Miért szidnák?TéOeM írta:A többség mostantól szidhatja Michael Douglast is, ugyanis csatlakozott egy Marveles filmbe. Az Ant-Man filmben lesz Hank Pym.
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amerikai botrány
David O. Russell neve manapság egyenlő a sikerrel. A rendező a 90-es években kezdte a karrierjét (már, ami a mozifilmeket illeti), de 2010-ig mondhatni csak tanulta a rendezői szakma csínját-bínját. Abban az évben azonban felmászott a ranglétra legtetejére, és a Harcos című filmjével beírhatta magát a jelenkor legnagyobb rendezői közé. Pihenni nem nagyon állt meg, és 2 évvel később a Napos oldalt rendezte meg, ami szintén sikeres volt, ám a tavalyi évben újra szintet tudott lépni, hála az Amerikai botránynak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Irving egy kopaszodó, sörhasú zseni. Ezzel csupán az a baj, hogy a hazugság, és az átverés szakmáját sajátította el a legmagasabb szinten. Egy elvetemült szélhámosról van szó, aki az újdonsült társával, Sydney-vel jutott el az Egyesült Államok olyan bugyraiba, ahová átlagemberként nem juthattak volna el. Egyszer azonban kénytelenek összeállni az egyik FBI-ügynökkel, hogy politikusokat, szenátorokat, maffia tagokat tegyenek hűvösre. A terv jól is halad…egy ideig…
Christian Bale hazudik, Amy Adams hazudik, Jennifer Lawrence szintén hazudik, de nem ez a legnagyobb poén, hanem az, hogy David O. Russell is a képünkbe hazudik, és elhiteti velünk, hogy egy normális filmet forgatott le. De az Amerikai botrány nem egy közönséges film, hanem egy show-műsör, melynek házigazdái Batman, Lois Lane, Misztik, Sólyom Szem, és Rocket Raccoon. Ez az ötös kegyetlenül odatette magát, és rajtuk kívül minden létező dolgot a háttérbe szorítottak. De ez nem is véletlen, hiszen Russell kijelentette, hogy a színészekre akar fókuszálni, és azt akarja, hogy kiteljesedjenek a vásznon. Improvizáltak, bohóckodtak, játszottak, és varázsoltak, így nem is csoda, hogy a nagy ötösből, 4 színészt is jelöltek a Golden Globe-ra, amiből kettő meg is nyerte a maga díját. Igazából egy egész posztot lehetne írni arról, hogy ki milyen jól formálta meg a maga karakterét, illetve, hogy a karakter mennyire változtatta meg az adott színészt.
Ugyanakkor az Amerikai botrány storyval is rendelkezik még akkor is, ha a legtöbb esetben elfeledtetik a színészek, és még így is tudott meglepetéseket okozni a fordulataival, bár azért katarzist nyújtó, és korszakalkotó forgatókönyvről nem igen beszélhetünk a film esetében, de erre itt most nem is volt szükség. Russell úgy érzem, hogy ezt a filmjét remekül összedobta, még akkor is, ha az első fél óra csak csordogál, de az akció feltűnésével már nem volt megállás. Az élményt tovább gazdagítja a megteremtett hangulat, mely a 70-es éveket idézi meg, amihez hozzájárultak még a jól kiválasztott zenék, és a díszletek is.
Az Amerikai botrány ugyan nem a nagybetűs popcorn-mozi, de kétségkívül, hogy többet tud nyújtani, mint a legtöbb velejéig hype-olt társa, amik kimerülnek a látványban, és az akciókban. Ez a film a színészekről és karaktereikről szól, és azokat mesterfokon járatja. Bátran lehet nevezni az egyik legerősebb színészi alakításokkal dúsított filmnek, és bátran lehet ajánlani azoknak, akik szeretik élvezni, ha a karakterek coolak. Bár az is lehet, hogy hazudtam, és a film egy kalap szar, de ezt majd döntsétek el ti. Én mindenesetre megajándékozom egy erős pontszámmal, tehát 9/10
David O. Russell neve manapság egyenlő a sikerrel. A rendező a 90-es években kezdte a karrierjét (már, ami a mozifilmeket illeti), de 2010-ig mondhatni csak tanulta a rendezői szakma csínját-bínját. Abban az évben azonban felmászott a ranglétra legtetejére, és a Harcos című filmjével beírhatta magát a jelenkor legnagyobb rendezői közé. Pihenni nem nagyon állt meg, és 2 évvel később a Napos oldalt rendezte meg, ami szintén sikeres volt, ám a tavalyi évben újra szintet tudott lépni, hála az Amerikai botránynak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Irving egy kopaszodó, sörhasú zseni. Ezzel csupán az a baj, hogy a hazugság, és az átverés szakmáját sajátította el a legmagasabb szinten. Egy elvetemült szélhámosról van szó, aki az újdonsült társával, Sydney-vel jutott el az Egyesült Államok olyan bugyraiba, ahová átlagemberként nem juthattak volna el. Egyszer azonban kénytelenek összeállni az egyik FBI-ügynökkel, hogy politikusokat, szenátorokat, maffia tagokat tegyenek hűvösre. A terv jól is halad…egy ideig…
Christian Bale hazudik, Amy Adams hazudik, Jennifer Lawrence szintén hazudik, de nem ez a legnagyobb poén, hanem az, hogy David O. Russell is a képünkbe hazudik, és elhiteti velünk, hogy egy normális filmet forgatott le. De az Amerikai botrány nem egy közönséges film, hanem egy show-műsör, melynek házigazdái Batman, Lois Lane, Misztik, Sólyom Szem, és Rocket Raccoon. Ez az ötös kegyetlenül odatette magát, és rajtuk kívül minden létező dolgot a háttérbe szorítottak. De ez nem is véletlen, hiszen Russell kijelentette, hogy a színészekre akar fókuszálni, és azt akarja, hogy kiteljesedjenek a vásznon. Improvizáltak, bohóckodtak, játszottak, és varázsoltak, így nem is csoda, hogy a nagy ötösből, 4 színészt is jelöltek a Golden Globe-ra, amiből kettő meg is nyerte a maga díját. Igazából egy egész posztot lehetne írni arról, hogy ki milyen jól formálta meg a maga karakterét, illetve, hogy a karakter mennyire változtatta meg az adott színészt.
Ugyanakkor az Amerikai botrány storyval is rendelkezik még akkor is, ha a legtöbb esetben elfeledtetik a színészek, és még így is tudott meglepetéseket okozni a fordulataival, bár azért katarzist nyújtó, és korszakalkotó forgatókönyvről nem igen beszélhetünk a film esetében, de erre itt most nem is volt szükség. Russell úgy érzem, hogy ezt a filmjét remekül összedobta, még akkor is, ha az első fél óra csak csordogál, de az akció feltűnésével már nem volt megállás. Az élményt tovább gazdagítja a megteremtett hangulat, mely a 70-es éveket idézi meg, amihez hozzájárultak még a jól kiválasztott zenék, és a díszletek is.
Az Amerikai botrány ugyan nem a nagybetűs popcorn-mozi, de kétségkívül, hogy többet tud nyújtani, mint a legtöbb velejéig hype-olt társa, amik kimerülnek a látványban, és az akciókban. Ez a film a színészekről és karaktereikről szól, és azokat mesterfokon járatja. Bátran lehet nevezni az egyik legerősebb színészi alakításokkal dúsított filmnek, és bátran lehet ajánlani azoknak, akik szeretik élvezni, ha a karakterek coolak. Bár az is lehet, hogy hazudtam, és a film egy kalap szar, de ezt majd döntsétek el ti. Én mindenesetre megajándékozom egy erős pontszámmal, tehát 9/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A többség mostantól szidhatja Michael Douglast is, ugyanis csatlakozott egy Marveles filmbe. Az Ant-Man filmben lesz Hank Pym.
Nos, tegnap sikerült megnézni a Wall Street Farkasát.
Korábban én kérdőjeleztem meg a film pontszámát. Bosszantott, hogy sehol semmi rosszat nem lehet róla olvasni, kicsit hihetetlennek is tartottam, hogy ennyire dicsérik mindenhol....
Elég nagy elvárásaim voltak, de kénytelen vagyok beállni a sorba, mert egyáltalán nem okozott csalódást. Tényleg jó.
Korábban én kérdőjeleztem meg a film pontszámát. Bosszantott, hogy sehol semmi rosszat nem lehet róla olvasni, kicsit hihetetlennek is tartottam, hogy ennyire dicsérik mindenhol....
Elég nagy elvárásaim voltak, de kénytelen vagyok beállni a sorba, mert egyáltalán nem okozott csalódást. Tényleg jó.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem is terveztem, hogy mostanában lesz...valamikor majd tavasszal leszervezzük Rájzival.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem kell sürgetni, mert sok jó film még csak most jön ki, és nem mindenki darálja úgy a filmeket, mint én Ráér szerintem március elején is a szavazás, addig azért kijön DVD-re is sok film, és pótolni is lehet.h3x0r írta:Remelem minel kesobb lesz a madridomos szavazas, mert a tavalyi top 10-em is utolag 4 helyen valtozott
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Remelem minel kesobb lesz a madridomos szavazas, mert a tavalyi top 10-em is utolag 4 helyen valtozott
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha a fórumosra gondolsz persze, hogy lesz. ha jól emlékszem febr végén-márc elején szokott lenni h mindenki bepótolja azon 2013-as filmeket, amiket akar még megnézni. mert korábban is volt pár film amik csak késve jöttek ki.pheco írta:Nem igaz mennyire repül az idő. Olyan mintha most lett volna a 2012-es filmekről a top10 szavazás. Lesz '13-as top10 is?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kapcsolat:
Jaja. Bírtam ezt az évet. Még megnézem az Amerikai botrányt, Her-t, Out of the Furnace-t, aztán csinálok egy top 10-et a legjobb 2013-as filmekről, de, a már kigyűjtött filmek alapján nem lesz könnyű dolgom. Erős év volt... és még a Nebraska meg Coenék filmje, meg a másik Tom Hanks-es film is kimarad...nmate írta: Egyébként idén nagyon erős a filmes felhozatal és még sok gyanúsan remek filmet nem is láttam. Tetszett 2013 filmek terén.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem igaz mennyire repül az idő. Olyan mintha most lett volna a 2012-es filmekről a top10 szavazás. Lesz '13-as top10 is?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
12 év rabszolgaságnak kiosztanak a vén dagadt papák úgy 5-6 díjat, plusz még Tom Hanks is zsebel egy legjobb főszereplő szobrocskát szerintem. Nők közül Bullockot tippelném, mellékszerepnél meg szorítok JLawnak, de szerintem az American Hustle nem kap szobrot, ahhoz túl degeneráltak a zsűri, nekik dráma kell, történelem, vagy szimpatikus, makulátlan hősök. Szórakoztató, laza filmeknek meg kevés az esélyük, hiába minőségi. A Rush odaérhet egy legjobb rendezés jelölésre még, csak sajna félek nem hagyják ki a ziccert, hogy a rabszolgafilm ne ezt kapja.
Egyébként idén nagyon erős a filmes felhozatal és még sok gyanúsan remek filmet nem is láttam. Tetszett 2013 filmek terén.
Egyébként idén nagyon erős a filmes felhozatal és még sok gyanúsan remek filmet nem is láttam. Tetszett 2013 filmek terén.
- Remy
- Kapcsolat:
Abban nem vagyok olyan biztos. McConaughey odatette magát, nem is kicsit... -->soadroli írta: Zsír Akkor az Oscar megy Phoenix papához
Mielőtt meghaltam / Dallas Buyers Club
Egyszerűen nem tudok leállni a dicséretekkel, amik Matthew McConaughey-t illetik. A Lincoln Lawyer óta egyszerűen szárnyal, és hála az égnek, elhagyta a bugyuta, romantikus, giccsekkel teli vígjátékait, mert azok csak arra voltak jók, hogy a tehetséges, de elkallódó színészek közé soroljuk. Most azonban színészkedik és díjakat gyűjt. A Mielőtt meghaltam című filmjével elnyerte a legjobb férfi főszerepért járó Golden Globe díjat, és nem is érdemtelenül.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ron Woodroof a texasi emberek sztereotípiája, hiszen a kockás ing, farmer kombináció teszi ki a ruhatárát, illetve közel áll hozzá a bika rodeó, a cigi, és a sör is. Egyszer azonban rosszul lesz, és a kórházban találja magát, ahol kivizsgálják, majd közlik vele, hogy 30 napja van hátra, mivel HIV fertőzött. Ron a hír hallatán kiborul, de hamar észhez tér, és minden idejét annak szenteli, hogy alternatív gyógymódot találjon, ami segít neki életben maradni. A kutatása sikerrel jár, ám nem csak magán akar segíteni, hanem a sorstársain is, így kereskedővé válik…
Nehéz jó életrajzi filmet készíteni, mert a helyes út nagyon keskeny, és könnyű letérni róla. Vagy giccses lesz, vagy pedig olyan száraz, hogy porzik a képernyő is tőle. Jean-Marc Vallée filmjének sem sikerült eltalálnia a középutat, de többnyire érintette azt, így az összkép egyáltalán nem vészes, bár sajnos így is voltak üresjáratai, és unalmasabb pillanatai a filmnek, de a pozitívumoknak sikerült feledtetniük a hibákat. Olyannyira sikerült feledtetniük, hogy a Dallas Buyers Club-ra nem lehet azt mondani, hogy rossz film, sőt… egy nagyon is jól összerakott életrajzi film volt, aminek sikerült feledtetnie azokat a sablonos elemeket, amikkel tele szokták pakolni az efféle filmeket. Gondolok itt arra, hogy a főszereplő HIV fertőzése miatt, meg vannak számlálva a napjai, így célszerű lenne a nézőben szánalomérzetet, és a sajnálatot kiváltani. Marc Vallée erre azt mondta, hogy; nem. Így nem is fókuszál a filmje erre, és pont emiatt lett jó a végeredmény.
A Mielőtt meghaltam, Ron kalandos útjait, és a vállalkozásának működését veszi alapul, illetve, hogy mennyire megváltozik egy bizonyos dologban, amit addig elítélt. Itt jön a képben Jared Leto, aki szintén Golden Globe-ot nyert az alakításával, és szintén nem érdemtelenül. Ketten együtt simán, lazán elvitték a hátukon a filmet, és egy rendkívül erős duót formáltak meg, akik hajlandóak voltak óriási áldozatot hozni a saját szerepük miatt, hiszen rengeteget fogytak. Utóbbinak (Leto) akár az Oscar-díj is kinézhet, mivel ott talán kisebb a konkurencia, mint a főszereplőknél, de azért nem lesz könnyű dolga. (Hozzáteszem, McConaughey is simán megérdemelné)
A Dallas Buyers Club (Mielőtt meghaltam) tehát egy nagyon jó film, amiben okosan és ügyesen tálalták a storyt, valamint remek színészi alakításokkal fűszerezték meg azt. Zeneileg talán lehetett volna erősebb, és talán egy kicsivel rövidebbre is vághatták volna, de összességében rendben volt. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy nem egy olyan film, amit a nagyközönségnek szántak, hanem egy jóval szűkebb körnek, így nem vagyok benne biztos, hogy a nagy többség felhőtlenül tudna rajta szórakozni, ám aki szereti a lassú folyású drámákat, azoknak ajánlott. 8/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Zsír Akkor az Oscar megy Phoenix papáhozRemy írta: Legjobb férfi főszereplő (vígjáték): Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
'Nyáron forgatja le új westernfilmjét Quentin Tarantino, a rendező Christoph Waltznak is írt egy szerepet a forgatókönyvben. Tarantino novemberben már elmondta, hogy újabb westernen dolgozik, azt azonban csak most hozta nyilvánosságra, hogy a filmnek a The Hateful Eight (A nyolc förtelmes) címet adta. A rendező a The Hollywood Reporter szerint John Sturges A hét mesterlövészének címével játszott el. A hatvanas évekbeli klasszikus western Kuroszava Akira A hét szamuráj című 1954-es alkotása nyomán készült. Az új Tarantino-filmhez az a tapasztalt szereplőválogató, Victoria Thomas keres színészeket, aki a Django elszabadul szereposztásán is dolgozott."
- Remy
- Kapcsolat:
Golden Globe
Film
- Legjobb film (dráma): 12 Years a Slave
- Legjobb film (vígjáték): American Hustle
- Legjobb rendező: Alfonso Cuaron (Gravity)
- Legjobb férfi főszereplő (dráma): Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club)
- Legjobb női főszereplő (dráma): Cate Blanchett (Blue Jasmine)
- Legjobb férfi főszereplő (vígjáték): Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street)
- Legjobb női főszereplő (vígjáték): Amy Adams (American Hustle)
- Legjobb férfi mellékszereplő: Jared Leto (Dallas Buyers Club)
- Legjobb női mellékszereplő: Jennifer Lawrence (American Hustle)
- Legjobb forgatókönyv: Her (Spike Jonze)
- Legjobb filmzene: Alex Ebert (All is Lost)
- Legjobb betétdal: Ordinary Love (Mandela: Long Walk to Freedom)
- Legjobb idegen nyelvű film: La grande bellazza
- Legjobb animációs film: Jégvarázs
Film
- Legjobb film (dráma): 12 Years a Slave
- Legjobb film (vígjáték): American Hustle
- Legjobb rendező: Alfonso Cuaron (Gravity)
- Legjobb férfi főszereplő (dráma): Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club)
- Legjobb női főszereplő (dráma): Cate Blanchett (Blue Jasmine)
- Legjobb férfi főszereplő (vígjáték): Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street)
- Legjobb női főszereplő (vígjáték): Amy Adams (American Hustle)
- Legjobb férfi mellékszereplő: Jared Leto (Dallas Buyers Club)
- Legjobb női mellékszereplő: Jennifer Lawrence (American Hustle)
- Legjobb forgatókönyv: Her (Spike Jonze)
- Legjobb filmzene: Alex Ebert (All is Lost)
- Legjobb betétdal: Ordinary Love (Mandela: Long Walk to Freedom)
- Legjobb idegen nyelvű film: La grande bellazza
- Legjobb animációs film: Jégvarázs
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Go, Trabi go címszereplője is kimaradt
A Knight Rider-nek volt amúgy 2 filmváltozata is némi jóindulattal, bár szerintem vászonig nem jutott el egyik sem. Az egyik a Knight Rider 2000 volt, a másik meg a 2010 (igazi hulladék)
http://www.youtube.com/watch?v=EBl3A6DJZTM
A Knight Rider 2000 fenn is jutúbon szinkronosan.
A Knight Rider-nek volt amúgy 2 filmváltozata is némi jóindulattal, bár szerintem vászonig nem jutott el egyik sem. Az egyik a Knight Rider 2000 volt, a másik meg a 2010 (igazi hulladék)
http://www.youtube.com/watch?v=EBl3A6DJZTM
A Knight Rider 2000 fenn is jutúbon szinkronosan.
- Remy
- Kapcsolat:
Ezért mondom, hogy szubjektív (amúgy gondolkodtam rajta... ). Simán lehetne amúgy top 20-ast is összeállítani. Viszont akkor felteszem a kérdést.csabi* írta:úristen remy .. hogy hagyhattad ki lee tábornokot ?
Nálatok, hogy nézne ki egy top 5 vagy top 10-es lista?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
úristen remy .. hogy hagyhattad ki lee tábornokot ?
- Remy
- Kapcsolat:
Volt belőle film is? Én csak sorozatra emlékszem. Azokat meg eleve nem vettem szemügyre. De igazad van, simán bele lehetne írni egy ilyen listába.Sierra írta: Bazze, és hol a Trans Am a Knight Rider-ből?
A valaha volt legjobb!!!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Bazze, és hol a Trans Am a Knight Rider-ből?Remy írta:10 legcoolabb verda a filmtörténelemben
Nyilván szubjektív, és nem fog mindenki egyetérteni vele...
A valaha volt legjobb!!!