Mennyei futball

Foci a Real Madridon túl...
Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

Re: Mennyei futball

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. január 15., szerda 17:43

BBarni írta: Antal Péter!
Ő egyébként Antal Péter, vagy Péter Antal? :D

Nagy Dominikbe látom a legtöbbet, ő a nyári felkészülési meccseken is egész ügyesen tolta. Szerintem ő odaérhet a tavasszal, mint tavaly Holman a végére.
Dollról olvastam egy hónapja, hogy amikor a Hamburg kinevezte, akkor az ifiből betett 1-2 fiatal játékost egyből a kezdőbe, ezért várok itt is ilyesmi húzást. Persze lehet, hogy azóta máshogy gondolja ezt.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 15., szerda 17:37

Thomas Dollal egyébként jelenleg 6 fiatal is készül, nem lennék meglepve, ha a tavasz első meccsén valaki a kezdőbe találná magát. Nagy Dominik, Péter Antal esetleg.
Egész pontosan: Csilus,Nagy Dominik,Nagy Ádám,Péter Antal,Kovács Krisztián,Birtalan+Panti
Illetve ha jól emlékszem a kisebbik Csilus és Zsivóczky is kint volt egy edzésen!
A kezdő szerintem kizárt, egyikük sem még az a szint sajnos, jövőre talán a két Nagy és Csilus lehet!Esetleg Antal Péter!

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. január 15., szerda 17:29

Zé Luis ha megkapná Nikolics lehetőségét, bőven jobb lenne nála. Nem értem minek hozták ide, ha csak beáll minden meccsen negyed órára. Ennyi erővel egy fiatalt is felvihettek volna.

Thomas Dollal egyébként jelenleg 6 fiatal is készül, nem lennék meglepve, ha a tavasz első meccsén valaki a kezdőbe találná magát. Nagy Dominik, Péter Antal esetleg.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 15., szerda 17:08

PMFC: az Atlético Madrid volt futballistája érkezhet

Ennyi :D A Mennyi színvonalát semmi nem üti meg. Mindenki ide akar jönni :mrgreen: Kíváncsi vagyok mi lesz belőle :D Mondjuk csak B csapatos volt, de akkor is :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 15., szerda 16:23

Nem meglepő, hogy nem számítanak Kassaira, céloztatok a főbb okokra, ugye az ukránok elintézése is...a spanyol bírói csapattal is mit akarnak? :ike:

Gratula Gulácsinak, remélem Pinyő is kinyitja a szemét...
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 15., szerda 16:22

meg ezt a Zé Luis.
Őt nem bántani! :box:

Az a fejese a legutóbbi Vidi-Fradin... :lol:
Zseni! :mrgreen:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 15., szerda 16:18

[quote=
[/quote]
egy jó edző akinél létezik valami koncepció nem lenne rossz. ősszel láttam több vidi meccset, de volt egy pár amit egyszerűen képtelen voltam végignézni, unalmas, sablonos gagyi focit játszatva nyertek - ha nyertek. játékosok meglennének (Puskástól is visszahoztak párat már a nyáron, aztán a kispadra sem férnek oda, az NB3as vidi B-ben játszanak), pedig van köztük pár ígéretes külföldi akik jobbak az épp vidinél lévőeknél. mindenesetre remélem, hogy a Vidi, DVSC, FTC trió megy nemzetközi kupába és asszem még van egy 4.hely, de remélem nem a honvéd kaparintja azt meg.[/quote]

A Vidinél a helyezés továbbra is másodlagos dolog. Ott a profittermelés a cél. Minden más csak bónusz.[/quote]

Ennek a Videotonnak bajnokságot kell nyernie, de ez a Gomes. :-@ Annyira utálom azt a nagyképű öntelt csávót, hogy nem igaz. Csak tudnám mire veri magát. Szétverte a Sousa Elben remekelő csapatát, majd kiesett a Podgorica ellen, 5-öt kapott a ligakupában a Fraditól és kikapott a Győrtől, meg a DVSC-től is. A Magyar kupáról meg még nem is beszéltem. :vivo: Játszatja ezt a szerencsétlen Szolnokit, mikor ott van Brachi. Idehozta Vitor Gomest, meg ezt a Zé Luis. Igazán egyik se vált. (Arról meg ne is beszéljünk, h elzavarta Torghellét :D )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 15., szerda 15:05

Anis írta:
BBarni írta:Mit akarsz még oda?
egy jó edző akinél létezik valami koncepció nem lenne rossz. ősszel láttam több vidi meccset, de volt egy pár amit egyszerűen képtelen voltam végignézni, unalmas, sablonos gagyi focit játszatva nyertek - ha nyertek. játékosok meglennének (Puskástól is visszahoztak párat már a nyáron, aztán a kispadra sem férnek oda, az NB3as vidi B-ben játszanak), pedig van köztük pár ígéretes külföldi akik jobbak az épp vidinél lévőeknél. mindenesetre remélem, hogy a Vidi, DVSC, FTC trió megy nemzetközi kupába és asszem még van egy 4.hely, de remélem nem a honvéd kaparintja azt meg.
A Vidinél a helyezés továbbra is másodlagos dolog. Ott a profittermelés a cél. Minden más csak bónusz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. január 15., szerda 15:02

BBarni írta:Mit akarsz még oda?
egy jó edző akinél létezik valami koncepció nem lenne rossz. ősszel láttam több vidi meccset, de volt egy pár amit egyszerűen képtelen voltam végignézni, unalmas, sablonos gagyi focit játszatva nyertek - ha nyertek. játékosok meglennének (Puskástól is visszahoztak párat már a nyáron, aztán a kispadra sem férnek oda, az NB3as vidi B-ben játszanak), pedig van köztük pár ígéretes külföldi akik jobbak az épp vidinél lévőeknél. mindenesetre remélem, hogy a Vidi, DVSC, FTC trió megy nemzetközi kupába és asszem még van egy 4.hely, de remélem nem a honvéd kaparintja azt meg.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 15., szerda 15:01

MorataMartin írta:Látom még mindig az FTC a legnépszerűbb :D
Ezért ilyen szegény az állam mert nem győzik tömni lóvéval :lol: :lol:

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 15., szerda 14:42

Látom még mindig az FTC a legnépszerűbb :D
Ez mindig így volt és mindig így lesz! :)
:zoldsalas:
Haj anyám bárcsak történne valami csoda a Videotonnál is... :/
Mit akarsz még oda? :mrgreen:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. január 15., szerda 14:29

Látom még mindig az FTC a legnépszerűbb :D Haj anyám bárcsak történne valami csoda a Videotonnál is... :/

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 15., szerda 14:24

messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/legiosok/leg ... sa-2307819
Gulácsi, Red Bull Salzburg :) Nem elfelejteni :)
Azt nem értem, hogy miért nem kap lehetőséget a válogatottban? Már elég régóta lehet látni, hogy remek kis kapus lett belőle.

Dibusz - hivatalos :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. január 15., szerda 13:35

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/leg ... sa-2307819
Gulácsi, Red Bull Salzburg :) Nem elfelejteni :)
"And my heart will leave you never."

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 15., szerda 12:45

Oké, így már értem, de mi történt Ádámmal? Nem követtem nagyon a karrierjét, de mindig elolvastam a cikkeket róla, és nem úgy tünt, mint ha valaha is az NB1be "süllyedne". Sérülés hátráltatta/hátráltatja vagy miért épülget szépen lassan lefelé a karrierje? Én azt gondoltam róla, hogy egy stabil válogatott lesz belőle, aki az olasz kirucanása után egy komoly bajnokság élvonalbeli együttesénél stabil kezdővé válhat

Illetve ha itt faggatlak téged, akkor elmondhatnád, hogy mi történt Gerson esetében, mert nem teljesen tiszta. Nem jelent meg időben, erre kivágták? Mondjuk a teljesítménye alapján ezt pont nem tehette volna meg, de azért ez egy picit furcsa volt, látva a későbbi szájkaratét..

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 15., szerda 12:24

lehet tudni valamit arról, hogy milyen igazolások és távozások várhatóak Doll mester jóvoltából?
Az igazolásokba annyira nem látok bele, de a védelem megerősítése a fő cél!(kapus már jött, de minimum egy belső védő és egy szélső védő érkezni fog)
Ugye eltakarítják ezt a söpredék holland vonulatot? Gondolok elsősorban Tuijpra vagy Valpoortra..
A török edzőtáborba már csak azokat viszi akik már biztosan maradni fognak!Szerintem Tuyp még megkapja ezt a félévet(főleg mivel a védelem megerősítése a fő cél, előre csak akkor igazolunk ha hátul már megvagyunk mennyiségben és minőségben!Persze ha közben bejelentkezik egy álom csatár és tudjuk állni a fizetését akkor leigazoljuk), Valpoort már nem annyira biztos!
Azon kívül lehet tudni már, hogy milyen taktikát követ a mester? Milyen felállásban akarja játszani a csapatot?
Gyors, sok passzos, letámadós focit!Az biztos, hogy a passzolásra nagyon nagy hangsúlyt fektetnek edzésen, már az ellenfél térfelén le kell támadni őket!A felállást még szerintem ő sem tudja biztosra, majd az edzőmeccseken kiderül!
Egy jó szűrő játékos neve nem merült fel véletlenül? Pl Vass Ádit miért nem próbálták leigazolni? Vagy próbálták? Bántó, hogy az MTK el tudta vinni :(
Az első kérdést nem tudom, edzéseken most Busai és Jovanovic(neki ez az eredeti posztja csak nálunk lett szélső hátvéd) játszik ott, na meg Józsi, de neki szerintem nincs sok esélye, a kezdőbe bekerülni!Illetve ha érkezik 1 vagy 2 minőség belső védő akkor Besic is feljebb mehet!
Vass Ádi esete érdekes, vele személyesen is jóban vagyok, de most én sem feltétlenül támogattam volna a leigazolását!
Ugye még Moniznál edzett itt egy ideig, látszott, hogy erőnlétileg nagyon a padlón van, edzések végén alig kapott levegőt, de Moniz szerződést ajánlott neki, amire ő egy hét gondolkodási időt kért, majd elfogadta!Moniznak viszont nem tetszett, hogy haladékot kért és közben Leonardo beajánlotta nagy barátját Gersont, így amikor Ádi elfogadta a szerződést, már mi mondtuk neki, hogy várjon egy hetet majd még egyet!Közben Gersonnal(sajnos) sikerült megegyezni így Ádámtól elköszöntünk!Orosz Paliék mondjuk nagyon győzködték Monizt, hogy Ádit válassza Gerson helyett de Ricardo hajthatatlan volt!Így Ádám elment egy belga kiesőcsapathoz ahol nem tudta beverekedni magát a csapatba a végén már a kispadra is egy ifistát ültettek a helyére!Jelenleg nem biztos, hogy erősítés lett volna, de az MTK-val is csak fél éves szerződést kötött és úgy tudom, már volt vele beszélgetés, hogy egy jól sikerült fél év után újra próbálkozhat nyáron Dollnál! :)

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. január 15., szerda 11:58

BBarni: lehet tudni valamit arról, hogy milyen igazolások és távozások várhatóak Doll mester jóvoltából? Ugye eltakarítják ezt a söpredék holland vonulatot? Gondolok elsősorban Tuijpra vagy Valpoortra.. Azon kívül lehet tudni már, hogy milyen taktikát követ a mester? Milyen felállásban akarja játszani a csapatot? Egy jó szűrő játékos neve nem merült fel véletlenül? Pl Vass Ádit miért nem próbálták leigazolni? Vagy próbálták? Bántó, hogy az MTK el tudta vinni :(

Kassai pedig remélem visszaszáll a földre, és kevesebb lesz az arc.. :shifty:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. január 15., szerda 10:56

BBarni írta:Kassai nem került be a VB keretbe! :agree: :lol: :lol:

Istenem mit nem adnék érte ha láthattam volna az arcát amikor kiderül, igazi nagyképű pö.csfej!Most pofára esett... :lol: :lol:
Hala az egnek. Magyar bajnoksagban botranyosan vezet. Es az utobbi idoben kulfoldon is...
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

BBarni

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. január 15., szerda 10:17

Kassai nem került be a VB keretbe! :agree: :lol: :lol:

Istenem mit nem adnék érte ha láthattam volna az arcát amikor kiderül, igazi nagyképű pö.csfej!Most pofára esett... :lol: :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 23:54

Oroszra van opciós jogunk és remélem, hogy Tóth Bálint rábírja a maradásra. A Fradiban úgy se lenne alapember, de nálunk kincs a gyerek. Ráadásul Tóth már egyszer lemondott róla a Szegednél, viszont most sokkal jobbak a lehetőségei.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: