Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 16:02

Nem rossz, de én Agüeronak nem örülnék kifejezetten, pedig csípem valamilyen szinten. De benne nem látom azt, amit most Suarezben. Aztán mondjuk csak azért megvenni őt, mert Suarezt nem tudjuk, butaságnak tartanám.
Amikor angliába igazolt,egy sarabig kereste a formáját,azt kell mondjam Manchini alatt messze nem hozta ami benne van.De Pelle alatt belelendülni látszik ismét,a sérülése előtt jó formában volt.Nekem mindegy lenne melyik a kettő közül,vagy három közül ha Falcaot is ide veszem,mondjuk Suarezt írtam már több mint egy évvel ezelőtt is,akkor a legtöbben fel voltak háborodva hogy nem kell ide az az állat...na mindegy,ha csatárkérdés akkor nálam ez a három...Bár ha Postigat elengédné a valencia.. :hmmm: :lol:

Coca Cola??Mèg nem kóstoltam de ha már 80 milla...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 15:58

csak a szerződés hosszabbítás nem könnyít meg semmit, és lehet perez nem akar még egyszer 100 millió körüli összeget kiadni...ha kicsit eszük lenne, és tényleg őt akarnák, bedobnák az üzletbe Moratát és DM-et...kettejükért 50 millát le kellene alkudni suarez árából
Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 16., csütörtök 15:49

Géci írta:uarez olyan téren lenne jobb, hogy kúszik mászik a labdáért, assistokban is jó
Hú baszki.. végre valaki látta is játszani, nem csak megy a süketelés, hogy Suarez aztán nem passzolna, meg nem férnének el egymás mellett CR-rel... Volt olyan meccse, ahol 20 perc alatt 3 olyan labdát is adott, hogy csak be kellett volna tenni kapuba (1 lett gól), és mindhárom olyan, hogyha nagyon akarta volna, ő is vihette volna tovább...

Simán működne nálunk, valószínűleg nem véletlenek a tavalyi nyilatkozatok sem, hogy a Real Madrid vagy a Liverpool. Pedig elég szépen beajánlotta magát..

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 15:43

ha tud viselkedni akkor igen, de egy Barca elleni meccs sokakból kihozza az ördögöt :D

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 15:40

wZoLee7 írta:az hogy most Suarez bombaformában van nem biztosíték arra, hogy jövőre is ilyen lesz, lehet, hogy majd Aguero jobb lesz, az biztos, hogy fejben stabilabb...Coentraot eltüntetnétek mert nem képes higgadtan játszani, de az aki sokszor vállalhatatlanul viselkedik jöhet?
Idén már ő is rengeteget változott szerencsére... Nem egy olyan IQ huszár mint volt. Minap le is nyilatkozta, hogy igyekszik mostantól úgy viselkedni, hogy az ne legyen rá és a klubra rossz hatással (vagy valami hasonlót). Magyarán azt mondta, hogy jó fiú lesz :Đ .
Suarez olyan téren lenne jobb, hogy kúszik mászik a labdáért, assistokban is jó, érzi a kaput, és nem akad el 1v1 ben. Jelenleg ő lenne a legjobb nekünk. Szerintem! :kivagyhe:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 15:27

az hogy most Suarez bombaformában van nem biztosíték arra, hogy jövőre is ilyen lesz, lehet, hogy majd Aguero jobb lesz, az biztos, hogy fejben stabilabb...Coentraot eltüntetnétek mert nem képes higgadtan játszani, de az aki sokszor vállalhatatlanul viselkedik jöhet?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 15:18

Ennek a 3-asnak én is és szerintem mindenki nagyon örülne :D
Nem rossz, de én Agüeronak nem örülnék kifejezetten, pedig csípem valamilyen szinten. De benne nem látom azt, amit most Suarezben. Aztán mondjuk csak azért megvenni őt, mert Suarezt nem tudjuk, butaságnak tartanám.

Gündogan tegnap nyilatkozott, hogy első körben a felépülésen és a Dortmunddal való hosszabbításon jár az esze, meghallgatja az ajánlatukat, de nem zárkózik el attól, hogy meghallgasson más ajánlatokat is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Balii
Kedvenc játékosaid: CR7,R9,Roberto Carlos,Zidane

HozzászólásSzerző: Balii » 2014. január 16., csütörtök 15:14

tubatibi írta:Gündogan,Moreno,Agüero hármas azért nagyon nem rossz. :)
Ennek a 3-asnak én is és szerintem mindenki nagyon örülne :D

Agüerot már akkor kellet volna hoznunk mielőtt a City lecsapott rá szerintem ő könnyebben és jobban beilleszkedne hozzánk mint Suarez,de megeszem a kalapom ha City sejkje elengedi a csapata legnagyobb gólvágóját...És nem hiszem hogy nála is elő kerül egy Madridos mez hogy mindig is nálunk akart játszani :lol:
Morenot mondjuk annyira nem ismerem de amit láttam tőle az meggyőző volt, kiváncsi vagyok ő mennyibe fájna,Gündogant meg ismerjük de csak remélni tudjuk hogy az a sérülése elmúlik.

A stadionos témához szólva meg mindenféleképpen el kell fogadni ha csak Perez nem kivárásra játszik hogy esetleg egymásra licitáljanak a nagyobbnál nagyobb cégek :hmmm: Bár nem vagyok üzlet ember de nem tudom melyik cégnek éri meg esetleg 100 fölé menni még akkor is ha rólunk van szó mint a valaha volt egyik legnagyobb klub.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 16., csütörtök 14:13

Géci írta:
Amúgy, ha ez igaz akkor el kell fogadni... Esetleg, ha a Pepsi ad 100 millát ok, de azzal meg nem olyan finom a whisky :hmmm:
Azért adjunk már a minőségre :D Pepsi... olcsó utánzat, szar... csak a Coca-Cola :cheers:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 16., csütörtök 14:13

Gündogan,Moreno,Agüero hármas azért nagyon nem rossz. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 16., csütörtök 14:11

wZoLee7 írta:az egyszer biztos, marketing szempontjából sokkal előnyösebb szinte bármelyik másik lehetőségnél...brutális adatokkal rendelkezik az a cég, 80 milla...nem kicsit jönne jól az új stadion miatt
Még a Whisky-Cola is jobban esne :lol: :lol:

Amúgy, ha ez igaz akkor el kell fogadni... Esetleg, ha a Pepsi ad 100 millát ok, de azzal meg nem olyan finom a whisky :hmmm:
wZoLee7 írta:"A Cadena SER szerint a Real Madrid nyári prioritásai Gundogan (aki 20 millió euróért és Sahin játékjogáért érkezne), Moreno (aki Coentraót váltaná) és Agüero (aki a nyáron a távozását kérheti)."
És akkor most vedd ki a kezed a biliből :D . Bár ennek én is tudnék örülni... Talán Aguero helyett inkább Suarez :Đ

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 14:10

Coca-cola Bernabeu meg nem is hangzik hülyén
Szerintem pont ugyanolyan hülyén hangzik, mint a Microsoft vagy akármelyik. Viszont le se sz.rom, évi 50-80 milla, az évi 50-80 milla. Nem kell túlmagyarázni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 14:00

az egyszer biztos, marketing szempontjából sokkal előnyösebb szinte bármelyik másik lehetőségnél...brutális adatokkal rendelkezik az a cég, 80 milla...nem kicsit jönne jól az új stadion miatt

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 16., csütörtök 13:58

wZoLee7 írta:nem tom szerkeszteni...

"Az Euromericas Sport Marketing szerint a Coca-Cola évi 80 millió eurót fizetne a Real Madridnak, ha a stadion átnevezésénél őket választanák. A világ legismertebb italmárkája így 30 millióval túlszárnyalja a Microsoft korábbi ajánlatát, amit végül elvetett Pérez elnök. Minderre a Santiago Bernabéu felújítása miatt lenne szükség, ami megközelítőleg 450 millió euróba kerül majd."

én ezt imádnám...nem a név miatt, hanem mert a Coca-Colaról szeretném jövőre írni a BC munkámat...elég sok helyet kapna a Bernabeu ha ez megvalósulna abban a dolgozatban :D :D
Szerintem zsír. 80 milla évente? Bőven jó. Coca-cola Bernabeu meg nem is hangzik hülyén :mrgreen: Plusz a Coca-cola kidobhatna néha valami Realos címkével ellátott italt is :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 13:56

nem tom szerkeszteni...

"Az Euromericas Sport Marketing szerint a Coca-Cola évi 80 millió eurót fizetne a Real Madridnak, ha a stadion átnevezésénél őket választanák. A világ legismertebb italmárkája így 30 millióval túlszárnyalja a Microsoft korábbi ajánlatát, amit végül elvetett Pérez elnök. Minderre a Santiago Bernabéu felújítása miatt lenne szükség, ami megközelítőleg 450 millió euróba kerül majd."

én ezt imádnám...nem a név miatt, hanem mert a Coca-Colaról szeretném jövőre írni a BC munkámat...elég sok helyet kapna a Bernabeu ha ez megvalósulna abban a dolgozatban :D :D

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 12:57

"A Cadena SER szerint a Real Madrid nyári prioritásai Gundogan (aki 20 millió euróért és Sahin játékjogáért érkezne), Moreno (aki Coentraót váltaná) és Agüero (aki a nyáron a távozását kérheti)."

majdnem összeállna a fifás csapatom :lol:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 16., csütörtök 8:30

nem láttam még játszani, megmondom őszintén le vagyok maradva a portugál utánpótlással kapcsolatban az elmúlt szűk fél évben. az biztos viszont, hogy hírek szintjén már ezelőtt istenadta tehetségnek tartották.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 15., szerda 17:56

sentry írta:
wZoLee7 írta:számomra a szöveg érdekes részei...Portugál, Yaya Touré játékához hasonlítják az övét, a Barcának is kell...nálam mind a 3 dolog bőven elég ahhoz hogy megvegye Perez :D
Rákerestem a srácra és szóba hozták (gondolom csak pletyka szinten) az Arsenalal is.

Látta valaki játszani már? Csabi?
Youtube videó az nem rossz, de az Khediráról is jól sikerült :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 15., szerda 17:53

wZoLee7 írta:számomra a szöveg érdekes részei...Portugál, Yaya Touré játékához hasonlítják az övét, a Barcának is kell...nálam mind a 3 dolog bőven elég ahhoz hogy megvegye Perez :D
Rákerestem a srácra és szóba hozták (gondolom csak pletyka szinten) az Arsenalal is.

Látta valaki játszani már? Csabi?

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 15., szerda 17:44

miért az érdekel ha megy a lemondás hogy kit mennyiért vesz meg a klub? azok csak irigy hülyék...nem a mi pénzünk és nem is az övék...

Vissza: