OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Látom, hogy kolléga vagy ... Ti megnyertétek a pályázatot a földekre!? Most adták ki pénteken, hogy kik nyertek. Gondolom Ti is pályáztatok, hogy van otthon juh vagy szarvasmarha.messideco írta:Jó, az még oké, hogy eladjuk tavasszal a báránygyapjút a románoknak akik járnak kamionokkal, de ilyen tollas cuccra nem igazán emlékszem, mondjuk a libák is kivesztek a faluból.
- h3x0r
Persze hogy pangas van, mert mar mindannyian itt vagytok nalunkGT37 írta:Nem csak a filmesben.Remy írta:Bár az utóbbi időben nem is írtam oda, mert a filmesben akkora pangás van, hogy hihetetlen
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én is szoktam ide-oda másolni film topicba érdeme. Jobb, ha több reagálás van 1-1 adott témára.
Bár az utóbbi időben nem is írtam oda, mert a filmesben akkora pangás van, hogy hihetetlen
Bár az utóbbi időben nem is írtam oda, mert a filmesben akkora pangás van, hogy hihetetlen
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Itt jó a buli csak...
hehe +1
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az, iq light vagyok, sorry.bár szerintem tök egyértelmű.
Komolyra fordítva, ezeket a válaszokat vártam, de van egy magyarázatom az ilyen dolgokra, de inkább nem írom le.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
köszi, hogy megelőztetek, és leírtátok helyettem, bár szerintem tök egyértelmű.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szeretem xavit is amúgy, főleg amióta a rózsaszín csukája vanGT37 írta:Legalább nem te vagy az egyetlen Neymar-fan.hehe írta:... csak egyre több a köcsög barcás.
- h3x0r
Megnez egy filmet, ir rola egy velemenyt az egyik forumra, amibol kialakul egy beszelgetes. O viszont kivancsi a masik oldalon levok velemenyere is, ezert ott is felhozza a temat. De most fogalmazza ujra az egeszet? Minek? Inkabb bemasolja az ide irt hsz-t a masik oldalra is. Keves ember olvassa mindket oldalt, tobb emberrel tud beszelni ugyan arrol, tobb velemenyt hallgat meg.Realista24 írta:Mi visz rá valakit arra, hogy két fórumon is ugyanazokat a hozzászólásokat nyomja a semleges témákban? Leírod az egyik helyen, majd copy paste, aztán be a másik helyre is. Ez miért jó? Illetve felvetődik a kérdés, hogy még hány helyre másolod be?
GT37 írta:Legalább nem te vagy az egyetlen Neymar-fan.hehe írta:... csak egyre több a köcsög barcás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem írtam, hogy probléma, csak a miértjére vagyok kíváncsi.Szerintem semmi probléma nincs ezzel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A mozi- vagy zenetopicban általában én is bemásolom a saját hsz-emet, szerintem ez még elmegy. Van egy kb. 20 százalék, amelyik olvassa mindkét fórumot, így talán több emberhez eljut és tud válaszolni rá. Szerintem semmi probléma nincs ezzel.
Itt jó a buli csak...sok a köcsög, tartja a mondás, ismerjük. Akkor viszont nem kell itt fórumozni. R24
Itt jó a buli csak...sok a köcsög, tartja a mondás, ismerjük. Akkor viszont nem kell itt fórumozni. R24
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Off az offban.
Mi visz rá valakit arra, hogy két fórumon is ugyanazokat a hozzászólásokat nyomja a semleges témákban?
Leírod az egyik helyen, majd copy paste, aztán be a másik helyre is. Ez miért jó? Illetve felvetődik a kérdés, hogy még hány helyre másolod be?
Mi visz rá valakit arra, hogy két fórumon is ugyanazokat a hozzászólásokat nyomja a semleges témákban?
Leírod az egyik helyen, majd copy paste, aztán be a másik helyre is. Ez miért jó? Illetve felvetődik a kérdés, hogy még hány helyre másolod be?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor globális ügy.
de tényleg kíváncsi lennék, hogy ezen ekkora haszon van, vagy valóban csak azzal karöltve "jövedelmező", hogy egyúttal egy folyamatos terepszemle is zajlik.
az etnikai részére azért itt szerintem ne térjünk ki, de az itt is tény, hogy nem a csokornyakkendős ügyvédfazonok, hanem a kopott fehér atlétás hagi klónok űzik az ipart.
de tényleg kíváncsi lennék, hogy ezen ekkora haszon van, vagy valóban csak azzal karöltve "jövedelmező", hogy egyúttal egy folyamatos terepszemle is zajlik.
az etnikai részére azért itt szerintem ne térjünk ki, de az itt is tény, hogy nem a csokornyakkendős ügyvédfazonok, hanem a kopott fehér atlétás hagi klónok űzik az ipart.
-
Jó, az még oké, hogy eladjuk tavasszal a báránygyapjút a románoknak akik járnak kamionokkal, de ilyen tollas cuccra nem igazán emlékszem, mondjuk a libák is kivesztek a faluból.
- h3x0r
Figyelem, figyelem Asszonyok!'shutterisland írta:nálatok is mindig jár a tollfelvásárló ?
ez ennyire jó biznisz egyébként ?
Megérkezett a tollfelvásárló! Dunnákat, párnákat, kacsatollat, libatollat, régi használt tollakat, hagyaték tollakat felvásárolunk! Bárkinek bármilyen toll van eladó, tessenek szólni, vagy kézzel inteni! És itt helyben a kocsinál átvételre kerül a sor!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem összeesküvés elmélet, voltak, vannak ilyen betörések legalábbis nálunk fele. Természetesen mind brazilok által. És a legfőbb célpontok az idősek voltak persze.itt vidéken van is velük kapcsolatban egy olyan összeesküvés-elmélet, hogy egyben bűnhálózat tagjai is, akik a tollfelvásárlással összekötve megfigyelést tartanak az utcákon, potenciális célpontokat kémlelve a betörésekhez, lopásokhoz.
Az ilyen árusoknak amúgy engedéllyel kellene rendelkezniük amit jóváhagy az adott falu polgármestere, másképpen illegális az amit csinálnak, persze romániában ki nem szarja ezt le...
-
Miért ne lehetne jó megfigyelés? Bemegy az udvarra (falun, de városon is). Kutya, mekkora, háziak, idős, fiatal, beteg... True story. Tőlünk egyszer egy tábla szalonnát vitt el egy cigányné, pedig valaki otthon volt, csak nem vette észre, de aztán lebukott szegény
Szombaton volt, hogy jöttek kosarat árulni, az udvaron 3! kutya, ebből kettő behemót nagy állat, az egyikhez én sem merek közél menni, erre meg sem szólalnak... Nem is kaptak vacsorát aznap
Szombaton volt, hogy jöttek kosarat árulni, az udvaron 3! kutya, ebből kettő behemót nagy állat, az egyikhez én sem merek közél menni, erre meg sem szólalnak... Nem is kaptak vacsorát aznap