Nyáron hetente öt ilyennel találkozok az M7esen....baromállatok.El Tigre írta:kemények vagytok ...
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Valakit, ha nagyon szépen megkérek tudna nekem küldeni ncore meghívót?:)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
és ha már telefon/tablet face app: nekem alapból nincs a telefonon face app (az a kék f betűs ikon), de korábban többször is láttam gépen-facen hogy xy ismerősöm telepítette az appot. A kérdésem az lenne, hogy úgy is ingyenes a face (hogy nem eredetileg rajta lévő appot használok)?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az utolsó kérdésre: Alkalmazások kezelése -> Messenger -> Adatok törlése. Idióta dolog
Az elsőre én sem találtam anno megoldást, gépről az adatvédelmi beállításoknál valahol ki lehet lőni az aktív munkameneteket, akkor mindenhonnan ledob (mondjuk az x ideje online akkor se mindig tűnik el)
Az elsőre én sem találtam anno megoldást, gépről az adatvédelmi beállításoknál valahol ki lehet lőni az aktív munkameneteket, akkor mindenhonnan ledob (mondjuk az x ideje online akkor se mindig tűnik el)
Telefonon/tableten facebookozó szakikhoz egy kérdés:
ki lehet kapcsolni azt, hogy az ismerőseim lássák a "Last online X min"-t?
Gugliban kerestem, 3 oldalt átlapoztam, a következőkre jutottam:
-egyik fél azt állítja ezt nem lehet kikapcsolni
-másik azt, hogy ki lehet, de az instrukciókba nem létező utat adtak ennek a cuccnak a kikapcsolására
-volt olyan, aki szerint csak akkor, ha kijelentkezek telefonon a facebook-ból (és gépen nem mutatja, hogy mikor voltál utóljára online...nos nekem ezt is mutatja az ismerőseimnél )
A másik meg: sima facebook app és messenger app: facebookból kilépek, messengerbe még mindig bentmarad, abból meg nem lehet Logoutolni....vagy mégis?
Köszi előre is
ki lehet kapcsolni azt, hogy az ismerőseim lássák a "Last online X min"-t?
Gugliban kerestem, 3 oldalt átlapoztam, a következőkre jutottam:
-egyik fél azt állítja ezt nem lehet kikapcsolni
-másik azt, hogy ki lehet, de az instrukciókba nem létező utat adtak ennek a cuccnak a kikapcsolására
-volt olyan, aki szerint csak akkor, ha kijelentkezek telefonon a facebook-ból (és gépen nem mutatja, hogy mikor voltál utóljára online...nos nekem ezt is mutatja az ismerőseimnél )
A másik meg: sima facebook app és messenger app: facebookból kilépek, messengerbe még mindig bentmarad, abból meg nem lehet Logoutolni....vagy mégis?
Köszi előre is
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A Class FM-en holnap(pontosabban a Morning Showban 9 után) lesz egy kérdés amivel egy Ronaldo,Cristiano Ronaldo,Zidane által aláírt Real Madrid mezt lehet nyerni!
Harcra fel!
(A könyörgést,megfenyegetést felejtsétek el én már megpróbáltam, nem jött be! )
Harcra fel!
(A könyörgést,megfenyegetést felejtsétek el én már megpróbáltam, nem jött be! )
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bármennyire is pörögtök az egészen, ez egy görbe tükör (csak sajnos nem ez a cél, hanem a nézettség és a pénz) a mai magyar társadalomnak.
És a sok ahgyhalott közül aki nézi is az egészet, szerinted hány százaléka van tisztában ezzel, vagy akár a görbe tükör jelentésével?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én mondtam a páromnak, hogy azonnal kapcsolja el, ha nem akar TV-t venni... Még lábùjjam is görcsbe szorul az olyen nyomorék senkiházi emberektől akik ebbe szerepelnek...'shutterisland írta:ugye senki nem nézi az új való világot ?
belebotlottam fb-n párszor vv józsi bemutatkozó videóiba, hát meghallgatnám hehe vagy rmcf elemzését.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Csak szerintem sajnálatos, hogy egy tűzoltó (mondjuk önkéntes) posztol a facebookra három képet, egy újabb tűz eset címén, látható rajta pózolva a tűzoltóautó előtt, két másik autó, és három tüzet eloltani igyekvő kollégája...
"And my heart will leave you never."
Bármennyire is pörögtök az egészen, ez egy görbe tükör (csak sajnos nem ez a cél, hanem a nézettség és a pénz) a mai magyar társadalomnak.Remy írta:Úristen... az ilyen hogy tud levegőt venni, de komolyan? Mint valami értelmi fogyatékos. A nyaka is görcsben van folyamatosan, mert nem tudja kiegyenesíteni. Édes istenem... és még mindig nézik ezt a műsort az emberek. Miért vevő rá ez az ország?
Idézek egy cikkből, ami megfogja a lényeget: "Az a tengermély prosztóság ugyanis, amilyet a valóságshow legfrissebb szereplői magukban hordoznak, nap mint nap szembejön velünk az utcán. Ott van mindenfelé, a Pelikán park-közeli szórakozóhelyen és a plázában egy kicsit fokozottan, de amúgy sehol nem lehet kikerülni."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Úristen... az ilyen hogy tud levegőt venni, de komolyan? Mint valami értelmi fogyatékos. A nyaka is görcsben van folyamatosan, mert nem tudja kiegyenesíteni. Édes istenem... és még mindig nézik ezt a műsort az emberek. Miért vevő rá ez az ország?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ugye senki nem nézi az új való világot ?
belebotlottam fb-n párszor vv józsi bemutatkozó videóiba, hát meghallgatnám hehe vagy rmcf elemzését.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én céges paraszt vagyok.
Valami állományos pályázatot nyertem én, kapok most három éven keresztül évi 1500 eurót. Faterom intézte a dolgok nagy részét, szóval igazából nem is vágom konrétan miről szól, de nem terület alapú. Annyi volt a feltétele, hogy céget kell alapítani, ami be kell legyen hivatalosan jegyezve.
Szóval aki ezentúl szeretné adója két százalékát egy becsületes madridista jómunkásemberre iratni annak majd küldöm a bankszámlaszámomat.
Valami állományos pályázatot nyertem én, kapok most három éven keresztül évi 1500 eurót. Faterom intézte a dolgok nagy részét, szóval igazából nem is vágom konrétan miről szól, de nem terület alapú. Annyi volt a feltétele, hogy céget kell alapítani, ami be kell legyen hivatalosan jegyezve.
Szóval aki ezentúl szeretné adója két százalékát egy becsületes madridista jómunkásemberre iratni annak majd küldöm a bankszámlaszámomat.
-
Ja, hogy Székelyföldön laksz... Igen amúgy hasonló megy itthon is. Most voltak újra osztva a területek aztán lehetett pályázni, és 10 évig minden évben kapsz támogatást a területre amennyiben nyertél. Valami 70 e forint /ha amennyire tudom... Ezért kellet leraknom ezt a vizsgát, mert másképpen nem lehetett volna pályáznom... Nem sokat nyertem, de még pályázunk, ha tudunk mert volt aki nem nyert... közel 15 ha-t nyertem 80 juh ra...messideco írta:Jah nem, nálunk a terület alapú támogatás a menő (Székelyföld) van, x ha. területed, és akkor vannak különbözű állatokra, meg betakarítási módokra ágazatok, stb, nem igazán értek hozzá. Huni, te?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jah nem, nálunk a terület alapú támogatás a menő (Székelyföld) van, x ha. területed, és akkor vannak különbözű állatokra, meg betakarítási módokra ágazatok, stb, nem igazán értek hozzá. Huni, te?
"And my heart will leave you never."
-
Hát én twou in one ... Én már papíron is paraszt vagyok ... Nyáron leraktam ezt az aranykalászos nevű bizonyítványt, és ez által lehetett pályázni nemzetiparkos területekre 10 évre , ha azt le tudod fedni állattal. Mivel írtad, hogy tavasszal adtok le gyapjút gondoltam Ti is hasonló cipőben jártok ...messideco írta:Nem tudom, nem vagyok én menedzser, csak jómunkásember Őszintén nem tudom