Egyre jobbak vagyunk
Nem értek egyet, de majd tervezem az Atletico-Barca után(valamivel okosabbak leszünk azután), hogy hosszabban leírom a véleményemet az idei teljesítményről, játékosokról és az edzőről egyaránt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. január 8., szerda 20:47
Egyre jobbak vagyunk
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 8., szerda 20:34
morientes írta:Miért is? Szerintem nincs az még lefutva...Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 8., szerda 19:35
Bullshit.Anis írta:Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen és a BL meg fene tudja, Schalke még tuti meglesz, utána meg ki tudja ki jön, de a Bayernt erősebbnek érzem, Dortmundot most vernénk sztem.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 19:32
Miért is? Szerintem nincs az még lefutva...Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 8., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 8., szerda 19:02
Mou szép számmal játszatta a fiatalokat a kupa első körében amikor harmadosztályú ellenfél jött szembe. Ezt vártam volna Carlotól is. Oké, hogy Morata és Jesé játszottak, de ők már mondhatni az első csapat tagjai. És a keretben sem volt egy castillás sem - és ha jól tudom nem is volt bajnoki meccsük a kupa miatt nekik sem.morientes írta:Ezt adom is.De addig míg nem érünk a döntő közelébe,rá kell ezt bízni a fiatalokra,(Jesé,José,Nacho,Morata,Casemiro,Llorrente,)annál is inkább mivel így nőnek a játékpercek a gyerekeknek,ha meg eljutunk a döntőig mondjuk egy barca ellen,akkor meg mehet a gálacsapat Ronaldostul,minedenestül...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 17:01
Ez igy van, a mi hibank az, hogy a PSG elleni baratsagos meccs miatt hetfon kellet jatszanunk.Toky írta:Az, hogy a Barca vasárnap 2 órával később játszik, már nem oszt, nem szoroz.gkovi írta:Tudom, hogy már sokszor volt ez itt téma, de egyszerűen nem látom a logikát benne. Barca ma játszik, és aztán vasárnap is később játszik mint mi. Mi meg holnap késő este, aztán vasárnap 7-kor. Hogy rakhatja ilyen hülyén össze a menetrendet a spanyol szövetség, nem értem.
Mi meg azért jászunk így szerintem, mert el kellett mennünk a PSG ellen játszani múlt csütörtökön. Így hétfőre csúsztatták a bajnokinkat, ami miatt holnap játszunk a kupában. És kétszer nem lehet megtenni azt, hogy a Real ne főműsoridőben legyen a képernyőn (azaz hétfőn). Pláne akkor, ha nem otthon játszunk. (Vagy ott játszunk? Nem néztem meg. )
Én nem látom ebben az összeesküvés elméletet.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 16:34
Ja, akkor nem szóltam. Bocs.morientes írta:Persze.Én is így értettem.Nem hogy full fiatal csapatot küldeni fel egy PD csapat ellen.
Az, hogy a Barca vasárnap 2 órával később játszik, már nem oszt, nem szoroz.gkovi írta:Tudom, hogy már sokszor volt ez itt téma, de egyszerűen nem látom a logikát benne. Barca ma játszik, és aztán vasárnap is később játszik mint mi. Mi meg holnap késő este, aztán vasárnap 7-kor. Hogy rakhatja ilyen hülyén össze a menetrendet a spanyol szövetség, nem értem.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. január 8., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 16:20
Ez így jól hangzik, és én is valamelyest örülnék neki (bár nem egy full fiatal csapatnak), de ugye az első csapatnál is vannak kevesebbet játszó játékosok, akiknek valahogy kell adni perceket, formában tartani őket.
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 16:14
Ez így jól hangzik, és én is valamelyest örülnék neki (bár nem egy full fiatal csapatnak), de ugye az első csapatnál is vannak kevesebbet játszó játékosok, akiknek valahogy kell adni perceket, formában tartani őket.morientes írta:Ezt adom is.De addig míg nem érünk a döntő közelébe,rá kell ezt bízni a fiatalokra,(Jesé,José,Nacho,Morata,Casemiro,Llorrente,)annál is inkább mivel így nőnek a játékpercek a gyerekeknek,ha meg eljutunk a döntőig mondjuk egy barca ellen,akkor meg mehet a gálacsapat Ronaldostul,minedenestül...Ha nem jon ossze a BL es a bajnoksag se, akkor azert en csak tudnek orulni egy barva ellen megnyert kupanak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 16:00
Ezt adom is.De addig míg nem érünk a döntő közelébe,rá kell ezt bízni a fiatalokra,(Jesé,José,Nacho,Morata,Casemiro,Llorrente,)annál is inkább mivel így nőnek a játékpercek a gyerekeknek,ha meg eljutunk a döntőig mondjuk egy barca ellen,akkor meg mehet a gálacsapat Ronaldostul,minedenestül...Ha nem jon ossze a BL es a bajnoksag se, akkor azert en csak tudnek orulni egy barva ellen megnyert kupanak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 15:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 14:49
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 7., kedd 23:57
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. január 7., kedd 23:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 19., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. december 19., csütörtök 4:11
Komoly csapatnál ez nem lehet kifogás.Nem kellene a tavaszra ilyen sok komoly meccs.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 19., csütörtök 2:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 19., csütörtök 1:04
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem