most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?GT37 írta:Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
http://www.transfermarkt.de/de/ancelott ... 46029.html
Ancelotti: Az Özil üzlet hiba volt.
Dobtam egy kis Aranylabda utáni fórum felpezsdítőt.
Ancelotti: Az Özil üzlet hiba volt.
Dobtam egy kis Aranylabda utáni fórum felpezsdítőt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ramires nem rossz játékos (emlékezzünk csak, milyen szép gólt emelt ellenünk ), de a Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Ettől függetlenül nyilván szintlépés lenne számotokra Khedirához képest.
Inkább őt vigyétek el, mint Pogbát.
Ettől függetlenül nyilván szintlépés lenne számotokra Khedirához képest.
Inkább őt vigyétek el, mint Pogbát.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ezen viszont én nevettem jót...de jólvan egy ügyetlen balfax,nem vitatkozom....Ramires ügyetlen labdával
Néztem chelsea meccseket,nekem nem ez jött le de hát mindegy.
Rock örülök hogy jó kedved van
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ramires jó? Kb., mint Valencia a Manchesterben. Van benne egy kevés brazil vér, de semmi extra. Én se tartom sokra, mondjuk Khedira kontrasztjával tuti jól mutatna itt is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ramires a kreatív, jót nevettem
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Feltételezem nem sok Chelsea meccset nézel. Ramires ügyetlen labdával, 0 kreativitással rendelkezik, passzolni se nagyon tud. A többi dolog az igaz rá, de a néger franciák is tudnak futni meg labdát szerezni és ők nem kerülnek 50 millióba.Ha csak azt nem hogy kiváló labdaszerző,de még támadásban is rendben van.Szerez gólokat,jól védekezik,zárja a passzsávokat,mert kiváló munkabírásü...Lát a pályán,nem pattog el tőle a labda,stb
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- morientes
Ha csak azt nem hogy kiváló labdaszerző,de még támadásban is rendben van.Szerez gólokat,jól védekezik,zárja a passzsávokat,mert kiváló munkabírásü...Lát a pályán,nem pattog el tőle a labda,stb...Az már nem az ő hibája hogy Rafa sokszor rakta be szélsőnek.Asszem ez is csak a gyoraságát dicséri.Az sem az ő hibája,hogy Mou miliméterre behatárolja,minden szótagot teljesítenie kell..és ez a kreativitást kicsit gátolja.Csak tudnám mit esznek legtöbben Ramiresen! :hmmm: Egy átlagos szintű KP, kiemelkedő képesség nélkül.
Nyilván Pogba meg Vidal manapság a sláger,úgylátszik mostanság az irokéz a divat...de semmivel sem jobbak sztm mint a brazil.Talán csak Yaya vagy Svájni....esetleg Martinez.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én bírom, nagy munkabírás, jól szerel (többnyire ésszel, ha már testtel nem tud), gyors, passzolni is tud és a beindulásainak is van értelme. Egy minden szempontból továbbfejlesztett khedira, de az tény, hogy kell mellé egy szervező, labdabiztos arc, de olyan nekünk van.Wertz írta:Csak tudnám mit esznek legtöbben Ramiresen! Egy átlagos szintű KP, kiemelkedő képesség nélkül.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Legnagyobb sanszot Matuidire látom amùgy, mert le fog járni a szerződése, Carló ismeri, francia. Ezen okok szerint szerintem őt hozzuk majd meg talán Gündogant, abban az esetben, ha Casemiro, DM és akár Khedira is lépne, de ez csak tipp ...
Csak tudnám mit esznek legtöbben Ramiresen! Egy átlagos szintű KP, kiemelkedő képesség nélkül.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sajnos Vidalt nem akarják eladni, és nem úgy tűnik, hogy Ő szeretne váltani. Amúgy szerintem Pogba sem fog.ericco írta:Pogba most már nekem nem kéne. Rohadt magas lenne az ára, és hatalmas rizikó azért még a gyerek. Ügyes, meg minden, de ennyi pénzt (50-60 millió €) egyszerűen nem ér. Vidalt kéne hozni ennyiért, érte talán kifizetném ezt az összeget. Érettebb focista, és talán már ő is vátlani szeretne valamelyik gigaklubba, és a Reallal mindig is kekeckedett.
(Amúgy érdekes belegondolni, h anno mindkét játékos elég gyakran felmerült a fórumon, mielőtt leigazolta őket a Juve, egyiket 12 millióért, másikat ingyen. Ennyiért lenne nekünk is két ilyen szintű középpályásunk. Néha azt hiszem, hogy a klubbnál idióták dolgoznak )
(Amikor Ők a Juventusba igazoltak, nálunk lényegében egy bizonyos Mourinho igazolt. Szóval csak óvatosan a jelzőkkel, mert beszállok. )
Ramirest is csak mi hoztuk fel emlékeim szerint. Max pár kósza hír volt róla, de kétlem, hogy Mourinho belemenne egy cserébe Khedirával.morientes írta:Háát...ha lehetne közte,vagy Ramires közt választanom,nekem a brazil...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Pogba most már nekem nem kéne. Rohadt magas lenne az ára, és hatalmas rizikó azért még a gyerek. Ügyes, meg minden, de ennyi pénzt (50-60 millió €) egyszerűen nem ér. Vidalt kéne hozni ennyiért, érte talán kifizetném ezt az összeget. Érettebb focista, és talán már ő is vátlani szeretne valamelyik gigaklubba, és a Reallal mindig is kekeckedett.
(Amúgy érdekes belegondolni, h anno mindkét játékos elég gyakran felmerült a fórumon, mielőtt leigazolta őket a Juve, egyiket 12 millióért, másikat ingyen. Ennyiért lenne nekünk is két ilyen szintű középpályásunk. Néha azt hiszem, hogy a klubbnál idióták dolgoznak )
Merci Zizou!
- morientes
Háát...ha lehetne közte,vagy Ramires közt választanom,nekem a brazil...Zizout is kérdezték róla, hogy valóban akarja-e a Real, annyit válaszolt, hogy mindenki akarja. :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Zizout is kérdezték róla, hogy valóban akarja-e a Real, annyit válaszolt, hogy mindenki akarja.tucsoki írta:Tegnap írták a SkySports-on, hogy Marrota-nak esze ágában sincs eladni. Pogba meg nemrég nyilatkozta, hogy egyszer szeretne az Arsenal-ban vagy a Barcelona-ban játszani...Balii írta:Nah úgy tűnik Pogba mégis csak mozdítható..Bár az kétséges hogy megér e 55-60 Milliót és 7-8 milliós fizut de hát ha 2x annyi fizetést mondunk mint a Juve akkor biztos elgondolkozik a dolgon.Mondjuk Perez nem szokott szórakozni ha valakit leszeretne igazolni,csak kérdés mennyire akarja..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegnap írták a SkySports-on, hogy Marrota-nak esze ágában sincs eladni. Pogba meg nemrég nyilatkozta, hogy egyszer szeretne az Arsenal-ban vagy a Barcelona-ban játszani...Balii írta:Nah úgy tűnik Pogba mégis csak mozdítható..Bár az kétséges hogy megér e 55-60 Milliót és 7-8 milliós fizut de hát ha 2x annyi fizetést mondunk mint a Juve akkor biztos elgondolkozik a dolgon.Mondjuk Perez nem szokott szórakozni ha valakit leszeretne igazolni,csak kérdés mennyire akarja..
-
- Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane
Nah úgy tűnik Pogba mégis csak mozdítható..Bár az kétséges hogy megér e 55-60 Milliót és 7-8 milliós fizut de hát ha 2x annyi fizetést mondunk mint a Juve akkor biztos elgondolkozik a dolgon.Mondjuk Perez nem szokott szórakozni ha valakit leszeretne igazolni,csak kérdés mennyire akarja..
Általában ha kölcsönvesznek egy játékost, akkor 100%-ig állják a heti fizetésüket. Vannak kivételek, pl. "irreálisan" nagy fizuja van a fogadó klub szintjéhez, ilyenkor megy az alkudozás...GT37 írta:Nem feltétlenül. Van olyan is, hogy a két érintett csapat fele-fele arányban állja a fizetést... Bár nem tudom, ez min múlik.Úszómester írta:de ha kölcsönbe adjuk akkor ugyanúgy nekünk kell fizetni a fizetését nem?
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az én véleményem az, hogy egy csapatban legyen 11 kezdő játékos + 5-6 hasonló kaliber, akikkel lehet rotálni őket. Most a többi posztot hagyjuk. A szélső védőknél nálam a kezdők Marcelo és Carvajal. Az Ő első számú cseréjük Arbeloa. Mivel Arbeloa alapvetően jobb lábas így a "4. számú", kiegészítő(!) szélső védő egy bal lábas játékos lenne. Ehhez Casadonak szerintem a tudása és a szándéka is megvan. Egy fajta Nacho szerep. Azaz általában Varane-Pepe-Ramos trió van rotálva, de ha valamelyik lesérül, akkor sem kell aggódni a pihentetés miatt. Ő azt megoldja.Matt009 írta:Miért növeljük a hasonló játékosok számát még eggyel?
Igen, Arbeloa nem olyan minőség mint az előző hármas, idővel én is lecserélném, de jelenleg Ő jó megoldás. És ahogy írtam, most van esély kísérletezni Casado beépítésével.
Jobb, ha formában van, és nem akkor, ha egy fél szezon óta nem játszott. Nem kizárt, hogy kedvtelen is. Jelenleg nekem nem tűnik semmivel sem jobb opciónak Coentrao.Arbeloa...
Egy meccs erejéig elfogadhatóan megoldja. Hosszú távon nem tudja. Coentrao amúgy is jobb ott. Ha van jobb opció, akkor miért adjuk a jobb opciót kölcsönbe?
Ahhoz, hogy Nacho kezdjen ilyen hosszú időn keresztül az kell, hogy Pepe/Ramos is kidőljön. Ahogy Nacho is 4. számú kiegészítő ember, úgy Casadot is annak szánnám, ami most Coentrao. Kell Ő nekünk erre a szrepre? Mert most is Arbeloa kezd inkább.Azért nem örülnék, ha kényszerből Nacho és Jesé kezdene mondjuk 1-2 hónapon keresztül a bajnokságban. Jesé mondjuk kicsit más helyzet, mert ő meccsről meccsre bizonyít. De Casadora nincs garancia. És amúgy sem Casado lesz a kezdő, hanem Arbeloa.
És ott van akkor még Casado.Na most ha Marci kiesik, Varane ugye off, Coentrao eladva, akkor a kezdő védősoron kívül marad az egy szem Nacho hátvédcserének. Azt a szitut inkább elkerülném.
Igen, csak ez nem rabszolga kereskedelem. Nem az edzést kell megtagadnia, elég a pályára lépést. Szankcionálhatjuk pénzbírsággal, azzal hogy nem nevezzük/játszatjuk (ez valóban szankció lenne, ha pont ezt akarja?), ami miatt még elégedetlenebb lesz. Az öltözőben ez még jobban vissza üt. Az ára még inkább lejjebb megy. Bale és Modric is szankcionálva lett, hogy tüntettek az eligazolásuk miatt. Mire ment vele a Tottenham?Élő szerződése van. Ha mi nem akarjuk elengedni, akkor nem kell elengednünk. Megtagadhatja az edzést vagy a játékot, de egyrészt egyiket sem fogja tenni, másrészt azt szankciónálhatnánk.
Én is jobban örülnék, ha már eladásról tárgyalnánk. De ugye fél szezon óta nem játszott, állítólag folyton sérült. A ManU meg gondolom nem akar kockáztatni, vagy most nincs pénz átigazolásra, csak nyáron. Ebbe nem látok bele.Coentrao helyzete valóban nem tiszta. A nyáron mindenképp lelép. Ez tiszta sor. De a nyarat meg kell várni vele mindenképp, ha csak kölcsönszerződésről van szó. Eladás esetén persze más a helyzet. Ha az MU-nak kell, pengessen le télen 20 millát, és ok.
Az lenne jó, ha így többet kérhetnénk érte, mert formában lesz, nekik meg ha minden igaz kelleni fog egy bal bekk.
Ácsi! Az opció az nem azt jelenti, hogy az egy fix összeg. Az opció általában egy elővásárlási opciót takar. Azaz ha egy másik csapat is ugyanannyit kínál érte, akkor kötelesek vagyunk a ManU ajánlatát elfogadni. Szóval a tavaszi játéka akkor igen is srófolhatja azt az árat. Mind attól függ, hogy mit teszünk bele a szerződésbe. Én Pérezt azért nem féltem. Elég csak arra gondolni, hogy nyáron sem adta el olcsón. Akkor miért most tenné?Ha kölcsönadjuk az opcióval lesz, és az egy meghatározott összeg. A tavaszi játéka nem srófolja fel az árát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megy a meccs topic!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema