Ezen vinnyogok már 1 perce, ez zseniális.főleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
OFF
Re: OFF
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
egy komment:___Samy___ írta:ennyi hülyét egy rakáson, hát eszem f.szom megállZsombor írta: itt az esemény
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.
mintha a bullshit generátort olvasnám, ez készfőleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
- ___Samy___
ennyi hülyét egy rakáson, hát eszem f.szom megállZsombor írta:itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gyerekek, a youtubeon, hogy a fenébe lehet eltüntetni a fehér szart a lejátszási sávról? Arra gondolok amelyik onnan indítja a videot, ahol előtte akár napokkal abbahagytam.. Megjelenik ott egy felirat, hogy teljes video lejátszása és ott egy x is, de rámegyek és semmi nem történik.
a mivel?csabi* írta:viszont ha minden igaz akkor biber felhagy a zenéléssel
szerintem ez amúgy egy gecijó reklám neki, semmi másról nem szól. kicsit megdobják az eladásokat, aztán úgyis jön majd és lenyilatkozza, hogy mégsem megy ez neki, nem bírja, ez az élete, babámfüle, és visszatér.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karácsony tájékán írtam ide egy hasonló dologról, tegnap este 8 ismerõsöm osztotta meg, hogy RIP M. Schumacher, kíváncsiságból felnéztem az agyzsibbasztó oldalra, már több mint 250 ember elhitte/megosztotta ezt a szennyt. Mindegyikrõl szépen lassan le fogok íratkozni, fõleg a Justin Bieber fogja helyettesíteni Paul Walkert a következõ részben c. totálisan elhitt tini hülyeség után...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
21. századi Kopernikusz!Zsombor írta:Elindultunk a Hold felé
Amúgy törlik folyamatosan a kommenteket sajnos nem tetszik nekik az igazság.
Hol voltak ezek földrajzórán?! ómájgásh!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Igazából építkezünk a Holdon, és az 2037-ben becsapódik a Földbe, ezt már 2002 óta tudjuk, ezek meg csak most jönnek rá...Zsombor írta:Elindultunk a Hold felé
Elindultunk a Hold felé
Én komolyan elmennék erre a tüntetésre. Biztos jót nevetnék ezen a sok szerencsétlenen.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Jézusom, sírnom kell ezekenZsombor írta:itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Én még a 4et se láttam.'shutterisland írta:pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak.
Engem is lefarasztanak ezek..
Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
pedig azt hallottam délelőtt a pékségben, hogy jön az új jégkorszak.
Éjszaka pont erről akartam írni ide. Facebookon van is egy esemény, mivel január 25-én lesz egy tüntetés. Néhány srác próbálta ezeket az embereket felvilágosítani, de hihetetlen ami ott megy.sentry írta:Kikészít, hogy mennyi ostoba van a világon.
Ami nem is zavar, de az internet óriási felületet adott az elmebetegeknek is és keményen támadnak néha.
2013 éve talán egyik legelvetemültebb skizó, elmebeteg, összeesküvés elmélete a chemtrail volt.
Jó lenne tisztába tenni a dolgokat, és nem kamu oldalak meg fantáziaman-ek, és elmebeteg emberek írásait elhinni, hanem hozzáért, komoly tudományos háttérrel rendelkező emberek cikket IS elolvasni.
Hraksó cikke
Időkép munkatársainak véleménye
Másik kegyetlen nagy hülyeség, hogy leállt a Golf áramlat!
Hihetetlen hogy mennyi kegyetlen elmebeteg, buta és hiszékeny ember van.
A szíve állna le annak, aki ezt elhiszi.
Kikészít, hogy mennyi ostoba van a világon.
Ami nem is zavar, de az internet óriási felületet adott az elmebetegeknek is és keményen támadnak néha.
2013 éve talán egyik legelvetemültebb skizó, elmebeteg, összeesküvés elmélete a chemtrail volt.
Jó lenne tisztába tenni a dolgokat, és nem kamu oldalak meg fantáziaman-ek, és elmebeteg emberek írásait elhinni, hanem hozzáért, komoly tudományos háttérrel rendelkező emberek cikket IS elolvasni.
Hraksó cikke
Hraksó cikke
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tyű, ez komoly tényleg.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots