Haxball
Re: Haxball
Nekem el kellett menni otthonról, nem inni, nem ilyenről van szó, nem szeretném részletezni, mert magánügy. Amúgy mondhatnál nyugodtan hajnali 4-et, 5-öt, aztán nyugodtan azt mondom, hogy tietek a három pont. Amúgy elég embertelen lenne. Hidd el, ha tudom, hogy vasárnap este el kell mennem, akkor nem mondom, hogy gyerek játszunk. Még egyszer leírom, hogy sajnálom, hogy vesztegettem az idődet és én nem kívánnék már foglalkozni a dologgal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Te olvasod is amit leírok, vagy csak élből támadsz? Ott van, hogy nincs gondom azzal, ha néha közbejön valakinek valami, mert előfordul, megtörténik, ez van. Velem is, veled is, bárki mással. A hax nincs előrébb a magánéletnél, és ezt próbálom magyarázni. Csak ki van a tököm azzal, hogy az esetek felében ez történik, ennyi a történet. Ilyenek mennek, hogy vendégeim jöttek, bocs, nem tudok játszani. És akkor? Szólsz, hogy bocsánat, 10 percre le kell lépnem, de jövök vissza. Vagy szarni sem mehet el az ember ha vendégei vannak?
Nem arról van szó, hogy nincs 15 percem egy nap, mert van, vagy úgy alakítom, hogy legyen. Rajtam kívül viszont még 5 ember van aki érintett egy ilyen meccs alkalmával. Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldanád meg azt a problémát, amikor az egyik ember reggel 6-tól este 7-ig melózik, a másik pedig délután 4-től hajnal 4-ig. Te felkelnél ha azt mondanám, hogy 5-kor csapjuk le, vagy várnál inkább szombatig/vasárnapig, amikor mindenkinek lazább a programja?
Nem arról van szó, hogy nincs 15 percem egy nap, mert van, vagy úgy alakítom, hogy legyen. Rajtam kívül viszont még 5 ember van aki érintett egy ilyen meccs alkalmával. Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan oldanád meg azt a problémát, amikor az egyik ember reggel 6-tól este 7-ig melózik, a másik pedig délután 4-től hajnal 4-ig. Te felkelnél ha azt mondanám, hogy 5-kor csapjuk le, vagy várnál inkább szombatig/vasárnapig, amikor mindenkinek lazább a programja?
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
Nem volt kötelező jelentkezni, erre ennyit tudok mondani. Ha voltál az első HB turnuson számíthattál rá. Amúgy meg sajnálom, volt egy halaszthatatlan ügyem, ami nem volt előtte 2-3 hétig, amikor a meccs szele se rebbentett meg minket. A szervezkedésnél meg nincs leírva, hogy kinek kell keresnie kit. Én meg a hazai csapatra bíznám a meccs időpontot és csak EGY új lehetőséget kérhetne a vendég csapat, mert amúgy ez lesz. Még mindig hihetetlen, hogy nincs valakinek MAX 15 perce egy nap.Szerinted nem jogos az, ha felbaszom az agyam ilyenek miatt miközben lehetnék a barátnőmmel, esetleg egy pohár bor vagy két pofa sör mellett oszthatnánk az észt a haverokkal? Ehelyett meg várom a gép előtt, hogy vajon lesz-e meccs vagy nem lesz meccs. Szerinted ér nekem ennyit ez a játék?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- mocsok
szó nincs arról, hogy kiestetek gabi.
ahol nem tudtatok megjelenni a megbeszélt időpontban, ott az ellenfél megkapta a meccset 3-0-val.
a héten szépen lehet folytatni tovább. a héten ugye pont velünk játszotok. utolsó az utolsó előttivel. nagy rangadó lesz.
ahol nem tudtatok megjelenni a megbeszélt időpontban, ott az ellenfél megkapta a meccset 3-0-val.
a héten szépen lehet folytatni tovább. a héten ugye pont velünk játszotok. utolsó az utolsó előttivel. nagy rangadó lesz.
Nem is gond, hogy nem írtál, amúgy sem tudtam volna reagálni rá 3-án este előtt. Szabályban sincs benne, hogy kötelező módon kinek kell keresnie a másikat. Csak ne gyertek olyan támadásokkal, amelyek nem jogosak, mert nem szeretem. De ha mindenképp kötekedni akar valaki, előbb legalább tájékozódjon, és aztán savazhat.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sajnos ennél az egy esetnél hibáztam, bevallom. Mocsoktól megtudtam, hogy kötelezõ a ti meccseteket is letolni vasárnapig, de amire írni akartam nektek, már küldtél te PÜ-t. Elõtte sosem késtem semmivel, bármelyik tag megmondhatja.
21 perc miatt eléggé elromlott az estém, 10 kilométert kocsikáztam, hogy ne laggoljak, 2 orát szántam volna eredetileg csak a játékra, hogy mindenkinek jó legyen, ellenetek sem volt fix idõpont, 7 után ha megjöttök, akkor írsz, Kerlonnak összejött a dolog, igen, nincs mit rajta beszélni. Ti nyertetek, mi kiszálltunk, ennyi.
21 perc miatt eléggé elromlott az estém, 10 kilométert kocsikáztam, hogy ne laggoljak, 2 orát szántam volna eredetileg csak a játékra, hogy mindenkinek jó legyen, ellenetek sem volt fix idõpont, 7 után ha megjöttök, akkor írsz, Kerlonnak összejött a dolog, igen, nincs mit rajta beszélni. Ti nyertetek, mi kiszálltunk, ennyi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Kerlon, ha már így megszólítottál és szóba hoztad a szervezkedést: kérdezd meg a csapatod bármelyik tagját, akár lg-t, aki lázasan szervezkedik, hogy ki kereste a másik csapatot. Megsúgom, nem ti jöttetek. Én mindhármótoknak elküldtem a pü-t, hogy az se legyen probléma, hogy csak egy embernek írok, az meg épp nem olvassa el két nap alatt. Tehát mi kerestünk titeket, nem ti minket, úgyhogy a szervezkedés -vagy ugye annak hiánya- nem az a dolog amivel jogosan betámadhatsz.
Szerintem úgy 15. alkalommal írom le, hogy ha én napi 12-14 óra meló, barátnő és egyéb programok mellett minden egyes alkalommal meg tudtam jelenni a megbeszélt időpontban, akkor ugyanezt elvárhatom szerintem mástól is. Én azt is elhiszem és megértem, hogy másnak is zsúfoltak a napjai, másnak is vannak problémái, és nincs is ezzel semmi bajom. Azzal sincs, ha valami komoly dolog közbejön, mert előfordulhat bárkivel. Engem csak az idegesít, hogy 6-ból 3 alkalommal ez volt. Szerinted nem jogos az, ha felbaszom az agyam ilyenek miatt miközben lehetnék a barátnőmmel, esetleg egy pohár bor vagy két pofa sör mellett oszthatnánk az észt a haverokkal? Ehelyett meg várom a gép előtt, hogy vajon lesz-e meccs vagy nem lesz meccs. Szerinted ér nekem ennyit ez a játék?
Szerintem úgy 15. alkalommal írom le, hogy ha én napi 12-14 óra meló, barátnő és egyéb programok mellett minden egyes alkalommal meg tudtam jelenni a megbeszélt időpontban, akkor ugyanezt elvárhatom szerintem mástól is. Én azt is elhiszem és megértem, hogy másnak is zsúfoltak a napjai, másnak is vannak problémái, és nincs is ezzel semmi bajom. Azzal sincs, ha valami komoly dolog közbejön, mert előfordulhat bárkivel. Engem csak az idegesít, hogy 6-ból 3 alkalommal ez volt. Szerinted nem jogos az, ha felbaszom az agyam ilyenek miatt miközben lehetnék a barátnőmmel, esetleg egy pohár bor vagy két pofa sör mellett oszthatnánk az észt a haverokkal? Ehelyett meg várom a gép előtt, hogy vajon lesz-e meccs vagy nem lesz meccs. Szerinted ér nekem ennyit ez a játék?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez most így alakult, emiatt szinte totálkár lett az estém (nem részletezem), mert két órát rászántam volna erre a kis bohóckodásra, 18:00-20:00 között tuti, hiába 25 perc alatt letolható lett volna a három meccs, hogy mindenkinek kényelmes legyen, minden félretéve...mégsem jöttem elő semmi sírással, és nem kezdtem keresgélni a hibást sem. Dühös voltam, hogy csúnyán elszabtunk egy jó ideig szorosnak mondható meccset.
A szabályok szerint tehát mi most befejeztük a tornát, a következőig remélhetőleg eljut hozzánk is egy civilizáltabb internetszolgáltató, és akkor nem oda-vissza kocsikáznom, ha pl. nem éjjel van a meccsünk.
A szabályok szerint tehát mi most befejeztük a tornát, a következőig remélhetőleg eljut hozzánk is egy civilizáltabb internetszolgáltató, és akkor nem oda-vissza kocsikáznom, ha pl. nem éjjel van a meccsünk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
Kód:
Madridom Haxball liga góllövőlista :
1. Corleone 8 (2)
2. IkerCasillas 6 (5)
3. El Mertko 6 (3)
4. Béla 6
5. realistahuni 5 (4)
6. Benzema 5
7. Fiore 4 (4)
8. Danner 4 (3)
9. Zsombor 3 (4)
10. Patrik 3 (2)
11. Matyi 3
12. Norbii 2 (3)
13. Isco 2 (1)
14. Lordgabi 2
15. fgh 1 (3)
16. mocsok 1 (2)
17. huszon9 1 (1)
17. Wolf 1 (1)
19. Maestro 1
19. Huni 1
Sajti 0 (1)
ÖG : kerlon (3) , fgh (2) , sajti (2) , Benzema (2), lordgabi , béla , Corleone , Danner , Huni , Ferni , El Mertko , Patrik , IC
Nem engem nem az érdekel, hanem egy normális versengés, normális emberekkel és, hogy jól érezd magad. Eddig se zavart, hogy kikaptunk, eddig se sírtam semmiért se, de azért Huni megnézhetné az érme másik oldalát is.
K
K
-
nyugi kerlon még simán behúzzuk a bajnokságot
Na ácsi! Engem nem érdekel, hogy most zöld asztalon kihez került a 3 pont, de én már december 23-óta megmondtam, hogy bármikor játszhatunk, max az ilyen mai esetek jöhettek szóba. Lordgabi a háttérben keményen egyeztet mindenkivel és komolyan NEM HISZEM EL, hogy 6 embernek nincs egy nap 7-15 perce arra, hogy bevetődjön a gép elé és lejátsszon egy meccset. Én a mai napra is mondtam, hogy jó játszunk és tudtam is, hogy ma lesz meccs, ott is voltam az elsőn, de már ott is mondtam, hogy közbe jött valami gyorsan toljuk, mert mennem kell. Most mondhatjuk azt, hogy az én hibámból nem lett lejátszva meg minden, de könyörgöm a hét utolsó napjára(utolsó pár órájára) hagyjunk egy max 15 perces dolgot. Nem több 15 perc. Szóval nekem ne magyarázzál Huni arról, hogy milyen egyes emberek hozzáállása...
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
http://www.haxballtube.com/watch/5452303d8c
Norbii - El Merkto - Danner 2:1 Patrik - mocsok - maestro
El merkto (Danner) 1x
Patrik öngól 1x
mocsok (Patrik) 1x
Norbii - El Merkto - Danner 2:1 Patrik - mocsok - maestro
El merkto (Danner) 1x
Patrik öngól 1x
mocsok (Patrik) 1x
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
A bajnokság jelenlegi állása
Amennyiben lordgabiék ellen mégis letolják a mérkőzést Norbiék még a mai nap, abban az esetben javítva lesz az eredmény.
Amennyiben lordgabiék ellen mégis letolják a mérkőzést Norbiék még a mai nap, abban az esetben javítva lesz az eredmény.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
matyi-isco-realistahuni 3-0 realfan-béla-fiore
majd holnap részletesebben megírom, meg felteszem a meccset is
majd holnap részletesebben megírom, meg felteszem a meccset is
.
-
relax huni
a góllistával később jövök
a góllistával később jövök
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
matyi-isco-realistahuni vs. béla-realfan-fiore
szoba: fiore's room pw: liga
realfan, már csak te hiányzol
szoba: fiore's room pw: liga
realfan, már csak te hiányzol
.
- lordgabi
Helyes.Huni írta:részünkről kérjük a zöldasztalos 3-0-át gabiék ellen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.