Premier League
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Premier League
Igazából a csapatnak gyorsan szüksége lenne egy balhátvédre, egy kreatív kk-ra plusz egy szélsőre, de Moyes úgyse fogja ezeket meghúzni. A sok hulladékot pedig ki kéne dobni, gondolok itt a Büttner, Young, Anderson, Valencia négyesre.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
united nem az a csapat aki elküldeni ezért moyes-t, aztán kiderül, hogy jól teszik-e, hogy nem lépnek az ügyben, a keret is retek meg az edző is idén; tavaly legalább az edző nem volt az
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Szerintem ez csak Moyes távozását segíti elő'shutterisland írta:ne örüljetek, ez csak elősegíti, hogy felzárkózzanak majd a bajnokságban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
'shutterisland írta:ne örüljetek, ez csak elősegíti, hogy felzárkózzanak majd a bajnokságban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ne örüljetek, ez csak elősegíti, hogy felzárkózzanak majd a bajnokságban.
-
Bár nem ismerem a Unitedot de ha az igaz hogy 8 alapember nem játszott akkor nagyon csúnyán lebecsülték az ellenfelüket+Fabio piros lapja (csoda hogy nem tört el az ember sípcsontja) már sok volt..ráadásúl nagyon gyengén játszottak,labda nélküli mozgás nagyon kevés volt.
- Caraway
Na, FA Kupának annyi, maradt számunkra a Ligakupa.
Okos volt Fabio mondhatom..
Okos volt Fabio mondhatom..
én pont a lassításra értem vissza... azt hittem lábtörést látok majd mikor elindult a mozdulat.... nagyon csúnya volt...Buitre írta:ajjaj
egyébként fábió kaphatna több meccses eltiltást utólag is
a United meg megérdemli.....
Miattuk nem látom az NFL-t a Sport TV-n......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2014. január 5., vasárnap 19:22-kor.
-
byebye United Még hogy Januzaj az új CR...szeretem az ilyen hypokat
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
ajjaj
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
úgy szeretem, mikor ég a junájtid
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
David Luiz : " Inkább ennék kutyaszart,minthogy a La Ligában játsszak ! "
wtf ?
wtf ?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor olvasd át még1x.Volt már rá példa, hogy értetlenül néztem egy-egy R.M.C.F hsz-t,
Én nem szidtam,de irtam már róla,mert itt kissé túlsztárolták anno amikor feltűnt....de semmi bajom vele,és nagyon érdekelne az indoklásod.CFC95 írta:Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Majd írok indoklást is, hogy én miért látom jónak, de aki látta a mai, vagy a Soton elleni meccsünket, annak szerintem nem nagyon kell regényt írnom.
Én a médiában sem tapasztaltam semmi magasztalást Özil irányába,
akkor nem figyeltél jól....a csapból is ez folyt,és a real küldték benne,az volt a lényege....reggel este....még viccelődtünk is itt sokáig,hogy nap sem volt özil copkodás nélkül....minden nap volt egy iylen cikk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én sosem savaztam,ha róla volt szó,mindig azt mondtam hogy van benne potencial,szal azt hiszem hogy még bármi lehet belőle.Kicsit Özilre emlékeztet,érdekes möd,mert vannak zseniális megoldásai,de van hogy egész meccsen fel sem tünik hogy játszik....Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Épp a minap jegyeztem meg,hogy mikor elkezdik savazni a fórumon,akkor lő gólt,ad gólpasszt,stb..
Coutinhot én,személy szerint azért tartom jobbnak,mert nagyobb benne a dinamika mint Oscarba,és ezért jobban beleillik a PL-be...amúgy meg nem is az a poszt,mert Coutinho inkább szélső,Oscar meg inkább kkp...
Amúgy Hehe majd megmondja,ő imádja Oscart...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Én se értem. Korábban megjegyeztem, hogy szerintem Oscar sokkal érettebb (és intelligensebb) játékos mint Coutinho, de többnyire csak nevetgéltek rajta. Elég sokan csak sodródnak az árral...CFC95 írta:Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Majd írok indoklást is, hogy én miért látom jónak, de aki látta a mai, vagy a Soton elleni meccsünket, annak szerintem nem nagyon kell regényt írnom.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Terry
- Kedvenc csapatod: Chelsea
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Lehetett volna....biz isten ha csak a focival törődött volna,ha nem elégszik meg azzal ami,akkor talán lehetett volna....Ha a tehetségét nem váltja aprópénzre,ha azon van hogy megerősödjön,ha hangsúlyt fektet arra,hogy fejlessze a rosszabbik lábát,akkor ha nem is egy Zidane,de egy közel hasonló képességű játékos válhatott volna belőle....példát kllett volna vennie Ronaldorol,aki pont ezzel a maximumalizmussal lett az aki,aki rájött arra,hogy ha nem fejleszti a képességeit,akkor csak egy jó,ámde nem klasszis játékos marad...Özil nem egy Ronaldinho,akit 3 kva közül kellett kihúzni egy párizsi luxus szállóban,hogy öreg hát este meccsed van...ő sose volt akkora tálentum,bár megjegyzem,amennyit változott azóta a foci,ahhotlz a szinthez,ami Dinho akkor volt,ma már ez is kevés lenne...Volt olyan is, ha jól emlékszem, hogy ő az új Zidane... de lehet, hogy rosszul emlékszem. :hmmm:
Sokszor megkaptam hogy utálom Özilt...ez nem igaz.Engem csak az háborított fel mindig,hogy egy ilyen tehetség ennyire telibeszarja az egészet amit a foci jelent...hogy neki elég ami van,hogy ő így is oke,és ami meg mégjobban irritált az az hogy ő,(és a rajongói),nyafogtak ha az ember többet várt el tőle,mint amit nyújtott,tudván hogy sokkal de sokkal tőbb lenne benne...
Ő,úgylátszik nem akar igazi klasszis lenni,neki jó ez ahogy van,de ami igazán fájó,az az,hogy önnön magát viszont igazi klasszisnak tartja...pedig nem az.És most már úgy tünik nem is lesz az soha...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Caraway
@ManUtd: United XI vs @SwansOfficial: Lindegaard; Smalling, Evans, Ferdinand, Büttner; Valencia, Fletcher, Cleverley, Kagawa; Welbeck, Hernandez.
Nagyon szar kezdő, de bízok egy kiszenvedett egy gólos győzelemben. A Smalling - Valencia párost briliáns lesz ismét együtt látni.
Nagyon szar kezdő, de bízok egy kiszenvedett egy gólos győzelemben. A Smalling - Valencia párost briliáns lesz ismét együtt látni.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Volt olyan is, ha jól emlékszem, hogy ő az új Zidane... de lehet, hogy rosszul emlékszem.ericco írta:Már nem tudom ki, de valaki az elmúlt 50 év legjobb középpályásának vagy irányítójának is nevezte.