OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 13:45

Elindultunk a Hold felé
Amúgy törlik folyamatosan a kommenteket sajnos nem tetszik nekik az igazság.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 9., csütörtök 13:43

Én komolyan elmennék erre a tüntetésre. Biztos jót nevetnék ezen a sok szerencsétlenen. :lol:

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. január 9., csütörtök 13:40

Zsombor írta:
Marci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
itt az esemény
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális. :lol:
Jézusom, sírnom kell ezeken :lol: :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 13:32

Marci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
itt az esemény
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális. :lol:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 9., csütörtök 13:20

'shutterisland írta:pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak. :mrgreen:
Én még a 4et se láttam.

:mrgreen:

Engem is lefarasztanak ezek..
Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 9., csütörtök 13:16

'shutterisland írta:pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak. :mrgreen:
Nem úgy volt, hogy világvége lesz? A vikingek azt mondták. :hmmm: :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 13:06

pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak. :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 12:59

sentry írta:Kikészít, hogy mennyi ostoba van a világon.
Ami nem is zavar, de az internet óriási felületet adott az elmebetegeknek is és keményen támadnak néha.
2013 éve talán egyik legelvetemültebb skizó, elmebeteg, összeesküvés elmélete a chemtrail volt.

Jó lenne tisztába tenni a dolgokat, és nem kamu oldalak meg fantáziaman-ek, és elmebeteg emberek írásait elhinni, hanem hozzáért, komoly tudományos háttérrel rendelkező emberek cikket IS elolvasni.

Hraksó cikke
Időkép munkatársainak véleménye

Másik kegyetlen nagy hülyeség, hogy leállt a Golf áramlat! :lol:
Hihetetlen hogy mennyi kegyetlen elmebeteg, buta és hiszékeny ember van.
A szíve állna le annak, aki ezt elhiszi. :mrgreen:
Éjszaka pont erről akartam írni ide. :lol: Facebookon van is egy esemény, mivel január 25-én lesz egy tüntetés. Néhány srác próbálta ezeket az embereket felvilágosítani, de hihetetlen ami ott megy. :lol: :lol: :lol:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 9., csütörtök 12:24

Kikészít, hogy mennyi ostoba van a világon.
Ami nem is zavar, de az internet óriási felületet adott az elmebetegeknek is és keményen támadnak néha.
2013 éve talán egyik legelvetemültebb skizó, elmebeteg, összeesküvés elmélete a chemtrail volt.

Jó lenne tisztába tenni a dolgokat, és nem kamu oldalak meg fantáziaman-ek, és elmebeteg emberek írásait elhinni, hanem hozzáért, komoly tudományos háttérrel rendelkező emberek cikket IS elolvasni.

Hraksó cikke
Időkép munkatársainak véleménye

Másik kegyetlen nagy hülyeség, hogy leállt a Golf áramlat! :lol:
Hihetetlen hogy mennyi kegyetlen elmebeteg, buta és hiszékeny ember van.
A szíve állna le annak, aki ezt elhiszi. :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 9., csütörtök 0:08

Remy írta:Ötletes, és durva videó

Ebből simán lehetne filmet is csinálni.
tyű, ez komoly tényleg.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 8., szerda 23:02

Ötletes, és durva videó

Ebből simán lehetne filmet is csinálni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. január 8., szerda 19:14

köszönöm a válaszokat, holnap bemegyek azért a telenorhoz megkérdezni, csak hallani akartam olyanoktól is, akik már használják. :)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 8., szerda 19:08

Szerintem köss inkább valami előfizetést, sokkal jobban jársz vele. T-mobilenál van diák csomag és abba pl 300 mega net benne van, három 30-as számot ingyen hívhatok és ez 2790 Ft/hó, és ez az összeg lebeszélhető.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. január 8., szerda 19:06

hala real írta:telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
100 MB csomagot, az ugye 999 Ft, akkor azt a telefonomról vonja le, igaz? és akkor ezentúl minden hónapban vonja majd, vagy hogy van ez? illetve ha lemegy ez a 100 mb, akkor is tudom használni elvileg, csak belassul...azzal mit lehet kezdeni, mennyire lehet úgy használni?
Én nemrég a T-mobile-nál fizettem elő, szintén 100 megásra, szintén egy ezresért. Feltöltős vagyok, a második hónap még nem kezdődött el de (felteszem) visszavonásig magától vonja le az egyenlegről, amíg van pénz a kártyán. A 100 megás net annak való, akinek nincsenek nagy igényei a mobilnezetéssel szemben. Én csak a Facebook Messengert, Vibert és az Opera Mini-t használom mobilnetről, erre tökéletes. Ha ilyesmire kell és nem akarsz pl. YouTube-on videókat nézni, akkor tökéletes. Nekem egész nap megy, már itthon se rakom át wifire mert stabilabb a mobilnet :mrgreen:

Egyébként Androidos vagyok és az Avast tűzfalát használom, hogy ezeken kívül más program ne is mehessen fel a mobilnetre, ezzel is spórolok talán valamennyit. Na meg állítólag az Opera Minit is mobilnetre szabták, elvileg az is megtakarít az adatforgalmon. Összefoglalva, a 100 megás netet kifejezettem nem multimédiás szórakozásra találták ki, szerintem a böngészés is viszonylag korlátozott vele, de a fent említett programok akár egész napos használatához szvsz tökéletes, azokon még az se látszik meg ha idővel visszaveszik a sebességet, annyira minimális adatforgalmat használnak.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. január 8., szerda 19:04

hala real írta:telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
100 MB csomagot, az ugye 999 Ft, akkor azt a telefonomról vonja le, igaz? és akkor ezentúl minden hónapban vonja majd, vagy hogy van ez? illetve ha lemegy ez a 100 mb, akkor is tudom használni elvileg, csak belassul...azzal mit lehet kezdeni, mennyire lehet úgy használni?
Az egyenlegedről fogja levonni. Nekem ugyan 50 megás van,de ha elhasználom és lassítják még akkor is használható erre-arra. A facebook és az egyszerűbb oldalak pl még mennek viszonylag elfogadhatóan. De egyébként,ha nem akarsz youtube videókat nézni,meg mobilnettel letölteni csak szimplán böngészel,akkor bőven elég lesz a 100 mega egy hónapra.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. január 8., szerda 18:50

telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 17:27

MorataMartin írta:Mit szóltok hozzá, hogy Hitzlsperger bevallotta, hogy ő meleg? :ozil: Én kicsit meglepődtem rajta, de engem nem zavar az ilyesmi, mert nem vagyok meleg gyűlölő. Ezért előre is leszögezem, hogy nem provokálásból tettem fel a kérdést csak meglepett Hitzlsperger.
Engem annyira nem lepett meg, a nemet valogatott felen latszik hogy bennuk van a hajlam :lol:
Addig amig otthon csinalja es normalisan kezeli, nincs vele semmi problemam. Neil patrick harris (himym - barney) es Jim Parsons (tbbt - sheldon) is meleg, de birom oket.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 8., szerda 17:19

Van itt valaki, aki tanult Dániában?

Ha igen legyen szíves privát üzenetben felkeresni!
Köszi! :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 8., szerda 16:46

Ez csak a harmadik topik, ahol felmerül :lol:

Amúgy most mit szóljon hozzá az ember... retardált, beteg. Nem lehet vele mit kezdeni. Azt csinál az életével amit akar, csak ne nyilvánosan buzuljon.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 8., szerda 16:34

Mit szóltok hozzá, hogy Hitzlsperger bevallotta, hogy ő meleg? :ozil: Én kicsit meglepődtem rajta, de engem nem zavar az ilyesmi, mert nem vagyok meleg gyűlölő. Ezért előre is leszögezem, hogy nem provokálásból tettem fel a kérdést csak meglepett Hitzlsperger.

Vissza: