Ezt nem is mondtam!most estek szét, de nem az ősszel
Egyikük, sem hozza idén azt amit igazán tudnak, de még mindig bőven kiemelkednek az mb1-ből!Én Leonardot se nevezném annyira hú, de beváltnak. Persze sokat volt sérült, de akkor se váltotta meg a világot. Jenner is elég keményen visszaesett tavaly óta.
Eddig ez a szezon csalódás, de messze nincs még vége, ahogy írtad!Mindegy végül is, de kicsit önbecsapásnak érzem a részedről mikor beszélsz a Fradiról. Amúgy a beleölt pénz és a teljesítmény tekintetében szerintem nekem van igazam, de ez még persze változhat, mert nem most van a szezon vége, de most megint kezdhetik előröl az építkezést.
Marad, bizonyíthat Dollnak!Ionescu? megy v marad?
Igen, Orosz és Batik Bence is szépen fejlődnek, nyárig még biztos maradnak aztán majd kiderül!amúgy állítólag a kölcsönbe lévő Orosz Márk és asszem az MTK-nál lévő másik srác is jó ütemben fejlődik ahogy akarták a kölcsönadás előtt, sztem mindkettő kerettag lehet jövőre (14-15).
Elsősorban a védelem megerősítése a cél, csatár kérdés egyelőre másodlagos!Böde mellé mindenképp kéne egy megfelelő csatár, aki tudja tehermentesíteni - aminek gondolom Tuyjp is indult.