Premier League
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
Amúgy Marci: London is red! Sőt The UK is red
Álom lenne ha jönne Draxler, Morata gyereket nem ismerem, de nem bízok benne nagyon, Jesét akkor inkább
Álom lenne ha jönne Draxler, Morata gyereket nem ismerem, de nem bízok benne nagyon, Jesét akkor inkább
"And my heart will leave you never."
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Jogos,felallhatna,mert bar Draxler es Cazorla is inkavb baloldali ha szel,de ketlabaskent megoldjak. Igy viszont Walcottnak nem lesz helye a kezdoben. Es Ox-nak meg nehezebb lenne bekerulni. 4-1-4-1 lehetne akar belole,de vkpba akkor meg Ramsey,Wilshere,Arteta,Flamini lenne egy helyre. Es kozuluk vedekezo kene leginkabb es az Flamini esetleg Arteta (bar nem az az o jo posztja,ez iden is meglatszik tobbszor is)cart írta:Mért ne állhatna fel az Arsenal a Draxler-Özil-Cazorla hármassal? Negyediknek meg ott lenne Walcott, amikor épp nem sérült.
Majd Wenger megoldja,akarki jon. Mondjuk elobb csatar kene.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Mért ne állhatna fel az Arsenal a Draxler-Özil-Cazorla hármassal? Negyediknek meg ott lenne Walcott, amikor épp nem sérült.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Draxler nem lenne csatar,abban biztos vagyok.
Orulok neki,csak en mar nyaron hoztam volna Ozil helyett. (mielott jott a toroknemet mar ot irtam)
Igy viszont Cazorlaval nem tudom mi lesz. Padra luxus,meg tobbet er,de Draxlerrel is ez a helyzet. Az egylabas mester meg nem maradhat ki. Amugy Draxlernek is nagy elonye,mint Cazorlanak hogy ketlabas.
Orulok neki,csak en mar nyaron hoztam volna Ozil helyett. (mielott jott a toroknemet mar ot irtam)
Igy viszont Cazorlaval nem tudom mi lesz. Padra luxus,meg tobbet er,de Draxlerrel is ez a helyzet. Az egylabas mester meg nem maradhat ki. Amugy Draxlernek is nagy elonye,mint Cazorlanak hogy ketlabas.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Arsenalos haverom már tényként közli nekem, hogy Draxlert leigazolják. Nagyon tehetséges gyereknek tartom és sokra viheti. Viszont amikor én láttam játszani, akkor balszélső, illetve támadókp-t játszott. Azt meg ugye mondani sem kell, hogy arra a posztra tök felesleges az ágyúsoknak igazolni. Ha meg csatárként játszatják majd, azzal akár nagyot is nyerhetnek, de lehet befürdenek vele.
Azért az nem mindegy ám, hogy a lesen álló a kapu bal oldalán helyezkedik és a jobb oldalra megy vagy, hogy a labda is a bal oldalra megy. Mivel a Newcastle játékosa a labda röppályája előtt mozgott, ezért aktív volt a támadásban, erog itt kell életbe lépnie a les szabálynak. Épp olyan, mintha lesen vagy feléd megy a labda, de te átléped... Az már megtévesztés. Amúgy még egyszer leírom, hogy ettől függetlenül (elvileg jó döntés, la. szerintem, ha jól értelmezem a szabályt) meg kellett volna adni, mert Hartnak esélye nem lett volna védeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
itt a videó.Anis írta:Pont a Tioté meg nem adott gólnál halt be a streamem, úgyhogy nyomtam egy printsreent. Lehet h volt lesen játékos, de sztem ez szabályos gólt volt. vagy konkrétan miről is szól a szabály(változás)?
Amúgy majdnem egy éve volt egy hasonló szitu, szintén Newcastle és szintén Tioté
hogy konkrétan a szabály hogyan szól azokra a játékosokra, akik bár lesen vannak, de nem érnek a labdához, azt nem tudom.
viszont itt gouffran rohadtul zavarhatta hartot, mert bár nem takarta a kilátást, de elhúzta a testét a lövés elől, és az úgy csapódott a kapuba.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Pont a Tioté meg nem adott gólnál halt be a streamem, úgyhogy nyomtam egy printsreent. Lehet h volt lesen játékos, de sztem ez szabályos gólt volt. vagy konkrétan miről is szól a szabály(változás)?
Amúgy majdnem egy éve volt egy hasonló szitu, szintén Newcastle és szintén Tioté
A tegnapi Chelsea meccsen pedig megvolt Petr Cech 209. !!! kapott gól nélküli meccse (ebből 150 a PL-ben)! Azért kíváncsi lennék egy ilyen összesített listára a mostani nagyobb, 30 körüli vagy feletti aktív kapusoktól - mint pl Buffon, Iker, most Cech megvan...
A PL-ben: 169 db David James, 150 Cech, 149 Schwarzer (Chelsea cserekapus), 142 Seaman, 138 Nigel Martyn (Leeds és Eeverton kapusa volt), majd 134-134 Reina és van der Sar, Friedel is ott van 132-vel, sajnos ő sem növesztheti csak cserekapus a T"hamben
A tegnapi Chelsea meccsen pedig megvolt Petr Cech 209. !!! kapott gól nélküli meccse (ebből 150 a PL-ben)! Azért kíváncsi lennék egy ilyen összesített listára a mostani nagyobb, 30 körüli vagy feletti aktív kapusoktól - mint pl Buffon, Iker, most Cech megvan...
A PL-ben: 169 db David James, 150 Cech, 149 Schwarzer (Chelsea cserekapus), 142 Seaman, 138 Nigel Martyn (Leeds és Eeverton kapusa volt), majd 134-134 Reina és van der Sar, Friedel is ott van 132-vel, sajnos ő sem növesztheti csak cserekapus a T"hamben
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Értem, köszi.sucre írta:Coutinho meg már hetek óta szarul játszik, felüdülés volt, amikor Sturridge-ot becserélték helyette... Valami megtört a kis brazilban, remélhetőleg nemsokára újra magára fog találni
Remélem, feljavul majd, nagyon bírom a srácot és remek játékosnak tartom.
Nálatok meg jól jönne már egy hullámvölgy, különben elég nehezen fogunk odaérni a negyedik helyre...
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Suarez most nem nagyon brillírozott, de még ma is zseni volt. Coutinho meg már hetek óta szarul játszik, felüdülés volt, amikor Sturridge-ot becserélték helyette... Valami megtört a kis brazilban, remélhetőleg nemsokára újra magára fog találniNem láttam a meccseteket. Suárez ezek szerint megint parádézott... Coutinho hogy játszott?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Nem láttam a meccseteket. Suárez ezek szerint megint parádézott... Coutinho hogy játszott?sucre írta:Rettentő fontos 3 pontot sikerült ma bezsebelni a 'Poolnak, egy újabb nagy lépés a top4 felé... A hátralévő idegenbeli meccseinket már csak a tabella alsó felében lévő csapatok ellen játsszuk, kivéve a manu és a soton ellenit. Otthon meg piszok jók vagyunk
Suarez meg Sturridge... Isten
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Rettentő fontos 3 pontot sikerült ma bezsebelni a 'Poolnak, egy újabb nagy lépés a top4 felé... A hátralévő idegenbeli meccseinket már csak a tabella alsó felében lévő csapatok ellen játsszuk, kivéve a manu és a soton ellenit. Otthon meg piszok jók vagyunk
A szabályok szerint les volt, de Hartnak semmi esélye nem volt védeni és, ha következetes a bíró meg is adja.soadroli írta:Teljesen szabályos gól volt...és 0-2Remy írta:A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Egy kicsit OFF, de PL-el kapcsolatos: Tudtok olyan oldalt mondani, ahol névvel ellátva le van írva, hogy a PD-ből hány játékost igazolt a PL?
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
majd kap egyet a születésnapjára. mondjuk ők is negyedórát magyarázzák a semmit. a MU kiszenvedett egy szoros győzelmet egy parányi kiscsapat ellen szánalmad összevisszaság és rúgdalózás közepette. a góljaik is...jungesz írta:Vajon Várhidi barátunkat mikor látjuk h odalép egy ilyen tv elé a sport csatornán?
néha úgy érzem, túlságosan szigorúak vagyunk a mieinkkel szemben. 5-6 csapatot leszámítva (BM, Dortmund, PSG, City, Barca, ATM) senki még csak a kanyarban sincs. nagyon sok hagyományos nagycsapat van siralmas állapotban.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Azért azt figyelembe kell venni,hogy abból az evertonból Moyes csinált csapatot...sok sok éven keresztül formálta a kékeket...az utódja az ő nyomdokain megy tovább...Anthony írta:Figyelemre méltó azért, hogy amióta Moyes (és Felliani) lelépett az Everton rendesen ott van 41 ponttal a tűz közelében.
De az igaz hogy a manchester már túl nagy falatnak tünik a skótnak,és Fellaini sem találja ott a helyét...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Teljesen szabályos gól volt...és 0-2Remy írta:A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Figyelemre méltó azért, hogy amióta Moyes (és Felliani) lelépett az Everton rendesen ott van 41 ponttal a tűz közelében.