Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Re: Taktikai háború (Legyél Mourinho)
én tudom ki az a Casemiro, tisztában vagyok vele h 1-2 éve elég nagy jövőt jósoltak neki. De ha jól tudom még el is volt hízva mikor idejött, a legjobb formáját meg se közelítette, és a Castillában sem ő volt az istenkirály. Ezért írtam csak ezt.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ja, hát érdekes kérdés ez. Én például, ha a helyében lennék, akkor a végsőkig kitartanék, mert ha elmegyek innen, akkor nem valószínű, hogy visszatérhetek. (nem kölcsönbe). Itt nevelkedett, tehát a szíve valószínűleg a Realé, és elsősorban itt szeretne bizonyítani és az első csapatban játszani.Casso írta: Remy: És ha az arc okos akkor elhúz innen, mert nagy potenciál van benne.
Majd meglátjuk.
Ma viszont mind a 3 Castillásat látni akarom a pályán.
+ azért DM sem villog már egy idejeCasso írta:Nem, de Callejonnál jobb...
Azért mostanában boldog-boldogtalan is brazil válogatott, én ebből nem indulnék ki.a gyerek volt brazil válogatott,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2013. április 20., szombat 13:40-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
hát még ebben sem lennék biztos.Casso írta:Nem, de Callejonnál jobb...hehe írta:jesé sztetek jobb, mint céronaldo vagy dimaria?
látod izommiki, ezért kell sokat szörpözni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2013. április 20., szombat 13:39-kor.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
HEHE
hú bazme te gondolat olvasó vagy
egy az egyben adom
hú bazme te gondolat olvasó vagy
egy az egyben adom
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
Nem, de Callejonnál jobb...hehe írta:jesé sztetek jobb, mint céronaldo vagy dimaria?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a gyerek volt brazil válogatott, ezek a 3. ligában játszó gyerekek nehogymár pattogjanak itt.Mike írta:mondjuk megnézném pár Castillás arcát akik évek óta bizonyítanak, ha Casemiro kezdő lenne. Idejön, játszik pár meccset, ki sem emelkedik, és már fel is húzhatja az első csapat mezét.
sao pauloban is a felnőttek közt tolta.
el lett mondva, hogy a nagycsapatba hozzák, egyáltalán nem biztos, hogy be is válik, de akklimatizálódni jó volt a castilla fél évre.
nem tudok jobb képességű kp-st mondani nála a fiatalok közül, akkor nem értem mi a probléma.
ez itt egy fail. :-)Casemiro mint jobbhátvéd? Na arra én is kíváncsi leszek.
jesé sztetek jobb, mint céronaldo vagy dimaria? nem hinném. ráadásul támadókkal tele vagyunk. mi értelme felhozni, hogy üljön a padon? casemiro más eset, modric sem kkp/vkp
Casemiro mint jobbhátvéd? Na arra én is kíváncsi leszek.
Remy: És ha az arc okos akkor elhúz innen, mert nagy potenciál van benne.
Remy: És ha az arc okos akkor elhúz innen, mert nagy potenciál van benne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én csak egy arcra lennék kíváncsiMike írta:mondjuk megnézném pár Castillás arcát akik évek óta bizonyítanak, ha Casemiro kezdő lenne. Idejön, játszik pár meccset, ki sem emelkedik, és már fel is húzhatja az első csapat mezét.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mondjuk megnézném pár Castillás arcát akik évek óta bizonyítanak, ha Casemiro kezdő lenne. Idejön, játszik pár meccset, ki sem emelkedik, és már fel is húzhatja az első csapat mezét.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
OK.
Kíváncsian várom,hogy vajon be teszi-e a mester a Brazil vendégmunkást.
Nachot is figyelni fogom,hátha a jövőben stabilan számolnak vele.
Modric meg be egy nagy gólt
Kíváncsian várom,hogy vajon be teszi-e a mester a Brazil vendégmunkást.
Nachot is figyelni fogom,hátha a jövőben stabilan számolnak vele.
Modric meg be egy nagy gólt
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egyik portál szerint ez lesz a Real Madrid kezdője: Diego López; Nacho, Albiol/Casemiro, Varane, Marcelo; Pepe, Modric, Kaká; Callejón, Morata, Benzema/Higuaín.
Gondolom, ha Casemiro kezd, akkor Pepe lesz a védelem közepén és előbbi a középpályán.
Gondolom, ha Casemiro kezd, akkor Pepe lesz a védelem közepén és előbbi a középpályán.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Arbeloa a nagy mester..
na, de ne offoljuk szét, ez menjen az Arbeloa topicba
na, de ne offoljuk szét, ez menjen az Arbeloa topicba
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Neki nem kell 5 perc.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha úgy játszik, hogy 5 perc alatt kap két sárga lapot, nem sokat fogod látni, azt megígérhetem. Cserének jó lesz, felhozzuk és már megy is le. :ĐH20 írta:ha Arbeloát nem látnám többet szaladgálni a jobb szélen.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Naja, a Spártai harcos!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
Azért cserének jó lesz. Meg, ha vérre megy a játék.H20 írta:De, sok minden megéri, de a legjobban az érné meg, ha Arbeloát nem látnám többet szaladgálni a jobb szélen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
De, sok minden megéri, de a legjobban az érné meg, ha Arbeloát nem látnám többet szaladgálni a jobb szélen.
VARANE
VARANE
Tavaly kaptunk érte talán 5-6 millió eurót. Egy kis osztás, szorzás, gyökvonás illetve particiós integrálás után azt a számot kaptam.
Miért nem éri meg egy másodosztályú játékos elboltolása 8 millióért?H20 írta:Vagy adjuk még Arbeloát is, meg az egész házát meg mindent, és akkor jöhet Carvajal.
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Vagy adjuk még Arbeloát is, meg az egész házát meg mindent, és akkor jöhet Carvajal.
VARANE
VARANE
- ___Samy___
én 8 millióról tudok
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"