Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Az az igazság, hogy csatárposztra most én sem költenék 40 millákat főleg úgy, hogy igazán alternativát sem tudok mondani. Egyedül ezt a Lewandowskyt tudnám elképzelni mert az ilyen Gomez féle mindent bekotor csatár + mindig ott áll ahol kell... Benzemához semmi képen nem nyúlnák, mert attól, hogy most nem rúgott 20 gólt legalább játssza a focit a többiekkel és segit felépiteni a támadást. Higu meg csak áll bent a védők között és várja, hogy majd valaki oda teszi neki...
Benzemás hirről csak annyit, hogy a skysports on meg azt olvastam hogy AVB be van tojva, mert Moyes kiszemelte magának Bale-t. Szóval jó volt a megérzésem, hogy vagy a PSG vagy a MU rá fog mozdulni Bale-re... Igy viszont ha belegondolunk lehet, hogy még engednének is Bale árából csak ne PL csapathoz menjen bár akkor meg ott a PSG akin úgy szint nem lepődnék meg ha bepróbálkozna a Spursnél....
Amúgy szerintem Manchini is esélyes igy edzőnek! Én nagyon örülnék neki mert 1 trófeavadász ahogy mondták a közvetitésen is. Szerintem vele meglenne a 10.
Benzemás hirről csak annyit, hogy a skysports on meg azt olvastam hogy AVB be van tojva, mert Moyes kiszemelte magának Bale-t. Szóval jó volt a megérzésem, hogy vagy a PSG vagy a MU rá fog mozdulni Bale-re... Igy viszont ha belegondolunk lehet, hogy még engednének is Bale árából csak ne PL csapathoz menjen bár akkor meg ott a PSG akin úgy szint nem lepődnék meg ha bepróbálkozna a Spursnél....
Amúgy szerintem Manchini is esélyes igy edzőnek! Én nagyon örülnék neki mert 1 trófeavadász ahogy mondták a közvetitésen is. Szerintem vele meglenne a 10.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Végre egyszer egy jó kezdő. Egyébként ki a fa om az a Llorente?Ismert a Real Madrid ma esti kezdőcsapata:
Diego López; Albiol, Varane, Carvalho, Nacho; Essien, Modric, Di María, Kaká, Morata, Higuaín.
A cserepadon: Casillas, Cristiano Ronaldo, Benzema, Xabi Alonso, Callejón, Llorente, Casemiro.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Nem, nem félreértesz. Én nem ezt mondtam.Galacticos írta:szerinted ez egy embernek köszönhető?csak agüeronak?
Agüero szerintem magasan legtúlsztároltabb csatár Európában. Értékelhető megmozdulása nem volt a meccse, ha őt megvennénk 40-50 millió euróért fognám a fejem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Már megint ezt a listát hozzátok. Ez egy random ember által összeállított lista, a FIFA játékban megadott számokat alapul véve...
Milyen mérés, szó nincs benne mérésekről?
Milyen mérés, szó nincs benne mérésekről?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2013. május 11., szombat 20:21-kor.
- Galacticos
szerinted ez egy embernek köszönhető?csak agüeronak? nem az edzőnek hogy ennyi pénzzel 3-4 alatt sem tudott csapatot csinálni?niden6 írta:Amúgy hozzuk Agüerot is, szépen lebőgtek az FA kupában.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
mindegy, h kit hozunk mert meg Bode is jobb mint Higu.niden6 írta: Ez pont te mondod?
Amúgy hozzuk Agüerot is, szépen lebőgtek az FA kupában.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- niden6
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane
Ez pont te mondod?mindig csak a baromságokat hordod itt össze
Amúgy hozzuk Agüerot is, szépen lebőgtek az FA kupában.
Van benne egy-két érdekes név... Callejón abszolút nem tűnik gyorsnak.R.M.C.F írta:Úszómester írta:R.M.C.F az a mérési jegyzőkönyv amiről írtál pár hsz-el ezelőtt abban mindenki le van mérve? ha igen betudnád ide linkelni? mert megköszönném
http://www.informationng.com/2012/11/to ... world.html
Ja,bocs,ez nem mérési jegyzőkönyv,hanem csak mért sorrend.
Csak a támadók van benne azt hiszem, mert pl varane is ott lehet,piszok gyors.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
és télleg...hehe írta:rögtön az első megmozdulása a videóban egy igazi favágó balfasz mozdulat
de remélem olvasgatod a kommenteket is
"Gonzalo is a Madrid legend and should not be for sale to any club at any price."
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zlatanról hiába álmodozol Benő, sosem lesz a Real játékosa. Benzema meg érinthetetlen, jobb ha elfogadodgüero rosszabb mint Benzema(fejben), Zlatan-t kedvelem viszont mennyire tudna ő CR alá játszani?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
zlatan úgyse fog jönni. azért a bl-ben amúgy ő se nagyon villog, bár mindenben jobb mint higuain.adamzz írta:Agüero rosszabb mint Benzema(fejben), Zlatan-t kedvelem viszont mennyire tudna ő CR alá játszani?
ja végülis az a legfontosabb poszt, ahová a legnagyobb erősítés kell.BBeno írta:hozunk helyükre agüero-zlatan pakkot.
tényleg miért nincs fej-falbaverős szmájli? :-)
nálam is az a pont az i-n. :-)hehe írta:nálam a lyon ellen lehúzta a redőnyt,
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azért ott még Iker is örült a gólunknak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Agüero rosszabb mint Benzema(fejben), Zlatan-t kedvelem viszont mennyire tudna ő CR alá játszani?BBeno írta:fogd és vidd.Alig jelentették be David Moyes kinevezését Manchesterben, máris megvan az első számú célpontja, aki nem más, mint Karim Benzema. Angol lapok szerint a minden bizonnyal távozó Wayne Rooney helyére igazolná le a Real Madrid francia támadóját, akiért 35 millió eurót fizetnének.
hozunk helyükre agüero-zlatan pakkot.
Ronci elvileg nem fog ma kezdeni.
hehe te kész vagy :DDDDDDDDD favágó balfasz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adamzz 2013. május 11., szombat 20:04-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
rögtön az első megmozdulása a videóban egy igazi favágó balfasz mozdulat
takarodjon a fenébe, nálam a lyon ellen lehúzta a redőnyt, figonak se bocsátok meg soha, de ő legalább tudott focizni.
benő te meg ne kajabálj itt, mindig csak a baromságokat hordod itt össze, vagy csak provokálsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2013. május 11., szombat 20:01-kor.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
na gól pont kom szerint higuain megállapodott a juvéval, csak eltakarodik végre ez a gyökér.
Én már úgy vagyok, hogy ha nem jönne helyette senki az sem lenne gond. Tamadó szakcióban a Ronaldo, Benz, NEYMAR 3mas és a cserék Jesé, Özil, ?Callejón/Morata?. Simán elég lenne. Ugysem tipikus center egyikük sem.
fogd és vidd.Alig jelentették be David Moyes kinevezését Manchesterben, máris megvan az első számú célpontja, aki nem más, mint Karim Benzema. Angol lapok szerint a minden bizonnyal távozó Wayne Rooney helyére igazolná le a Real Madrid francia támadóját, akiért 35 millió eurót fizetnének.
hozunk helyükre agüero-zlatan pakkot.
Ronci elvileg nem fog ma kezdeni.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
hehe írta:na gól pont kom szerint higuain megállapodott a juvéval, csak eltakarodik végre ez a gyökér.
Teljesen igazad van.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
azért az durva h 3 Spurs játékos van a top20-ban.R.M.C.F írta:http://www.informationng.com/2012/11/to ... world.html
Ja,bocs,ez nem mérési jegyzőkönyv,hanem csak mért sorrend.
Mondjuk az érdekes h Bale csak a harmadik köztük.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo(bra),Ramos,Marcelo,Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid Club de Futbol, Selecao Brasileira
Nem szabadna eladni Higuaínt. Nem ő cserélgette magát össze-vissza Benzi-vel ebben a szezonban,érdekes mindkettőnek milyen jót tett nem?
Mourinhot alapvetően bírtam ,de ez most már amiket itt nyilatkozgat, miért nem tud a szezon végéig ................
Nem muszáj végig nézni aki ne akarja.
http://www.youtube.com/watch?v=JsFNliQf5R0
(Előre meg lenne még legalább öt évre a csatár párosunk,de nem hoznak valakit akivel majd szintén Benzit cserélgetik össze vissza.)
Mourinhot alapvetően bírtam ,de ez most már amiket itt nyilatkozgat, miért nem tud a szezon végéig ................
Nem muszáj végig nézni aki ne akarja.
http://www.youtube.com/watch?v=JsFNliQf5R0
(Előre meg lenne még legalább öt évre a csatár párosunk,de nem hoznak valakit akivel majd szintén Benzit cserélgetik össze vissza.)
"Megkértem Falcaót, hogy adja ide a szalvétáját." - Florentino Pérez
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari
Dream Team: Casillas-Salgado-Lúcio-Ramos-R.Carlos-Guti-Beckham-Zidane-Ronaldinho-Cristiano--Ronaldo(r9)
edző: Vicente del Bosque és Luiz Felipe Scolari