetszett az az, hogy a kicsik csesztek RKra is meg a nézőkre is. Holnap több kell a Halas ellen!
Lekic azért dobott egy AA-s gólt, az azért nem mindennapi. :-)
Alacsony színvonalú találkozó volt. Az idősebbek BLel a zsebben az első 10 percet ellazsálták. Akkor ment is 9-5re a Veszprém. Aztán időkérés után végük is lett, ami nagyon nem tetszett az az, hogy a kicsik csesztek RKra is meg a nézőkre is. Holnap több kell a Halas ellen!
Lekic azért dobott egy AA-s gólt, az azért nem mindennapi. :-)
-
Hivatalos bejelentés még nem volt, de eddig is nyílt titok:
Bulatovic (2 év), Bódi (1 év), Tervel aláír még egy évre.
Veszprémből mennek:
Víg, Hosszú Dunaújvárosba, Schatzl Érdre. Utóbbi hatalmas szívfájdalmam, remélem megtalálja a számításait és töretlenül fejlődik tovább!
Jönnek:
Marincsák Niki (Debrecen), Gulyás Vanda (ETO), Vesztergombi Dalma (Szentendre NKE). Utóbbi szintén nagy reménység.
Bulatovic (2 év), Bódi (1 év), Tervel aláír még egy évre.
Veszprémből mennek:
Víg, Hosszú Dunaújvárosba, Schatzl Érdre. Utóbbi hatalmas szívfájdalmam, remélem megtalálja a számításait és töretlenül fejlődik tovább!
Jönnek:
Marincsák Niki (Debrecen), Gulyás Vanda (ETO), Vesztergombi Dalma (Szentendre NKE). Utóbbi szintén nagy reménység.
- real_funghi
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano
A szóban forgó dalt régebben minden valamirevaló tábor énekelte a saját verziójában.
Hogy melyik tábor először és mikor, az jó kérdés.
Hogy melyik tábor először és mikor, az jó kérdés.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Igaz messzidénkó.Nem mondom biztosra, de a csíkszeredai Sportclub hokicsapatának az egyik nótája, már a kezdetektől Na ott van hangulat, a b-középben, jövőre veszem a bérletet az tuti, igaz irrealistahuni?
Meg mi nem is ilyen biszembaszom bajnokok ligájában toljuk, hanem a Mennyei Mol Ligában.
-
2009-2012-2013 a három BL döntőnk időpontjai. A gólarányok -1;0 (idegenben dobott több gól döntött) és +4.
Három különböző történet. Az első a hatalmas bravúr kategóriájába tartozott volna, egy erősebb csapatot kellett megverni. Ami idegenbe sikerült is itthon viszont kijött a tudás és tapasztalat különbsége, Görbicz nélkül (ugye előtte esett ki fél évre). A tavalyi egy igazán keserű történet. Szezon közben az elhíresült edzőváltás (Konkoly-KEB) majd egy teljesen más stílusú kézilabda következett. A támadójáték sziporkázott (Görbe-Loke kapcsolat egyedülálló volt az ezelőtti szezonban) a védekezés viszont nem egy helyen szétszórt, számos mérkőzésen felpuhult. A döntő így is meglett, viszont KEB vagy a filozófiája miatt vagy a viszonylag kevés itt töltött idő és hatalmas eredménykényszer hatására nem forgatta a csapatot, még a bajnokságban sem túl nagy intenzitással. Az eredménye egy nüanszokon elbukott BL döntő. Jött Martin aki a játékról alkotott stílusában inkább Konkolyra hajazott, a védekezést tette fő prioritássá, Görbiczet ismét keretek közé szorították. Emberileg persze teljesen más habitus Martin és Konkoly, a spanyol temperamentuma csak a játékra és nem egyes személyekre korlátozódott. Könnyen el is fogadta a csapat. A támadójátékból javarészt eltűntek a zseniális kis momentumok vagy legalábbis számuk bőven redukálódott, a védekezés viszont kategóriákkal javult. Ami még jobb, hogy ez tisztán sikerült, nem az Adzic féle karate védelem lett! (Amorimnak mondjuk volt 1-2 csúnyább megmozdulása a szezon során)
Tegnap végre megszerezte a csapat a hőn áhított nemzetközi kupát, ezek közül is a legértékesebbet! Sok munkájuk volt benne, de az érzés leírhatatlan. A Larvikot ebben a BL kiírásban mind a 4 alkalommal legyőzte a csapat. Ebből a középdöntők fölényesre is sikerültek. A szezon legnehezebb meccse mindenképp a Valcea elleni hazai volt, ahol rezgett az a léc rendesen. Viszont ellentétben a múlttal most nem zuhantak szét fejben, összeszedték a gógyit és megcsinálták. A tegnapi meccs mindkét felet dicséri. A norvégok mentek előre a 60. perc végéig a Győr pedig játszott annyit egész végig, hogy ne legyen veszélyben a kupa. 17-10-nél a helyszínen azért látható volt, hogy kicsit megnyugodtak (összesítésben ugye +10 volt) így a vége szoros lett.
Görbicznek boldog harmadik X-et, rászolgált már az aranyra és talán rászolgáltunk mi szurkolók is. Lekic és Radicevic még játszik egy MK meccset és elköszön a Magvassytól. Előbbi nem volt és nem is lett a kedvencem (sokat keresett és nem mindig szolgált rá, mondjuk a posztja se j2), de tegnap nagyon aranyos volt, ahogy itatta az egereket meccs közben. Radicevic viszont baromira fog hiányozni, neki is kellett idő míg beépült a csapatba, de egy csupa szív játékos, aki a legfontosabb meccsekre nem csak magát, de társait is extázisba húzta. A döntő két meccsének egyik legjobb játékosa volt.
BL győztes az Audi ETO kC!
Három különböző történet. Az első a hatalmas bravúr kategóriájába tartozott volna, egy erősebb csapatot kellett megverni. Ami idegenbe sikerült is itthon viszont kijött a tudás és tapasztalat különbsége, Görbicz nélkül (ugye előtte esett ki fél évre). A tavalyi egy igazán keserű történet. Szezon közben az elhíresült edzőváltás (Konkoly-KEB) majd egy teljesen más stílusú kézilabda következett. A támadójáték sziporkázott (Görbe-Loke kapcsolat egyedülálló volt az ezelőtti szezonban) a védekezés viszont nem egy helyen szétszórt, számos mérkőzésen felpuhult. A döntő így is meglett, viszont KEB vagy a filozófiája miatt vagy a viszonylag kevés itt töltött idő és hatalmas eredménykényszer hatására nem forgatta a csapatot, még a bajnokságban sem túl nagy intenzitással. Az eredménye egy nüanszokon elbukott BL döntő. Jött Martin aki a játékról alkotott stílusában inkább Konkolyra hajazott, a védekezést tette fő prioritássá, Görbiczet ismét keretek közé szorították. Emberileg persze teljesen más habitus Martin és Konkoly, a spanyol temperamentuma csak a játékra és nem egyes személyekre korlátozódott. Könnyen el is fogadta a csapat. A támadójátékból javarészt eltűntek a zseniális kis momentumok vagy legalábbis számuk bőven redukálódott, a védekezés viszont kategóriákkal javult. Ami még jobb, hogy ez tisztán sikerült, nem az Adzic féle karate védelem lett! (Amorimnak mondjuk volt 1-2 csúnyább megmozdulása a szezon során)
Tegnap végre megszerezte a csapat a hőn áhított nemzetközi kupát, ezek közül is a legértékesebbet! Sok munkájuk volt benne, de az érzés leírhatatlan. A Larvikot ebben a BL kiírásban mind a 4 alkalommal legyőzte a csapat. Ebből a középdöntők fölényesre is sikerültek. A szezon legnehezebb meccse mindenképp a Valcea elleni hazai volt, ahol rezgett az a léc rendesen. Viszont ellentétben a múlttal most nem zuhantak szét fejben, összeszedték a gógyit és megcsinálták. A tegnapi meccs mindkét felet dicséri. A norvégok mentek előre a 60. perc végéig a Győr pedig játszott annyit egész végig, hogy ne legyen veszélyben a kupa. 17-10-nél a helyszínen azért látható volt, hogy kicsit megnyugodtak (összesítésben ugye +10 volt) így a vége szoros lett.
Görbicznek boldog harmadik X-et, rászolgált már az aranyra és talán rászolgáltunk mi szurkolók is. Lekic és Radicevic még játszik egy MK meccset és elköszön a Magvassytól. Előbbi nem volt és nem is lett a kedvencem (sokat keresett és nem mindig szolgált rá, mondjuk a posztja se j2), de tegnap nagyon aranyos volt, ahogy itatta az egereket meccs közben. Radicevic viszont baromira fog hiányozni, neki is kellett idő míg beépült a csapatba, de egy csupa szív játékos, aki a legfontosabb meccsekre nem csak magát, de társait is extázisba húzta. A döntő két meccsének egyik legjobb játékosa volt.
BL győztes az Audi ETO kC!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem mondom biztosra, de a csíkszeredai Sportclub hokicsapatának az egyik nótája, már a kezdetektől Na ott van hangulat, a b-középben, jövőre veszem a bérletet az tuti, igaz irrealistahuni?
Grat a Győrnek, bár nem követem jó pár éve a kézilabdád, a Valcea ellen szorítottam nagyon, nem tudtam volna elviselni, hogy ellenük essenek ki.
Grat a Győrnek, bár nem követem jó pár éve a kézilabdád, a Valcea ellen szorítottam nagyon, nem tudtam volna elviselni, hogy ellenük essenek ki.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Remélem ma is elsütik!tudtommal tőlünk
Amúgy grat nekik, de egyáltalán nem szurkoltam nekik nem nagyon érdekelt!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
messideco írta:ftc: hogyan hangzik az a szám teljes egészében (sejtem honnan másolták )
tudtommal tőlünk :-)
Édesanyám, hej kedves anyám
Csak az a kérésem, hogy
Zöld-fehér mezt, zöld-fehér mezt
Csináltasson nékem
Zöld-fehér mezt sej-haj
Fradi címert rája, mert
Ez illik-illik-illik
Ez illik-illik-illik
Fradista fiára/A fradista srácra
Kercsó írta: azt szeretném, ha egyszer látnék egy olyan Bernabeut, amely pont úgy izzik és hajt, mint ma az aréna
Volt szerencsém többször is BL meccset élőben nézni, átélni az Arénában. Igaz ma nem voltam kint, de egy MKB meccs a BLben egy életre szóló élmény. Főleg 1 méterre a kispadtól.
Brutális hangulat szokott lenni. A B középhez közel a nagy üdvrivalgás, buzdítás miatt kb ordibálni kell a melletted lévő fülébe, hogy meghallja amit mondasz. Leírhatatlan élmény. Eszméletlen, ahogy az MKB szurkolók buzdítják a csapatot. Szinte szétrobban az aréna, ha van egy szenzációs pillanat, mozdulat. Nem is vagyok nagy MKB fan, de volt meccs hogy szinte végig libabőrös voltam. :-)
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
én a szurkolókra gondoltam :-)Galacticos írta:teljesen más a kettő.Kercsó írta:mit meg nem adnék, ha egyszer a Bernabeu közönsége is hasonló szinten tombolna és zúgna, mint ma a veszprém aréna népe
mekkora a bernabeu meg a veszprémi aréna?
azt szeretném, ha egyszer látnék egy olyan Bernabeut, amely pont úgy izzik és hajt, mint ma az aréna
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
teljesen más a kettő.Kercsó írta:mit meg nem adnék, ha egyszer a Bernabeu közönsége is hasonló szinten tombolna és zúgna, mint ma a veszprém aréna népe
mekkora a bernabeu meg a veszprémi aréna?
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
he? Ezt elmagyaráznád bővebben?fringsquad írta:elhiszem én, h mekkora formába vannak, de azért ennyi után ne jelentsük ki, hogy már a győr európában a legjobb, maximum a legjobb formában vannak, ha ezt jövőbe is megcsinálják akkor igen lehet arról beszélni, h európa legjobb csapata addig ne..
Megnyerték a BL-t, összvissz 1 meccset buktak el, a döntőbeli ellenfelüket 4szer verték. Most a Győr európa legjobb csapata. Pont.
Ha jövőre is megnyerik akkor el lehet mondani h az utóbbi 2 év legjobb csapata. Ha a következőt is akkor 3 évé. És így tovább. Ha a Larvik nyeri akkor ők. De jelenleg a Győr.
amugy meg néha nem is kell ahhoz BL-t nyerni h a világlegjobb csapata legyen vki...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
amúgy a Valcea elleni meccs sokkal izzasztóbb volt :-)
főleg a visszavágó :Đ
na akkor mutatták meg igazán, hogy kell küzdeni
mit meg nem adnék, ha egyszer a Bernabeu közönsége is hasonló szinten tombolna és zúgna, mint ma a veszprém aréna népe
álom
főleg a visszavágó :Đ
na akkor mutatták meg igazán, hogy kell küzdeni
mit meg nem adnék, ha egyszer a Bernabeu közönsége is hasonló szinten tombolna és zúgna, mint ma a veszprém aréna népe
álom
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
ftc: hogyan hangzik az a szám teljes egészében (sejtem honnan másolták )
"And my heart will leave you never."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
fringsquad írta:
viszont ami volt a csarnokba az se volt semmi
igen, a Ria-Ria Hungária nekem is tetszett, illetve az Édesanyám, kedves anyám
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
én az m1en néztem és ott pont, h nem ez ment, rengetegszer elhangzott, hogy a győr európa legjobb csapata és, hogy mekkora Isten császárok, meghogy a larvik elégedett lehet, h a európa legjobb csapata után lehet 2.Remy írta:Gyönyörű játék eddig. Nem szoktam kézi meccset nézni, kivéve, ha válogatott, vagy ha a BL (de ezek közül is csak a sorsdöntőket, pl, előző és mai meccs)
viszont hihetetlen számomra, hogy itt is, és a válogatott foci meccseken is a kommentátorok, olyan túlzott tisztelettel beszélnek az ellenfélről, hogy az már kényelmetlen. Folyamat érződik a pesszimizmus, és a De...
Miért?? Na, mindegy, lényeg, hogy húzzuk be a meccset és emeljék a magasba a trófeát.
elhiszem én, h mekkora formába vannak, de azért ennyi után ne jelentsük ki, hogy már a győr európában a legjobb, maximum a legjobb formában vannak, ha ezt jövőbe is megcsinálják akkor igen lehet arról beszélni, h európa legjobb csapata addig ne..
viszont ami volt a csarnokba az se volt semmi
carvajal.bale.vidal.jesé
-
Erre vartam mar evek ota! HATALMAS GRATULA LANYOK! Megcsinaltatok! Indul a csacsi hadmuvelet, csunya lesz a holnap de megeri:D