ocsmány és gyomorforgató az egész.Nem szokás szelfiket kitenni avatarnak Hehe.
Copa del Rey
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Copa del Rey
But he is a good boy...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
gondoltam lecsapok rá, mielőtt lecsapsz rá. tudom, hogy szeretedR.M.C.F írta:Nem szokás szelfiket kitenni avatarnak Hehe.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem szokás szelfiket kitenni avatarnak Hehe.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
remélhetőleg már a brand new fehér topánban fogja nyomni, mert ez a fekete csunyaság semmire nem volt jó, amiben eddig játszott.Marci77 írta:Szerintem CR jatszon. Hadd mutasson felszabadult jatekot.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Szerintem CR jatszon. Hadd mutasson felszabadult jatekot.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A valenciarol csak annyit,hogy a helyzeteket be kell rugni,meg igazolni kell egy kapust,mert a gyerek fogalmatlanabb mint Eric Moussambali az úszàshoz...
Azon a nevesincs önző szőkegyereken meg nem értem mit eszik Pizzi,elrugdalta a labdákat a vakvilágba,míg a társak meg csak álltak ott helyzetben mint fürdőskva a szécheny előtt...
Helder Postiga meg....ja nincs fejfalbaverős sajnos...
Azon a nevesincs önző szőkegyereken meg nem értem mit eszik Pizzi,elrugdalta a labdákat a vakvilágba,míg a társak meg csak álltak ott helyzetben mint fürdőskva a szécheny előtt...
Helder Postiga meg....ja nincs fejfalbaverős sajnos...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hihetetlen mit játszik a Valencia!!! Jó látni végre egy jó ValenciátRemy írta:De örülnék egy Valencia továbbjutásnak
A Sandtander a harmadosztályból, bravó Almeria.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De örülnék egy Valencia továbbjutásnak
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Most ezt miért?Khedira -tudom RMCF hülye vagyok a focihoz
Amúgy pellét és JM-t felesleges összehasonlitani,a portugál sokkal komolyabb tréner.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem szokásom ilyen hangnemben írni, de ekkora egy baromságot. Még hogy Mourinhonak 0-ról kellett kezdeni, meg Pellegrini egy senki. Pellegrininek jutott az a rész, hogy összeszoktassa a játékosokat, kialakítson egy kezdetleges stratégiát. És tetszik vagy sem, Mourinho érában nem egyszer bukkant fel Pellegrini munkája a rövid passzos játékkal megbontása a védelemnek. (Ja és nem volt 5-0 sem.)Anis írta:csak egy példa: Mou az első 25 tétmeccsén 15 gólt kapott, Carlo meg 26-ot. Lehet h jön a "minden új" kifogás, de Mou kb a nulláról csinálta, Carlonak meg már volt egy alapja, még ha mást is akar, de nem mindenben. Más egy senki után újrakezdeni mint egy Mou után belevágni egy "kis" változásba.
És hogy Ancelottinak meg könnyebb dolga lenne Mourinho után? Egy szétesett csapatot, akik nem hittek magukban, és edzőben sem vett át, egy vállalhatatlan és használhatatlan taktikával, amit még a format c:-vel is alig bír kiirtani belőlük. Kulcsemberek hiányoztak/hiányoznak folyamatosan a csapatából (eleinte Alonso és Illarramendi, Bale, most Khedira -tudom RMCF hülye vagyok a focihoz). Ezen hiányzások miatt már minimum 3 formációt ki kellett találnia. És hogy Ramos formán kívül van? Akkor tegye be Varane-t. Ja bocs, nem tudja.
Mourinho már teljesen a saját szája íze szerint rakhatta össze a csapatot. Carlonak erre nem volt esélye a PSG-vel elhúzódó tárgyalás miatt, és mert Mourinhoval ellentétben, Ancelotti valóban minőséget akart igazolni.
Apropó, "a senki" jelenleg is "az egyetlened" előtt áll a frissen átvett csapatával, ahol a játékosok még csak nem is ismerték, még "az unicumod" egy ismerős közegben kell, hogy alkosson. Tudom, Mourinhonak biztos a nulláról kellett kezdenie, míg Pellegrininek könnyebb dolga volt...
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
pontosan. Egyre jobbak lennénk? kötve hiszem. nézhetetlen a játék, alig megy a retesz feltörése, védekező csaptok ellen nehezen megy, ahogy írtam formán kívüli játékosok, sérülések, Ramos idiótaságai, fél idény sem kellette a 21 bekapott gólhoz ami elképesztően SOK. csak egy példa: Mou az első 25 tétmeccsén 15 gólt kapott, Carlo meg 26-ot. Lehet h jön a "minden új" kifogás, de Mou kb a nulláról csinálta, Carlonak meg már volt egy alapja, még ha mást is akar, de nem mindenben. Más egy senki után újrakezdeni mint egy Mou után belevágni egy "kis" változásba.realistahuni írta:Nem értek egyet, de majd tervezem az Atletico-Barca után(valamivel okosabbak leszünk azután), hogy hosszabban leírom a véleményemet az idei teljesítményről, játékosokról és az edzőről egyaránt.Egyre jobbak vagyunk
Hiába jönnek páran, hogy lesz még egy El Clasico és két AtMa-barca meccs is. 5 pont lehet h nem hátrány, de ahhoz valószínű mindkettőt verni kéne és többet nem hullajtani pontokat - ami kb lehetetlen. és biztosra veszem, hogy az Atma-barca meccsek egyikét megnyerik a katalánok.
Már októberben is azt mondtam több ismerősnek, havernak és írtam is itt-ott, hogy első évben főleg így nem hiszem, hogy meglenne a BL és a bajnokság sem. Kupa lehet, sorsolás adott már, itt csak 1-2 meccsen kell teljesíteni.
most nézem ő is Real nevelés, nem is tudtam róla. kösz h írtad.R.M.C.F írta:Aki a barcát nézi(én a cityre megyek rá) az irhatna hogy játszik borja,érdekelne.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Régi szép emlékek . Aztán meg jöhet a ValenciaMorataMartin írta:Ha minden összejönne akkor a következő körben összekerülhetünk az Alcorconnal
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha minden összejönne akkor a következő körben összekerülhetünk az Alcorconnal
-
Aki a barcát nézi(én a cityre megyek rá) az irhatna hogy játszik borja,érdekelne.
-
Jelezd légyszi PÜ-ben is ha nem felejted el,érdekelne.hogy hosszabban leírom a véleményemet az idei teljesítményről, játékosokról és az edzőről egyaránt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Egyre jobbak vagyunk
Nem értek egyet, de majd tervezem az Atletico-Barca után(valamivel okosabbak leszünk azután), hogy hosszabban leírom a véleményemet az idei teljesítményről, játékosokról és az edzőről egyaránt.
-
morientes írta:Miért is? Szerintem nincs az még lefutva...Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen
Ezeket már októberben nyomatni szokták egyesek,egy vereség után. mekkora küzdők lehetnek.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bullshit.Anis írta:Véleményem szerint a kupa idén meg igen is fontos, mivel sztem a bajnokság estélytelen és a BL meg fene tudja, Schalke még tuti meglesz, utána meg ki tudja ki jön, de a Bayernt erősebbnek érzem, Dortmundot most vernénk sztem.
Egyre jobbak vagyunk, a Barcának még hátra van 2 AtMa meccs, velünk is meccselnek egyet és ha kis szerencsénk van, botlanak ezen kívül is. Nem mondom, hogy nem ők a legesélyesebbek, de nincs ez még lefutva, jól áll a csapat.
BL-ről nem mondok semmit, ha idén nem lesz meg a 10. nem vetem le magam a hídról.