Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Beszarás, hogy mekkora meccs lett ebből.
Johnsonnak elgurult a gyógyszere, első negyedben 22-t gurított a Heatnek.
Félidőben 26-nál tart 11/13 mezőnyből, 4/5 tripla.
Félidőben 26-nál tart 11/13 mezőnyből, 4/5 tripla.
Miami 3.2 milliót tud ajánlani aClippers meg 1.9-et. Vagy fordítva.
Bostonnál meg fogják oldani, hogy bottom 5 csapat legyenek, ebben biztos vagyok.
Bostonnál meg fogják oldani, hogy bottom 5 csapat legyenek, ebben biztos vagyok.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Miaminal hogy ferne bele a sapkaba? Azaz beleferne-e?
Amugy a Bostont hatrebb vartak elozetesen,nem? (en igen) Nem az volt a cel hogy valakire ratankolnak? Vagy en vagyok eltevedve szokas szerint.
Amugy a Bostont hatrebb vartak elozetesen,nem? (en igen) Nem az volt a cel hogy valakire ratankolnak? Vagy en vagyok eltevedve szokas szerint.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Azért lehetséges, hogy kihagyják, mert még csak újoncok az egyetemen és ezért esetleg maradnak még egy évet. Wigginsről olvastam, hogy neki lenne a legérdemesebb, mert pl a post-up játékában is sok a potenciál, de érdemes lenne ezt előbb az NCAA-ben gyakorolni, mint mondjuk Lebron ellen. Ahogy pl Exum is lehet előbb egyetemre jelentkezik(ő most Ausztráliában pattogtat)
Hogy ki lesz az utolsó kettő azt passzolom, talán a Milwaukee és a Utah, bár nagyon remélem, hogy valahogy a Lakers is odakerül.
Bynumnál pedig a Clippers-Miami duót emlegetik, mint lehetséges kérők.
Hogy ki lesz az utolsó kettő azt passzolom, talán a Milwaukee és a Utah, bár nagyon remélem, hogy valahogy a Lakers is odakerül.
Bynumnál pedig a Clippers-Miami duót emlegetik, mint lehetséges kérők.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koszi hogy leirtad. Akkor Bynum most csapat nelkul van? (azt irtad kivagta a Bulls ugye)
Chicagonak amugy nehez lesz tankolni ahogy mondod.(vagyis inkabb mar lehet hogy keso,nem?)
Lakers viszont jol csinalja.
Varhatoan szerinted ki lesz a 2 utolso a ligaban akinek a legnagyobb eselye lesz az 1/1-re?
Wiggins meg Parker hogyhogy kihagyna a draftot? (bar en csak elobbit ismerem valamennyire)
Chicagonak amugy nehez lesz tankolni ahogy mondod.(vagyis inkabb mar lehet hogy keso,nem?)
Lakers viszont jol csinalja.
Varhatoan szerinted ki lesz a 2 utolso a ligaban akinek a legnagyobb eselye lesz az 1/1-re?
Wiggins meg Parker hogyhogy kihagyna a draftot? (bar en csak elobbit ismerem valamennyire)
Első kör vége, második kör eleje.Tharpe szerintem nem lesz draftolva, vagy max a második kör végén. Nincs benne akkora potenciál hogy az ellensúlyozni tudja a méretbeli problémáit. Persze aztán lehet szépen mellélövök.MyStiQ írta:Én azt az egész Kansast draftolnám.
Egyébként mit írnak arról a csapatról? Wiggins meg Embiid nyilván draftolva lesz, de mi a helyzet a többiekkel? Nekem Tharpe, Selden meg Black is szimpi, remélem belőlük is lesz valaki.
Megpróbálom röviden. Bynum hisztizett Clevelandben és mivel úgy volt hogy a 6 milliós fizetése január 7-én 12 millióssá válik, ezért 2 lehetőség volt:vagy kivágják vagy cserélik. Értelemszerűen cserélni akarta a Cavs gm-e, még pedig egy rutinos, all-star játékosra, aki segíthet a fiataloknak, hogy PO-ba jussanak. Gasolért túl sokat kért a Lakers, ezért jött a képbe Deng. A Chicago nem volt hajalndó megfizetni az igényeit(bár Deng ma azt monda, hogy szó sem volt tárgyalásról, csak elé toltak egy 3 év 30 milliós szerződést, take it or leave it), Rose sérült, érdemes idén tankolni az erős draft miatt, ezért cserélték a csapat második legjobb játékosát. A csere pillanatában már vágták is ki Bynumot, ezzel cca 20 milliót spóroltak, emellett a csapat is romlott, így kezdhetnek tankolni.(ami ezen a keleten még így is nehéz lesz ) Ja meg kapott még a Bulls egy jövőbeli első köröst és két második körös draft cetlit. Az első körös a Kingstől van, és az idei drafton top 12 protected(tehát sanszosan nem kapják meg) így akkor jövőre top 10 protected lesz utána meg már passzolom hogy van.Marci77 írta:Deng-Cavs? En lemaradtam megint valamirol. Kiert,miert ment oda?
4 eve csak? Akkor ez is mehet a meseszeru tortenetek koze. Van valami rola valahol esetleg?
Embiidről itt egy jó cikk, igaz elég hosszú
Btw, Wiggins nálam jelenleg 1/3-as. Persze még sok minden történhet a draftig, elképzelhető, hogy Parker és Wiggins is kihagyja. A Lakers szempontjából nézve érdekes lesz. Mondjuk ha mindenki jelentkezik a nagy tehetségek közül és D'Antoni marad a HC, akkor sajnos Embiid nem passzolna a rendszerébe. Akkor a Parker, Wiggins, Exum, Smart négyes közül kell választani, és feltehetőleg 1/5-nél csak az utóbbi kettő lesz bent.
- Marci77
Deng-Cavs? En lemaradtam megint valamirol. Kiert,miert ment oda?
4 eve csak? Akkor ez is mehet a meseszeru tortenetek koze. Van valami rola valahol esetleg?
Én azt az egész Kansast draftolnám.
Egyébként mit írnak arról a csapatról? Wiggins meg Embiid nyilván draftolva lesz, de mi a helyzet a többiekkel? Nekem Tharpe, Selden meg Black is szimpi, remélem belőlük is lesz valaki.
Lakers utolsó 10 meccse: 1-9 És én imádom ezt, a Knicks és a Nets is feljövőben, a Cavs is remélem Denggel megindul. Nem lehetetlen az a top5 draft pick. Csak sajnos Embiidet egyre feljebb sorolják, nem kizárt, hogy 1/1-es lesz. Ja és a srác nem egészen 4 éve kosarazik csak.
Aki tud angolul olvassa el, Giannis Antetokounmpo kis összefoglalója az eddigi NBA élményeiről.
Háttérinfo: a srác májusban még a görög másodosztályban pattogtatott, most pedig az nba-ben. Nagyon megkedveltem a játékát, hatalmas potenciál van benne.
Háttérinfo: a srác májusban még a görög másodosztályban pattogtatott, most pedig az nba-ben. Nagyon megkedveltem a játékát, hatalmas potenciál van benne.
- Marci77
Most néztem a tabellát. Elég durva,hogy amivel a Lakers hátulró harmadik keleten,azzal nyugaton playoff helyen lennének
Azért jobb lenne ha ez kiegyenlítettebb lenne. Ìgy (mondjuk ha erősebb lenne valamivel a többi,akkor is) Indiana-Miami lesz a döntőért. Csak az a kérdés,hogy ki kezd otthon.
Azért jobb lenne ha ez kiegyenlítettebb lenne. Ìgy (mondjuk ha erősebb lenne valamivel a többi,akkor is) Indiana-Miami lesz a döntőért. Csak az a kérdés,hogy ki kezd otthon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
'zeg azt hittem összetöröm a gépemet. Poénból 300ft-t tettem a Knicksre (6.5 szorzó).
De amúgy azt minek dobta el? Kicsit ellentmond a logikának.
De amúgy azt minek dobta el? Kicsit ellentmond a logikának.
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Botrány ez a Knicks. 17 másodpercel a vége előtt 90-90nél megvan a támadó lepattanó, JR meg rádobja... természetesen ki is hagyta ahogy illik.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Galacticos
a left miatt csak a negyedik negyedet látom a houston meccséből.
de nézem van hátra 3mp a gsw@warriorsból és 2vel égnek curryék. na mondom ezt megnézem.
benyomom a streamet igoudala nagynehezen bedobja kb a félpályánál duplázzák curryt aki az utolsó pillanatban odadobja igoudalanak aki egy nyakatekert( ) triplát dob még pont időben és bámm bent van.
második gamwwinnere. úristen mekkora volt.
de nézem van hátra 3mp a gsw@warriorsból és 2vel égnek curryék. na mondom ezt megnézem.
benyomom a streamet igoudala nagynehezen bedobja kb a félpályánál duplázzák curryt aki az utolsó pillanatban odadobja igoudalanak aki egy nyakatekert( ) triplát dob még pont időben és bámm bent van.
második gamwwinnere. úristen mekkora volt.
Ne legyen kétség a GSW teljesítményét illetően. Nem lesznek 6.-7. helyen a legvégén is, én biztosra veszem a pályaelőnyt. OKC,Spurs és LAC lesz még szvsz ott a 4-ben. Ha nem kerülnek egy ágra, akkor én egy GSW-Thunder nagydöntőt vizionálok, de ez még nagyon messze van.
Harden vezetői képességére pedig megkapjuk a választ majd a PO-ban.
Ma hajnalban végre vintage D-Will játszott, és bár JJ dobta a buzzert, ezt a meccset Williams nyerte meg, ráadásul 16 pontos hátrányból a Thunder otthonában(Westbrooktól függetlenül) nem sok csapat tud nyerni. Most megvan a momentum, a Cavs-Hawks duót meg kéne csapni.
Ma pedig Utah ellen kéne folytatni a szép szériát, bár ők sajnos b2b-ből jönnek egy győzelemmel, de azért remélem, hogy Burke megeszi Marshallt, meg a Los Angeles Tankers maradék backcourtját. :Đ
Harden vezetői képességére pedig megkapjuk a választ majd a PO-ban.
Ma hajnalban végre vintage D-Will játszott, és bár JJ dobta a buzzert, ezt a meccset Williams nyerte meg, ráadásul 16 pontos hátrányból a Thunder otthonában(Westbrooktól függetlenül) nem sok csapat tud nyerni. Most megvan a momentum, a Cavs-Hawks duót meg kéne csapni.
Ma pedig Utah ellen kéne folytatni a szép szériát, bár ők sajnos b2b-ből jönnek egy győzelemmel, de azért remélem, hogy Burke megeszi Marshallt, meg a Los Angeles Tankers maradék backcourtját. :Đ
- Galacticos
alapból az volt a terv hogy holnap magyar kommentárral megnézem az ismétlést de elhúzódott a left úgyhogy már megnézem a meccset.
most 15tel megy a gsw és currynek volt egy totál átszellemült perce, mindegy volt hogy ki állt előtte beverte a triplát emberről. elképesztő ilyenkor nézni amit művel.. kezdem megkedvelni.
pont beszélgettünk este remyvel hogy megfoghatja-e valaki a heatet. hát ez a gsw most úgy játszik ahogy a szezon elején várta tőlük kb mindenki, az oké hogyha van curry és igoudala akkor nagyon jó a mérlegük de összességében hiába pokoli erős most nyugat az a 6 vagy 7. hely karcsú. asszem maka is rájuk dobta a future bet-et az okc meg a heat mellett. jó magasak, ha lépnek segíteni a társak mondjuk boshnak akkor kidobják triplára ahol szintén nagyon erősek, és igoudala személyében még emberük is van james megfékezésére.
visszatérve a rocketsra. pont ez volt ma téma a topikban ahol valaki 4 pontban összeszedte a fő hibát (azokat amiket mi is). ez viszont kulcsmondat hardenről:
szerk.: és közben vége a harmadik negyednek és 8közte.
most 15tel megy a gsw és currynek volt egy totál átszellemült perce, mindegy volt hogy ki állt előtte beverte a triplát emberről. elképesztő ilyenkor nézni amit művel.. kezdem megkedvelni.
pont beszélgettünk este remyvel hogy megfoghatja-e valaki a heatet. hát ez a gsw most úgy játszik ahogy a szezon elején várta tőlük kb mindenki, az oké hogyha van curry és igoudala akkor nagyon jó a mérlegük de összességében hiába pokoli erős most nyugat az a 6 vagy 7. hely karcsú. asszem maka is rájuk dobta a future bet-et az okc meg a heat mellett. jó magasak, ha lépnek segíteni a társak mondjuk boshnak akkor kidobják triplára ahol szintén nagyon erősek, és igoudala személyében még emberük is van james megfékezésére.
visszatérve a rocketsra. pont ez volt ma téma a topikban ahol valaki 4 pontban összeszedte a fő hibát (azokat amiket mi is). ez viszont kulcsmondat hardenről:
tartok tőle hogy nem, bár még mindig nagyon fiatal.de az igazi vízválasztó nála az lesz, hogy scoring machine-ből előre tud-e lépni franchise leader-ré.
szerk.: és közben vége a harmadik negyednek és 8közte.
Farmar újabb 4 hétre kiesett, nincs backcourt.(Nash,Bryant,Farmar,Henry. Maradt Marshall,Meeks és Young az egyes-kettes posztra úgy, hogy ma hajnalban sfként kezdett Swaggy P) Esküszöm elő fog kerülni itt még Arenas is.
Portlandnél valóban akadnak már olyan jelek, hogy fárad a csapat, remélem McCollum elhozza a megváltást(bár erősen kétlem)
Sunsnál amúgy nem tudom, hogy meglesz-e a kipukkadás. Baromi jó a periméter védekezésük, simán jók lehetnek a PO-ra.
Bynumot meg nagyon bírom, de ő is tragédia fejben, persze a sérülések mellett
Portlandnél valóban akadnak már olyan jelek, hogy fárad a csapat, remélem McCollum elhozza a megváltást(bár erősen kétlem)
Pont mint a Netsnél. Én mondjuk sajnálom, hogy Brewer meg Motiejunas lehetőséget sem kapnak.Galacticos írta:egy kicsit karakteresebb edző kéne, aki legalább jól seggbe rúgja őket ha basznak védekezni.
Sunsnál amúgy nem tudom, hogy meglesz-e a kipukkadás. Baromi jó a periméter védekezésük, simán jók lehetnek a PO-ra.
Bynumot meg nagyon bírom, de ő is tragédia fejben, persze a sérülések mellett
- Galacticos
a portland szerintem ki fog pukkadni előbb-utóbb és ugyanez a suns is és akkor meglehet a pályaelőny.Zsombor írta:Hát ott nem tartom valószínűnek az edzőcserét szezon közben. Szépen végigtolják így a PO-t, aztán majd az első- vagy másodikkörös vereség után megköszönik McHale munkáját és kész.
de egyébként igen első vagy második körös kiesés lesz szerintem második a konferencia döntő nem lesz meg ahhoz ez a védekezés kevés, és valahogy nem tudom elképzelni hogy a po-ra összeállna bármi is. ha igen akkor most kiválóan altatnak mindenkit.
a lényeg hogy az okc-vel valaki más játsszon.
egy kicsit karakteresebb edző kéne, aki legalább jól seggbe rúgja őket ha basznak védekezni.
bynumot csípem de ezek után kétlem hogy lenne belőle bármi is.
Hát ott nem tartom valószínűnek az edzőcserét szezon közben. Szépen végigtolják így a PO-t, aztán majd az első- vagy másodikkörös vereség után megköszönik McHale munkáját és kész.
Milwaukee-tól így leszívni hazai pályán igazi tanker teljesítmény, losing streak counter:6, make it 10! Egy hét van hátra a Bynum-ügyből, nagyon örülnék egy Gasol for Bynum+top10 protected pick csomagnak, bár ez esetben ez könnyen visszakerülhetne a Clevelandhez, mivel náluk is 6-os vereségszéria van, ráadásul Irving megsérült, és nagyon nem jók a jelek, lehet, hogy komoly a sérülése.
Milwaukee-tól így leszívni hazai pályán igazi tanker teljesítmény, losing streak counter:6, make it 10! Egy hét van hátra a Bynum-ügyből, nagyon örülnék egy Gasol for Bynum+top10 protected pick csomagnak, bár ez esetben ez könnyen visszakerülhetne a Clevelandhez, mivel náluk is 6-os vereségszéria van, ráadásul Irving megsérült, és nagyon nem jók a jelek, lehet, hogy komoly a sérülése.