Remy írta:A legnagyobb probléma, hogy 1994 óta rengeteget változott az emberek ízlése, és emiatt a vígjátékok is mások lettek, mint akkoriban. A folytatás nem lesz olyan, mint az első, hiába akarják, egyszerűen nem lehet. Mégpedig az emberek miatt. Már nem az a menő.
2014 van, megnézed ezt a 20 éves filmet és még mindig tetszik neked és ha most látnád először sztem akkoris.
Az, hogy a kritikusoknál vagy a popcornzabálóknál nem biztos, hogy sikeres lesz az pont annyira érdekel, mint egy barca meccs.
Egyébként persze lehet baj lesz, ha olyanra csinálják, mint egy egyet, sőt ebben az esetben már látom előre azokat, akik melléteszik az elsőt és mindben megpróbálják azt jobbnak kihozni és ezt lehúzni, hogy bezzeg az első rész így meg úgy stb., de ha meg másmilyen lesz, akkor meg az lesz a baj, hogy az meg már nem Dumb és Dumber, hanem egy másfajta film ugyanazokkal az arcokkal. Mármint az embereknél lesz ez a baj, mert mint írtam én tökre leszarom mit gondolnak, nekem ha tetszik tetszik, ha nem nem. Mindenesetre várós.