Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
MyStiQ

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 11., szombat 4:57

Beszarás, hogy mekkora meccs lett ebből. :mrgreen:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 11., szombat 3:11

Johnsonnak elgurult a gyógyszere, első negyedben 22-t gurított a Heatnek.
Félidőben 26-nál tart 11/13 mezőnyből, 4/5 tripla.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 10., péntek 0:16

Miami 3.2 milliót tud ajánlani aClippers meg 1.9-et. Vagy fordítva. :mrgreen:

Bostonnál meg fogják oldani, hogy bottom 5 csapat legyenek, ebben biztos vagyok.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 10., péntek 0:07

Miaminal hogy ferne bele a sapkaba? Azaz beleferne-e?

Amugy a Bostont hatrebb vartak elozetesen,nem? (en igen) Nem az volt a cel hogy valakire ratankolnak? Vagy en vagyok eltevedve szokas szerint.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 23:59

Azért lehetséges, hogy kihagyják, mert még csak újoncok az egyetemen és ezért esetleg maradnak még egy évet. Wigginsről olvastam, hogy neki lenne a legérdemesebb, mert pl a post-up játékában is sok a potenciál, de érdemes lenne ezt előbb az NCAA-ben gyakorolni, mint mondjuk Lebron ellen. :mrgreen: Ahogy pl Exum is lehet előbb egyetemre jelentkezik(ő most Ausztráliában pattogtat)

Hogy ki lesz az utolsó kettő azt passzolom, talán a Milwaukee és a Utah, bár nagyon remélem, hogy valahogy a Lakers is odakerül. :mrgreen:

Bynumnál pedig a Clippers-Miami duót emlegetik, mint lehetséges kérők.

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 9., csütörtök 23:53

Koszi hogy leirtad. Akkor Bynum most csapat nelkul van? (azt irtad kivagta a Bulls ugye)
Chicagonak amugy nehez lesz tankolni ahogy mondod.(vagyis inkabb mar lehet hogy keso,nem?)

Lakers viszont jol csinalja.
Varhatoan szerinted ki lesz a 2 utolso a ligaban akinek a legnagyobb eselye lesz az 1/1-re?

Wiggins meg Parker hogyhogy kihagyna a draftot? (bar en csak elobbit ismerem valamennyire)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 23:45

MyStiQ írta:Én azt az egész Kansast draftolnám. :mrgreen:

Egyébként mit írnak arról a csapatról? Wiggins meg Embiid nyilván draftolva lesz, de mi a helyzet a többiekkel? Nekem Tharpe, Selden meg Black is szimpi, remélem belőlük is lesz valaki. :)
Első kör vége, második kör eleje.Tharpe szerintem nem lesz draftolva, vagy max a második kör végén. Nincs benne akkora potenciál hogy az ellensúlyozni tudja a méretbeli problémáit. Persze aztán lehet szépen mellélövök. :mrgreen:
Marci77 írta:Deng-Cavs? En lemaradtam megint valamirol. Kiert,miert ment oda?

4 eve csak? Akkor ez is mehet a meseszeru tortenetek koze. Van valami rola valahol esetleg?
Megpróbálom röviden. Bynum hisztizett Clevelandben és mivel úgy volt hogy a 6 milliós fizetése január 7-én 12 millióssá válik, ezért 2 lehetőség volt:vagy kivágják vagy cserélik. Értelemszerűen cserélni akarta a Cavs gm-e, még pedig egy rutinos, all-star játékosra, aki segíthet a fiataloknak, hogy PO-ba jussanak. Gasolért túl sokat kért a Lakers, ezért jött a képbe Deng. A Chicago nem volt hajalndó megfizetni az igényeit(bár Deng ma azt monda, hogy szó sem volt tárgyalásról, csak elé toltak egy 3 év 30 milliós szerződést, take it or leave it), Rose sérült, érdemes idén tankolni az erős draft miatt, ezért cserélték a csapat második legjobb játékosát. A csere pillanatában már vágták is ki Bynumot, ezzel cca 20 milliót spóroltak, emellett a csapat is romlott, így kezdhetnek tankolni.(ami ezen a keleten még így is nehéz lesz :lol: ) Ja meg kapott még a Bulls egy jövőbeli első köröst és két második körös draft cetlit. Az első körös a Kingstől van, és az idei drafton top 12 protected(tehát sanszosan nem kapják meg) így akkor jövőre top 10 protected lesz utána meg már passzolom hogy van. :D

Embiidről itt egy jó cikk, igaz elég hosszú

Btw, Wiggins nálam jelenleg 1/3-as. Persze még sok minden történhet a draftig, elképzelhető, hogy Parker és Wiggins is kihagyja. A Lakers szempontjából nézve érdekes lesz. Mondjuk ha mindenki jelentkezik a nagy tehetségek közül és D'Antoni marad a HC, akkor sajnos Embiid nem passzolna a rendszerébe. Akkor a Parker, Wiggins, Exum, Smart négyes közül kell választani, és feltehetőleg 1/5-nél csak az utóbbi kettő lesz bent.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 9., csütörtök 23:21

Deng-Cavs? En lemaradtam megint valamirol. Kiert,miert ment oda?

4 eve csak? Akkor ez is mehet a meseszeru tortenetek koze. Van valami rola valahol esetleg?

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 9., csütörtök 23:09

Én azt az egész Kansast draftolnám. :mrgreen:

Egyébként mit írnak arról a csapatról? Wiggins meg Embiid nyilván draftolva lesz, de mi a helyzet a többiekkel? Nekem Tharpe, Selden meg Black is szimpi, remélem belőlük is lesz valaki. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 9., csütörtök 14:42

Lakers utolsó 10 meccse: 1-9 És én imádom ezt, a Knicks és a Nets is feljövőben, a Cavs is remélem Denggel megindul. Nem lehetetlen az a top5 draft pick. B-) Csak sajnos Embiidet egyre feljebb sorolják, nem kizárt, hogy 1/1-es lesz. Ja és a srác nem egészen 4 éve kosarazik csak. :lol:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 7., kedd 23:40

Aki tud angolul olvassa el, Giannis Antetokounmpo kis összefoglalója az eddigi NBA élményeiről.
Háttérinfo: a srác májusban még a görög másodosztályban pattogtatott, most pedig az nba-ben. Nagyon megkedveltem a játékát, hatalmas potenciál van benne.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 7., kedd 10:05

Most néztem a tabellát. Elég durva,hogy amivel a Lakers hátulró harmadik keleten,azzal nyugaton playoff helyen lennének :lol:
Azért jobb lenne ha ez kiegyenlítettebb lenne. Ìgy (mondjuk ha erősebb lenne valamivel a többi,akkor is) Indiana-Miami lesz a döntőért. Csak az a kérdés,hogy ki kezd otthon.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. január 4., szombat 10:29

'zeg azt hittem összetöröm a gépemet. Poénból 300ft-t tettem a Knicksre (6.5 szorzó). :x
De amúgy azt minek dobta el? Kicsit ellentmond a logikának.

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2014. január 4., szombat 4:37

Botrány ez a Knicks. 17 másodpercel a vége előtt 90-90nél megvan a támadó lepattanó, JR meg rádobja... természetesen ki is hagyta ahogy illik. :lol:
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 4., szombat 3:55

a left miatt csak a negyedik negyedet látom a houston meccséből.
de nézem van hátra 3mp a gsw@warriorsból és 2vel égnek curryék. na mondom ezt megnézem.
benyomom a streamet igoudala nagynehezen bedobja kb a félpályánál duplázzák curryt aki az utolsó pillanatban odadobja igoudalanak aki egy nyakatekert( :mrgreen: ) triplát dob még pont időben és bámm bent van.
második gamwwinnere. úristen mekkora volt. :D B-)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 3., péntek 16:13

Ne legyen kétség a GSW teljesítményét illetően. Nem lesznek 6.-7. helyen a legvégén is, én biztosra veszem a pályaelőnyt. OKC,Spurs és LAC lesz még szvsz ott a 4-ben. Ha nem kerülnek egy ágra, akkor én egy GSW-Thunder nagydöntőt vizionálok, de ez még nagyon messze van. :)
Harden vezetői képességére pedig megkapjuk a választ majd a PO-ban.

Ma hajnalban végre vintage D-Will játszott, és bár JJ dobta a buzzert, ezt a meccset Williams nyerte meg, ráadásul 16 pontos hátrányból a Thunder otthonában(Westbrooktól függetlenül) nem sok csapat tud nyerni. Most megvan a momentum, a Cavs-Hawks duót meg kéne csapni.

Ma pedig Utah ellen kéne folytatni a szép szériát, bár ők sajnos b2b-ből jönnek egy győzelemmel, de azért remélem, hogy Burke megeszi Marshallt, meg a Los Angeles Tankers maradék backcourtját. :Đ

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 3., péntek 3:19

alapból az volt a terv hogy holnap magyar kommentárral megnézem az ismétlést de elhúzódott a left úgyhogy már megnézem a meccset.
most 15tel megy a gsw és currynek volt egy totál átszellemült perce, mindegy volt hogy ki állt előtte beverte a triplát emberről. elképesztő ilyenkor nézni amit művel.. kezdem megkedvelni. :)
pont beszélgettünk este remyvel hogy megfoghatja-e valaki a heatet. hát ez a gsw most úgy játszik ahogy a szezon elején várta tőlük kb mindenki, az oké hogyha van curry és igoudala akkor nagyon jó a mérlegük de összességében hiába pokoli erős most nyugat az a 6 vagy 7. hely karcsú. asszem maka is rájuk dobta a future bet-et az okc meg a heat mellett. jó magasak, ha lépnek segíteni a társak mondjuk boshnak akkor kidobják triplára ahol szintén nagyon erősek, és igoudala személyében még emberük is van james megfékezésére.

visszatérve a rocketsra. pont ez volt ma téma a topikban ahol valaki 4 pontban összeszedte a fő hibát (azokat amiket mi is). ez viszont kulcsmondat hardenről:
de az igazi vízválasztó nála az lesz, hogy scoring machine-ből előre tud-e lépni franchise leader-ré.
tartok tőle hogy nem, bár még mindig nagyon fiatal. :)

szerk.: és közben vége a harmadik negyednek és 8közte. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 1., szerda 21:17

Farmar újabb 4 hétre kiesett, nincs backcourt.(Nash,Bryant,Farmar,Henry. Maradt Marshall,Meeks és Young az egyes-kettes posztra úgy, hogy ma hajnalban sfként kezdett Swaggy P) Esküszöm elő fog kerülni itt még Arenas is. :lol:
Portlandnél valóban akadnak már olyan jelek, hogy fárad a csapat, remélem McCollum elhozza a megváltást(bár erősen kétlem)
Galacticos írta:egy kicsit karakteresebb edző kéne, aki legalább jól seggbe rúgja őket ha basznak védekezni. :)
Pont mint a Netsnél. :mrgreen: Én mondjuk sajnálom, hogy Brewer meg Motiejunas lehetőséget sem kapnak.

Sunsnál amúgy nem tudom, hogy meglesz-e a kipukkadás. Baromi jó a periméter védekezésük, simán jók lehetnek a PO-ra.

Bynumot meg nagyon bírom, de ő is tragédia fejben, persze a sérülések mellett

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 1., szerda 21:09

Zsombor írta:Hát ott nem tartom valószínűnek az edzőcserét szezon közben. Szépen végigtolják így a PO-t, aztán majd az első- vagy másodikkörös vereség után megköszönik McHale munkáját és kész.
a portland szerintem ki fog pukkadni előbb-utóbb és ugyanez a suns is és akkor meglehet a pályaelőny.
de egyébként igen első vagy második körös kiesés lesz szerintem második a konferencia döntő nem lesz meg ahhoz ez a védekezés kevés, és valahogy nem tudom elképzelni hogy a po-ra összeállna bármi is. ha igen akkor most kiválóan altatnak mindenkit. :D
a lényeg hogy az okc-vel valaki más játsszon. :D
egy kicsit karakteresebb edző kéne, aki legalább jól seggbe rúgja őket ha basznak védekezni. :)

bynumot csípem de ezek után kétlem hogy lenne belőle bármi is.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. január 1., szerda 20:30

Hát ott nem tartom valószínűnek az edzőcserét szezon közben. Szépen végigtolják így a PO-t, aztán majd az első- vagy másodikkörös vereség után megköszönik McHale munkáját és kész.

Milwaukee-tól így leszívni hazai pályán igazi tanker teljesítmény, losing streak counter:6, make it 10! B-) Egy hét van hátra a Bynum-ügyből, nagyon örülnék egy Gasol for Bynum+top10 protected pick csomagnak, bár ez esetben ez könnyen visszakerülhetne a Clevelandhez, mivel náluk is 6-os vereségszéria van, ráadásul Irving megsérült, és nagyon nem jók a jelek, lehet, hogy komoly a sérülése.

Vissza: