Szerencsejátékok
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Szerencsejátékok
Tegnap jott a 400-1300-asom,de a 4500-as elment a rohadt Genken... Nem hiszem el hogy ilyen benak. Pedig nem is gyozelmet,hanem csak tovabbjutast raktam. Bezzeg a masik 3 mecca,amiket azert hagytam ki a szelvenyekrol,hogy ne legyen tul sok meccs,mind jott. Genken sokat agyaltam de oket huztam Benfica hendi helyett...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Sérültek tudatában én sem gondoltam volna, de csak 3-mal húzta a Rockets. Gondolom ma alkotni akarnak az OKC ellen, mondjuk kicsit fura, hogy a Thunder az underdog, pedig csak Westbrook a sérült nem? Múltkor ugyan így verték őket.
Foci mára: Sociedad +0.5, +1. Tuti 120%-on mennek majd, hogy visszavágjanak a bajnokság miatt. De ugyan így fasza lehet a mindkét csapat gól szerez tétel is, 1.72-ért. Szerintem könnyen ajándék lehet.
Foci mára: Sociedad +0.5, +1. Tuti 120%-on mennek majd, hogy visszavágjanak a bajnokság miatt. De ugyan így fasza lehet a mindkét csapat gól szerez tétel is, 1.72-ért. Szerintem könnyen ajándék lehet.
Kedves Máté!
Szerintem nem érdemes. Holiday és Anderson nincsenek a Pelicansnél, Howard most jó formában van, szóval talán Davis sem fog annyira dominálni, mint szokott. Suns simán mehet, most jön a Grammy roadtrip a Lakersnek, bőven kinéz egy 0-7 ezalatt, végig lehet menni ellenük szvsz.
Szerintem nem érdemes. Holiday és Anderson nincsenek a Pelicansnél, Howard most jó formában van, szóval talán Davis sem fog annyira dominálni, mint szokott. Suns simán mehet, most jön a Grammy roadtrip a Lakersnek, bőven kinéz egy 0-7 ezalatt, végig lehet menni ellenük szvsz.
- nmate
Ez tényleg szerencsejáték
OKC engem is megtréfált tegnap, Bobcats viszont jött, Knicksnek érett már a vereség. Lazio meccs meg...91. percben jött a 2.5 over Volt min izgulni, na.
Hozzáértőbbek (esetleg kedves Zsombor ) Pelicanst mennyire éri meg ma? +5.0-nél húzták meg. Holnap Rockets-OKC. Agyalok még: Heat-Wizards -6.0 (Wade kérdéses), GSW-Denver -7.0. Suns-Lakersre még nincs, ott Sunsot húznám.
OKC engem is megtréfált tegnap, Bobcats viszont jött, Knicksnek érett már a vereség. Lazio meccs meg...91. percben jött a 2.5 over Volt min izgulni, na.
Hozzáértőbbek (esetleg kedves Zsombor ) Pelicanst mennyire éri meg ma? +5.0-nél húzták meg. Holnap Rockets-OKC. Agyalok még: Heat-Wizards -6.0 (Wade kérdéses), GSW-Denver -7.0. Suns-Lakersre még nincs, ott Sunsot húznám.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nyilván nem ismerem a palit aki megrakta, de nagyon gyakori, hogy az ilyen szelvények tulajdonosai napi szinten elvernek 10-15k forintot ilyen és ehhez hasonló szelvényekre.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
tegnap én is meg akartam rakni a kézit, de nem mertem, viszont a kettőtől együtt lepadlóztam.'shutterisland írta:kép.
amikor a meccsek lejátszása előtt látok egy ilyesmi szelvényt, úgy, hogy csak 200 forinttal rakják meg 4000 helyett, még akkor is azt szoktam mondani, hogy inkább ittál volna belőle egy sört.
hihetetlen.
ma viszont néztem a tippjeiket, húzok is belőle 1-2t
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kép.
amikor a meccsek lejátszása előtt látok egy ilyesmi szelvényt, úgy, hogy csak 200 forinttal rakják meg 4000 helyett, még akkor is azt szoktam mondani, hogy inkább ittál volna belőle egy sört.
hihetetlen.
hihetetlen.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
sajnos a két tegnapi "főbb" szeló nem jött be...
- Inter-Chievo hendi H + Aston-Arse 2,5 over + Villarreal-Socedad 2v3 gólból csak a középső jött.
- Inter-Chievo simán H + Aston-Arsenal V + Villarreal-Socedad 2,5 over itt utóbbi kettő jött.
de szerencsére a tegnap+ma vegyes bejött:
- Inter-chievo 2v3, aston-arse 2v3 gól, mai bordó-psg 2,5 over + orosz hoki Barys-Szpartak H
- Inter-Chievo hendi H + Aston-Arse 2,5 over + Villarreal-Socedad 2v3 gólból csak a középső jött.
- Inter-Chievo simán H + Aston-Arsenal V + Villarreal-Socedad 2,5 over itt utóbbi kettő jött.
de szerencsére a tegnap+ma vegyes bejött:
- Inter-chievo 2v3, aston-arse 2v3 gól, mai bordó-psg 2,5 over + orosz hoki Barys-Szpartak H
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Új év, új, remények. Tipszmiksz:
- Lazio - Parma 1
- Almeria - Racing Santander 1
- Estudiantes Tecos v Dorados 1
- Memhis - OKC 2
- Boston Bruins - Toronto 1
- Chicago - Colorado 1
5lej -> 186
350ft -> 15000
- Lazio - Parma 1
- Almeria - Racing Santander 1
- Estudiantes Tecos v Dorados 1
- Memhis - OKC 2
- Boston Bruins - Toronto 1
- Chicago - Colorado 1
5lej -> 186
350ft -> 15000
"And my heart will leave you never."
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
És persze,hogy a Lille elviszi.Ekkora egy csicska csapatot..Úristen. ák meg.Drake írta:Drake írta:Ez olyan tipikus kiszenvedett Chelsea győzelem lesz...
Még tettem egy ilyet mára:
Everton-Norwich 1
Newcastle-City 2
AC Ajaccio-P$G 2
Lyon-Sochaux 1
Lille-Reims 1
Bilbao-Almeira 1
Cagliari-Juventus 2
AS Roma-Genoa 1
Már csak a Lille kell,és megvan a 75 juró.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
milan
- nmate
Megtréfálták már a Romát, meg a Napolit is. Vigyázni kell velük.
3:2
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Velem szándékosan b'szkódnak ezek a csapatok?A pool is az idegeimen táncolt, most a Milan.
Márcsak a Milan kell erre visz 0-2re mondom ez sima, erre 2-2.
Márcsak a Milan kell erre visz 0-2re mondom ez sima, erre 2-2.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Már rég túl van tárgyalva a téma, de nem az zavar, hogy nem lőtt gólt, hanem az, hogy hogyan nem lőtt gólt.Realista24 írta: Azért vicces a köszi Cr-es postokat olvasni, mintha megbeszélted volna vele előre, hogy ma gólt fog lőni és mégsem így tett.
Délelőtt a Getafe - Rayo meccs volt ilyen. 1 gól kellett volna. Oké benne van, hogy 0-0 vagy 1-0 lesz csak egy meccs, de amikor 4x vágják ki a labdát a gólvonalról, akkor már más a helyzet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért vicces a köszi Cr-es postokat olvasni, mintha megbeszélted volna vele előre, hogy ma gólt fog lőni és mégsem így tett.Remy írta:Igazából tippmixnél nagyon nem érdekel, hogy ki mennyit hozott már és most 1-2 meccs simán belefér. Mert nem fér bele... a saját pénzemet teszem fel, és olyanokra fogadok, akik milliárdokat keresnek. Nehogy már megsajnáljam őket ezért.Marci77 írta:Hozta mar elegszer a meccset es egyutt vele a mikszeteket,hogy ne basztassatok. Holnaputan talan mar felszabadult lesz. Kettosmercet meg megerdemli,mielott valaki valamot mondana.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Havernak már csak a milán győzelem kell toton a 13+1 hez. Kicsit ideges most
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Varane, Modric'
Az espanyolnak semmi köze nem volt a meccshez és az ember azért tesz ilyenkor a madridra mert ronaldo neve garancia a jó támadásokra és golokra és ki gondolta volna hogy sorozatban 3. v 4. meccsen is csődöt mond és az üres kaput nem találja el, ezért áll messi felette
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
na és szerinted kit érdekel a te pénzed, meg amúgy is, ki mondta hogy tegyél rá... idegenben, hendivel, espanyol ellen, te bajod...Remy írta: Igazából tippmixnél nagyon nem érdekel, hogy ki mennyit hozott már és most 1-2 meccs simán belefér. Mert nem fér bele... a saját pénzemet teszem fel, és olyanokra fogadok, akik milliárdokat keresnek. Nehogy már megsajnáljam őket ezért.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23