OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. január 8., szerda 19:14

köszönöm a válaszokat, holnap bemegyek azért a telenorhoz megkérdezni, csak hallani akartam olyanoktól is, akik már használják. :)
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 8., szerda 19:08

Szerintem köss inkább valami előfizetést, sokkal jobban jársz vele. T-mobilenál van diák csomag és abba pl 300 mega net benne van, három 30-as számot ingyen hívhatok és ez 2790 Ft/hó, és ez az összeg lebeszélhető.

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2014. január 8., szerda 19:06

hala real írta:telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
100 MB csomagot, az ugye 999 Ft, akkor azt a telefonomról vonja le, igaz? és akkor ezentúl minden hónapban vonja majd, vagy hogy van ez? illetve ha lemegy ez a 100 mb, akkor is tudom használni elvileg, csak belassul...azzal mit lehet kezdeni, mennyire lehet úgy használni?
Én nemrég a T-mobile-nál fizettem elő, szintén 100 megásra, szintén egy ezresért. Feltöltős vagyok, a második hónap még nem kezdődött el de (felteszem) visszavonásig magától vonja le az egyenlegről, amíg van pénz a kártyán. A 100 megás net annak való, akinek nincsenek nagy igényei a mobilnezetéssel szemben. Én csak a Facebook Messengert, Vibert és az Opera Mini-t használom mobilnetről, erre tökéletes. Ha ilyesmire kell és nem akarsz pl. YouTube-on videókat nézni, akkor tökéletes. Nekem egész nap megy, már itthon se rakom át wifire mert stabilabb a mobilnet :mrgreen:

Egyébként Androidos vagyok és az Avast tűzfalát használom, hogy ezeken kívül más program ne is mehessen fel a mobilnetre, ezzel is spórolok talán valamennyit. Na meg állítólag az Opera Minit is mobilnetre szabták, elvileg az is megtakarít az adatforgalmon. Összefoglalva, a 100 megás netet kifejezettem nem multimédiás szórakozásra találták ki, szerintem a böngészés is viszonylag korlátozott vele, de a fent említett programok akár egész napos használatához szvsz tökéletes, azokon még az se látszik meg ha idővel visszaveszik a sebességet, annyira minimális adatforgalmat használnak.

@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. január 8., szerda 19:04

hala real írta:telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
100 MB csomagot, az ugye 999 Ft, akkor azt a telefonomról vonja le, igaz? és akkor ezentúl minden hónapban vonja majd, vagy hogy van ez? illetve ha lemegy ez a 100 mb, akkor is tudom használni elvileg, csak belassul...azzal mit lehet kezdeni, mennyire lehet úgy használni?
Az egyenlegedről fogja levonni. Nekem ugyan 50 megás van,de ha elhasználom és lassítják még akkor is használható erre-arra. A facebook és az egyszerűbb oldalak pl még mennek viszonylag elfogadhatóan. De egyébként,ha nem akarsz youtube videókat nézni,meg mobilnettel letölteni csak szimplán böngészel,akkor bőven elég lesz a 100 mega egy hónapra.

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2014. január 8., szerda 18:50

telefonra szeretnék netet, de nem nagyon vágom ezeket a dolgokat. telenoros vagyok, és néztem mik vannak, elvileg sms-ben tudom aktiválni a dolgokat. az lenne a kérdésem, hogy ha most ezt aktiválom, pl a Mobil Online
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 8., szerda 17:27

MorataMartin írta:Mit szóltok hozzá, hogy Hitzlsperger bevallotta, hogy ő meleg? :ozil: Én kicsit meglepődtem rajta, de engem nem zavar az ilyesmi, mert nem vagyok meleg gyűlölő. Ezért előre is leszögezem, hogy nem provokálásból tettem fel a kérdést csak meglepett Hitzlsperger.
Engem annyira nem lepett meg, a nemet valogatott felen latszik hogy bennuk van a hajlam :lol:
Addig amig otthon csinalja es normalisan kezeli, nincs vele semmi problemam. Neil patrick harris (himym - barney) es Jim Parsons (tbbt - sheldon) is meleg, de birom oket.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 8., szerda 17:19

Van itt valaki, aki tanult Dániában?

Ha igen legyen szíves privát üzenetben felkeresni!
Köszi! :salute:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 8., szerda 16:46

Ez csak a harmadik topik, ahol felmerül :lol:

Amúgy most mit szóljon hozzá az ember... retardált, beteg. Nem lehet vele mit kezdeni. Azt csinál az életével amit akar, csak ne nyilvánosan buzuljon.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 8., szerda 16:34

Mit szóltok hozzá, hogy Hitzlsperger bevallotta, hogy ő meleg? :ozil: Én kicsit meglepődtem rajta, de engem nem zavar az ilyesmi, mert nem vagyok meleg gyűlölő. Ezért előre is leszögezem, hogy nem provokálásból tettem fel a kérdést csak meglepett Hitzlsperger.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 8., szerda 10:52

Most léptem be fészbukon ebbe a "Pesten Hallottam" nevű csoportba, néha nagyon komoly sztorik vannak ott... :lol: :lol:
3-4 éve két hétig voltam kórházban /!!!\ PESTEN /!!!\ és volt egy "cellatársam" Laci bácsi. Nagyon bírtam, igazi kötözködős volt minden ápolót utált nagy forma volt az öreg. Egyik délután nagyba horpasztott, majd felült az ágyra és rám nézett :

"- O_O Ott egy macska a falon!!"
"- Milyen macska Laci bácsi?"
"- Tudja a [email protected]... szürke..."

És azzal a lendülettel visszaaludt. Sajnáltam nem kellet volna kiröhögni, de annyira abszúrd helyzet volt, lehet, hogy így leírva másnak nem vicces, de nekem a párnámba kellet folytanom a röhögésem

Még egy kedvenc az öregtől
Jött valami új nővérke aki akkor végzett az orvosin vagy hol, és Laci bá'-val a következő beszélgetést darálták le
- Laci bácsi, nagyon sok zöldséget és gyümölcsöt kell ennie, így egészségesebb és fitteb lesz mint valaha. A szervezetének nagyon sok vitaminra van most szüksége.
- ??? Magát mit érdekli az én szervezetem mondja? Szarok én arra, hogymaga mit tanult a nővérképző OKJ-n, pár nap múlva haza megyek, és egy fél marhát fogok bezabálni fél üveg whiskeyvel nem ilyen hülyeségeket mint a zöldség, eriggyen má...

Másik ( ezt egy másik nővérrel beszélték)
-Laci bácsi, a pizsámáján egy éktelen nagy repedés van, tud róla?
-Hát ha gyerek méretet adnak, ne csodálkozzon..
-Sajnos nincs a kórházunkban az ön méretéhez való pizsama...
-Akkor vegyetek egyet [email protected].

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 7., kedd 23:31

Oké köszi :salute: ránézek erre, meg még nézelődök

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 21:44

realmadridfan írta:Nem tudtok Pesten mostanában valami igazán jó színházi darabot? :) Hova érdemes menni? Stílus majdnem mindegy, csak balett ne legyen, a vígjáték a legjobb. Sajnos nem vagyok képben a témában, pedig már 3. éve itt élek, nagyon szégyellem. Barátnővel mennénk.
Az Örkényben a Tóték és a Jógyerekek képeskönyve is nagyon jó. :agree: A Vígszínházban szoktak még kiváló darabokat játszani, bár ott elég rég voltam utoljára.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. január 7., kedd 21:34

Nem tudtok Pesten mostanában valami igazán jó színházi darabot? :) Hova érdemes menni? Stílus majdnem mindegy, csak balett ne legyen, a vígjáték a legjobb. Sajnos nem vagyok képben a témában, pedig már 3. éve itt élek, nagyon szégyellem. Barátnővel mennénk.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 19:58

'shutterisland írta:de az hogy lehet ?
látod a kommenteket is, a regelt felhasználokat, az egész felületet ?
Így van. :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 19:51

de az hogy lehet ?
látod a kommenteket is, a regelt felhasználokat, az egész felületet ?

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 19:49

'shutterisland írta:ha nincs facebookod, hogyan követed őket ?
vagy már reg sem kell hozzá ?
Nem kell hozzá reg szerencsére.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 7., kedd 19:47

ha nincs facebookod, hogyan követed őket ?
vagy már reg sem kell hozzá ?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 7., kedd 19:46

DavieS írta:Tolvajkergetők az megvan nektek ugye?

Érdemes követni, akár segíteni őket - több szem többet lát alapon.

A Konektoron( :mrgreen: ) is elérhetőek
nagyon adom. már várom az idei videókat. már van csali laptop, csalitelefon is. :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 7., kedd 19:44

BBarni írta:Egy pár napja, írtak is róla:
:agree:
Engem nem zavar a dolog, rúgjanak be nyugodtan a pénzből, amit kapnak, amíg tudják tartani ezt a színvonalat. :D

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 7., kedd 19:38

Egy pár napja, írtak is róla:
Január 1-től a Betclic fogadási oldal támogatásával dolgozunk. Ne izguljon senki, mert nem fogják ellepni az oldalt a hirdetések, továbbra is nemet mondunk a biszem-b@szomra, a TrollFoci semmit nem veszít a "varázsából".
FIGYELEM! A Betclic szerepvállalása a TrollFocin a következő csoportokat zavarhatja meg:
- az irigyeket, a rosszmájúakat
- akik állandóan azt szajkózzák, hogy eladjuk/eladtuk magunkat
- akiket zavar, hogy mostantól havi 2 alkalommal összejönnek az adminok és rettenetesen beb@sznak
:agree:

Vissza: