Elmegyógyintézetbe lenne annak a bohócnak a helye. Egy szavát sem kell elhinni.Matt009 írta:Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
Perezt láthatóan szereti az összes "sztár"játékosunk. Zidane se Ancelotti miatt van itt. Sőt a nagyszájúak (pl: Guti) se mondtam egy rossz szót se rá.
Én addig örülök, míg Perez apó van a trónon. Persze ő sem tökéletes, de az egyik legjobb elnökünk szerintem. Pénz szempontjából meg főleg (és mint tudjuk manapság pénz nélkül ritkán van jó csapat)
Másik: Nem örülnék ha valami márkanevet viselne a szentélyünk, de eszméletlen össze az az évi 80 millió...