az első is jó lehet, csak als helyett wie, és freundE, nem freundENEl Sie7e írta:meine freunden leben auch dort, als ich
szerk. vagy: , wo ich (lebe)
OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
meine freunden leben auch dort, als ich
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Jézus
meg a qatar airways, ami repülős cég, ergo szórják ránk a:messideco írta:Jah, és a Barcelonát az UEFA tolja
H2O savat
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
itt újkígyóson nagyjából egy hete folyamatosan sűrű köd van.mocsok írta:éjjel tuti sok repülő ment a környéken, mert olyan "köd" van mindenhol hogy hihetetlen.
ráadásul köhögtem is kettőt, mérgeznek a gecik.
úgyhogy itt nagyba' nyomják az anyagot.
Hát, engem sajnos kitiltottak. Túl provokatív voltam.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Zsombor írta:Ezen vinnyogok már 1 perce, ez zseniális.főleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
szabadkőműves cionista gerillacsoport
Végem van.
Ezen vinnyogok már 1 perce, ez zseniális.főleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
egy komment:___Samy___ írta:ennyi hülyét egy rakáson, hát eszem f.szom megállZsombor írta: itt az esemény
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.
mintha a bullshit generátort olvasnám, ez készfőleg hogy a H2O sav egy szabadkőműves cionista gerillacsoport fejlesztése a Közel-Keleten, amely nem elég hogy aszimptotikusan astabil, ráadásul admittancia mátrixának redundanciája zérus!!!! ez vegyészek által bizonyítottan nagy mennyiségben szájon át bejuttatva (50 liter körül) halálos lehet!!! ébredjetek fel!
- ___Samy___
ennyi hülyét egy rakáson, hát eszem f.szom megállZsombor írta:itt az eseményMarci77 írta:Mi amugy ez az esemeny/tuntetes?
Aki tud, az olvasson bele a kommentekbe, nekem előbb már kicsordult a könnyem a nevetéstől. Mikor már pilóták is írnak, az zseniális.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gyerekek, a youtubeon, hogy a fenébe lehet eltüntetni a fehér szart a lejátszási sávról? Arra gondolok amelyik onnan indítja a videot, ahol előtte akár napokkal abbahagytam.. Megjelenik ott egy felirat, hogy teljes video lejátszása és ott egy x is, de rámegyek és semmi nem történik.
a mivel?csabi* írta:viszont ha minden igaz akkor biber felhagy a zenéléssel
szerintem ez amúgy egy gecijó reklám neki, semmi másról nem szól. kicsit megdobják az eladásokat, aztán úgyis jön majd és lenyilatkozza, hogy mégsem megy ez neki, nem bírja, ez az élete, babámfüle, és visszatér.
accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Karácsony tájékán írtam ide egy hasonló dologról, tegnap este 8 ismerõsöm osztotta meg, hogy RIP M. Schumacher, kíváncsiságból felnéztem az agyzsibbasztó oldalra, már több mint 250 ember elhitte/megosztotta ezt a szennyt. Mindegyikrõl szépen lassan le fogok íratkozni, fõleg a Justin Bieber fogja helyettesíteni Paul Walkert a következõ részben c. totálisan elhitt tini hülyeség után...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
21. századi Kopernikusz!Zsombor írta:Elindultunk a Hold felé
Amúgy törlik folyamatosan a kommenteket sajnos nem tetszik nekik az igazság.
Hol voltak ezek földrajzórán?! ómájgásh!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Igazából építkezünk a Holdon, és az 2037-ben becsapódik a Földbe, ezt már 2002 óta tudjuk, ezek meg csak most jönnek rá...Zsombor írta:Elindultunk a Hold felé