Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 20:06

Arshavin,Gervinho vissza+Kalou es kesz :coffee: :D
Ki ez a Batshuayi?? Nagyon nagyonsok játékost ismerek,de ő ki? Meglep hogy nem tudom.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 20:01

Persze, hogy kell csatár de szélre sem életbiztosítás ez a 4 ember...
(Oxi most épült fel, Podolski sérülékeny, Gnabry fiatal,Cazolra okés)
Berbatov max fél évre jöjjön akkor már inkább Benteke vagy Batshuayi hosszabb távra!

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:57

Egyedul nem birna az iramot.
Akar 2 ember is johetne akar szerintem,Bendtner nyaron vszeg ugyis dobbant a Realba vagy a Barcaba :D
Berbatov szerintem jo lenne.
Ha jobb jatekost igezolunk,nagyobb penzert,akkor viszont olyan kell aki BLbe tolhatja. Vagy BLbe lesz Zsiru es Berba mondjuk,a PLbe meg a dragabban igazolt jatszana...

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 19:50

Walcott sérülése azért is szopacs lehet mert a szélen is kevesen lehetnek...
Bár oda még ott van Cazolra,Gnabry,Podolski, és Oxi is most kezdett el edzeni!Ide még Pedroról hallani, (örülnél mi GT? :mrgreen: ) de nem hiszem!Előre már több név is felmerült :Jackson Martinez,Mandzukic(bár ő csak nyáron)Benteke, Batshuayi ,Berbatov!

Mata jó lenne, de kizárt, hogy Mou elengedje még azt a szerencsétlen Demba Ba-t sem engedte el most meg ott rohad a kispadon(?)! :lol:
Zsiru se teljesen egészséges
Már az!

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 6., hétfő 19:47

Remy írta:
Matára rá is lehetne így repülni. :hmmm:
Miért rá? Csatár kell most elsősorban. Bendtner 2,Walcott 6 hónap off. Zsiru se teljesen egészséges tudtommal. Poldi meg bármikor lesérülhet,és nem jó csatárban.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 19:44

Walcottot nagyon sajnálom, szegénynek így a vébét is ki kell hagynia... :/
BBarni írta:Most már tényleg gyorsan kell egy csatár... :/
Adebayor? :hmmm: :lol:
tucsoki írta:Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..
Persze, ez így van. Csak mondjuk szerintem megoldható lenne, hogy ne nagyon csúnya, hanem aránylag nézhető focival nyerjenek kupákat.

Más: Sky sources understand that six clubs, four from the Premier League, have expressed an interest in taking Manchester United's Wilfried Zaha on loan this month. Cardiff, Stoke, Swansea, and Norwich all want the England winger.

CFC95
Kedvenc játékosaid: Lampard, Terry
Kedvenc csapatod: Chelsea

HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 6., hétfő 19:43

torjack írta:Kétlem, hogy Matát Mourinho közvetlen riválishoz elengedné...BL-ben gondolom amúgy sem játszhatna. Torghelle meg már MTK-s, úgyhogy Ő is bukó. :mrgreen:
Na ezt remélem is... Mondjuk azért pengetnie kéne rendesen, aki meg akarja őt venni, mi is valami 25-ért vettük, azóta meg csak jobb lett.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. január 6., hétfő 19:39

Kétlem, hogy Matát Mourinho közvetlen riválishoz elengedné...BL-ben gondolom amúgy sem játszhatna. Torghelle meg már MTK-s, úgyhogy Ő is bukó. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 6., hétfő 19:34

BBarni írta:
Theo Walcott minimum hat hónapra dőlt ki.
Krvajó... :vivo: :vivo:
Hihetetlen, hogy valaki a kezdőcsapatból mindig lesérül hosszabb időre... :-@
Most már tényleg gyorsan kell egy csatár... :/
Matára rá is lehetne így repülni. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

CFC95

HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 6., hétfő 19:32

morientes írta:
Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben,
Na látod,ebben egyetértünk.... :mrgreen:
De nyilván a posztjukból adódóan hasonlítottam őket össze,de viszont az hogy gürizik,nekem azért furcsa,mert sok labdát nem szerez.Azok alapján amit láttam.Nyilván te több meccset láttál mint szurker,de nekem az feltűnt hogy Oscarnak nincsenek olyan kötött védekezőfeladatai mint pl Williannak...de lehet rosszul látom.
Oscarnak erősödni kell,fizikálisan mindenképp,mert sztm még nem elég erős a PL-hez...na de majd a VB-n kiderül,mennyit is ér valójában....
Pedig sok labdát szerez, főleg mostanában. Például a 'pool elleni meccsen volt ez nagyon látható, ahol a végén össze is kaptak Lucassal, egy rossz Oscar-becsúszás után, de előtte meg volt hogy tisztán szerelte őt, és aztán ebből lett helyzetünk. A kötöttség az szerintem a posztjából kifolyólag fakad, mert azért egy irányítónak kevesebbet kell hátrajönnie, mint egy szélsőnek. Izmot pedig persze, jó lenne rá pakolni, de mostanság egyre több példát látni arra, hogy nem kell valakinek izomtoronynak lennie, hogy megállja a helyét a PL-ben.

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 6., hétfő 19:27

Theo Walcott minimum hat hónapra dőlt ki.
Krvajó... :vivo: :vivo:
Hihetetlen, hogy valaki a kezdőcsapatból mindig lesérül hosszabb időre... :-@
Most már tényleg gyorsan kell egy csatár... :/

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2014. január 6., hétfő 18:58

heccsat írta:szóval nálunk egy felesleg coentrao padra luxus, sztem nem járnátok rosszul vele, 15 millióért el tudnátok vinni
Baines-szel megint sehol nem lennétek, öreg is már, meg le kéne szokni ezekről a gagyi ligán belüli igazolásokról, főleg a szigetországi játékosokról, mert semmi kreativitásra nem képesek, az pedig nagyon el kélne United háza táján
Baines már évek óta az angol liga legjobb balhátvédje. Komoly erősítést jelentene a leigazolása. Egyetlen baj van vele, közel van már a 30hoz

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 6., hétfő 18:49

GT37 írta:
CFC95 írta:Ami érdekes, hogy Mou nagyon a védekezésre fekteti a hangsúlyt, mert még a támadóknál is ez a fő szempont. Állítólag Matát és De Bruyne-t is azért mellőzi, mert nem védekeztek eleget, pedig mindkét játékost nagyon sokra tartom, csak hát nem kapják meg a bizalmat.
Ezt én sem tudom megérteni. Tele vagytok kreatív, intelligens támadó szellemű játékosokkal (Hazard, Mata, Oscar, De Bruyne, Willian, satöbbi), olyan gyönyörű focit lehetne velük játszatni, hogy elalélna tőle egész Anglia...

Na mindegy, annyira azért nem szomorkodom emiatt, nem vagyok Chelsea-drukker, csak azért durva belegondolni, hogy mit lehetne kihozni ebből a keretből (gondolok itt a játékra, nem az eredményességre).
Mondjuk ennek két oldala van; lehet csúnya focival is kupákat nyerni, míg a "legszebbel" semmit..

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 18:42

Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben,
Na látod,ebben egyetértünk.... :mrgreen:
De nyilván a posztjukból adódóan hasonlítottam őket össze,de viszont az hogy gürizik,nekem azért furcsa,mert sok labdát nem szerez.Azok alapján amit láttam.Nyilván te több meccset láttál mint szurker,de nekem az feltűnt hogy Oscarnak nincsenek olyan kötött védekezőfeladatai mint pl Williannak...de lehet rosszul látom.
Oscarnak erősödni kell,fizikálisan mindenképp,mert sztm még nem elég erős a PL-hez...na de majd a VB-n kiderül,mennyit is ér valójában....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 6., hétfő 18:35

CFC95 írta:Ami érdekes, hogy Mou nagyon a védekezésre fekteti a hangsúlyt, mert még a támadóknál is ez a fő szempont. Állítólag Matát és De Bruyne-t is azért mellőzi, mert nem védekeztek eleget, pedig mindkét játékost nagyon sokra tartom, csak hát nem kapják meg a bizalmat.
Ezt én sem tudom megérteni. Tele vagytok kreatív, intelligens támadó szellemű játékosokkal (Hazard, Mata, Oscar, De Bruyne, Willian, satöbbi), olyan gyönyörű focit lehetne velük játszatni, hogy elalélna tőle egész Anglia...

Na mindegy, annyira azért nem szomorkodom emiatt, nem vagyok Chelsea-drukker, csak azért durva belegondolni, hogy mit lehetne kihozni ebből a keretből (gondolok itt a játékra, nem az eredményességre).

CFC95

HozzászólásSzerző: CFC95 » 2014. január 6., hétfő 18:31

morientes írta:
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, és Chelsea szurkoló vagyok. Párszor már látogattam ide, de csak a PL topikba, és azt vettem észre, hogy elég sokat szidjátok Oscart. Ennek mi az oka?
Én sosem savaztam,ha róla volt szó,mindig azt mondtam hogy van benne potencial,szal azt hiszem hogy még bármi lehet belőle.Kicsit Özilre emlékeztet,érdekes möd,mert vannak zseniális megoldásai,de van hogy egész meccsen fel sem tünik hogy játszik....
Épp a minap jegyeztem meg,hogy mikor elkezdik savazni a fórumon,akkor lő gólt,ad gólpasszt,stb.. :)
Coutinhot én,személy szerint azért tartom jobbnak,mert nagyobb benne a dinamika mint Oscarba,és ezért jobban beleillik a PL-be...amúgy meg nem is az a poszt,mert Coutinho inkább szélső,Oscar meg inkább kkp...
Amúgy Hehe majd megmondja,ő imádja Oscart... :mrgreen:
Ez az Oscar-Özil hasonlat azért sántít egy picit, mert Özil kb a legnagyobb lusta az egész PL-ben, míg Oscar ezzel szemben gürizik az egész meccsen, letámad, meccsenként 3-4 szerelése szokott lenni, úgy hogy támadó középpályást játszik. Ez az amiért Mourinho őt favorizálja Mata helyett (Amit egyébként sajnálok). És azért a támadójátékára sem lehet panasz, hiszen 6 gólja, és kb ugyanennyi gólpassza van csak a bajnokságban. Ugyan vannak rossz meccsei, és a mozgása is kicsit furcsának tűnik, de még nagyon fiatal, és Coutinho szintjét szerintem simán megüti.

Ami érdekes, hogy Mou nagyon a védekezésre fekteti a hangsúlyt, mert még a támadóknál is ez a fő szempont. Állítólag Matát és De Bruyne-t is azért mellőzi, mert nem védekeztek eleget, pedig mindkét játékost nagyon sokra tartom, csak hát nem kapják meg a bizalmat. Mondjuk nem is tudom mit gondoltunk, mikor 6 minőségi tkp-val vágtunk neki a szezonnak... Na visszatérve Mou-ra, én azt látom rajta, hogy itt azt a bizonyos 15 kapott gólos szezont akarja idővel reprodukálni, ezért ilyen fontos a védekezés, míg Madridban ezt nem tehette meg, mert ott a támadófoci az elvárás, és ott simán játszhatott Özil, meg a többiek, akik basztak hátramenni védekezni.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 6., hétfő 17:04

cart írta:
Caraway írta:Egyébként Coentrao milyen?
Közepes képességű játékos. Egy átlagos teljesítményt lehoz, mint Arbeloa, de semmi extra.
Egyetértek.Az hogy a világ top 5 balhátvédeinek egyike,az barokkos túlzás azért.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. január 6., hétfő 16:56

közepesnél talán kicsit még jobb is, azért top 5ben benne van azon a poszton, nálunk azért játszik keveset, mert Marcelo meg a legjobb, ha formában van, mint 2 éve (most nincs mondjuk)
szóval nálunk egy felesleg coentrao padra luxus, sztem nem járnátok rosszul vele, 15 millióért el tudnátok vinni
Baines-szel megint sehol nem lennétek, öreg is már, meg le kéne szokni ezekről a gagyi ligán belüli igazolásokról, főleg a szigetországi játékosokról, mert semmi kreativitásra nem képesek, az pedig nagyon el kélne United háza táján
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 6., hétfő 16:52

Közepes képességű játékos. Egy átlagos teljesítményt lehoz, mint Arbeloa, de semmi extra.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. január 6., hétfő 16:48

Jah, minden ember így látja kívülről Rooney ügyét. :mrgreen: Tényleg a góljainknak a nagy százalékában benne van, de olyan, mintha a tűz már nem lenne benne. Szerintem mondjuk ha nálatok Ramos kétszer benyújtott volna már egy transfer requestedet, akkor ti is minden mozzanatában már látnátok a hibákat, és jobban figyelnétek a játékára. Szervező pozícióra egy gyors passzos, egyérintőben kiváló játékos kellene, de egyszerűen ötletem sincs, tehát marad Rooney, amíg le nem lécel valamelyik csapathoz.

Egyébként Coentrao milyen? Bevallom, alig láttam játszani, így nem igazán tudok róla véleményt formálni, de az, hogy még csak 25 éves nagyon hízelgő.

Vissza: