Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Hát emberek, Dembelé mire annyi idős lesz, mint Yaya könnyen a szintjén lehet. Hihetetlen milyen alkata van, milyen technikás és milyen munkabírása van ráadásul a kapu előtt sem jön lázba. Mondjuk régen az AZ-ban feljebb is játszott. Ramirest szerintem mindenben veri.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:majd kivárjuk a csoportkört, aztán beállunk a divatbaR.M.C.F írta: Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell
Az jó....menjen,a tömeg után kotorékolok én is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
majd kivárjuk a csoportkört, aztán beállunk a divatbaR.M.C.F írta: Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
spanyoloknak én sem tudok már, a katalánosított, vdb-sített csapat a tilitolival nem izgat, brazilokat meghagyom hehének németek jó focit tolnak de nem tudnék soha nekik drukkolni.. kisebb csapatoknak valamennyire, Kolumbia, Belgium, Uruguay talán, akik játszani akarnak majd
Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell
- ziro4vr
spanyoloknak én sem tudok már, a katalánosított, vdb-sített csapat a tilitolival nem izgat, brazilokat meghagyom hehének németek jó focit tolnak de nem tudnék soha nekik drukkolni.. kisebb csapatoknak valamennyire, Kolumbia, Belgium, Uruguay talán, akik játszani akarnak majdR.M.C.F írta:
Az a ******.
Kinek fogsz drukkolni? ÉN már azt sem tudom mióta drukkolok a spanyoloknak,de idén lesz az első év amikor már nem......nem szeretem ezt,ez akkora vicc amit csinálnak hogy ehhez nem adom a nevemet
Majd úgy fognak járni lassan mint a franciák zizu után.....égés 1000-el.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Komolyan mondom, ha egyszer itt hagyom ezt a fórumot, akkor az a te Spurs-ellenes beszólásaid miatt leszziro4vr írta:szerintem is jobb, de GT-nek elnézem, egy ilyen csapatból az is eredmény ha valaki tud passzolni 3 egyeneset...
Belga bandwagon?R.M.C.F írta:ÉN már azt sem tudom mióta drukkolok a spanyoloknak,de idén lesz az első év amikor már nem......nem szeretem ezt,ez akkora vicc amit csinálnak hogy ehhez nem adom a nevemet
Tuti, hogy nem fog hozzánk jönni, hiába az a nyilatkozat.madridronie írta:Barcelona jelenleg szerintem felejtős
-
ziro4vr írta:majd a vb alatt..bár nem del boszkén az is biztosR.M.C.F írta: **szomat,hát veled nem lehet összeveszni. érdekes is volt amikor olvastam,mert mi az hogy liuz jobb mint a belga? Ezt nem gondoltam volna tőled.....meglepett,aztán kiderült hogy félreolvastam.
Az a ******.
Kinek fogsz drukkolni? ÉN már azt sem tudom mióta drukkolok a spanyoloknak,de idén lesz az első év amikor már nem......nem szeretem ezt,ez akkora vicc amit csinálnak hogy ehhez nem adom a nevemet
Majd úgy fognak járni lassan mint a franciák zizu után.....égés 1000-el.
- ziro4vr
Gündogannal annyi a problémám, hogy itt van Xabi, Illarra meg Modric is. Majd ha Xabi már nem lesz, akkor jöhetne, csak addigra valszeg elviszi valaki. Yaya esélytelen, Vidal..nagyon nehéz, szóval Pogba marad, akinél jobb nyersanyagot nem találhatnánk, de formázni kéne mégmadridronie írta: Tavasszal kiderül; ha Pogba nem hosszabbít és a visszautasítja a Juve ajánlatát, akkor a nyáron jó eséllyel elviszi valamelyik tehetősebb klub! Barcelona jelenleg szerintem felejtős több okból is, főleg a mostani Neymar "buli" után nem tennének le 60 millát Pogbáért Rosellék, ugyanakkor a PSG, Bayern, Real megkeresést bőven el tudom képzelni (főleg utóbbit :Đ )! A blancók részéről az előzetes híresztelések és pletykák alapján én 2 igen komoly érkezőre számítok a nyáron; 1 kkp. és 1 csatár, konkrétan a Gündogan/Pogba; Falcao/Luis Suárez duó személyében!
Nem illik.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tavasszal kiderül; ha Pogba nem hosszabbít és a visszautasítja a Juve ajánlatát, akkor a nyáron jó eséllyel elviszi valamelyik tehetősebb klub! Barcelona jelenleg szerintem felejtős több okból is, főleg a mostani Neymar "buli" után nem tennének le 60 millát Pogbáért Rosellék, ugyanakkor a PSG, Bayern, Real megkeresést bőven el tudom képzelni (főleg utóbbit :Đ )! A blancók részéről az előzetes híresztelések és pletykák alapján én 2 igen komoly érkezőre számítok a nyáron; 1 kkp. és 1 csatár, konkrétan a Gündogan/Pogba; Falcao/Luis Suárez duó személyében!Tegnap írták a SkySports-on, hogy Marrota-nak esze ágában sincs eladni. Pogba meg nemrég nyilatkozta, hogy egyszer szeretne az Arsenal-ban vagy a Barcelona-ban játszani...
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- ziro4vr
majd a vb alatt..bár nem del boszkén az is biztosR.M.C.F írta: **szomat,hát veled nem lehet összeveszni. érdekes is volt amikor olvastam,mert mi az hogy liuz jobb mint a belga? Ezt nem gondoltam volna tőled.....meglepett,aztán kiderült hogy félreolvastam.
Nem illik.
-
ziro4vr írta:ramires és dembeléR.M.C.F írta: ritka hogy nem értünk egyet,tényleg.....fasza. most ebben nem,mert szerintem a belga jobb. Luizs(mert ugye igy ejtik ezek ) nekem nem jön be. Én nem tartom annyira,sokat hibázik,ramos kevesebbet vétett és a fejét akarták itt,mi lenne a brazillal?
Már ha david liuz vs jan vertongen volt a téma
luizst nem bírom a másik topicban kifejtettem
**szomat,hát veled nem lehet összeveszni. érdekes is volt amikor olvastam,mert mi az hogy liuz jobb mint a belga? Ezt nem gondoltam volna tőled.....meglepett,aztán kiderült hogy félreolvastam.
- ziro4vr
ramires és dembeléR.M.C.F írta: ritka hogy nem értünk egyet,tényleg.....fasza. most ebben nem,mert szerintem a belga jobb. Luizs(mert ugye igy ejtik ezek ) nekem nem jön be. Én nem tartom annyira,sokat hibázik,ramos kevesebbet vétett és a fejét akarták itt,mi lenne a brazillal?
luizst nem bírom a másik topicban kifejtettem
Nem illik.
-
Én bírom a brazilt, nem engem kell meggyőzni. szerintem is jobb, de GT-nek elnézem, egy ilyen csapatból az is eredmény ha valaki tud passzolni 3 egyeneset..
ritka hogy nem értünk egyet,tényleg.....fasza. most ebben nem,mert szerintem a belga jobb. Luizs(mert ugye igy ejtik ezek ) nekem nem jön be. Én nem tartom annyira,sokat hibázik,ramos kevesebbet vétett és a fejét akarták itt,mi lenne a brazillal?
Igen,szerintem is jó.Nézzétek meg, hogy játszik aztán rájöttök.
- ziro4vr
Én bírom a brazilt, nem engem kell meggyőzni. szerintem is jobb, de GT-nek elnézem, egy ilyen csapatból az is eredmény ha valaki tud passzolni 3 egyeneset...Anis írta: dembelénél simán jobb Ramires. több tucat Chelsea meccset láttam és Ramires mindig jó volt. Amikor pár éve szélsőt játszott akkor is kijött a tudása ahogy többet került a kapu elé és több gólt is lőtt. Pogba lehet hogy hatalmas játékos lesz, de ahhoz higgadtság és agy is kell, Yaya a világlegjobbja a posztján sztem (afrikai aranylabdás lett idén).
Azért szépen kinőtte magát a sok ex-Benfica játékos: ha jól tudom mind azok voltak: Di Maria, David Luiz, Ramires, Coentrao és még sokan mások. ha az a csapat együtt maradt volna akkor... de fociban nincsen ha..
Azért így leírva őket..jó csapat, de fejben egyik se egy nagy mágus De kétségtelen, hogy jók a megfigyelők, meg a portóiak is.
Nem illik.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
dembelénél simán jobb Ramires. több tucat Chelsea meccset láttam és Ramires mindig jó volt. Amikor pár éve szélsőt játszott akkor is kijött a tudása ahogy többet került a kapu elé és több gólt is lőtt. Pogba lehet hogy hatalmas játékos lesz, de ahhoz higgadtság és agy is kell, Yaya a világlegjobbja a posztján sztem (afrikai aranylabdás lett idén).ziro4vr írta:Vidal és Touré egy másik szint, a többi mellé meg beleillik Ramires simán.GT37 írta:Ramires nem rossz játékos (emlékezzünk csak, milyen szép gólt emelt ellenünk ), de a Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Azért szépen kinőtte magát a sok ex-Benfica játékos: ha jól tudom mind azok voltak: Di Maria, David Luiz, Ramires, Coentrao és még sokan mások. ha az a csapat együtt maradt volna akkor... de fociban nincsen ha..
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ziro4vr
Vidal és Touré egy másik szint, a többi mellé meg beleillik Ramires simán.GT37 írta:Ramires nem rossz játékos (emlékezzünk csak, milyen szép gólt emelt ellenünk ), de a Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Kb másfél éve hihetetlenül magas szinten játszik. Lehet, hogy kicsit tényleg túlzás Vidallal egy lapon említeni a srácot, de szerintem egyértelműen topjátékos a posztján. Remélem, nem akarjátok majd elvinni.Galacticos írta:most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?
Galacticos írta:most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?GT37 írta:Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Nézzétek meg, hogy játszik aztán rájöttök. Ő is remek megoldás lenne, Alonso/Illarra és Modric mellé. Ráadásul alkatilag is tökéletes.cart írta:Jól passzol az 5 méterre álló emberhez.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon kamuszagú ez a Carlo nyilatkozat. Butaság lenne ilyet lenyilatkozni, és Carlo nem hülye. Ezt valami idóta újságíró a szájába adta.Kerlon írta:http://www.transfermarkt.de/de/ancelott ... 46029.html
Ancelotti: Az Özil üzlet hiba volt.
Dobtam egy kis Aranylabda utáni fórum felpezsdítőt.
Ramisresről meg annyit, hogy én sem vagyok elájulva tőle. A posztját tudja hozni, de tipikusan az a játékos, aki egyedül nem nyer meg egy középpályát. Ő egy alkotóeleme lehetne egy jó kp-nak, de azt várni tőle, hogy egyedül leveszi a terhet a másik két kp-sról botorság. Mellé kell még 2 védekezni tudó ember. Ha ő Xabival párban eltt volna itt tavaly, és mi 4-2-3-1-ben nyomtuk volna, akkor oda Ramirs kevés lett volna. Az előre játék meg szintén nem az erőssége. Sokat fut, jól tartja meg a labdát, ezért be lehet venni az összjátékba, de kb. ennyi várható el tőle. Nem ő fogja passzokkal nyomni a csatárokat az biztos.
Jól passzol az 5 méterre álló emberhez.