lehet tudni valamit arról, hogy milyen igazolások és távozások várhatóak Doll mester jóvoltából?
Az igazolásokba annyira nem látok bele, de a védelem megerősítése a fő cél!(kapus már jött, de minimum egy belső védő és egy szélső védő érkezni fog)
Ugye eltakarítják ezt a söpredék holland vonulatot? Gondolok elsősorban Tuijpra vagy Valpoortra..
A török edzőtáborba már csak azokat viszi akik már biztosan maradni fognak!Szerintem Tuyp még megkapja ezt a félévet(főleg mivel a védelem megerősítése a fő cél, előre csak akkor igazolunk ha hátul már megvagyunk mennyiségben és minőségben!Persze ha közben bejelentkezik egy álom csatár és tudjuk állni a fizetését akkor leigazoljuk), Valpoort már nem annyira biztos!
Azon kívül lehet tudni már, hogy milyen taktikát követ a mester? Milyen felállásban akarja játszani a csapatot?
Gyors, sok passzos, letámadós focit!Az biztos, hogy a passzolásra nagyon nagy hangsúlyt fektetnek edzésen, már az ellenfél térfelén le kell támadni őket!A felállást még szerintem ő sem tudja biztosra, majd az edzőmeccseken kiderül!
Egy jó szűrő játékos neve nem merült fel véletlenül? Pl Vass Ádit miért nem próbálták leigazolni? Vagy próbálták? Bántó, hogy az MTK el tudta vinni
Az első kérdést nem tudom, edzéseken most Busai és Jovanovic(neki ez az eredeti posztja csak nálunk lett szélső hátvéd) játszik ott, na meg Józsi, de neki szerintem nincs sok esélye, a kezdőbe bekerülni!Illetve ha érkezik 1 vagy 2 minőség belső védő akkor Besic is feljebb mehet!
Vass Ádi esete érdekes, vele személyesen is jóban vagyok, de most én sem feltétlenül támogattam volna a leigazolását!
Ugye még Moniznál edzett itt egy ideig, látszott, hogy erőnlétileg nagyon a padlón van, edzések végén alig kapott levegőt, de Moniz szerződést ajánlott neki, amire ő egy hét gondolkodási időt kért, majd elfogadta!Moniznak viszont nem tetszett, hogy haladékot kért és közben Leonardo beajánlotta nagy barátját Gersont, így amikor Ádi elfogadta a szerződést, már mi mondtuk neki, hogy várjon egy hetet majd még egyet!Közben Gersonnal(sajnos) sikerült megegyezni így Ádámtól elköszöntünk!Orosz Paliék mondjuk nagyon győzködték Monizt, hogy Ádit válassza Gerson helyett de Ricardo hajthatatlan volt!Így Ádám elment egy belga kiesőcsapathoz ahol nem tudta beverekedni magát a csapatba a végén már a kispadra is egy ifistát ültettek a helyére!Jelenleg nem biztos, hogy erősítés lett volna, de az MTK-val is csak fél éves szerződést kötött és úgy tudom, már volt vele beszélgetés, hogy egy jól sikerült fél év után újra próbálkozhat nyáron Dollnál!