Mennyei futball
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Mennyei futball
Oké, így már értem, de mi történt Ádámmal? Nem követtem nagyon a karrierjét, de mindig elolvastam a cikkeket róla, és nem úgy tünt, mint ha valaha is az NB1be "süllyedne". Sérülés hátráltatta/hátráltatja vagy miért épülget szépen lassan lefelé a karrierje? Én azt gondoltam róla, hogy egy stabil válogatott lesz belőle, aki az olasz kirucanása után egy komoly bajnokság élvonalbeli együttesénél stabil kezdővé válhat
Illetve ha itt faggatlak téged, akkor elmondhatnád, hogy mi történt Gerson esetében, mert nem teljesen tiszta. Nem jelent meg időben, erre kivágták? Mondjuk a teljesítménye alapján ezt pont nem tehette volna meg, de azért ez egy picit furcsa volt, látva a későbbi szájkaratét..
Illetve ha itt faggatlak téged, akkor elmondhatnád, hogy mi történt Gerson esetében, mert nem teljesen tiszta. Nem jelent meg időben, erre kivágták? Mondjuk a teljesítménye alapján ezt pont nem tehette volna meg, de azért ez egy picit furcsa volt, látva a későbbi szájkaratét..
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az igazolásokba annyira nem látok bele, de a védelem megerősítése a fő cél!(kapus már jött, de minimum egy belső védő és egy szélső védő érkezni fog)lehet tudni valamit arról, hogy milyen igazolások és távozások várhatóak Doll mester jóvoltából?
A török edzőtáborba már csak azokat viszi akik már biztosan maradni fognak!Szerintem Tuyp még megkapja ezt a félévet(főleg mivel a védelem megerősítése a fő cél, előre csak akkor igazolunk ha hátul már megvagyunk mennyiségben és minőségben!Persze ha közben bejelentkezik egy álom csatár és tudjuk állni a fizetését akkor leigazoljuk), Valpoort már nem annyira biztos!Ugye eltakarítják ezt a söpredék holland vonulatot? Gondolok elsősorban Tuijpra vagy Valpoortra..
Gyors, sok passzos, letámadós focit!Az biztos, hogy a passzolásra nagyon nagy hangsúlyt fektetnek edzésen, már az ellenfél térfelén le kell támadni őket!A felállást még szerintem ő sem tudja biztosra, majd az edzőmeccseken kiderül!Azon kívül lehet tudni már, hogy milyen taktikát követ a mester? Milyen felállásban akarja játszani a csapatot?
Az első kérdést nem tudom, edzéseken most Busai és Jovanovic(neki ez az eredeti posztja csak nálunk lett szélső hátvéd) játszik ott, na meg Józsi, de neki szerintem nincs sok esélye, a kezdőbe bekerülni!Illetve ha érkezik 1 vagy 2 minőség belső védő akkor Besic is feljebb mehet!Egy jó szűrő játékos neve nem merült fel véletlenül? Pl Vass Ádit miért nem próbálták leigazolni? Vagy próbálták? Bántó, hogy az MTK el tudta vinni
Vass Ádi esete érdekes, vele személyesen is jóban vagyok, de most én sem feltétlenül támogattam volna a leigazolását!
Ugye még Moniznál edzett itt egy ideig, látszott, hogy erőnlétileg nagyon a padlón van, edzések végén alig kapott levegőt, de Moniz szerződést ajánlott neki, amire ő egy hét gondolkodási időt kért, majd elfogadta!Moniznak viszont nem tetszett, hogy haladékot kért és közben Leonardo beajánlotta nagy barátját Gersont, így amikor Ádi elfogadta a szerződést, már mi mondtuk neki, hogy várjon egy hetet majd még egyet!Közben Gersonnal(sajnos) sikerült megegyezni így Ádámtól elköszöntünk!Orosz Paliék mondjuk nagyon győzködték Monizt, hogy Ádit válassza Gerson helyett de Ricardo hajthatatlan volt!Így Ádám elment egy belga kiesőcsapathoz ahol nem tudta beverekedni magát a csapatba a végén már a kispadra is egy ifistát ültettek a helyére!Jelenleg nem biztos, hogy erősítés lett volna, de az MTK-val is csak fél éves szerződést kötött és úgy tudom, már volt vele beszélgetés, hogy egy jól sikerült fél év után újra próbálkozhat nyáron Dollnál!
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
BBarni: lehet tudni valamit arról, hogy milyen igazolások és távozások várhatóak Doll mester jóvoltából? Ugye eltakarítják ezt a söpredék holland vonulatot? Gondolok elsősorban Tuijpra vagy Valpoortra.. Azon kívül lehet tudni már, hogy milyen taktikát követ a mester? Milyen felállásban akarja játszani a csapatot? Egy jó szűrő játékos neve nem merült fel véletlenül? Pl Vass Ádit miért nem próbálták leigazolni? Vagy próbálták? Bántó, hogy az MTK el tudta vinni
Kassai pedig remélem visszaszáll a földre, és kevesebb lesz az arc..
Kassai pedig remélem visszaszáll a földre, és kevesebb lesz az arc..
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hala az egnek. Magyar bajnoksagban botranyosan vezet. Es az utobbi idoben kulfoldon is...BBarni írta:Kassai nem került be a VB keretbe!
Istenem mit nem adnék érte ha láthattam volna az arcát amikor kiderül, igazi nagyképű pö.csfej!Most pofára esett...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
Kassai nem került be a VB keretbe!
Istenem mit nem adnék érte ha láthattam volna az arcát amikor kiderül, igazi nagyképű pö.csfej!Most pofára esett...
Oroszra van opciós jogunk és remélem, hogy Tóth Bálint rábírja a maradásra. A Fradiban úgy se lenne alapember, de nálunk kincs a gyerek. Ráadásul Tóth már egyszer lemondott róla a Szegednél, viszont most sokkal jobbak a lehetőségei.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Ezt nem is mondtam!most estek szét, de nem az ősszel
Egyikük, sem hozza idén azt amit igazán tudnak, de még mindig bőven kiemelkednek az mb1-ből!Én Leonardot se nevezném annyira hú, de beváltnak. Persze sokat volt sérült, de akkor se váltotta meg a világot. Jenner is elég keményen visszaesett tavaly óta.
Eddig ez a szezon csalódás, de messze nincs még vége, ahogy írtad!Mindegy végül is, de kicsit önbecsapásnak érzem a részedről mikor beszélsz a Fradiról. Amúgy a beleölt pénz és a teljesítmény tekintetében szerintem nekem van igazam, de ez még persze változhat, mert nem most van a szezon vége, de most megint kezdhetik előröl az építkezést.
Marad, bizonyíthat Dollnak!Ionescu? megy v marad?
Igen, Orosz és Batik Bence is szépen fejlődnek, nyárig még biztos maradnak aztán majd kiderül!amúgy állítólag a kölcsönbe lévő Orosz Márk és asszem az MTK-nál lévő másik srác is jó ütemben fejlődik ahogy akarták a kölcsönadás előtt, sztem mindkettő kerettag lehet jövőre (14-15).
Elsősorban a védelem megerősítése a cél, csatár kérdés egyelőre másodlagos!Böde mellé mindenképp kéne egy megfelelő csatár, aki tudja tehermentesíteni - aminek gondolom Tuyjp is indult.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
7 meccset játszott, de ebben volt egy időhúzó csere 90+ után és kettő végigjátszott meccs az első két fordulóban. Amúgy sokkal többet vártam tőle, és sztem a többiek is. 3x-os holland kettő gólkirály nem lesz sztem csak úgy valakiből. Egy olyan csapatban el tudom képzelni, ahol rá van játszva minden és befejeli vagy visszajátssza a lasztikat a második hullámban jövőknek. (Stoke-Crouch)BBarni írta:Azért azokat ne írjuk már le akik fél éve jöttek!Tuyp játszott kemény 2-3 meccset?
Ionescu? megy v marad? mert voltak róla is hírek, hogy mehet akár már a télen.
amúgy állítólag a kölcsönbe lévő Orosz Márk és asszem az MTK-nál lévő másik srác is jó ütemben fejlődik ahogy akarták a kölcsönadás előtt, sztem mindkettő kerettag lehet jövőre (14-15).
Böde mellé mindenképp kéne egy megfelelő csatár, aki tudja tehermentesíteni - aminek gondolom Tuyjp is indult.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Igen, most estek szét, de nem az ősszel, de mindegy.
Én Leonardot se nevezném annyira hú, de beváltnak. Persze sokat volt sérült, de akkor se váltotta meg a világot. Jenner is elég keményen visszaesett tavaly óta. Mindegy végül is, de kicsit önbecsapásnak érzem a részedről mikor beszélsz a Fradiról. Amúgy a beleölt pénz és a teljesítmény tekintetében szerintem nekem van igazam, de ez még persze változhat, mert nem most van a szezon vége, de most megint kezdhetik előröl az építkezést.
Én Leonardot se nevezném annyira hú, de beváltnak. Persze sokat volt sérült, de akkor se váltotta meg a világot. Jenner is elég keményen visszaesett tavaly óta. Mindegy végül is, de kicsit önbecsapásnak érzem a részedről mikor beszélsz a Fradiról. Amúgy a beleölt pénz és a teljesítmény tekintetében szerintem nekem van igazam, de ez még persze változhat, mert nem most van a szezon vége, de most megint kezdhetik előröl az építkezést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Jól mondod!??????????? Szét esőben?
Most adták(engedték el) el a két legjobb játékosukat és folyamatosan jönnek az ajánlataik más játékosaikért is, befektetőnek se híre se hamva!
Azért azokat ne írjuk már le akik fél éve jöttek!Tuyp játszott kemény 2-3 meccset?Például: Gerson, Tuijp, Mateosnak se jött be a magyar kaland ls egy fradistától nem hallottam, hogy maximálisan ragaszkodna hozzá, Valpoort. Majdnem írhattam, hogy a Moniz pack. Ráadásul a hírek szerint komolyan meg is vannak fizetve.
Akik beváltak: Besic,Jenner,Bönig,Diallo,(Adams),(Leo) hogy csak a Moniz packot említsem!
Nyilván voltak olyanok akik nem váltak be(hol nem?) de legalább annyian jöttek akik beváltak, hasznára lettek a csapatnak, ezért azt mondani, hogy a tendencia a nagynevű senkik igazolása picit vicces!
??????????? Szét esőben? Ne... Egész eddig nem volt probléma, most mondta be az unalmast Matyi, mert feltűnt neki, hogy csak ő nyomja a klubot.
Például: Gerson, Tuijp, Mateosnak se jött be a magyar kaland ls egy fradistától nem hallottam, hogy maximálisan ragaszkodna hozzá, Valpoort. Majdnem írhattam, hogy a Moniz pack. Ráadásul a hírek szerint komolyan meg is vannak fizetve.
Például: Gerson, Tuijp, Mateosnak se jött be a magyar kaland ls egy fradistától nem hallottam, hogy maximálisan ragaszkodna hozzá, Valpoort. Majdnem írhattam, hogy a Moniz pack. Ráadásul a hírek szerint komolyan meg is vannak fizetve.
K
K
-
Például?Vagy nagynevű senkik. Eddig ez a tendencia.
Vagy azért mert fél év volt hátra a szerződéséből, és miután szétesőben van a klub örültek, hogy kapnak valamit!Dibusz meg szerintem nem nagy szám, ott volt a Gőcze gyerek simán helyettesítette mikor kellett. Ezért se hiszem, hogy túl nagy szívfájdalommal járt az elengedése.
Vagy nagynevű senkik. Eddig ez a tendencia.
Dibusz meg szerintem nem nagy szám, ott volt a Gőcze gyerek simán helyettesítette mikor kellett. Ezért se hiszem, hogy túl nagy szívfájdalommal járt az elengedése.
Dibusz meg szerintem nem nagy szám, ott volt a Gőcze gyerek simán helyettesítette mikor kellett. Ezért se hiszem, hogy túl nagy szívfájdalommal járt az elengedése.
K
K
-
Jova nem tud kijönni, tipikus bravúrkapus!Dibusz viszont szerintem az mb1 egyik legjobb kapusa!
Nem fog senki elmenni Dibuszt is azért igazoltuk le, mert mennyiségben is kevesek voltunk azon a poszton!(Kurusz sérült még kb 4 hónap off,Kunsági,Rigó gyenge, maradt Jova)
Nem fog sok játékos jönni, de azok minőségiek lesznek!
Nem fog senki elmenni Dibuszt is azért igazoltuk le, mert mennyiségben is kevesek voltunk azon a poszton!(Kurusz sérült még kb 4 hónap off,Kunsági,Rigó gyenge, maradt Jova)
Nem fog sok játékos jönni, de azok minőségiek lesznek!
Elég nagy luxus van a Fradinál kapus téren. Szerintem valaki távozni fog. Egyiket se tartom sokkal jobbnak a másiknál, de én se Jovat raknám a kezdőbe.
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Jovával mi a helyzet? Ő is az NB1 legjobb kapusának indult...
"And my heart will leave you never."
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Valószínűleg holnap bejelentik, hogy Dibusz nálunk folytatja.
Remélem közte, és ha felépül, Kurucz között fog eldőlni a kapuskérdés.
Remélem közte, és ha felépül, Kurucz között fog eldőlni a kapuskérdés.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A Real Madrid a fő jelölt, jól alakulnak a dolgok!
A Dortmund is egyébként ott van a B tervek között, de egyelőre úgy látszik nem kell majd B terv!
Szép-szép, de arról beszélj inkább, hogy az itteni Fradisták gratis VIP jegye hogy áll
-
22.600Amúgy hány ezer férőhelyes lesz?
De székek felszedésével még bővíthető 26 ezerre ha jól emlékszem!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Amúgy hány ezer férőhelyes lesz?BBarni írta: Hát ebbe sajnos ne nagyon reménykedjetek...pont ezt akarják elkerülni!
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots