![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Ki ez a Batshuayi?? Nagyon nagyonsok játékost ismerek,de ő ki? Meglep hogy nem tudom.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 20:01
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:57
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 19:50
Már az!Zsiru se teljesen egészséges
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:47
Miért rá? Csatár kell most elsősorban. Bendtner 2,Walcott 6 hónap off. Zsiru se teljesen egészséges tudtommal. Poldi meg bármikor lesérülhet,és nem jó csatárban.Remy írta:
Matára rá is lehetne így repülni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 19:44
Adebayor?BBarni írta:Most már tényleg gyorsan kell egy csatár...
Persze, ez így van. Csak mondjuk szerintem megoldható lenne, hogy ne nagyon csúnya, hanem aránylag nézhető focival nyerjenek kupákat.tucsoki írta:Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 6., hétfő 19:43
Na ezt remélem is... Mondjuk azért pengetnie kéne rendesen, aki meg akarja őt venni, mi is valami 25-ért vettük, azóta meg csak jobb lett.torjack írta:Kétlem, hogy Matát Mourinho közvetlen riválishoz elengedné...BL-ben gondolom amúgy sem játszhatna. Torghelle meg már MTK-s, úgyhogy Ő is bukó.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 19:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 19:34
Matára rá is lehetne így repülni.BBarni írta:Krvajó...Theo Walcott minimum hat hónapra dőlt ki.![]()
![]()
Hihetetlen, hogy valaki a kezdőcsapatból mindig lesérül hosszabb időre...![]()
Most már tényleg gyorsan kell egy csatár...
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 6., hétfő 19:32
Pedig sok labdát szerez, főleg mostanában. Például a 'pool elleni meccsen volt ez nagyon látható, ahol a végén össze is kaptak Lucassal, egy rossz Oscar-becsúszás után, de előtte meg volt hogy tisztán szerelte őt, és aztán ebből lett helyzetünk. A kötöttség az szerintem a posztjából kifolyólag fakad, mert azért egy irányítónak kevesebbet kell hátrajönnie, mint egy szélsőnek. Izmot pedig persze, jó lenne rá pakolni, de mostanság egyre több példát látni arra, hogy nem kell valakinek izomtoronynak lennie, hogy megállja a helyét a PL-ben.morientes írta:Na látod,ebben egyetértünk....Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben,![]()
De nyilván a posztjukból adódóan hasonlítottam őket össze,de viszont az hogy gürizik,nekem azért furcsa,mert sok labdát nem szerez.Azok alapján amit láttam.Nyilván te több meccset láttál mint szurker,de nekem az feltűnt hogy Oscarnak nincsenek olyan kötött védekezőfeladatai mint pl Williannak...de lehet rosszul látom.
Oscarnak erősödni kell,fizikálisan mindenképp,mert sztm még nem elég erős a PL-hez...na de majd a VB-n kiderül,mennyit is ér valójában....
HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 19:27
Krvajó...Theo Walcott minimum hat hónapra dőlt ki.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 6., hétfő 18:58
Baines már évek óta az angol liga legjobb balhátvédje. Komoly erősítést jelentene a leigazolása. Egyetlen baj van vele, közel van már a 30hozheccsat írta:szóval nálunk egy felesleg coentrao padra luxus, sztem nem járnátok rosszul vele, 15 millióért el tudnátok vinni
Baines-szel megint sehol nem lennétek, öreg is már, meg le kéne szokni ezekről a gagyi ligán belüli igazolásokról, főleg a szigetországi játékosokról, mert semmi kreativitásra nem képesek, az pedig nagyon el kélne United háza táján
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 6., hétfő 18:49
Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..GT37 írta:Ezt én sem tudom megérteni. Tele vagytok kreatív, intelligens támadó szellemű játékosokkal (Hazard, Mata, Oscar, De Bruyne, Willian, satöbbi), olyan gyönyörű focit lehetne velük játszatni, hogy elalélna tőle egész Anglia...CFC95 írta:Ami érdekes, hogy Mou nagyon a védekezésre fekteti a hangsúlyt, mert még a támadóknál is ez a fő szempont. Állítólag Matát és De Bruyne-t is azért mellőzi, mert nem védekeztek eleget, pedig mindkét játékost nagyon sokra tartom, csak hát nem kapják meg a bizalmat.
Na mindegy, annyira azért nem szomorkodom emiatt, nem vagyok Chelsea-drukker, csak azért durva belegondolni, hogy mit lehetne kihozni ebből a keretből (gondolok itt a játékra, nem az eredményességre).
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 18:42
Na látod,ebben egyetértünk....Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben,
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 18:35
Ezt én sem tudom megérteni. Tele vagytok kreatív, intelligens támadó szellemű játékosokkal (Hazard, Mata, Oscar, De Bruyne, Willian, satöbbi), olyan gyönyörű focit lehetne velük játszatni, hogy elalélna tőle egész Anglia...CFC95 írta:Ami érdekes, hogy Mou nagyon a védekezésre fekteti a hangsúlyt, mert még a támadóknál is ez a fő szempont. Állítólag Matát és De Bruyne-t is azért mellőzi, mert nem védekeztek eleget, pedig mindkét játékost nagyon sokra tartom, csak hát nem kapják meg a bizalmat.
HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 6., hétfő 18:31
Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben, míg Oscar ezzel szemben gürizik az egész meccsen, letámad, meccsenként 3-4 szerelése szokott lenni, úgy hogy támadó középpályást játszik. Ez az amiért Mourinho őt favorizálja Mata helyett (Amit egyébként sajnálok). És azért a támadójátékára sem lehet panasz, hiszen 6 gólja, és kb ugyanennyi gólpassza van csak a bajnokságban. Ugyan vannak rossz meccsei, és a mozgása is kicsit furcsának tűnik, de még nagyon fiatal, és Coutinho szintjét szerintem simán megüti.morientes írta:Én sosem savaztam,ha róla volt szó,mindig azt mondtam hogy van benne potencial,szal azt hiszem hogy még bármi lehet belőle.Kicsit Özilre emlékeztet,érdekes möd,mert vannak zseniális megoldásai,de van hogy egész meccsen fel sem tünik hogy játszik....Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Épp a minap jegyeztem meg,hogy mikor elkezdik savazni a fórumon,akkor lő gólt,ad gólpasszt,stb..![]()
Coutinhot én,személy szerint azért tartom jobbnak,mert nagyobb benne a dinamika mint Oscarba,és ezért jobban beleillik a PL-be...amúgy meg nem is az a poszt,mert Coutinho inkább szélső,Oscar meg inkább kkp...
Amúgy Hehe majd megmondja,ő imádja Oscart...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 17:04
Egyetértek.Az hogy a világ top 5 balhátvédeinek egyike,az barokkos túlzás azért.cart írta:Közepes képességű játékos. Egy átlagos teljesítményt lehoz, mint Arbeloa, de semmi extra.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 6., hétfő 16:56
közepesnél talán kicsit még jobb is, azért top 5ben benne van azon a poszton, nálunk azért játszik keveset, mert Marcelo meg a legjobb, ha formában van, mint 2 éve (most nincs mondjuk)Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 6., hétfő 16:52
Közepes képességű játékos. Egy átlagos teljesítményt lehoz, mint Arbeloa, de semmi extra.Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 6., hétfő 16:48
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem