Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
76
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 100

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 17., péntek 13:05

Toky írta:
Realista24 írta:Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
"Estádio Coca-Cola Bernabéu, ugyanaz az íz, cukor nélkül."
Arról lehet olvasni, hogy hány évre szólna?

Ez a Moreno gyerek hol játszik? És csak bal bekk, vagy máshol is bevethető? Mert ha nem, akkor megint nem látom minek egy 20+ milliós játékosra költeni Marcelo mögé.
Nem írnak időtartamot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2014. január 17., péntek 12:59

Realista24 írta:Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
"Estádio Coca-Cola Bernabéu, ugyanaz az íz, cukor nélkül."
Arról lehet olvasni, hogy hány évre szólna?

Ez a Moreno gyerek hol játszik? És csak bal bekk, vagy máshol is bevethető? Mert ha nem, akkor megint nem látom minek egy 20+ milliós játékosra költeni Marcelo mögé.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. január 17., péntek 12:36

Géci írta:Amùgy ebbe a Moreno üzletbe szerintem bele kéne vonni Cherysevet... Azzal is törnénk az árát...
Egyes hírek szerint bele is vonják. De még így is 21 millió lesz. Azt viszont nem tudom hogy ennek mennyi a valóság alapja. Mert azért szerint Cherysev is ér 4-5 millió eurót és ehhez még hozzá meg a 21 (amit én nagyon túlzónak találok) akkor körülbelül 25-nél áll meg. Ehhez még hozzá vesszük az ügynöki pénzeket plusz az aláírási pénzt akkor már majdnem 30 de még az is lehet hogy annyiban meg sem áll. :hmmm:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 17., péntek 11:03

Amùgy ebbe a Moreno üzletbe szerintem bele kéne vonni Cherysevet... Azzal is törnénk az árát...

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 17., péntek 10:27

persze és hozzuk el a takarítónénit is 50-ért nem? :lol:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. január 16., csütörtök 23:45

wZoLee7 írta:aztán a pénzből falábúakat vesz a csapatába :lol: bocs GT remélem nem olvasod :mrgreen:
De igen :( :mrgreen:

Viszont abban egyetértek, hogy ne tárgyaljatok többet velünk. :D Bár, ha kipengettek 90+ milliót Dembéléért is, akkor nincs akadálya. :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 23:42

80 milla...most elmenne a stadionra, de aztán akár évente 2-3 igazolás...megvannak a csapat alapjai, ha Carlo okosan folytatja ez a csapat nagyszerű lesz. Talán nyaranta 2 játékos ha Madridba költözik, az ebből a 80-ból fedezhető is és nevetve letudtuk az átigazolási hercehurcát...a másik véglet, Levyvel nincs több üzlet, mert ő úgy kezdené, a játékos 20-at ér, de én vagyok Levy szóval 40, van az kólás pénz akkor 120 :D aztán a pénzből falábúakat vesz a csapatába :lol: bocs GT remélem nem olvasod :mrgreen:

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 16., csütörtök 23:17

lordgabi írta:
Gascoigne írta:Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.
* Estadio Santiago Bernabéu
:)

Hatalmas pénz, az biztos, de az eredeti... B-)
nekem se stimmelt, ahogy leírtam, de még így is vagy ötször átolvastam, mire rájöttem, mit akarsz. kicsit jobbra lóg az ékezet, nagy ügy. :D
amúgy a kólások biztosan valami hibridben gondolkoznak, nem Estadio Coca Cola leszünk. na az rettenetes lenne. :lol:
Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
erről beszélek. ennyi tisztán kb a mezekből jön be? iszonyat pénz, óriási versenyelőnyt biztosítana nekünk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 16., csütörtök 23:10

Azért latom meg mindig vannak akik nem értik mit jelent 80 millió euró...lehet ragaszkodni a múlthoz, csak ezen a teren nem érdemes. Santiago vagy Coca Cola, mindegy. A Bernabeu Bernabeu marad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2014. január 16., csütörtök 23:06

morientes írta:
az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknél
mikor calderon akart valakit leigazolni, a szemébe röhögtek, nem véletlenül jöttek noname játékosok évekig
Mondjuk akkor más volt a politika a galaktikus éra után,de ettől függetlenül Calderon egy komplett idióta,ami ezt a futball nevű cirkuszt illeti...
Merthogy ugye akkor az volt a jelszó,hogy elég volt a méregdrága támadókból,posztra kell hozni,elfogadható áron játékosokat.És jöttek a Fauberek,a Gravesenek... :lol:

Meg az a falábú . Hogy is hívták ?? Ja , Cristiano Ronaldo .
Én sem kedvelem ,de pár jó húzása volt :)
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 16., csütörtök 23:05

Gascoigne írta:Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.
* Estadio Santiago Bernabéu
:)

Hatalmas pénz, az biztos, de az eredeti... B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 16., csütörtök 22:55

sentry írta:Másik: Nem örülnék ha valami márkanevet viselne a szentélyünk, de eszméletlen össze az az évi 80 millió...
80 millió euró az 80 millió euró...évente, basszus :ozil: :ozil: :ozil:
stadionfelújítás + spanyol tévés díjak újraelosztása + az arabok miatt agyonpörgetett bérek...kell ez a plusz. nekem legalábbis fontosabb, hogy kik játszanak a Bernabeúban, mint az, hogy mi a hivatalos neve. nekünk úgyis csak Bernabeú marad.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 18:41

mekkora már, jött a Coca-Cola hír, erre most látom h Ramos a Pepsi reklámarca lett :lol:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 18:05

az a legjobb perezben, hogy megvan a tekintélye mind a piacon mind pedig más nagy befolyású embereknél
mikor calderon akart valakit leigazolni, a szemébe röhögtek, nem véletlenül jöttek noname játékosok évekig
Mondjuk akkor más volt a politika a galaktikus éra után,de ettől függetlenül Calderon egy komplett idióta,ami ezt a futball nevű cirkuszt illeti...
Merthogy ugye akkor az volt a jelszó,hogy elég volt a méregdrága támadókból,posztra kell hozni,elfogadható áron játékosokat.És jöttek a Fauberek,a Gravesenek... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 16., csütörtök 18:03

Calderon nyilatkozatához...
Ramón megint hozza a szokásos formáját; azt nem vitatom, hogy tavaly ősszel valószínűleg nem volt felhőtlen Perez papával a viszonyuk, de hogy azóta sikerült rendezni vele a dolgokat, csak úgy mint Marceloval is az szerintem nem is lehet kérdés! Ott van mindjárt a hosszabbítás és ez a video (főleg a vége, ahol megköszöni Florentinonak /aki egyébként azonnal utazott Washingtonba/, hogy elkísérte és hogy mindannyian támogatják, elismerik a klubnál), illetve Cristiano több helyen is olvasható és idézett "‘Con todo mi cariño para mi querido presidente' mondata!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 16., csütörtök 17:27

Én addig örülök, míg Perez apó van a trónon. Persze ő sem tökéletes, de az egyik legjobb elnökünk szerintem. Pénz szempontjából meg főleg (és mint tudjuk manapság pénz nélkül ritkán van jó csapat)
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 16., csütörtök 17:07

Matt009 írta:
Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.

De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
Milánba (szigorúan ingyen :mrgreen: )

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. január 16., csütörtök 16:27

Matt009 írta:
Calderon nyilatkozatához...szerintem CR már nem fog visszatérni Angliába...Portugáliába még lehet, de máshová már nem hinném
Azért én kinézek CR-ből egy olasz vagy egy francia kalandot, csak a megnyerendő bajnokságok miatt.

De azt nem értem, hogy mi a francnak kell ilyeneket nyilatkozni. Csak felkavarja az éppen megnyugodott kedélyeket. Azt meg ne akarja nekem bemagyarázni, hogy CR-nek nincs jó kapcsolata Perezzel. Perezt az összes galaktikus imádta, csak pozitívakat nyilatkoztak róla, nem tudom elképzelni, hogy Perezt CR ne kedvelné.
Elmegyógyintézetbe lenne annak a bohócnak a helye. Egy szavát sem kell elhinni.

Perezt láthatóan szereti az összes "sztár"játékosunk. Zidane se Ancelotti miatt van itt. Sőt a nagyszájúak (pl: Guti) se mondtam egy rossz szót se rá.

Én addig örülök, míg Perez apó van a trónon. Persze ő sem tökéletes, de az egyik legjobb elnökünk szerintem. Pénz szempontjából meg főleg (és mint tudjuk manapság pénz nélkül ritkán van jó csapat)

Másik: Nem örülnék ha valami márkanevet viselne a szentélyünk, de eszméletlen össze az az évi 80 millió... :kivagyhe:

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. január 16., csütörtök 16:05

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. január 16., csütörtök 16:02

Nem rossz, de én Agüeronak nem örülnék kifejezetten, pedig csípem valamilyen szinten. De benne nem látom azt, amit most Suarezben. Aztán mondjuk csak azért megvenni őt, mert Suarezt nem tudjuk, butaságnak tartanám.
Amikor angliába igazolt,egy sarabig kereste a formáját,azt kell mondjam Manchini alatt messze nem hozta ami benne van.De Pelle alatt belelendülni látszik ismét,a sérülése előtt jó formában volt.Nekem mindegy lenne melyik a kettő közül,vagy három közül ha Falcaot is ide veszem,mondjuk Suarezt írtam már több mint egy évvel ezelőtt is,akkor a legtöbben fel voltak háborodva hogy nem kell ide az az állat...na mindegy,ha csatárkérdés akkor nálam ez a három...Bár ha Postigat elengédné a valencia.. :hmmm: :lol:

Coca Cola??Mèg nem kóstoltam de ha már 80 milla...:D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: