OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Fel bizony. Madridom, madridom mindenhol
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tényleg felhívtak? :O
Szerk: ja oke. Amugy az lett volna az igazi kerdes. Egy paran kiestek volna az biztos!
Szerk: ja oke. Amugy az lett volna az igazi kerdes. Egy paran kiestek volna az biztos!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak annyit, hogy javasoljunk kérdést. És az lett volna, hogy ki volt az utolsó, aki 100%-ban a Realos teljesítményéért kapta a díjat. Nem túl nehéz, de pár divatdrukker kiesett volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Reggel hívott a morning show szerkesztője, javasoltam neki egy kérdést, hogy ki tudják szűrni olyanokat, akik nem feltétlenül Real vagy CR drukkerek, erre bemondanak egy ilyen kérdést
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Remelem egy itteni forumozo nyerte meg a dedikalt Real mezt! mindent megtettem,hogy en nyerjek,sajnos nem jott ossze. Egy magyar Madridista most nagyon nagyon boldog Grat!
- RealVazquez
Én úgy tudom,hogy csak egy sms-t kell írni,amiben meg kell őket győzni,miért neked kell,hogy adják a dedikált mezt.A Class FM-en holnap(pontosabban a Morning Showban 9 után) lesz egy kérdés amivel egy Ronaldo,Cristiano Ronaldo,Zidane által aláírt Real Madrid mezt lehet nyerni!
Harcra fel!
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/egyeb-e ... ktek-video
"Főszerkesztőnk ezen kívül négy mezt is dedikáltatott az eseményen, amiből a Morning Show műsorvezetői, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani választhattak egyet. A választás egy olyan Real Madrid felsőre esett, amit aláírt Ronaldo, Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane is.
A relikvia azonban nem a stáb szobáját díszíti majd, a fiúk holnap kiválasztanak egy szerencsés hallgatót, aki a legmeggyőzőbb üzenetet küldte sms számunkra, hogy miért nála lenne a legjobb helyen a sportruházat."
Találtam egy videót, ahol a csávó ezt csinálta, én nem mertem megtennid.gergo írta:Az utolsó kérdésre: Alkalmazások kezelése -> Messenger -> Adatok törlése. Idióta dolog
Megvan, kösz!d.gergo írta:Az elsőre én sem találtam anno megoldást, gépről az adatvédelmi beállításoknál valahol ki lehet lőni az aktív munkameneteket, akkor mindenhonnan ledob (mondjuk az x ideje online akkor se mindig tűnik el)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyáron hetente öt ilyennel találkozok az M7esen....baromállatok.El Tigre írta:kemények vagytok ...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Valakit, ha nagyon szépen megkérek tudna nekem küldeni ncore meghívót?:)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
és ha már telefon/tablet face app: nekem alapból nincs a telefonon face app (az a kék f betűs ikon), de korábban többször is láttam gépen-facen hogy xy ismerősöm telepítette az appot. A kérdésem az lenne, hogy úgy is ingyenes a face (hogy nem eredetileg rajta lévő appot használok)?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Az utolsó kérdésre: Alkalmazások kezelése -> Messenger -> Adatok törlése. Idióta dolog
Az elsőre én sem találtam anno megoldást, gépről az adatvédelmi beállításoknál valahol ki lehet lőni az aktív munkameneteket, akkor mindenhonnan ledob (mondjuk az x ideje online akkor se mindig tűnik el)
Az elsőre én sem találtam anno megoldást, gépről az adatvédelmi beállításoknál valahol ki lehet lőni az aktív munkameneteket, akkor mindenhonnan ledob (mondjuk az x ideje online akkor se mindig tűnik el)
Telefonon/tableten facebookozó szakikhoz egy kérdés:
ki lehet kapcsolni azt, hogy az ismerőseim lássák a "Last online X min"-t?
Gugliban kerestem, 3 oldalt átlapoztam, a következőkre jutottam:
-egyik fél azt állítja ezt nem lehet kikapcsolni
-másik azt, hogy ki lehet, de az instrukciókba nem létező utat adtak ennek a cuccnak a kikapcsolására
-volt olyan, aki szerint csak akkor, ha kijelentkezek telefonon a facebook-ból (és gépen nem mutatja, hogy mikor voltál utóljára online...nos nekem ezt is mutatja az ismerőseimnél )
A másik meg: sima facebook app és messenger app: facebookból kilépek, messengerbe még mindig bentmarad, abból meg nem lehet Logoutolni....vagy mégis?
Köszi előre is
ki lehet kapcsolni azt, hogy az ismerőseim lássák a "Last online X min"-t?
Gugliban kerestem, 3 oldalt átlapoztam, a következőkre jutottam:
-egyik fél azt állítja ezt nem lehet kikapcsolni
-másik azt, hogy ki lehet, de az instrukciókba nem létező utat adtak ennek a cuccnak a kikapcsolására
-volt olyan, aki szerint csak akkor, ha kijelentkezek telefonon a facebook-ból (és gépen nem mutatja, hogy mikor voltál utóljára online...nos nekem ezt is mutatja az ismerőseimnél )
A másik meg: sima facebook app és messenger app: facebookból kilépek, messengerbe még mindig bentmarad, abból meg nem lehet Logoutolni....vagy mégis?
Köszi előre is
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A Class FM-en holnap(pontosabban a Morning Showban 9 után) lesz egy kérdés amivel egy Ronaldo,Cristiano Ronaldo,Zidane által aláírt Real Madrid mezt lehet nyerni!
Harcra fel!
(A könyörgést,megfenyegetést felejtsétek el én már megpróbáltam, nem jött be! )
Harcra fel!
(A könyörgést,megfenyegetést felejtsétek el én már megpróbáltam, nem jött be! )
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bármennyire is pörögtök az egészen, ez egy görbe tükör (csak sajnos nem ez a cél, hanem a nézettség és a pénz) a mai magyar társadalomnak.
És a sok ahgyhalott közül aki nézi is az egészet, szerinted hány százaléka van tisztában ezzel, vagy akár a görbe tükör jelentésével?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát én mondtam a páromnak, hogy azonnal kapcsolja el, ha nem akar TV-t venni... Még lábùjjam is görcsbe szorul az olyen nyomorék senkiházi emberektől akik ebbe szerepelnek...'shutterisland írta:ugye senki nem nézi az új való világot ?
belebotlottam fb-n párszor vv józsi bemutatkozó videóiba, hát meghallgatnám hehe vagy rmcf elemzését.