Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 13., hétfő 14:12

Amúgy Marci: London is red! Sőt The UK is red :D B-)

Álom lenne ha jönne Draxler, Morata gyereket nem ismerem, de nem bízok benne nagyon, Jesét akkor inkább :D
"And my heart will leave you never."

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 13., hétfő 13:59

cart írta:Mért ne állhatna fel az Arsenal a Draxler-Özil-Cazorla hármassal? Negyediknek meg ott lenne Walcott, amikor épp nem sérült.
Jogos,felallhatna,mert bar Draxler es Cazorla is inkavb baloldali ha szel,de ketlabaskent megoldjak. Igy viszont Walcottnak nem lesz helye a kezdoben. Es Ox-nak meg nehezebb lenne bekerulni. 4-1-4-1 lehetne akar belole,de vkpba akkor meg Ramsey,Wilshere,Arteta,Flamini lenne egy helyre. Es kozuluk vedekezo kene leginkabb es az Flamini esetleg Arteta (bar nem az az o jo posztja,ez iden is meglatszik tobbszor is)
Majd Wenger megoldja,akarki jon. Mondjuk elobb csatar kene.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 13., hétfő 13:47

Mért ne állhatna fel az Arsenal a Draxler-Özil-Cazorla hármassal? Negyediknek meg ott lenne Walcott, amikor épp nem sérült.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 13., hétfő 13:42

Draxler nem lenne csatar,abban biztos vagyok.
Orulok neki,csak en mar nyaron hoztam volna Ozil helyett. (mielott jott a toroknemet mar ot irtam)
Igy viszont Cazorlaval nem tudom mi lesz. Padra luxus,meg tobbet er,de Draxlerrel is ez a helyzet. Az egylabas mester meg nem maradhat ki. Amugy Draxlernek is nagy elonye,mint Cazorlanak hogy ketlabas.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. január 13., hétfő 11:55

Arsenalos haverom már tényként közli nekem, hogy Draxlert leigazolják. Nagyon tehetséges gyereknek tartom és sokra viheti. Viszont amikor én láttam játszani, akkor balszélső, illetve támadókp-t játszott. Azt meg ugye mondani sem kell, hogy arra a posztra tök felesleges az ágyúsoknak igazolni. Ha meg csatárként játszatják majd, azzal akár nagyot is nyerhetnek, de lehet befürdenek vele.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 13., hétfő 11:12

Azért az nem mindegy ám, hogy a lesen álló a kapu bal oldalán helyezkedik és a jobb oldalra megy vagy, hogy a labda is a bal oldalra megy. Mivel a Newcastle játékosa a labda röppályája előtt mozgott, ezért aktív volt a támadásban, erog itt kell életbe lépnie a les szabálynak. Épp olyan, mintha lesen vagy feléd megy a labda, de te átléped... Az már megtévesztés. Amúgy még egyszer leírom, hogy ettől függetlenül (elvileg jó döntés, la. szerintem, ha jól értelmezem a szabályt) meg kellett volna adni, mert Hartnak esélye nem lett volna védeni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 13., hétfő 10:32

Anis írta:Pont a Tioté meg nem adott gólnál halt be a streamem, úgyhogy nyomtam egy printsreent. Lehet h volt lesen játékos, de sztem ez szabályos gólt volt. vagy konkrétan miről is szól a szabály(változás)?
Amúgy majdnem egy éve volt egy hasonló szitu, szintén Newcastle és szintén Tioté
itt a videó.
hogy konkrétan a szabály hogyan szól azokra a játékosokra, akik bár lesen vannak, de nem érnek a labdához, azt nem tudom.
viszont itt gouffran rohadtul zavarhatta hartot, mert bár nem takarta a kilátást, de elhúzta a testét a lövés elől, és az úgy csapódott a kapuba.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 12., vasárnap 22:57

Pont a Tioté meg nem adott gólnál halt be a streamem, úgyhogy nyomtam egy printsreent. Lehet h volt lesen játékos, de sztem ez szabályos gólt volt. vagy konkrétan miről is szól a szabály(változás)?
Amúgy majdnem egy éve volt egy hasonló szitu, szintén Newcastle és szintén Tioté

A tegnapi Chelsea meccsen pedig megvolt Petr Cech 209. !!! kapott gól nélküli meccse (ebből 150 a PL-ben)! Azért kíváncsi lennék egy ilyen összesített listára a mostani nagyobb, 30 körüli vagy feletti aktív kapusoktól - mint pl Buffon, Iker, most Cech megvan...
A PL-ben: 169 db David James, 150 Cech, 149 Schwarzer (Chelsea cserekapus), 142 Seaman, 138 Nigel Martyn (Leeds és Eeverton kapusa volt), majd 134-134 Reina és van der Sar, Friedel is ott van 132-vel, sajnos ő sem növesztheti csak cserekapus a T"hamben
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 12., vasárnap 22:05

sucre írta:Coutinho meg már hetek óta szarul játszik, felüdülés volt, amikor Sturridge-ot becserélték helyette... Valami megtört a kis brazilban, remélhetőleg nemsokára újra magára fog találni :)
Értem, köszi.

Remélem, feljavul majd, nagyon bírom a srácot és remek játékosnak tartom. :agree:

Nálatok meg jól jönne már egy hullámvölgy, különben elég nehezen fogunk odaérni a negyedik helyre... :D

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. január 12., vasárnap 20:24

Nem láttam a meccseteket. Suárez ezek szerint megint parádézott... :D Coutinho hogy játszott?
Suarez most nem nagyon brillírozott, de még ma is zseni volt. Coutinho meg már hetek óta szarul játszik, felüdülés volt, amikor Sturridge-ot becserélték helyette... Valami megtört a kis brazilban, remélhetőleg nemsokára újra magára fog találni :)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 12., vasárnap 20:16

sucre írta:Rettentő fontos 3 pontot sikerült ma bezsebelni a 'Poolnak, egy újabb nagy lépés a top4 felé... A hátralévő idegenbeli meccseinket már csak a tabella alsó felében lévő csapatok ellen játsszuk, kivéve a manu és a soton ellenit. Otthon meg piszok jók vagyunk :D
Suarez meg Sturridge... Isten :D
Nem láttam a meccseteket. Suárez ezek szerint megint parádézott... :D Coutinho hogy játszott?

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. január 12., vasárnap 20:10

Rettentő fontos 3 pontot sikerült ma bezsebelni a 'Poolnak, egy újabb nagy lépés a top4 felé... A hátralévő idegenbeli meccseinket már csak a tabella alsó felében lévő csapatok ellen játsszuk, kivéve a manu és a soton ellenit. Otthon meg piszok jók vagyunk :D
Suarez meg Sturridge... Isten :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 12., vasárnap 17:45

soadroli írta:
Remy írta:A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt... :hmmm:
Teljesen szabályos gól volt...és 0-2 :lol:
A szabályok szerint les volt, de Hartnak semmi esélye nem volt védeni és, ha következetes a bíró meg is adja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 12., vasárnap 17:41

Tessék

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. január 12., vasárnap 17:30

Egy kicsit OFF, de PL-el kapcsolatos: Tudtok olyan oldalt mondani, ahol névvel ellátva le van írva, hogy a PD-ből hány játékost igazolt a PL?

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 12., vasárnap 17:25

jungesz írta:Vajon Várhidi barátunkat mikor látjuk h odalép egy ilyen tv elé a sport csatornán?
majd kap egyet a születésnapjára. mondjuk ők is negyedórát magyarázzák a semmit. a MU kiszenvedett egy szoros győzelmet egy parányi kiscsapat ellen szánalmad összevisszaság és rúgdalózás közepette. a góljaik is...

néha úgy érzem, túlságosan szigorúak vagyunk a mieinkkel szemben. 5-6 csapatot leszámítva (BM, Dortmund, PSG, City, Barca, ATM) senki még csak a kanyarban sincs. nagyon sok hagyományos nagycsapat van siralmas állapotban.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 12., vasárnap 17:04

Anthony írta:Figyelemre méltó azért, hogy amióta Moyes (és Felliani) lelépett az Everton rendesen ott van 41 ponttal a tűz közelében.
Azért azt figyelembe kell venni,hogy abból az evertonból Moyes csinált csapatot...sok sok éven keresztül formálta a kékeket...az utódja az ő nyomdokain megy tovább...
De az igaz hogy a manchester már túl nagy falatnak tünik a skótnak,és Fellaini sem találja ott a helyét...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. január 12., vasárnap 16:59

Remy írta:A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt... :hmmm:
Teljesen szabályos gól volt...és 0-2 :lol:
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 12., vasárnap 16:57

A Newcastle gólja tényleg les volt? Pont nem voltam a szobában, amikor történt... :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. január 12., vasárnap 14:11

Figyelemre méltó azért, hogy amióta Moyes (és Felliani) lelépett az Everton rendesen ott van 41 ponttal a tűz közelében.

Vissza: