Ángel di María - 22
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Ángel di María - 22
Elég pikáns ez a story, meg a fotó is a cselekedetről. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
vagy RMCF igazábó DM ?h3x0r írta:Mintha csak R.M.C.F szavait hallanam. Talan DM is olvassa a Madridomot es o is bedolt R.M.C.F osszeeskuves elmeletenek?? Vaaagy..."El tudom viselni ha kifütyülnek. Nem 'intettem be' a közönségnek csupán igazítottam magamon. Ha ezt bárki más teszi akkor azt senki sem veszi észre, bezzeg ha én akkor egyből címlapra kerülök vele. Talán azért nem szeret a spanyol sajtó, mert ritkán adok interjút... A szurkolók és a klub ellen akarják fordítani a személyemet, állandóan lesben állnak, hogy találjanak valamit ellenem. Olyan ez, mint tavaly Higuaín esete. Szezononként 20-30 gólt szerzett mégis azt hangoztatták, hogy nincs helye itt. Júniusban mindent megtettek, hogy engem is 'eladjanak' és csak akkor álltak ezzel le, amikor Cristiano kiállt mellettem. A családom is a stadionban volt tegnap, sosem csinálnék előttük még csak hasonlót sem. Szeretek itt játszani, a csapatnak segíteni és a sajtót elkerülni. Boldog vagyok, mert a csapattársaim és Ancelotti bíznak bennem."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
vagy egyszerűen igaza van...a sajtó szeretné befolyásolni a csapatot, de nem tudják, Carlo magasról tesz rájuk, ezért sem kezd majd Jesé, hogy kezdhetne, akkor nem az lesz írva az újságokban hogy Jesé a jobb és kezd, hanem hogy a szurkolóknak elegük van DM-ből és távozni fog...
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mintha csak R.M.C.F szavait hallanam. Talan DM is olvassa a Madridomot es o is bedolt R.M.C.F osszeeskuves elmeletenek?? Vaaagy..."El tudom viselni ha kifütyülnek. Nem 'intettem be' a közönségnek csupán igazítottam magamon. Ha ezt bárki más teszi akkor azt senki sem veszi észre, bezzeg ha én akkor egyből címlapra kerülök vele. Talán azért nem szeret a spanyol sajtó, mert ritkán adok interjút... A szurkolók és a klub ellen akarják fordítani a személyemet, állandóan lesben állnak, hogy találjanak valamit ellenem. Olyan ez, mint tavaly Higuaín esete. Szezononként 20-30 gólt szerzett mégis azt hangoztatták, hogy nincs helye itt. Júniusban mindent megtettek, hogy engem is 'eladjanak' és csak akkor álltak ezzel le, amikor Cristiano kiállt mellettem. A családom is a stadionban volt tegnap, sosem csinálnék előttük még csak hasonlót sem. Szeretek itt játszani, a csapatnak segíteni és a sajtót elkerülni. Boldog vagyok, mert a csapattársaim és Ancelotti bíznak bennem."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Meccsről-meccsre idegesítőbb a játéka, rossz nézni, amit a pályán művel sajnos...
Kezdőcsapatbú' ki.
Kezdőcsapatbú' ki.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
"Boldog vagyok itt, nrm kertem a szerződésem megújítását. Egy játékos aki nem jatszik rendszeresen, nem kérhet ilyet. Soha nem gondoltam a távozásra, csak a Realra gondolok. Ti, újságírók találtok ki ilyeneket..." -muny
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
milyen jó is lenne az...lordgabi írta:Ismét kezd a 0-val egyenlővé válni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- mocsok
hát még azért nem mindegy.
sokat segítene még idén egy év eleji dm.
sokat segítene még idén egy év eleji dm.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Mindegy már igazából...ha télen még nem is, nyáron tuti lép.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Amikor volt sansza(ozil mellett nyáron) akkor odatette magát,tudott koncentrálni,hasznos volt és használható jól.....majd amióta jött bale újra összeesett mint a lufi amire ráült egy medve.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Csak nekem tűnt tegnap nagyképűnek és h kiakarta használni azt h se Ronaldo se Bale nincsen? Úgy értem hogy olyan nagyképűnek is tűnt a játéka h ki hozzá egy Jesé v. egy Morata?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ismét kezd a 0-val egyenlővé válni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szörnyű nézni a játékát. A legborzalmasabb az egészben az, hogy megkezdhette a negyedik szezonját is a Realban rRemélem Jesé lesz az első számú csere Isco, Bale, Cé és Benz helyére is és nem DM meg Morata...
Real Madridbú ki'. Morataval együtt.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Menjen vissza a Benficaba MOST AZONNAL, meg a Morata a Castillaba.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Drinki colával isten...500 pénzből 2 napig részeg vagyR.M.C.F írta:Igen. Egy héten 2x 3 óra szabad időm van,ezeket a madrid meccsekre lövöm be,és olyankor elő is veszem valami jóféle minőségit pl:Es azota meg megszoktad, hogy ha meccs van, akkor inni kell?
http://www.kissboraszat.hu/hu/koccintos+-3.html
Amùgy, hogy ne legyen off eladnám a Monaconak és pl ez a Bruma vagy ki padra tökéletes lenne... Ellenünk is jó volt... Szerintem.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Igen. Egy héten 2x 3 óra szabad időm van,ezeket a madrid meccsekre lövöm be,és olyankor elő is veszem valami jóféle minőségit pl:Es azota meg megszoktad, hogy ha meccs van, akkor inni kell?
http://www.kissboraszat.hu/hu/koccintos+-3.html
- h3x0r
Es azota meg megszoktad, hogy ha meccs van, akkor inni kell?R.M.C.F írta:Igyál előtte.....tágitsd ki az ereket és nem leszel ideges. Amikor shuster volt az edzőnk,CSAK ÚGY TUDTAM leülni MINDEN real meccsre,hogy előtte beittam,nem birtam nézni azt a szerencsétlen,semmitérő szakbarbárt.Toti írta:megint sikerült az idegrendszeremet tönkrebasznia.
benzemával karöltve.
hát DM ténykedését néha én se bírom ki egy kisebb agyvérzés nélkül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Toti írta:megint sikerült az idegrendszeremet tönkrebasznia.
benzemával karöltve.
Igyál előtte.....tágitsd ki az ereket és nem leszel ideges. Amikor shuster volt az edzőnk,CSAK ÚGY TUDTAM leülni MINDEN real meccsre,hogy előtte beittam,nem birtam nézni azt a szerencsétlen,semmitérő szakbarbárt.