Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. január 9., csütörtök 11:01

Mata = Xabi Alonso + egy kis KP
igen, meg még céronaldot is adjuk mellé :lol:
Kép
Kép
Kép

forrest6
Kedvenc játékosaid: Zidane (Nº1), Kroos, ISCO
Kedvenc csapatod: Real Madrid... :)

HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. január 9., csütörtök 10:35

forrest6 írta:Hatalmas igazolás lenne! Egy újabb 'madridista' térne haza :)
Mata = Xabi Alonso + egy kis KP

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,span ... arja,66315

Remek hír, hogy Xabi maradt! Ő a mercato legjobb "igazolása" :agree:
Viszont én Mata-t nem hagynám veszni! Akár "szőrbe szőr" megoldással: Di Maria <=> MATA
Mourinho úgyis imádja és szerintem ebbe mindkét csapat belemenne! Mata mehetne Benzema helyére 'hamis9'-nek! Morata-t meg tavaszra kölcsön lehetne adna, hagy fejlődjön (pl: Arsenal).
2023: Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Fede Valverde, Tchouaméni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vini Jr.
https://lineupbuilder.com/football/?sk=tx60
2024: #Haaland #Endrick #A.Davies

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 9., csütörtök 8:29

Xabi Alonso (Twitter): "Két évig még ez marad az otthonom. Örömmel osztom meg veletek ezt az információt. Nagyon, nagyon boldog vagyok!"
Legjobb hír. Remélem sok mindent nyer ez alatt a 2 év alatt. Megérdemelné.
Egy igazán Madridba illő játékos: profi mentalitás, botrány nulla, a pályán nyújtott teljesítmény kiváló. Egy úriember, akitől lenne mit tanuljon pár csapattag, nem csak szakmai téren..
Igazából Zidanehoz tudnám hasonlítani, kár hogy nem játszodtak sosem együtt :)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 8., szerda 21:00

Xabi Alonso (Twitter): "Két évig még ez marad az otthonom. Örömmel osztom meg veletek ezt az információt. Nagyon, nagyon boldog vagyok!"
Nagyon kellett! :iszunk: :agree: B-) A hírek szerint opció lesz a szerződésében egy esetleges 3. évre is, fizuja pedig 6 millára emelkedik! :cheers:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 8., szerda 20:47

tubatibi írta:Xabi Alonso (Twitter): "Két évig még ez marad az otthonom. Örömmel osztom meg veletek ezt az információt. Nagyon, nagyon boldog vagyok!"
:taps: :iszunk:
Kép

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 8., szerda 20:44

Egyértelmű így a legjobb. Rutinos, klasszis játékos mindig elfér a keretben, Illarranak még kell egy kis "felfutási" idő. Remek hír :)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 8., szerda 20:33

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :agree: :mrgreen: :rock: :rock: :rock: :banplz:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 18:54

November elejen meg talan a Sevilla vagy a Sociedad meccs elott a ket tabor par tagja a stadion mellett egy barnal osszecsapott es a rendoroknek kellett kozbeavatkozniuk. Gondolom ez lehetett az utolso csepp a poharban.
Én mindezt értem,de ezért büntetni az egész garniturat,akik akkor is kiálltak a csapat mellett a 70-es években,mikor nem voltunk világverő alakulat,ezt akkor se értem...
Ennek a döntésnek semmi köze az Ultra Sur berkeiben folyó hatalmi harcnak.De mégegyszer,és utoljára,ha már így alakult akkor sem idényközben kellene megvonni azt a jogot,hogy akkor menjek ki a meccsre amikor akarok.
Itt valami bűzlik.Valakiknek kellet az a szektor,másra nem tudok gondolni.Most mondjam hogy szektor mutyi? :mrgreen: Inkább nem mondom....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 8., szerda 17:29

Nem tudom ki ez a brazil gyerek, akit most vett kölcsön a Castilla, de tessék: http://www.transfermarkt.de/de/pablo/pr ... ktErgebnis http://www.youtube.com/watch?v=HgNu5NkY1Zs (2:15-től nagyon szép kis csaj van:D)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 16:40

morientes írta:De ha már a második,akkor meg ne idény közben...
Fogalmam sincs mar hogy hol olvastam a cikket, de eleg sok mindent leirt a szurkoloi klubbrol.
A lenyeg az, hogy az egesz tarsasag ket reszbol all: az oregebbek es a fiatalok. A fiatalok azzal vadoljak az oregeket, hogy az Ultras Sur-bol nagy markat csinaltak, amivel nem is lenne gond, de a bevetelt teljes mertekben lenyuljak sajat maguknak, ebbol alljak az utazasaikat, stb. Az oregek szerint meg a fiatalok nem is igazi szurkolok, szerintuk sokan az tleticotol jottek at csak azert hogy a Real Madrid es az Ultras Sur hatan probaljanak felkapaszkodni a politikai rangletran. Ez az ellentet mar evek ota megvan, de Perez azt mondta az Ultras vezetoinek hogy o nem foglalkozik vele, oldjak meg hazon belul a problemat. November elejen meg talan a Sevilla vagy a Sociedad meccs elott a ket tabor par tagja a stadion mellett egy barnal osszecsapott es a rendoroknek kellett kozbeavatkozniuk. Gondolom ez lehetett az utolso csepp a poharban.

Tibi09

HozzászólásSzerző: Tibi09 » 2014. január 8., szerda 16:17

Melyik a jobb modszer? A vezetoseg szerint a masodik.
Elviekben az első, gyakorlatban viszont nem megvalósítható. Az emberek nem racionálisan viselkednek, hanem érzelmi alapon. Egy párat kidobsz, akkor a többi elkezd lázadni és ez addig fajul, hogy az összeset kidobod. Tehát összességében még több ember marad stadionon kívül.

Lehet erre példa egy sima tömegoszlatás is. Kettőt pofán lősz vízsugárral, akkor elindul az összes marha, hogy "bosszút álljon"...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 16:15

Szerintem meg az első,de én nem vagyok Perez...
De ha már a második,akkor meg ne idény közben...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 16:09

Van egy nagy tarsasag, akiknek egy resze bajkevero, de vannak normalisok is koztuk. Meg akarjuk "tisztitani" ezt a tarsasagot. Hogy csinaljuk?

Elso modszer: meccsrol meccsre kitiltjuk azokat akik nem viselkednek normalisan. 100-200 kitiltas utan pedig mar a tobbiek is elgondolkoznak azon hogy inkabb megjavulnak minthogy oket is kitiltsak.

Masodik modszer: kitiltunk mindenkit, letrehozunk egy uj csoport ahova a regiek kozul berakjuk azokat, akikkel eddig semmi problema nem volt. Ha pedig egy par huligan megis atmegy a rostan, akkor oket konnyeden ki tudjuk tiltani.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 15:54

És ez nem visszamenőleg volt. Ez egy adott dátumtól a belépési jog elvétele volt kárpótlás fejében (bérletek árának visszafizetése). Ebben nem látom, hogy mi a visszamenőlegesség. Azokon a meccseken, amiken korábban ott voltak, azokról nem lettek kitiltva, vagy megbüntetve. :kivagyhe:
Nem arra gondoltam hogy visszamenőleg büntetik őket.Illetve azzal igen hogy megvonják tőlük a bérletet.A korrekt eljárás az lehetett volna,hogy ezt a szezont még befejezhetik,amennyiben normálisan tudnak viselkedni,erre van a bizt.szolgálat meg a yard,meg a mindent lefedő videohálózat,és azután meg,bár itt is lehett volna mérlegelni persze,hogy ki érdemli meg és ki nem,a kövi szezontól lehetett volna azt mondani hogy gyerekek nektek nem adunk ki bérletet ezért és ezért...de ez így inkorrekt.Pláne úgy,hogy elég nagy ismeretségi köröm van arrafelé,de nem hallottam hogy valami nagy kirivó rendbontás lett volna mostanság...na mindegy.Ez így alakult,nem vagyok ugyan jogász,de ez így nekem sántít...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 15:41

morientes írta:Csakhogy nem minden ultra fasiszta.Aki meg az,azt meg páros lábbal ki kell rúgni a stadionból,gondolok azokra akik fasisztoid jelképeket lobogtatva,náci köszontéseket skandálva viszik félre az egész társaságot.Na de kollektívan büntetni,ráadásul visszamenőleg azt is,aki csak a focira kiváncsi,(mert ilyen is van köztük,sőt...),na az már nonszensz.
Azt sem igazán értem,honnan tudják hogy az ún. "fiatalok" közt,nincs radikális jobboldali beállítottságú....kitöltetnek egy tesztet vagy mi???
Megkerestem a cikkeket:
http://madridom.hu/blog/2013/12/10/a-re ... ellegzett/
http://madridom.hu/blog/2013/12/06/a-feher-fal/

Mint mondtam, nem csak a fasizálódás volt a probléma. Magával a szurkolói csoporttal is (szektor uralma és bérletek elosztása). Ezt pár ember kitiltása nem oldja meg, kollektívan kellett. Továbbá ha jól emlékszem, akkor Pérez már korábban szerette volna lekoppintani a "sárga falat". Gondolom kapva-kapott az alkalmon.
A radikálisokat a rendőrség bevonásával próbálják azonosítani, és kitiltani. A kitiltottak közül a fiatalok (<35), akiket nem tiltottak ki, tagjai lehetnek az új csoportnak, és bejuthatnak a stadionba. Az idősebbek máshová kell, hogy bérletet vegyenek. És hogy honnan tudják az újakról, hogy milyenek? A cikk szerint még nem tudni, hogy a klub hogyan válogat, valószínűleg a rendőrség segítségét is kérik majd. Meg gondolom utólag is kitilthatják emiatt majd, ha bejutna egy ilyen személy .

És ez nem visszamenőleg volt. Ez egy adott dátumtól a belépési jog elvétele volt kárpótlás fejében (bérletek árának visszafizetése). Ebben nem látom, hogy mi a visszamenőlegesség. Azokon a meccseken, amiken korábban ott voltak, azokról nem lettek kitiltva, vagy megbüntetve. :kivagyhe:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 15:25

A különbség az, hogy a színházbérletedet a színház adta ki Neked, névre szólóan (itt most), az el tud számolni a pénzzel, és nem egy "mini maffián belül kering valahol", valamint Te nem is fasizálódsz, illetve miattad nem büntették már meg több ízben a színházat ilyen megnyilvánulások miatt. Ezek voltak az indokok, ha jól emlékszem, ami miatt Péreznél betelt a pohár.
Csakhogy nem minden ultra fasiszta.Aki meg az,azt meg páros lábbal ki kell rúgni a stadionból,gondolok azokra akik fasisztoid jelképeket lobogtatva,náci köszontéseket skandálva viszik félre az egész társaságot.Na de kollektívan büntetni,ráadásul visszamenőleg azt is,aki csak a focira kiváncsi,(mert ilyen is van köztük,sőt...),na az már nonszensz.
Azt sem igazán értem,honnan tudják hogy az ún. "fiatalok" közt,nincs radikális jobboldali beállítottságú....kitöltetnek egy tesztet vagy mi???
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 8., szerda 15:08

morientes írta:Ami meg a bérletek visszavonását illeti...kicsit szemét dolognak érzem,hiába adják vissza azt a szaros 350ajrot,ez olyan mintha vennék egy szinházjegyet,és visszavennék azzal hogy nem vagyok elég művelt a darabhoz....szemét,antidemokratikus és jogszerűtlen.Az emberek helyében perelnék,és jó eséllyel nyernék is...
A különbség az, hogy a színházbérletedet a színház adta ki Neked, névre szólóan (itt most), az el tud számolni a pénzzel, és nem egy "mini maffián belül kering valahol", valamint Te nem is fasizálódsz, illetve miattad nem büntették már meg több ízben a színházat ilyen megnyilvánulások miatt. Ezek voltak az indokok, ha jól emlékszem, ami miatt Péreznél betelt a pohár.
De azért sem keresem vissza a cikket. :mrgreen:
Anthony írta:Erről a bérletvisszavonásról lemaradtam. De egyébként biztosan találtak jogi alapot. A kisbetűs rész mindig el van dugva valahova.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy az egészet visszakapták? Mert akkor egyharmad szezont ingyen néztek. :Đ

OFF:
wZoLee7 írta:érdekes lesz...majd félidőben amíg ők kicsit frissítenek én havat lapátolok :D
Honnan a fészkes fenéből szerzel Te addigra havat?? Évek óta nem kapni. :ozil:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 15:06

azért gondolom nem bontanád le a a színházat és a haza vezető úton a fél utcát mert nem happy end lett a darab vége :lol:
Hát olyanra nem igazán emlékszem a közelmúltból,hogy az ultras szétverte volna madridot mert "nem hepiend lett a darab vége..."
De az elképzelhető,hogy a stadion előtt fognak majd tüntetni,mert nem engedik be őket a színházba... :)
Egyébként az is más,ha a következő szezonra nem adnak ki bérleteket...na de visszavonni...ez abszurd.Bár vannak országok ahol visszamenőleg vesznek el szerzett jogokat,de ezt akkor sem gondoltam volna....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 14:50

___Samy___ írta:katarban olyan meleg van nyáron, hogy nem lehet meccset játszani
erre blatter kitalálta, hogy legyen télen a vb....
érdekes lesz...majd félidőben amíg ők kicsit frissítenek én havat lapátolok :D
morientes írta:Ami meg a bérletek visszavonását illeti...kicsit szemét dolognak érzem,hiába adják vissza azt a szaros 350ajrot,ez olyan mintha vennék egy szinházjegyet,és visszavennék azzal hogy nem vagyok elég művelt a darabhoz....szemét,antidemokratikus és jogszerűtlen.Az emberek helyében perelnék,és jó eséllyel nyernék is...
azért gondolom nem bontanád le a a színházat és a haza vezető úton a fél utcát mert nem happy end lett a darab vége :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 8., szerda 14:11

miVida írta::lol: :lol: Anthony kezdte! :lol: (sory, bro)
Te Júdás te :lol:
Gondoltam egy kis trollkodás belefér. Úgyis mindenki az új csatárt keresi :roll:

Erről a bérletvisszavonásról lemaradtam. De egyébként biztosan találtak jogi alapot. A kisbetűs rész mindig el van dugva valahova.
Marci77 írta:Nem tudom hogy ide irjam-e vagy mashova,de Hitzlsperger bevallotta hogy meleg.
OMG, akkor most pár játékos traumás lesz. Akiket szoros emberfogásban részesített :mrgreen:

Vissza: