Bonjansky repülő térdese kutya fasza hozzáLuigi-K1 írta:Most néztem épp a képet,amikor CR felugrik fejelni...A térde a többiek feje magasságában van...Utána borította Benzemát... Nem semmi rugója van...

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 23:52
Bonjansky repülő térdese kutya fasza hozzáLuigi-K1 írta:Most néztem épp a képet,amikor CR felugrik fejelni...A térde a többiek feje magasságában van...Utána borította Benzemát... Nem semmi rugója van...
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2014. január 9., csütörtök 23:48
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 23:46
Jesé sárga pl, de Balet is faragták rendesen a síp mégse szólalt meg.Dupla D írta:a sporttársak végig nagyon vakok voltak. több szitu is volt, amikor befolyásolni lehetett a játékvezetőt. én nem mondom azt, hogy az osasunának fújt. szerintem egyszerűen csak szar volt.Kerlon írta:miért mit csinált a bíró? Szerintem semmi baj nem volt vele.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. január 9., csütörtök 23:43
a sporttársak végig nagyon vakok voltak. több szitu is volt, amikor befolyásolni lehetett a játékvezetőt. én nem mondom azt, hogy az osasunának fújt. szerintem egyszerűen csak szar volt.Kerlon írta:miért mit csinált a bíró? Szerintem semmi baj nem volt vele.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. január 9., csütörtök 23:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 9., csütörtök 23:37
Engem nem. Helyzetünk volt dögivel, de a kapu előtt ma még CR-ről is kifele pattantak a labdák. Arról nem is beszélve, hogy elég nyugodtan játszottunk és nem is helyeztük őket túl nagy nyomás alá.ericco írta:Engem picit azért aggaszt, hogy hazai pályán csak pontrúgásból és védelmi hibát kihasználva tudtunk betalálni egy Osasuna ellen.
miért mit csinált a bíró? Szerintem semmi baj nem volt vele.Géci írta:Ami végig 10 emberrel + a bíróval védekezett...ericco írta:Engem picit azért aggaszt, hogy hazai pályán csak pontrúgásból és védelmi hibát kihasználva tudtunk betalálni egy Osasuna ellen.
HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 9., csütörtök 23:35
Persze ami bement az tény hogy így van de szerintem amennyi nagy helyzet mármint óriási ziccerek maradtak ki így még össze is tehetik a kezüket az Osasuna szurkolók hogy csak 2:0 nem 5:0.ericco írta:Engem picit azért aggaszt, hogy hazai pályán csak pontrúgásból és védelmi hibát kihasználva tudtunk betalálni egy Osasuna ellen.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 9., csütörtök 23:33
Ami végig 10 emberrel + a bíróval védekezett...ericco írta:Engem picit azért aggaszt, hogy hazai pályán csak pontrúgásból és védelmi hibát kihasználva tudtunk betalálni egy Osasuna ellen.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 9., csütörtök 23:31
HozzászólásSzerző: Lacsy » 2014. január 9., csütörtök 23:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 9., csütörtök 23:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 9., csütörtök 23:25
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 8., szerda 14:36
Az elsőn viszont egy szánalmas indiszponált banda volt,ha ott egy X,vagy uram bocsá egygólos vereség is van,simán tovàbbjutunk.A döntőben meg már lehetett volna bármi.Azt a csapat baszta el,Mou-val egyetemben,ez az igazság...wZoLee7 írta:ha már előző két év és bl...tavaly elviseltem mert a 2. meccsen oda tették magukat...a bayern ellen viszont épp buliztam, az utolsó félórára tv elé kerültem...simán kijózanodtam a 11-es párbaj alatt utána meg mentem inkább aludni mert féltettem a kolesz tv-jét
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 8., szerda 0:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 7., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 7., kedd 21:22
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 7., kedd 21:21
12 év után az az igazság, hogy már én is borzasztóan vágyok rá, főleg az elmùlt 2 évben... Ciki vagy nem erősen küzdöttem a könnyeimmel tavaly is és előtte is...wZoLee7 írta:nem azzal van baj h nincs tisztában a bl menetével, hanem az itt a baj, hogy vannak akik továbbra is csak tizedikezni tudnak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 7., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: Takesz » 2014. január 7., kedd 21:05
A negyeddöntőt is sorsolják Koma!dzsi91 írta:A BL AZ egy telkesen más kávéház, akár milyen szarok voltink összel a ligában,a csoprtmeccseken mindig szép és eredményes focit toltink.Pedig nemhiszem,hogy egy Osasuna jobb mint a Galata vagy a Juve.Nem akarok petiapesszimistáskodni, de én idén nem látom a tizedik felé vezető alagút végét.
Ha a negyeddöntöben sikerül tùlverekednünk magunkat a Chelsea-n, akkor szerintem AZ elödöntöben már a jóisten is mellénk fog állni...Meg szerintem Minden Real játékos a bl elödöntöt várja ,jóvá akarják tenni AZ elmùlt évek balfaszságait...
telórol ìrok, boccs a helyesìrási hibákért.
HozzászólásSzerző: Simon552 » 2014. január 7., kedd 20:53
a negyeddöntő előtt újra sorsolás van nem tudom honnan vetted h a Chelsea-t kapjuk!!!dzsi91 írta:Ha a negyeddöntöben sikerül tùlverekednünk magunkat a Chelsea-n, akkor szerintem AZ elödöntöben már a jóisten is mellénk fog állni...Meg szerintem Minden Real játékos a bl elödöntöt várja ,jóvá akarják tenni AZ elmùlt évek balfaszságait...
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem