Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 21:41

Hát emberek, Dembelé mire annyi idős lesz, mint Yaya könnyen a szintjén lehet. Hihetetlen milyen alkata van, milyen technikás és milyen munkabírása van ráadásul a kapu előtt sem jön lázba. Mondjuk régen az AZ-ban feljebb is játszott. Ramirest szerintem mindenben veri.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 21:31

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta: Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell :D :D
majd kivárjuk a csoportkört, aztán beállunk a divatba :lol:

Az jó....menjen,a tömeg után kotorékolok én is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 21:30

R.M.C.F írta: Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell :D :D
majd kivárjuk a csoportkört, aztán beállunk a divatba :lol:
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 21:28

spanyoloknak én sem tudok már, a katalánosított, vdb-sített csapat a tilitolival nem izgat, brazilokat meghagyom hehének :lol: németek jó focit tolnak de nem tudnék soha nekik drukkolni.. kisebb csapatoknak valamennyire, Kolumbia, Belgium, Uruguay talán, akik játszani akarnak majd

Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell :D :D

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 21:26

R.M.C.F írta:
Az a ******.

Kinek fogsz drukkolni? ÉN már azt sem tudom mióta drukkolok a spanyoloknak,de idén lesz az első év amikor már nem......nem szeretem ezt,ez akkora vicc amit csinálnak hogy ehhez nem adom a nevemet :lol: :lol:

Majd úgy fognak járni lassan mint a franciák zizu után.....égés 1000-el.
spanyoloknak én sem tudok már, a katalánosított, vdb-sített csapat a tilitolival nem izgat, brazilokat meghagyom hehének :lol: németek jó focit tolnak de nem tudnék soha nekik drukkolni.. kisebb csapatoknak valamennyire, Kolumbia, Belgium, Uruguay talán, akik játszani akarnak majd
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 14., kedd 21:22

ziro4vr írta:szerintem is jobb, de GT-nek elnézem, egy ilyen csapatból az is eredmény ha valaki tud passzolni 3 egyeneset... :lol:
Komolyan mondom, ha egyszer itt hagyom ezt a fórumot, akkor az a te Spurs-ellenes beszólásaid miatt lesz :lol: :lol: :mrgreen:
R.M.C.F írta:ÉN már azt sem tudom mióta drukkolok a spanyoloknak,de idén lesz az első év amikor már nem......nem szeretem ezt,ez akkora vicc amit csinálnak hogy ehhez nem adom a nevemet :lol: :lol:
Belga bandwagon?
madridronie írta:Barcelona jelenleg szerintem felejtős
Tuti, hogy nem fog hozzánk jönni, hiába az a nyilatkozat. :D

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 21:19

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta: **szomat,hát veled nem lehet összeveszni. :lol: :lol: :lol: érdekes is volt amikor olvastam,mert mi az hogy liuz jobb mint a belga? Ezt nem gondoltam volna tőled.....meglepett,aztán kiderült hogy félreolvastam. :lol: :lol:
majd a vb alatt..bár nem del boszkén az is biztos :lol:

Az a ******.

Kinek fogsz drukkolni? ÉN már azt sem tudom mióta drukkolok a spanyoloknak,de idén lesz az első év amikor már nem......nem szeretem ezt,ez akkora vicc amit csinálnak hogy ehhez nem adom a nevemet :lol: :lol:

Majd úgy fognak járni lassan mint a franciák zizu után.....égés 1000-el.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 21:17

madridronie írta: Tavasszal kiderül; ha Pogba nem hosszabbít és a visszautasítja a Juve ajánlatát, akkor a nyáron jó eséllyel elviszi valamelyik tehetősebb klub! :ike: Barcelona jelenleg szerintem felejtős több okból is, főleg a mostani Neymar "buli" után nem tennének le 60 millát Pogbáért Rosellék, ugyanakkor a PSG, Bayern, Real megkeresést bőven el tudom képzelni (főleg utóbbit :mrgreen: :Đ )! A blancók részéről az előzetes híresztelések és pletykák alapján én 2 igen komoly érkezőre számítok a nyáron; 1 kkp. és 1 csatár, konkrétan a Gündogan/Pogba; Falcao/Luis Suárez duó személyében! B-)
Gündogannal annyi a problémám, hogy itt van Xabi, Illarra meg Modric is. Majd ha Xabi már nem lesz, akkor jöhetne, csak addigra valszeg elviszi valaki. Yaya esélytelen, Vidal..nagyon nehéz, szóval Pogba marad, akinél jobb nyersanyagot nem találhatnánk, de formázni kéne még :hmmm:
Nem illik.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 14., kedd 21:09

Tegnap írták a SkySports-on, hogy Marrota-nak esze ágában sincs eladni. Pogba meg nemrég nyilatkozta, hogy egyszer szeretne az Arsenal-ban vagy a Barcelona-ban játszani...
Tavasszal kiderül; ha Pogba nem hosszabbít és a visszautasítja a Juve ajánlatát, akkor a nyáron jó eséllyel elviszi valamelyik tehetősebb klub! :ike: Barcelona jelenleg szerintem felejtős több okból is, főleg a mostani Neymar "buli" után nem tennének le 60 millát Pogbáért Rosellék, ugyanakkor a PSG, Bayern, Real megkeresést bőven el tudom képzelni (főleg utóbbit :mrgreen: :Đ )! A blancók részéről az előzetes híresztelések és pletykák alapján én 2 igen komoly érkezőre számítok a nyáron; 1 kkp. és 1 csatár, konkrétan a Gündogan/Pogba; Falcao/Luis Suárez duó személyében! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 21:08

R.M.C.F írta: **szomat,hát veled nem lehet összeveszni. :lol: :lol: :lol: érdekes is volt amikor olvastam,mert mi az hogy liuz jobb mint a belga? Ezt nem gondoltam volna tőled.....meglepett,aztán kiderült hogy félreolvastam. :lol: :lol:
majd a vb alatt..bár nem del boszkén az is biztos :lol:
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 21:06

ziro4vr írta:
R.M.C.F írta: ritka hogy nem értünk egyet,tényleg.....fasza. :D most ebben nem,mert szerintem a belga jobb. Luizs(mert ugye igy ejtik ezek :D ) nekem nem jön be. Én nem tartom annyira,sokat hibázik,ramos kevesebbet vétett és a fejét akarták itt,mi lenne a brazillal?

Már ha david liuz vs jan vertongen volt a téma :hmmm: :hmmm: :hmmm:
ramires és dembelé :D

luizst nem bírom a másik topicban kifejtettem :D

**szomat,hát veled nem lehet összeveszni. :lol: :lol: :lol: érdekes is volt amikor olvastam,mert mi az hogy liuz jobb mint a belga? Ezt nem gondoltam volna tőled.....meglepett,aztán kiderült hogy félreolvastam. :lol: :lol:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 21:04

R.M.C.F írta: ritka hogy nem értünk egyet,tényleg.....fasza. :D most ebben nem,mert szerintem a belga jobb. Luizs(mert ugye igy ejtik ezek :D ) nekem nem jön be. Én nem tartom annyira,sokat hibázik,ramos kevesebbet vétett és a fejét akarták itt,mi lenne a brazillal?

ramires és dembelé :D

luizst nem bírom a másik topicban kifejtettem :D
Nem illik.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 20:54

Én bírom a brazilt, nem engem kell meggyőzni. :D szerintem is jobb, de GT-nek elnézem, egy ilyen csapatból az is eredmény ha valaki tud passzolni 3 egyeneset..

ritka hogy nem értünk egyet,tényleg.....fasza. :D most ebben nem,mert szerintem a belga jobb. Luizs(mert ugye igy ejtik ezek :D ) nekem nem jön be. Én nem tartom annyira,sokat hibázik,ramos kevesebbet vétett és a fejét akarták itt,mi lenne a brazillal?

Nézzétek meg, hogy játszik aztán rájöttök.
Igen,szerintem is jó.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 20:42

Anis írta: dembelénél simán jobb Ramires. több tucat Chelsea meccset láttam és Ramires mindig jó volt. Amikor pár éve szélsőt játszott akkor is kijött a tudása ahogy többet került a kapu elé és több gólt is lőtt. Pogba lehet hogy hatalmas játékos lesz, de ahhoz higgadtság és agy is kell, Yaya a világlegjobbja a posztján sztem (afrikai aranylabdás lett idén).

Azért szépen kinőtte magát a sok ex-Benfica játékos: ha jól tudom mind azok voltak: Di Maria, David Luiz, Ramires, Coentrao és még sokan mások. ha az a csapat együtt maradt volna akkor... de fociban nincsen ha..
Én bírom a brazilt, nem engem kell meggyőzni. :D szerintem is jobb, de GT-nek elnézem, egy ilyen csapatból az is eredmény ha valaki tud passzolni 3 egyeneset... :lol:

Azért így leírva őket..jó csapat, de fejben egyik se egy nagy mágus :lol: De kétségtelen, hogy jók a megfigyelők, meg a portóiak is.
Nem illik.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 14., kedd 20:32

ziro4vr írta:
GT37 írta:Ramires nem rossz játékos (emlékezzünk csak, milyen szép gólt emelt ellenünk :lol: :lol: :vivo: ), de a Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Vidal és Touré egy másik szint, a többi mellé meg beleillik Ramires simán.
dembelénél simán jobb Ramires. több tucat Chelsea meccset láttam és Ramires mindig jó volt. Amikor pár éve szélsőt játszott akkor is kijött a tudása ahogy többet került a kapu elé és több gólt is lőtt. Pogba lehet hogy hatalmas játékos lesz, de ahhoz higgadtság és agy is kell, Yaya a világlegjobbja a posztján sztem (afrikai aranylabdás lett idén).

Azért szépen kinőtte magát a sok ex-Benfica játékos: ha jól tudom mind azok voltak: Di Maria, David Luiz, Ramires, Coentrao és még sokan mások. ha az a csapat együtt maradt volna akkor... de fociban nincsen ha..
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 19:47

GT37 írta:Ramires nem rossz játékos (emlékezzünk csak, milyen szép gólt emelt ellenünk :lol: :lol: :vivo: ), de a Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
Vidal és Touré egy másik szint, a többi mellé meg beleillik Ramires simán.
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 14., kedd 19:32

Galacticos írta:most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?
Kb másfél éve hihetetlenül magas szinten játszik. :) Lehet, hogy kicsit tényleg túlzás Vidallal egy lapon említeni a srácot, de szerintem egyértelműen topjátékos a posztján. Remélem, nem akarjátok majd elvinni.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 19:21

Galacticos írta:
GT37 írta:Vidal-Pogba-Touré-Schweinsteiger-Dembélé vonulattól messze van szerintem.
most nem azért de dembélé hogy került bele ebbe a névsorban?
cart írta:Jól passzol az 5 méterre álló emberhez.
Nézzétek meg, hogy játszik aztán rájöttök. Ő is remek megoldás lenne, Alonso/Illarra és Modric mellé. Ráadásul alkatilag is tökéletes.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 14., kedd 19:09

Kerlon írta:http://www.transfermarkt.de/de/ancelott ... 46029.html
Ancelotti: Az Özil üzlet hiba volt.

Dobtam egy kis Aranylabda utáni fórum felpezsdítőt. :mrgreen:
Nagyon kamuszagú ez a Carlo nyilatkozat. Butaság lenne ilyet lenyilatkozni, és Carlo nem hülye. Ezt valami idóta újságíró a szájába adta.

Ramisresről meg annyit, hogy én sem vagyok elájulva tőle. A posztját tudja hozni, de tipikusan az a játékos, aki egyedül nem nyer meg egy középpályát. Ő egy alkotóeleme lehetne egy jó kp-nak, de azt várni tőle, hogy egyedül leveszi a terhet a másik két kp-sról botorság. Mellé kell még 2 védekezni tudó ember. Ha ő Xabival párban eltt volna itt tavaly, és mi 4-2-3-1-ben nyomtuk volna, akkor oda Ramirs kevés lett volna. Az előre játék meg szintén nem az erőssége. Sokat fut, jól tartja meg a labdát, ezért be lehet venni az összjátékba, de kb. ennyi várható el tőle. Nem ő fogja passzokkal nyomni a csatárokat az biztos.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. január 14., kedd 18:58

Jól passzol az 5 méterre álló emberhez.

Vissza: