Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Bevallom,én nem gondoltam volna hogy Tata ilyen jól megoldja a feladatot,túl nagy falatnak gondoltam neki a barcelonat,de úgy látszik elég jól helytáll...
Hogy mennyire látszik a csapaton a keze munkája,azt leírtam már régebben,most nem akarom taglalni...
Egyébként a ekrazitos hangvételű classicok utan,(Mou vs Pep),jót tett a két csapatnak hogy lényegesen nyugodtabb edző dirigálja őket...
Megvallom,azt hittem hogy majd Tata csak egy báb lesz,de látszik hogy nem az.Konkrét elképzelései vannak,ezt meg is próbálja valósítani...
Hogy mennyi a realitása annak hogy nem marad...ez asszem nagyban függ hogy nyer e valamit a barca,ha nem,nyilván menesztik.
Scolari...ha megnyerik a VB-t,nyilván marad,bár 2002 után sem maradt,tehát ez talány...bár azóta jóval több pènzt invesztálnak a brazil fociba,mint akkor.
Frank de Boer meg lehet hogy játékosnak jó volt,de edzőnek asszem Tata jobb...
Hogy mennyire látszik a csapaton a keze munkája,azt leírtam már régebben,most nem akarom taglalni...
Egyébként a ekrazitos hangvételű classicok utan,(Mou vs Pep),jót tett a két csapatnak hogy lényegesen nyugodtabb edző dirigálja őket...
Megvallom,azt hittem hogy majd Tata csak egy báb lesz,de látszik hogy nem az.Konkrét elképzelései vannak,ezt meg is próbálja valósítani...
Hogy mennyi a realitása annak hogy nem marad...ez asszem nagyban függ hogy nyer e valamit a barca,ha nem,nyilván menesztik.
Scolari...ha megnyerik a VB-t,nyilván marad,bár 2002 után sem maradt,tehát ez talány...bár azóta jóval több pènzt invesztálnak a brazil fociba,mint akkor.
Frank de Boer meg lehet hogy játékosnak jó volt,de edzőnek asszem Tata jobb...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Lenne egy tippemRealista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
A forrást inkább nem írom
Szinte biztos vagyok benne, hogy maradni fog Tata.
Engem nem lepne meg. Teszi a dolgát Martino, de olyan szép csendben, nem látszik rajta, hogy veszettül érdekelnél a Barca, de gondolom a nyomás zavarja.Realista24 írta:Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dragostej
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Idei szezonban:'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
van egy olyan érzésem, hogy elég nagy fölényben lenne a portugál.
Shots per game
C. Ronaldo 7.8
L. Messi 4.8
A. Griezmann 3.4
Jonas 3.3
D. Costa 3.2
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyes hírek szerint Tata szezon végén hazamegy, helyét Scolari vagy Frank de Boer veheti át.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
És egy olyan, hogy ki lő több gólt az ötösről?'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
Múltkor láttam valahol, igen, CR sokkal többet lő kapura.'shutterisland írta:nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nincsen valami messi vs ronaldo kapuralövés statisztika ?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én óvatosabban fogalmaznék,a 95-96-os szezon kisértetiesen hasonlít ehhez,ott volt egy Vieri aki most Costa,na meg a mostani mester is játszott még akkor,és akkor sem ők voltak az esélyesek,mindenki azt várta majd kipukkadnak,de nem...ezzel most persze nem azt mondtam hogy nem is fognak.De lehet hogy nem.DavieS írta:én továbbra is azt mondom, hogy a katalánok lesznek a végén az ellenfeleink.
ez az AtMa erőn felül teljesít, ők nem ilyen jók igazából, csak viszi szívük előre őket, de az nem elég egy bajnoksághoz, azt érzem náluk is mint olaszoknál, a Románál...Costa se fog még 20 gólt lőni az idény 2. felében, mert ő nem olyan jó, elkapta ősszel, de ennyi.
bocs, nem, ők nem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
pontosan...nekünk a sün védelemmel van bajunk...mint amit ma az AtMa bemutatott, művészet lesz ott gólt lőni
ezzel az X-el megkapták a fiúk a lehetőséget arra, hogy bajnokok legyenek, hozni kell a meccseket és verni kell legalább a barcát majd...
ezzel az X-el megkapták a fiúk a lehetőséget arra, hogy bajnokok legyenek, hozni kell a meccseket és verni kell legalább a barcát majd...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
ezekkel semmi gond nincs, ezek a csapatok tudnak focizni és szoktak is, és az nekünk kedvező, hiába van ott Vela vagy Muniain, ők jóval gyengébbek mint mi, ráadásul otthon is játszanak, mennek előre, otthon kell.Csabi írta:mi a barcához hasonló szopóágon vagyunk idegenben csak a villarreal és a barca volt meg (egyiket se tudtuk hozni), otthon pedig sociedad, bilbao, atlético és sevilla. 3 gy, 1 d, 2 v.
hát nem tudom....
akkor vagyunk bajba mi általában, ha egy kiesőjelölt otthonába megyünk, és tudjuk mit csinálnak, focit azt nem. ilyenkor szoktuk vakarni a fejünket...
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyetértek. Egyszerűen ki kell használni ezt az esélyt. Remélem Ronciék jó napot fognak ki. Tőle speciel gólt várok,se Costa,se Messi nem rúgott gólt,a hétfői díjátadó előtt én CR helyében még azért megünnepeltetném magam egy-két gólocskával és egy győzelemmel...Tökéletes eredmény, de ha holnap nem verjük meg az Espanyolt, akkor kéretik eladni az összes játékost a stadionnal együtt. Akkora sanszot kaptunk, hogy visszajöjjünk, hogy ismét a saját kezünkben legyen a sorsunk, amit nem biztos, hogy fogunk még idén kapni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyerni kellett volna, hogy legyen egy pici nyugi, de ez ellen az atletico ellen idegenben nem szégyen ám az x.
kíváncsi leszek, mire mentek ellenük majd a vicente calderónban márciusban.
kíváncsi leszek, mire mentek ellenük majd a vicente calderónban márciusban.
a logika jó, csak túl sokat nem ér, mert a botlások egy jó része úgysem az élcsapatok ellen lesz, hanem osasunák, espanyolok meg getafék ellen.elég érdekes lesz. ha a féltávot nézzük, akkor a barcának elég nehéz lesz még a sorsolása. ők az első 19 meccs alatt hazain idegenben csak a bilbao és az atma ellen játszottak. ha az első 7-et vesszük figyelembe ( a valenciát már nem, mert ők olyanok, amilyenek) akkor idegenben lesz még: villarreal, sociedad, real madrid és sevilla.
az atlético pont fordítva idegenben már letudták a real madridot, sevillát, villarrealt és a sociedadot is. otthon fogadták a barcát és a bilbaót. a 6 meccs eredménye: 4 győzelem, 2 döntetlen...
mi a barcához hasonló szopóágon vagyunk idegenben csak a villarreal és a barca volt meg (egyiket se tudtuk hozni), otthon pedig sociedad, bilbao, atlético és sevilla. 3 gy, 1 d, 2 v.
hát nem tudom....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
DavieS írta:én továbbra is azt mondom, hogy a katalánok lesznek a végén az ellenfeleink.
ez az AtMa erőn felül teljesít, ők nem ilyen jók igazából, csak viszi szívük előre őket, de az nem elég egy bajnoksághoz, azt érzem náluk is mint olaszoknál, a Románál...Costa se fog még 20 gólt lőni az idény 2. felében, mert ő nem olyan jó, elkapta ősszel, de ennyi.
bocs, nem, ők nem.
ezt én is igy érzem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
elég érdekes lesz. ha a féltávot nézzük, akkor a barcának elég nehéz lesz még a sorsolása. ők az első 19 meccs alatt hazain idegenben csak a bilbao és az atma ellen játszottak. ha az első 7-et vesszük figyelembe ( a valenciát már nem, mert ők olyanok, amilyenek) akkor idegenben lesz még: villarreal, sociedad, real madrid és sevilla.
az atlético pont fordítva idegenben már letudták a real madridot, sevillát, villarrealt és a sociedadot is. otthon fogadták a barcát és a bilbaót. a 6 meccs eredménye: 4 győzelem, 2 döntetlen...
mi a barcához hasonló szopóágon vagyunk idegenben csak a villarreal és a barca volt meg (egyiket se tudtuk hozni), otthon pedig sociedad, bilbao, atlético és sevilla. 3 gy, 1 d, 2 v.
hát nem tudom....
hát nem tudom....
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
én továbbra is azt mondom, hogy a katalánok lesznek a végén az ellenfeleink.
bocs, nem, ők nem.
bocs, nem, ők nem.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
Tökéletes eredmény, de ha holnap nem verjük meg az Espanyolt, akkor kéretik eladni az összes játékost a stadionnal együtt. Akkora sanszot kaptunk, hogy visszajöjjünk, hogy ismét a saját kezünkben legyen a sorsunk, amit nem biztos, hogy fogunk még idén kapni.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Még annyit, hogy ez a szőrös gyerek ott középen nem kicsit játszott... Már már Yaya-ra emlékeztetett néha. Turan-t elnézegetném itt, de az esély kb. egyenlő a 0-val. Viszont egy hasonló típusú játékos kellene ide... Nem Khedira...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
az atlético egyetlen veresége idén a ligában az espanyol ellen volt idegenben. just sayin.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:szerencséje volt az ellenfélnek hogy megúszták a nagy verést...oroszisti írta:A barca többet támadt
Többet nem jövök
Igen,nagy malac volt,az AM megköszönheti a birónak meg a szerencsének az X-et.
Sajnos ezeket a zrikákat a sok tifusz miatt kell kiemelni,akik nem látják a fától az erdőt.
Oké,én megyek hányni....léptem. Cső.e: Real Madrid vs. Barcelona
Poszt Szerző: ziro4vr Dátum: 1 perccel ezelőtt
megjött iván, megnyugodtam
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.