most az hogy néz ki, hogy egy többszörösen elítélt bennszülött utasítja a topik elhagyására az egyik moderátort?ennyi? kíméletes vagy ma...
Karim Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Karim Benzema - 9
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
R24 nem cseréli le sittes Karimot.R24?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nem baj kösz azért
valakinek biztos jó lesz .... R24 ?
valakinek biztos jó lesz .... R24 ?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ilyen nincs, félreolvastam, és megcsináltam neked Benzemát. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
köszi
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Leszedtem.csabi* írta:erről a képről leszedné nekem valaki ronaldot ? avának kéneRealista24 írta:Nincs is olyan messze R9-től
Gyertek, ne kíméljetek
szarok a statisztikára, trolololol
x
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hát egy fél percig nem gondolom komolyan, nem is értem a Marca újságíróját, hogy gondolta...
Amúgy Karim sem 100%-os
Na jó, én is befejeztem.
Amúgy Karim sem 100%-os
Na jó, én is befejeztem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ennyi? kíméletes vagy ma...hehe írta:let me beginRealista24 írta:Nincs is olyan messze R9-től
Gyertek, ne kíméljetek
az egy 60%-os ronaldo volt, és akkor én be is fejeztem.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
let me beginRealista24 írta:Nincs is olyan messze R9-től
Gyertek, ne kíméljetek
az egy 60%-os ronaldo volt, és akkor én be is fejeztem.
-
erről a képről leszedné nekem valaki ronaldot ? avának kéneRealista24 írta:Nincs is olyan messze R9-től
Gyertek, ne kíméljetek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Wikipedia szerint Benzema a Realban 13157 perc, 207 meccs (143 kezdokent) 98 gol 55 assist.
Atlagosan 63.5 percet jatszik meccsenkent
86 percenkent rug golt vagy ad golpasszt (Ha csak a golokat nezzuk, akkor 134 percenkent talal be)
Atlagosan 63.5 percet jatszik meccsenkent
86 percenkent rug golt vagy ad golpasszt (Ha csak a golokat nezzuk, akkor 134 percenkent talal be)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Klubcsapatos stat, ha hinni lehet a forrásnak:
19.827 percet játszott, 318 meccsen, amiken 226-szor volt kezdő, 154 gól fűződik a nevéhez.
2005/06-os szezontól kezdve írja az oldal.
19.827 percet játszott, 318 meccsen, amiken 226-szor volt kezdő, 154 gól fűződik a nevéhez.
2005/06-os szezontól kezdve írja az oldal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bárkivel fogadok bármiben, hogy az Ancelotti-Zidane páros nem fogja az első évben eladni Karim-ot, de még a másodikban sem. Zidane csomó energiát öl a honfitársába, az egész előszezon az ő buzdításáról szólt, rengeteget foglalkoztak már vele, ennek előbb-utóbb eredménye kellene hogy legyen.
A szerződése jövő év végén lejár, hosszabbítani mindenképp fogunk vele, ha elakarjuk adni, ha nem...
A szerződése jövő év végén lejár, hosszabbítani mindenképp fogunk vele, ha elakarjuk adni, ha nem...
Özil menni akart, Benzema nem fog. A pénz DM eladásából fog jönni.Úgy fog járni mint Özil. El lesz adva,hogy az árából finanszírozni tudjunk egy sokkal jobbat. Nyáron ismét érkezni fog egy nagy név,de most egy csatár. Benzemának ez az utolsó szezonja,ha nem fog alkotni valami nagyot.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Úgy fog járni mint Özil. El lesz adva,hogy az árából finanszírozni tudjunk egy sokkal jobbat. Nyáron ismét érkezni fog egy nagy név,de most egy csatár. Benzemának ez az utolsó szezonja,ha nem fog alkotni valami nagyot.
Szerintem idén nyáron nem fog távozni. Mivel jövőre lejár a szerződése, tavasszal jó eséllyel kap egy újat. Ha jön új, nagy nevű csatár, akkor is maradni fog még egy évet.2015 nyarán már reális lehet a váltás.én nem írom még le, egy csöppet még mindig bízom egy jó tavaszban, de nem lennék meglepve ha a nyáron távozna, vagy ha ő lenne a második számú csatár
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szerintem ha elmenne egy arsenalba pl....ott nagyon durván menne neki. Nem tudja itt hozni magát,ezt már csak az nem veszi észre aki nem akarja.
Ahol nincs ekkora nyomás,elvárás,harc,nem fütyül a drukker ha lehozol 2 rossz meccset hanem akkor is a hátán visz haza.
Ott oda kerülhetne ahová a képességei sorolják,a szűk 3ba. Mert itt,évek óta nem tudja kihozni azt ami benne van,és nem is fogja már.
Lépnie kell.
Ahol nincs ekkora nyomás,elvárás,harc,nem fütyül a drukker ha lehozol 2 rossz meccset hanem akkor is a hátán visz haza.
Ott oda kerülhetne ahová a képességei sorolják,a szűk 3ba. Mert itt,évek óta nem tudja kihozni azt ami benne van,és nem is fogja már.
Lépnie kell.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ___Samy___
igazából ettől már többet tényleg nem lehet tenni érte
először találkozott ronaldoval, aki ugye gyerekkori példaképe, aztán megkapta maga mellé zizut, és most már a perceket is kapja folyamatosan
ennek ellenére még sem akarózik összejönni az a szint lépés, sőt, még visszafelé halad
bár most már nem lehet elmondani róla, hogy nem hajt és küzd, és tulajdonképpen ennyit fejlődött ebben az évben
valószínűleg már higuval a nyakán is ilyen gyenge volt fejben, csak ezt eddig "elfedte" az argentín jelenléte, és a folyamatos rotáció
most is az lenne jó, ha néha le lehetne ültetni, mert azt láthattuk, hogy ha ritkábban kell összpontosítania, akkor jól játszik és eredményesen is, csak az a baj, hogy morata erre a feladatra kevés
úgy látszik kell mellé egy olyan ember aki folyamatosan baszogatja, mint mourinho, és akkor még menthető lenne valamennyire a dolog
én nem írom még le, egy csöppet még mindig bízom egy jó tavaszban, de nem lennék meglepve ha a nyáron távozna, vagy ha ő lenne a második számú csatár
először találkozott ronaldoval, aki ugye gyerekkori példaképe, aztán megkapta maga mellé zizut, és most már a perceket is kapja folyamatosan
ennek ellenére még sem akarózik összejönni az a szint lépés, sőt, még visszafelé halad
bár most már nem lehet elmondani róla, hogy nem hajt és küzd, és tulajdonképpen ennyit fejlődött ebben az évben
valószínűleg már higuval a nyakán is ilyen gyenge volt fejben, csak ezt eddig "elfedte" az argentín jelenléte, és a folyamatos rotáció
most is az lenne jó, ha néha le lehetne ültetni, mert azt láthattuk, hogy ha ritkábban kell összpontosítania, akkor jól játszik és eredményesen is, csak az a baj, hogy morata erre a feladatra kevés
úgy látszik kell mellé egy olyan ember aki folyamatosan baszogatja, mint mourinho, és akkor még menthető lenne valamennyire a dolog
én nem írom még le, egy csöppet még mindig bízom egy jó tavaszban, de nem lennék meglepve ha a nyáron távozna, vagy ha ő lenne a második számú csatár
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
én soha nem írtam h ő neki kell lennie az első számúnak
konkurencia mindig kell, sajnos Morata jelenleg nem az, télen meg nem fog jönni senki sem
konkurencia mindig kell, sajnos Morata jelenleg nem az, télen meg nem fog jönni senki sem