Karim Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Na, ez végre tetszett.... ez kell...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Mourinho belole is kihozta a maximumot...Kerlon írta:Szerintem a középső harmadig kiköpött Ronaldo mozgása volt. Csak valamivel erősebb az alkata. Nagy kár, hogy így leegyszerűsödött a játéka.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Mikor hiszed már el végre, hogy én Karimot nem utálom, csak többet várok el tőle, mert többre képes?Nem gondoltam volna, hogy egy teljes hszeddel egyet fogok érteni, de tévedtem
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem gondoltam volna, hogy egy teljes hszeddel egyet fogok érteni, de tévedtemMatt009 írta:Szembetűnő a különbség a jó másfél éve és a többi között. Abban a másfél évben született gólok nagy része egyedül véghez vitt klasszis teljesítmény volt, 2-3 védő befűzésével, vagy éppen nehéz szögből pontosan eltalálva a kaput. A klipp végén lévő gólok már azt az individualizmust nélkülözik, sokkal több lett a ziccerből rúgott gólok száma. Én azt a Karimot akarom, amit a klipp középső harmadában lehet látni.Realista24 írta:Tubatibi küldte, de gondolom MINDENKI kiváncsi ra, igy megosztom veletek
Karim Benzema All 100 Goals With Real madrid OFFICIAL HD
Enjoy
Ettől függetlenül gratula a 100. góljához.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem a középső harmadig kiköpött Ronaldo mozgása volt. Csak valamivel erősebb az alkata. Nagy kár, hogy így leegyszerűsödött a játéka.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Szembetűnő a különbség a jó másfél éve és a többi között. Abban a másfél évben született gólok nagy része egyedül véghez vitt klasszis teljesítmény volt, 2-3 védő befűzésével, vagy éppen nehéz szögből pontosan eltalálva a kaput. A klipp végén lévő gólok már azt az individualizmust nélkülözik, sokkal több lett a ziccerből rúgott gólok száma. Én azt a Karimot akarom, amit a klipp középső harmadában lehet látni.Realista24 írta:Tubatibi küldte, de gondolom MINDENKI kiváncsi ra, igy megosztom veletek
Enjoy
Ettől függetlenül gratula a 100. góljához.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tubatibi küldte, de gondolom MINDENKI kiváncsi ra, igy megosztom veletek
Enjoy
Enjoy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mr.Százados!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A lassúsága szembetűnő. Viszont ami a pontatlanságot illeti, semmivel sem rosszabb a cspaatátlagnál, sőt.
Ezért bízok Ancelottiban, a rendszer, amit játszani akar jónak tűnik, a csapatnak kell élesebbnek, pontosabbnak lennie. Ez pedig fejleszthető, főleg csapatszinten.
Ezért bízok Ancelottiban, a rendszer, amit játszani akar jónak tűnik, a csapatnak kell élesebbnek, pontosabbnak lennie. Ez pedig fejleszthető, főleg csapatszinten.
Merci Zizou!
- ___Samy___
azért ebben is elég szépen visszaesett az elmúlt pár hétben, és itt most nem a tegnapi meccsre gondolokés játékval mostanában nincs gond.
lassú lett, körülményes és pontatlan
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez igaz.De akkor ne is essünk hanyatt egy egy gólja,gólpassza után,hanem várjuk ki hogy konstans tudja ezt a teljesítményt hozni.Csakhogy tegnap kiütközni látszottak azon hiányosságai,ami miatt kétkedve fogadtam az ő érkezését.De ez még nem gond.Belefér.Sok minden befolyásolja Bale teljesítményét még. Főleg, hogy Ronaldot keressük elől a legtöbbet meg ilyenek. Balelel még egy darabig kicsit elnézőbbeknek, türelmesebbeknek kell lennünk. Neki most kell a bizalom. Benzema meg ne hagyja abba, lőjön gólt, mert a mezőnybeli munkájával és játékval mostanában nincs gond.
Csakhogy itt sokan szapulják ezt a szerencsétlen franciát a tegnepi meccs alapján,holott magasabban jobb teljesítményt hozott mint a walesi,aki lejátszott egy teljes meccset és momentuma sem volt.Holott meg mikor nem vokt 100%-os elviekben,akkor meg adott csak néhány gólpasdzt,rúgott néhány gólt.De tegnap mintha ott sem lett volna.
Ellenben Benzema,mégha nem lőtt gólt,azért a játékban odarakta magát.Nehogy azt gondolja valaki hogy kedvencem Benz,mert nem az,de már megint ez a kettős mérce szindróma van kialakulóban ami nekem bassza az igazságérzetem....egy kicsit...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Azért ez nem így van. Benzema már régóta itt van, tudnia kell, hogy mit várunk el tőle és már beleszokott a közegbe, míg a másik nem rég jött, hónaponta sérüléssel bajlódik és még láthatóan nem illeszkedett be a spanyol közegbe, ezért lehetünk vele elnézőbbek. Arról nem is beszélve, hogy még mindig a bal oldalon folyik a több támadás, a jobb oldalon inkább csak alibi szokott menni labdajáratáskor. Ráadásul Carvajal is új jelenség azon az oldalon, Arbeloa meg nem tud támadni. Sok minden befolyásolja Bale teljesítményét még. Főleg, hogy Ronaldot keressük elől a legtöbbet meg ilyenek. Balelel még egy darabig kicsit elnézőbbeknek, türelmesebbeknek kell lennünk. Neki most kell a bizalom. Benzema meg ne hagyja abba, lőjön gólt, mert a mezőnybeli munkájával és játékval mostanában nincs gond.míg egy elvileg 100%-os Bale nem tett hozzá a meccshez semmi érdemlegeset,addig ezt csak úgy szőrmentén említik a fórumozók,hogy hát igen,gyenge volt...ahelyett hogy azon menne a vita hogy miért is volt ez így egy 90 millios játékos esetében...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Erről szól a történet.Helyén kell(ene) kezelni a faszit,ajánlom mindenkinek hogy csak egyszer egy meccsen figyelje csak őt,hogy mennyit melózik,sokszor miatta tudunk kialakítani létszámfölényt a kp-n...de nyilván mivel csatár sokan jobban szeretnék ha inkább gölokat vágna,meg tevékeny lenne az utolsó passzokban.Nincs is ezzel semmi gond,de az zavar egy kicsit hogy míg tegnap a francia lehozott egy jónak mondható meccset,addig sokan ezt szar teljesítménynek tudják be,míg egy elvileg 100%-os Bale nem tett hozzá a meccshez semmi érdemlegeset,addig ezt csak úgy szőrmentén említik a fórumozók,hogy hát igen,gyenge volt...ahelyett hogy azon menne a vita hogy miért is volt ez így egy 90 millios játékos esetében...pheco írta:Utóbbi meccseken jól játszik. A kupában és tegnap különösen. El kell fogadni, hogy ő nem az a lesipuskás típus, főleg nem ebben a szerepkörben és főleg nem Cé mellett. Ezt a játékot várom tőle egyébként, persze nem ártana kicsit több gól.
Ez,szimpátia kérdése.Bale alapból egy szimpatikus kölyök,míg Benz a mentalitásával,az úgymond közömbös stílusával sok embernek nem jön be...
De itt nem erről van szó.Hanem az objektivitásról.Tegnap a francia nem volt rossz.Pont.
Ami meg a Suarez témát illeti,az már egy más szint....én is hoznám szó nélkül...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Utóbbi meccseken jól játszik. A kupában és tegnap különösen. El kell fogadni, hogy ő nem az a lesipuskás típus, főleg nem ebben a szerepkörben és főleg nem Cé mellett. Ezt a játékot várom tőle egyébként, persze nem ártana kicsit több gól.
Amúgy szerintem mostanában jól játszik, de gondolom az én szavam se mérvadó, mert az egyik kedvencem a francia. Tegnap se múlott rajta sok minden, veszélyesen játszott, sokat volt játékban és nem a rossz megoldások jellemezték. Amúgy Suárez más dimenzió lett, szóval én se lennék szomorú, ha Benzemát rá váltanánk le.
K
K
Nem szeretem, amikor nekem mások megmondják, hogy de igenis Benzema jól játszott, meg elit csatár, amikor ezek a dolgok nem igazak.
De a felé áradó utálat ugyanúgy elferdíti a valóságot, és a túlzások bántják a szemem.
Na, amit én nem szeretek, amikor valaki itt a "valóságról", "igazról", meg objektivitásról beszél, amik éppenséggel pont szubjektív vélemények, jelen esetben a te szubjektív véleményed, amit valóságnak állítasz be, majd az ettől eltérő véleményeket mondod szubjektívnek, meg nem valóságosnak.Na ez az objektivitást nélkülöző vélemény, amit én nagyon nem szeretek.
Deked van egy véleményed, ami egyezhet sok emberével, eltérhet más emberekétől. És ezzel nincs is gond, írhatoid, amit akarsz, csak ne akard már úgy beállítani, mintha a te véleményed lenne a nagy igazság, a teljesen objektív megítésése a dolgoknak, mert nem az. Csak egy vélemény, amiből van másik ezer itt a fórumon...
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
a maradék 1 meg megtartaná benyát és hozná suarezt___Samy___ írta:milyen hátszél? 10-ből 9 ember elküldené őt innen a 'csába, és hozná suareztEngem legjobban az idegesít fel vele kapcsolatban, hogy mekkora hátszele van itt a fórumon, pedig a teljesítménye alapján ezt nem érdemelné meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Biztos a gonosz, csúnya zöld Karim fanatikusrólmilyen hátszél?
Ja, és én is hoznám Suarezt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
milyen hátszél? 10-ből 9 ember elküldené őt innen a 'csába, és hozná suareztEngem legjobban az idegesít fel vele kapcsolatban, hogy mekkora hátszele van itt a fórumon, pedig a teljesítménye alapján ezt nem érdemelné meg.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"