HORVÁTORSZÁG!!!!!!GT37 írta:Én szokásos módon ezúttal is szorítok majd a spanyoloknak és az argentinoknak, mellettük még szimpatizálok a belgákkal (a spursös különítmény miatt is) és Chilével, illetve a teljesen esélytelen kiscsapatokkal (mint például az angolokkal )
Kommentáld a híreket
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Kommentáld a híreket
végig olvastad? Lucas meg Marcelo. Lucas tök olyan, mint régen Kaká, de ő inkább szélső.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
pep őt tette ki a bm-ből igaz ? mert ha igen akkor bírtam a csávót de azóta eltűnt előlem
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
aztán lehet hogy a vébé után luis gustavo is már madridista leszcsabi* írta:hogyhogy a brazil csapatban nincs szerethető ? hát marcelot nem viszik ki ?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hogyhogy a brazil csapatban nincs szerethető ? hát marcelot nem viszik ki ?
félre ne értsd, nem téged nem szeretlek, hanem a brazil imádatod/elfogultságod. 2002-es VB-n voltam 10 éves és mikor bekapcsoltam a nyáron a TV-t egy hülye hajú brazil játékos mindent vitt nálam. Aztán ezek a szimpatikus játékosok kihaltak a brazil csapatból, talán még Gilberto is szimpatikusabb volt, mint a mostani állomány. Lucas meg Marcelo, aztán csókolom.hehe írta:kapd be a faszom te mocskos szemétláda te.illetve hehe miatt kicsit már ellenszenves.
csakazértis hatszorosvilágbajnok!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Én szokásos módon ezúttal is szorítok majd a spanyoloknak és az argentinoknak, mellettük még szimpatizálok a belgákkal (a spursös különítmény miatt is) és Chilével, illetve a teljesen esélytelen kiscsapatokkal (mint például az angolokkal ).
De csak ha lesz külön Francia válogatott topik.Realista24 írta:Aki nem tud dönteni, csatlakozhat a francia táborhoz, azaz hozzám
Végre valaki.Kerlon írta:Hát emberek, Dembelé mire annyi idős lesz, mint Yaya könnyen a szintjén lehet. Hihetetlen milyen alkata van, milyen technikás és milyen munkabírása van ráadásul a kapu előtt sem jön lázba. Mondjuk régen az AZ-ban feljebb is játszott. Ramirest szerintem mindenben veri.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
kapd be a faszom te mocskos szemétláda te.illetve hehe miatt kicsit már ellenszenves.
csakazértis hatszorosvilágbajnok!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Most én is elsősorban a Portugál válogattat favorizálom, hátha sikerül valami nagyot alkotniuk Cé vezetésével. Aztán a többit majd meglátjuk.Kerlon írta:Most úgy leszek, hogy a Realosabb válogatottaknak szurkolok és természetesen Ronaldoéknak a legjobban, hogy mutassa meg megint a világnak.
Hát én alapvetően a braziloknak drukkolnék, de tényleg ebben a csapatban nincs szerethető játékos, de már a focijuk se a legszebb, illetve hehe miatt kicsit már ellenszenves. Most úgy leszek, hogy a Realosabb válogatottaknak szurkolok és természetesen Ronaldoéknak a legjobban, hogy mutassa meg megint a világnak.
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
jó de mi 3-nál több meccses csapatot akarunkRealista24 írta:Aki nem tud dönteni, csatlakozhat a francia táborhoz, azaz hozzám
bottom 3 már kb megvan, angol, holland meg olasz
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kitalálom, hogy van a csapatban holland ismessideco írta:Én lassan 14 éve eldöntöttem
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
azt hiszem, el fogtok férni egy sörpadon.Realista24 írta:Aki nem tud dönteni, csatlakozhat a francia táborhoz, azaz hozzám
Benzema oké, de Ribery nagy mínusz, nem mintha bármit érne is a gyerek világversenyen. na majd 12 év múlva, amikor Zizou szövetségi kapitányként tér vissza...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én Zizu miatt mindig nekik szurkoltam, de mostanság Ribery olyan szinten ellenszenves, hogy nagyon ... Francia, Portugália áll hozzam közel amùgy, de mostanság a Belgák is tetszenekRealista24 írta:Aki nem tud dönteni, csatlakozhat a francia táborhoz, azaz hozzám
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aki nem tud dönteni, csatlakozhat a francia táborhoz, azaz hozzám
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Vállalható válogatottak listája nálam:
1. Portugália (szép játék, kiscsapat, Cé, nincs mit magyarázni)
2. Belgium (fasza kis fiatal csapatot szedtek össze a bevándorlókból, remélem, megmutatják, mit tudnak)
3. Spanyolország (del Bosque, Iker, Ramos, Xabi, Isco, megszokás. de bántóan sok a barcás )
4. Oroszország (gyors, technikás játék, és legalább európaiak)
5. Horvátország (Luka bácsi csapata)
5+1. Brazília (megszokásból, de ebben a csapatban kevés szerethető játékos maradt. )
Oké, még Japán semleges. És kb ennyi. Szinte az összes többi ellenszenves valami/valaki miatt (a selecao pl hehe miatt.... )
1. Portugália (szép játék, kiscsapat, Cé, nincs mit magyarázni)
2. Belgium (fasza kis fiatal csapatot szedtek össze a bevándorlókból, remélem, megmutatják, mit tudnak)
3. Spanyolország (del Bosque, Iker, Ramos, Xabi, Isco, megszokás. de bántóan sok a barcás )
4. Oroszország (gyors, technikás játék, és legalább európaiak)
5. Horvátország (Luka bácsi csapata)
5+1. Brazília (megszokásból, de ebben a csapatban kevés szerethető játékos maradt. )
Oké, még Japán semleges. És kb ennyi. Szinte az összes többi ellenszenves valami/valaki miatt (a selecao pl hehe miatt.... )
Hát emberek, Dembelé mire annyi idős lesz, mint Yaya könnyen a szintjén lehet. Hihetetlen milyen alkata van, milyen technikás és milyen munkabírása van ráadásul a kapu előtt sem jön lázba. Mondjuk régen az AZ-ban feljebb is játszott. Ramirest szerintem mindenben veri.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:majd kivárjuk a csoportkört, aztán beállunk a divatbaR.M.C.F írta: Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell
Az jó....menjen,a tömeg után kotorékolok én is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
majd kivárjuk a csoportkört, aztán beállunk a divatbaR.M.C.F írta: Én sem tudom még....kiégtem a VDB csapatból,nem tud izgatni. Belgium? Az tetszene, valahová tartoznunk kell
Nem illik.