A szezon legfontosabb három pontja eddig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 12., vasárnap 21:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 12., vasárnap 21:02
akkor nincs is miről beszélni.Legkisebbtobi írta:a CSAPATVEDEKEZES meg bullshit...
leírtam.Legkisebbtobi írta:kivancsi lennek hogy milyen fejlodest is latsz itt..
ateeemadrid írta:ugyanis végig uraltuk a játékot, simán lehetett volna több is közte, egy viszonylag nehéz pályán.
és azt se felejtsétek el, hogy az atletico itt kikapott, nem egy könnyű pálya ez.ateeemadrid írta:Ja, és ami még szembetűnő volt, hogy nem rohangáltak át a középpályán, mint az utóbbi időben.
adlak.A meccs embere ismét Modric, ez nem kérdés. Megint nem kaptunk gólt, igazából most helyzete sem nagyon volt az ellenfélnek, ez nagy pozitívum. Ronaldo most kihagyott mindent, már a végén kínos volt, de még egyszer ilyen nem lesz, ráadásul végre lezárul az aranylabdás hisztéria is.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 12., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 12., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 12., vasárnap 21:00
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2014. január 12., vasárnap 20:58
kivancsi lennek hogy milyen fejlodest is latsz itt... meg mindig nem erzem hogy lenne barmifele taktikank...Galacticos írta:még mielőtt ereket vágnátok.
látszik a fejlődés a csapaton, uraltuk végig a meccset. jól védekeztünk, CSAPATVÉDEKEZÉS volt, és letámadás.
ezt akartátok nem?
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. január 12., vasárnap 20:55
Szerintem 2. félidőben egyáltalán nem volt a baj a játékkal, de összességében sem vagyok túlzottan elégedetlen, ugyanis végig uraltuk a játékot, simán lehetett volna több is közte, egy viszonylag nehéz pályán. Ha Cé belövi pl. a helyzeteit, máris 0-4. Úgyhogy a mai után igenis lehet róla negatív véleményt formálni, ha nem mindenáron ő akar gólt lőni, már rég eldől a meccs.Anthony írta:Ez már hányadik olyan meccs, ami után a 3 ponton kívül semminek sem örülhetünk...?
A legjobb, hogy heti 2 meccset játszik a csapat, de Carlo letolja 1 cserével...
Di Maria mit keresett a pályán, nem tudom.
CR-t meg lehet baszogatni, csak nem érdemes. Ma nem jött össze neki semmi, a meccsek többi 90%-án nem így van.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 12., vasárnap 20:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 12., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. január 12., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. január 12., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 12., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 10., péntek 14:16
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 10., péntek 11:06
HozzászólásSzerző: Donát » 2014. január 10., péntek 10:52
2 év múlva miért ne férnének be mind2en a gála 11-be? Akár Benzema, akár CR kárára. (talán inkább BenyáéraAnthony írta:Költői kérdés: mennyire lesz őszinte Perez mosolya, ha 1-2 éven belül Jesé jobb lesz, mint Bale?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 10., péntek 10:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 10., péntek 8:02
lehet nem nézted elég jól a meccset, a partjelzőkre akkor inkább már nem írok semmit, pedig rendre úgy le volt maradva mint a borravaló...aztán találomra emelgette a zászlóját les miattKerlon írta:Nem emlékszem egy kirívó esetre se, Balet viszont nem faragták, hanem szerelték elég sokszor. A Jesé sárgán kívül én nem nehezményezek semmit se.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 10., péntek 7:30
Szerelték, de ritkán szabályosan, de ezek szerint elég kuka bíró lennékKerlon írta:Nem emlékszem egy kirívó esetre se, Balet viszont nem faragták, hanem szerelték elég sokszor. A Jesé sárgán kívül én nem nehezményezek semmit se.
HozzászólásSzerző: LosBlanco » 2014. január 10., péntek 0:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 10., péntek 0:07
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem