hehe írta:csabi* írta:hogyhogy a brazil csapatban nincs szerethető ? hát marcelot nem viszik ki ?
aztán lehet hogy a vébé után luis gustavo is már madridista lesz
Csak az a favágó ne öltözzön Real mezbe...Nem véletlen nem egy nagyobb csapat vitte el, hanem csak a Wolfsburg.
Én két csapatnak szoktam szurkolnia az EB-ken VB-ken a franciáknak és a spanyoloknak. A franciák sajnos Zizou visszavonulásával kihaltak, nem tényezők. Ha Ribery aranylabdát akar, akkor nyerje meg a VB-t a franciáknak. De sajnos ő egyedül van, mert rajta kívül nincs jó francia játékos, Benzema a képességei ellenére képtelen felnőni a feladatokhoz.
A spanyoloknál meg engem VDB kikészít, olyan nézhetetlenre formálta a spanyol válogatottat, hogyha nem nekik szurkolnék már 12 éve, akkor úgy utálnám őket, mint az olaszokat általában. Szóval nem lesz jó VB-m, mert a 2 favorit csapatom unalmas és nézhetetlen.
Akiknek a játéka viszont tetszik, az a német válogatott. Velük nem szimpatizáltam különösebben soha, a német válogatottak nem tudtak elcsábítani, de ez a német válogatott más. Tetszik, amit Löw csinál, ahogy csinálja, és látok bennük fantáziát. Kedvelem Schweini, Özil, Müller játékát, és szerintem ők lennének a top esélyesek, ha nem Braziliában lenne a VB. Így csak holtversenyes top esélyesek. Azokon a meccseken, amelyeken nem a spanyolokkal és a franciákkal játszanak, nekik is szurkolni fogok.
A többiek semlegesek számomra, kivéve az olaszok, ők bárkivel is játszanak, mindig ellenük fogok szurkolni.