Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Re: Mennyei futball
Volt szerencsém ott lenni a sajtótájékoztatón is, hát kössék föl a gatyát a játékosok! Moniz is kemény edző volt, de Doll...talán még keményebb, igaz talán egy picit más értelemben!Ambiciózus,lelkes, tenni akaró edző aki szakmailag is kitűnő!
Szerintem hatalmas fogás volt!
Izgalmas lesz a következő 2-3 hét...
Szerintem hatalmas fogás volt!
Izgalmas lesz a következő 2-3 hét...
Most ezt komolyan is veszed? Sima vakítás, azt mondja, amit szeretnél hallani.Ferencváros írta:Gerson elhúzott
Thomas Dollnak pedig megvolt az első sajtótájékoztatója, illetve több nyilatkozata is. Elsőnek tökéletes, szimpatikus fickó.
Akit érdekel, az megtalálja ITT, illetve nso-n is van egy.
"Megmozgatná a kapcsolatrendszerét is?
Természetesen sok játékost ismerek Németországban, sokan szívesen jönnének a Fradi miatt is, de amiatt is, mert ismernek, de az a lényeg, hogy tudjanak segíteni a csapatnak."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Gerson elhúzott
Thomas Dollnak pedig megvolt az első sajtótájékoztatója, illetve több nyilatkozata is. Elsőnek tökéletes, szimpatikus fickó.
Természetesen sok játékost ismerek Németországban, sokan szívesen jönnének a Fradi miatt is, de amiatt is, mert ismernek, de az a lényeg, hogy tudjanak segíteni a csapatnak."
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lesznek itt vicces dolgok. Pinyő meg... úriember jólöltözött, enyhén szesszagú.
Pintér már jelezte is, hogy elbeszélgetett Szalai úrral és számít rá. Hát nekem ebből az urazásból teljesen más dolog jön le.
Van egy olyan érzésem, hogy a válogatott nagy részét, a héten kiadott keret fogja alkotni
Van egy olyan érzésem, hogy a válogatott nagy részét, a héten kiadott keret fogja alkotni
-
Most voltak a trollfoci adminok köztük Rekop, később Urbánnak mutogattak róla készült mémeket majd beszart a röhögéstől!
Nagyon jó arc!
Egyébként az egyik admin pont azt mondta el amit én múltkora PL topikban!
Nagyon jó arc!
Egyébként az egyik admin pont azt mondta el amit én múltkora PL topikban!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Vass megy az MTKba
-
Nem, csak külföldről senkit sem engednek el ilyen bohóckodásra...ez most valami liga-válogatott ?
Vass Ádit most tették ki a belga kiesőjelölttől, és most itthon próbál csapatot találni, úgyhogy gondolom jó magyar szokás szerint benyomta a menedzsere!
Kis Kokó viszont sehol...
Ebbe szinte bele kell születni, a legnagyobb szurkolók itthon vannak!Tisztelem és becsülöm azokat akik szeretik,és szenvedéllyel viseltetnek a magyar foci irányában. Le a kalappal. Komolyan.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez most valami liga-válogatott ?
csak mert benne van vass is, aki nem itthon játszik, de a többinek a felét sem ismerem.
pedig a trollfocit lájkolom.
csak mert benne van vass is, aki nem itthon játszik, de a többinek a felét sem ismerem.
pedig a trollfocit lájkolom.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az egyik NBI -es klubnál,történt egy jó sztori,az egyik haverom szokott nekik segiteni, több pályára is levinni a nagy fűnyirót,egy marha nagy trélerrel......kérte is mindig érte a kis pénzét,persze olcsón,nagy kedvezménnyel.
A héten behivatták a vezérkariba.....és előadták neki,hogy ők úgy képzelik innentől,hogy ingyen afféle támogatásként hordja a klub nagyobb cuccait.
Erre a haver válasza: Hógyisne....hogy a megmaradó pénzen vegyetek még több szerbet...meg külföldit.Szó se róla.
És menyire igaza volt. A magyar foci nem fociról szól. Régóta. Tisztelem és becsülöm azokat akik szeretik,és szenvedéllyel viseltetnek a magyar foci irányában. Le a kalappal. Komolyan.
Én megcsömörlöttem tőlük,egy antifocista...lehúzós,hazudozós inkorrekt bug***ris banda a nagy része.
Ja,és aki azt hiszi,mert jött egy új edző....vagy ha hoztak volna egy külföldit akkor lesz foci...az akkora tévedésben él,hogy arra jelző sincsen.
A héten behivatták a vezérkariba.....és előadták neki,hogy ők úgy képzelik innentől,hogy ingyen afféle támogatásként hordja a klub nagyobb cuccait.
Erre a haver válasza: Hógyisne....hogy a megmaradó pénzen vegyetek még több szerbet...meg külföldit.Szó se róla.
És menyire igaza volt. A magyar foci nem fociról szól. Régóta. Tisztelem és becsülöm azokat akik szeretik,és szenvedéllyel viseltetnek a magyar foci irányában. Le a kalappal. Komolyan.
Én megcsömörlöttem tőlük,egy antifocista...lehúzós,hazudozós inkorrekt bug***ris banda a nagy része.
Ja,és aki azt hiszi,mert jött egy új edző....vagy ha hoztak volna egy külföldit akkor lesz foci...az akkora tévedésben él,hogy arra jelző sincsen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Valahogy így!Igényelünk a neten egy szurkolói kártyát, gyors elmegy mindenki érte, elmegyünk előtte egy mennyei fradi meccsre és kész is vagyunk.
Persze. Nincs olyan hülye külföldi edző/csapat aki elengedni ilyen szarságokra a játékosokat!De azért így is vannak érdekességek!Vass Ádi aki a belga kiesőjelölthöz nem fér be Orosz Márk,Holman,Horváth!Van arról lista hogy kit hívott be,nem lehet hogy direkt a mennyeibe szereplőket hívta.
Ennek mi értelme van de komolyan?Meg 8 napos edzőtáborokba akar menni velük, persze!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Van arról lista hogy kit hívott be,nem lehet hogy direkt a mennyeibe szereplőket hívta.
Remélem azt tudja,hogy 5 kapussal nem állhatunk ki. De örülök,a végén Vlaszákot is behívhatja
Remélem azt tudja,hogy 5 kapussal nem állhatunk ki. De örülök,a végén Vlaszákot is behívhatja
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Bekövetkezett amitől tartottam. Folytatódik az nb1es hulladékok behívása.
Ebben mi a jó Pintérnek, meg az MLSZnek? Ezzel akarják bizonyítani, hogy jobb lett a bajnokság színvonala? mert ettől egyik játékos sem lesz piacképesebb
Közben ki is jött a keret
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... tt-2305117
NB2es kapus mit keres a bő keretben?
Ebben mi a jó Pintérnek, meg az MLSZnek? Ezzel akarják bizonyítani, hogy jobb lett a bajnokság színvonala? mert ettől egyik játékos sem lesz piacképesebb
Bizony, te vagy a tájékozatlan, mert nem ismered ezt a zseniális kapust akinek 26 évesen van 11 lejátszott NB1es meccseGT37 írta:Lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan barom, de ki az a Horváth Tamás?
Közben ki is jött a keret
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... tt-2305117
NB2es kapus mit keres a bő keretben?
- Ferencváros
bocsi a kettőért, közbe utána néztem, Bosnjak szerb-magyar kettősállampolgár.
Egyébként Rózsa Dániel is meghívót kapott volna, csak sérült
Egyedül Korhutnak örülök, szerintem ő megoldhatja a balhátvéd problémát, talán még Völgyi elférne oda, bár azt hiszem ő sérült.
Egyébként Rózsa Dániel is meghívót kapott volna, csak sérült
Egyedül Korhutnak örülök, szerintem ő megoldhatja a balhátvéd problémát, talán még Völgyi elférne oda, bár azt hiszem ő sérült.
- Ferencváros
Horváth a mezőkövesd kapusa, mert Gulácsi, Bogdán, Köteles, Megyeri mellé kell egy Verpecz és egy Horváth.GT37 írta:Lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan barom, de ki az a Horváth Tamás? És ki az a Bosnjak? Simon Krisztiánt is csak azért ismerem, mert megvan MLSZ-fantasyban.Ferencváros írta:lefordulok a székről
Pintér behívta az edzőtáborba Verpeczet, Lázár Pált, Horváth Tamást (mezőkövesd), Bosnjakot, Eleket, Simon Krisztiánt...hát én nem tudom ez normális-e
Lesz alapanyaga a Trollfocinak egy ideig.
Bosnjak tavaly igazolt az MB2ből a haladáshoz, 28éves, felvidéki azt hiszem
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Lehet, hogy én vagyok a tájékozatlan barom, de ki az a Horváth Tamás? És ki az a Bosnjak? Simon Krisztiánt is csak azért ismerem, mert megvan MLSZ-fantasyban.Ferencváros írta:lefordulok a székről
Pintér behívta az edzőtáborba Verpeczet, Lázár Pált, Horváth Tamást (mezőkövesd), Bosnjakot, Eleket, Simon Krisztiánt...hát én nem tudom ez normális-e
Lesz alapanyaga a Trollfocinak egy ideig.
- Ferencváros
lefordulok a székről
Igényelünk a neten egy szurkolói kártyát, gyors elmegy mindenki érte, elmegyünk előtte egy mennyei fradi meccsre és kész is vagyunk.
"If you don't like your destiny, don't accept it."