Haxball
Re: Haxball
Ja, senki ne legyen pofával a lovon.
kurvára leszarom, hogy kérdezted-e vagy sem, csak ne gyere nekem a magas lóról való dumával. ha 3-0 lenne ide zöld asztalnál, akkor se szólhatnál semmit, így meg főleg nem. nem, nem a 3 pont vagy az eredmény érdekel. ha érdekelne, akkor nem is próbáltam volna meg összehozni egy olyan csapatot amelynek tagjai száz éve nem nyomták, és most is csak akkor, ha épp meccs van.
annyi az egész, hogy tele a tököm néhány ember hozáállásával
annyi az egész, hogy tele a tököm néhány ember hozáállásával
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- mocsok
hát jó, de én örülök ha maestro szobájában nem laggolok, nemhogy még hostoljak is.
http://www.haxball.gr/league/view/120565
ellenőrizzétek, hogy jól írtam-e be az eredményeket.
http://www.haxball.gr/league/view/120565
ellenőrizzétek, hogy jól írtam-e be az eredményeket.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Mivel te laggoltál...Huni írta:mi hivjunk? na hagyjál már. azok után, hogy itt ti voltatok azok, akiknek engedtünk, kicsit nagyok az elvárásaitok.
Egyébként meg nem hinném, hogy az lenne ennek a bajnokságnak a lényege, hogy egymással veszekedjünk. Az első időpont amit megbeszéltünk nekem végül nem lett jó, mert jöttek hozzánk aznap vendégek, nem tudtam volna lejátszani azt a meccset.
Egyébként én kérdeztem mocskot a meccs előtt, hogy tud-e hostolni, szóval még azt sem mondhatod, hogy leszartam az egészet.
Ja, egyébként : realistahuni(1 gól, 2 gp), Isco(1 gól, 1 gp), Matyi(1 gól)
mi hivjunk? na hagyjál már. azok után, hogy itt ti voltatok azok, akiknek engedtünk, kicsit nagyok az elvárásaitok.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
realistahuni,Isco,Matyi 3 - 1 Huni,wolf,BlancoMark
Ez így nem volt valami élvezetes, hogy Huni laggolt végig...
Huni!
A többiek azt mondták a meccs után, hogy nem laggoltak, csak néha egy kicsit, szóval ez nem csak az én hibám volt, hogy annyira laggoltál. Máskor hívjatok valakit, aki tud hostolni, és akkor mindenkinek kb. ugyanannyira fog szaggatni, mást nem tudunk tenni.
Ez így nem volt valami élvezetes, hogy Huni laggolt végig...
Huni!
A többiek azt mondták a meccs után, hogy nem laggoltak, csak néha egy kicsit, szóval ez nem csak az én hibám volt, hogy annyira laggoltál. Máskor hívjatok valakit, aki tud hostolni, és akkor mindenkinek kb. ugyanannyira fog szaggatni, mást nem tudunk tenni.
részünkről kérjük a zöldasztalos 3-0-át gabiék ellen. mostantól kezdve kurvabiztos, hogy ha egy időpontot bármelyik csapattal megbeszélünk, és nem jelennek meg, nem jelölünk ki újat. akkor sem, ha hétfőre beszéltük meg és vasárnapig még lenne idő lejátszani.
ti. matyiék múltkor nem jöttek, azt mondtam oké, akkor lejátsszuk ma. erre egy kibaszott tetves mocskos lagos szobában kellett szenvednünk. ebből nem kérek, köszönöm. ha a csapatunk mindhárom tagja tudja úgy alakitani a programját, hogy megjelenjünk, akkor ezt elvárjuk mástól is. ha ezt a gabiék elleni meccset is ideveszem, ez már a harmadik alkalom, hogy mi megvagyunk, az ellenfél meg sehol. felbasztam magam most rendesen.
ti. matyiék múltkor nem jöttek, azt mondtam oké, akkor lejátsszuk ma. erre egy kibaszott tetves mocskos lagos szobában kellett szenvednünk. ebből nem kérek, köszönöm. ha a csapatunk mindhárom tagja tudja úgy alakitani a programját, hogy megjelenjünk, akkor ezt elvárjuk mástól is. ha ezt a gabiék elleni meccset is ideveszem, ez már a harmadik alkalom, hogy mi megvagyunk, az ellenfél meg sehol. felbasztam magam most rendesen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC
#happyshitting
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a meccs is, pedig szoros volt egy jó ideig (1-0)...
Kerlonnak közbejött egy halaszthatatlan dolog, pedig úgy volt, hogy 18:00-19:30 között letoljuk a maradék három meccset, mert mindenkinek jó volt ma, és tegnap is ez a terv.
Sajnálom, de ez van. Ha valahová jelentkezek, akkor mindig megtartom a szavamat, és végignyomom, így bosszant a dolog, de van ilyen.
Elnézést az ellenfelektől, de azért sajtival nem állunk ki ketten a maradék két meccsre. 10-11 körül hazamegy valószínűleg Kerlon, de nem kérek senkit, hogy megértő legyen, és várjon eddig, mert nem tudok biztosat mondani, csak valószínüleg. Ha nem jó nektek az időpont, akkor lekéstük a határidőt, és ezennel vége.
Köszi a bizalmat mocsok, és a többieknek is, további jó játékot!
Ha így alakulna...
Kerlonnak közbejött egy halaszthatatlan dolog, pedig úgy volt, hogy 18:00-19:30 között letoljuk a maradék három meccset, mert mindenkinek jó volt ma, és tegnap is ez a terv.
Sajnálom, de ez van. Ha valahová jelentkezek, akkor mindig megtartom a szavamat, és végignyomom, így bosszant a dolog, de van ilyen.
Elnézést az ellenfelektől, de azért sajtival nem állunk ki ketten a maradék két meccsre. 10-11 körül hazamegy valószínűleg Kerlon, de nem kérek senkit, hogy megértő legyen, és várjon eddig, mert nem tudok biztosat mondani, csak valószínüleg. Ha nem jó nektek az időpont, akkor lekéstük a határidőt, és ezennel vége.
Köszi a bizalmat mocsok, és a többieknek is, további jó játékot!
Ha így alakulna...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
legalább 10 alatt megálltak
ez jó volt. :Đ
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Kód:
Madridom Haxball liga góllövőlista :
1. Béla 6
2. El Mertko 5 (3)
3. Benzema 5
4. Fiore 4 (4)
5. realistahuni 4 (2)
5. Corleone 4 (2)
5. IkerCasillas 4 (2)
5. Danner 4 (2)
9. Zsombor 3 (4)
10. Patrik 3 (1)
11. Norbii 2 (3)
12. Matyi 2
12. Lordgabi 2
14. fgh 1 (3)
15. huszon9 1 (1)
15. Wolf 1 (1)
17. Maestro 1
17. Isco 1
17. Huni 1
mocsok 0 (2)
Sajti 0 (1)
ÖG : fgh (2) , sajti (2) ,kerlon (2) , Benzema (2), lordgabi , béla , Corleone , Danner , Huni , Ferni , El Mertko
Én csak azt nem értem, hogy egy két ember egy szaros játékon, hogy felhúzza magát/veri rá a nyálát. Főleg, azért mert elvileg szórakozni próbálunk és valaki egy kis emberi gyengeség miatt késik már egyből mentek torokra, mint a szított pitbull. Nem értem, hogy miért nem tudtok ilyenkor készenlétbe várni egy keveset péntek este vagy, akkor lépjetek el határozottan a meccstől.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
na azért álljon már meg a menet, ez az egész nem lett volna, ha fiore megjelenik múltkor....Béla írta: jó lenne máskor nem 1órát várni az ellenfélre.
igen elbasztam, de ti egy rossz szót nem szólhattok...
még ha Zsomb vagy Benz panaszkodik oké, de ez így pöppet furán hat, már megbocsáss...
igen, elfelejtettem, de ez egy második időpont volt, amire nem lett volna szükség, ha elsőnek is letudjuk tolni.
Szóval ti csak ne panaszkodjatok.
Letoltuk nagy nehezen és kész, szerencsére még mindenki online volt és ez a lényeg.
másfeletBéla írta:jó lenne máskor nem 1órát várni az ellenfélre.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Kód:
Madridom Haxball liga góllövőlista :
1. Béla 6
2. Benzema 5
3. Fiore 4 (4)
4. realistahuni 4 (2)
4. Corleone 4 (2)
4. IkerCasillas 4 (2)
7. El Mertko 4 (1)
8. Patrik 3 (1)
9. Zsombor 2 (4)
10. Norbii 2 (3)
11. Danner 2 (1)
12. Matyi 2
12. Lordgabi 2
14. fgh 1 (3)
15. huszon9 1 (1)
15. Wolf 1 (1)
17. Maestro 1
17. Isco 1
17. Huni 1
mocsok 0 (2)
Sajti 0 (1)
ÖG : fgh (2) , sajti (2) ,kerlon (2) ,lordgabi , béla , Corleone , Danner , Huni , Benzema , Ferni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, R9
Realfan1 Fiore Béla- benzema ferni zsombi 2-1 nekünk
gól. Béla(fiore) ,Benzema, ferni öngól
a meccs:
http://data.hu/get/7271770/2014-01-03-replay.hbr
jó lenne máskor nem 1órát várni az ellenfélre.
gól. Béla(fiore) ,Benzema, ferni öngól
a meccs:
http://data.hu/get/7271770/2014-01-03-replay.hbr
jó lenne máskor nem 1órát várni az ellenfélre.
2013.05.28
11.45
11.45
először is nem fifáztam, ezt szögezzük le, másodszor meg bocs, hogy késtem, sajnos ez erősen meglátszott a meccsen, szóval bocs mindenkitől...
és még én poénkodtam a legtöbbet fiorén múltkor....
és még én poénkodtam a legtöbbet fiorén múltkor....
De persze, ha szívesen lenyomnál még egy fifa meccset vagy kinyitnál egy arany pakkot, akkor hajrá, 40 percen felül az a 20 perc nem oszt nem szoroz.