Lenne egy tippemRealista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
A forrást inkább nem írom
Szinte biztos vagyok benne, hogy maradni fog Tata.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 13., hétfő 12:14
Lenne egy tippemRealista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 13., hétfő 11:55
Engem nem lepne meg. Teszi a dolgát Martino, de olyan szép csendben, nem látszik rajta, hogy veszettül érdekelnél a Barca, de gondolom a nyomás zavarja.Realista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
HozzászólásSzerző: dragostej » 2014. január 13., hétfő 11:38
Idei szezonban:'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
van egy olyan érzésem, hogy elég nagy fölényben lenne a portugál.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 13., hétfő 8:00
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 13., hétfő 7:31
És egy olyan, hogy ki lő több gólt az ötösről?'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 12., vasárnap 23:38
Múltkor láttam valahol, igen, CR sokkal többet lő kapura.'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 12., vasárnap 23:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 12., vasárnap 12:39
Én óvatosabban fogalmaznék,a 95-96-os szezon kisértetiesen hasonlít ehhez,ott volt egy Vieri aki most Costa,na meg a mostani mester is játszott még akkor,és akkor sem ők voltak az esélyesek,mindenki azt várta majd kipukkadnak,de nem...ezzel most persze nem azt mondtam hogy nem is fognak.De lehet hogy nem.DavieS írta:én továbbra is azt mondom, hogy a katalánok lesznek a végén az ellenfeleink.
ez az AtMa erőn felül teljesít, ők nem ilyen jók igazából, csak viszi szívük előre őket, de az nem elég egy bajnoksághoz, azt érzem náluk is mint olaszoknál, a Románál...Costa se fog még 20 gólt lőni az idény 2. felében, mert ő nem olyan jó, elkapta ősszel, de ennyi.
bocs, nem, ők nem.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 11., szombat 22:53
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 11., szombat 22:23
ezekkel semmi gond nincs, ezek a csapatok tudnak focizni és szoktak is, és az nekünk kedvező, hiába van ott Vela vagy Muniain, ők jóval gyengébbek mint mi, ráadásul otthon is játszanak, mennek előre, otthon kell.Csabi írta:mi a barcához hasonló szopóágon vagyunk idegenben csak a villarreal és a barca volt meg (egyiket se tudtuk hozni), otthon pedig sociedad, bilbao, atlético és sevilla. 3 gy, 1 d, 2 v.
hát nem tudom....
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 11., szombat 22:23
Egyetértek. Egyszerűen ki kell használni ezt az esélyt. Remélem Ronciék jó napot fognak ki. Tőle speciel gólt várok,se Costa,se Messi nem rúgott gólt,a hétfői díjátadó előtt én CR helyében még azért megünnepeltetném magam egy-két gólocskával és egy győzelemmel...Tökéletes eredmény, de ha holnap nem verjük meg az Espanyolt, akkor kéretik eladni az összes játékost a stadionnal együtt. Akkora sanszot kaptunk, hogy visszajöjjünk, hogy ismét a saját kezünkben legyen a sorsunk, amit nem biztos, hogy fogunk még idén kapni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 11., szombat 22:18
a logika jó, csak túl sokat nem ér, mert a botlások egy jó része úgysem az élcsapatok ellen lesz, hanem osasunák, espanyolok meg getafék ellen.elég érdekes lesz. ha a féltávot nézzük, akkor a barcának elég nehéz lesz még a sorsolása. ők az első 19 meccs alatt hazain idegenben csak a bilbao és az atma ellen játszottak. ha az első 7-et vesszük figyelembe ( a valenciát már nem, mert ők olyanok, amilyenek) akkor idegenben lesz még: villarreal, sociedad, real madrid és sevilla.
az atlético pont fordítva idegenben már letudták a real madridot, sevillát, villarrealt és a sociedadot is. otthon fogadták a barcát és a bilbaót. a 6 meccs eredménye: 4 győzelem, 2 döntetlen...
mi a barcához hasonló szopóágon vagyunk idegenben csak a villarreal és a barca volt meg (egyiket se tudtuk hozni), otthon pedig sociedad, bilbao, atlético és sevilla. 3 gy, 1 d, 2 v.
hát nem tudom....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 22:13
DavieS írta:én továbbra is azt mondom, hogy a katalánok lesznek a végén az ellenfeleink.
ez az AtMa erőn felül teljesít, ők nem ilyen jók igazából, csak viszi szívük előre őket, de az nem elég egy bajnoksághoz, azt érzem náluk is mint olaszoknál, a Románál...Costa se fog még 20 gólt lőni az idény 2. felében, mert ő nem olyan jó, elkapta ősszel, de ennyi.
bocs, nem, ők nem.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 11., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. január 11., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 11., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 11., szombat 22:04
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 11., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 11., szombat 22:00
ziro4vr írta:szerencséje volt az ellenfélnek hogy megúszták a nagy verést...oroszisti írta:A barca többet támadt
Többet nem jövök
Oké,én megyek hányni....léptem. Cső.e: Real Madrid vs. Barcelona
Poszt Szerző: ziro4vr Dátum: 1 perccel ezelőtt
megjött iván, megnyugodtam
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 11., szombat 22:00
Egyik.. másik, hogy lehet itt írni, hogy elfog fogyni az Atletico, meg rövid a kispad.. de Simeone kurva jól összetette ezt a csapatot, jól tartják a labdát, tökéletesen védekeznek, szépen támadnak. Nem lenne meglepetés, ha sikerülne behúzni nekik a bajnokságot.Csabi írta:az a baj, hogy az atma kegyetlenül védekezik. olyan csapatvédekezés van itt, hogy a jelenlegi real madrid ehhez képest ifisták rohangálása.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem