Mire gondolsz pontosan?Géci írta:Ilyenkor mi van??
OFF
Re: OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Srácok! Érdekes téma jön, és aki tud valami ötletet akkor help! Az asszony legjobb barátnője egy éve kint van Londonban. Három, ismétlem három hónapja összejött kint egy nyomorék dígóval (mexikói), de akkora rakás szerencsétlenséggel, hogy nagyon (csajhoz képest nagyon alsó kategória) akinek márciusban lejár a vízuma... A csaj volt itthon karácsony előtt, de már akkor is volt valami vele látszólag, erre most hívják párom, hogy a csaj mindenkit letíltott fb-ről, és nem lehet elérni plussz írt egy üzit, hogy kövi héten hozzá megy a gyerekhez. Jelzem 36 éves és már volt egy házassága... Ilyenkor mi van??
Előre is köszi!
Előre is köszi!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Minden nap van asszony, Victor ügyéről jutott eszembe, tegyen ő is így, ha nem tudja megoldani.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nem szoktam olyanokat nézni, amit "nem szabadna" , titkos csajügyek sincsenek, nem ez a gebasz, csak félek, nehogy azt higgye, hogy kutatok utána, vagy nem bízom benne. de elmondom neki, mi a szituáció (már eszembe jutott, nála automatán be vagyok jelentkezve) és akkor nincs para, legközelebb kivesszük az automata bejelentkezést és akkor kész.
köszönöm a válaszokat mindenkinek, nem tapasztaltam még ilyet, azért ijedtem meg.
köszönöm a válaszokat mindenkinek, nem tapasztaltam még ilyet, azért ijedtem meg.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
akkor most vannak bizonyos oldalak, amiket ne nagyon nézz, vagy törölj mindent, amit lehet utána.
Szerintem igen! De valahol ki lehet kapcsolni. passz hogy hol, de a google valamelyik súgójában tuti le van írva.Victor írta:fontos!
miért mutatja az ÉN gépem a barátnőm laptopján lévő könyvjelzőket? miért az ő előzményei vannak nálam, és ha megnézek valamit, miért kerül hozzá az, amit én néztem és miért kerül hozzám az, amit ő nézett? ha megnézem az előzményeket, a barátnőm gépének a neve van ott... pedig neki külön laptopja van, nekem külön asztaligépem. lehet azért, mert belépett itt a gmailével?
Amúgy ez mekkora szopóálarc már. Bocs.
Vagy a nőügyeid után kutat.Victor írta:fontos!
miért mutatja az ÉN gépem a barátnőm laptopján lévő könyvjelzőket? miért az ő előzményei vannak nálam, és ha megnézek valamit, miért kerül hozzá az, amit én néztem és miért kerül hozzám az, amit ő nézett? ha megnézem az előzményeket, a barátnőm gépének a neve van ott... pedig neki külön laptopja van, nekem külön asztaligépem. lehet azért, mert belépett itt a gmailével?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem az ő gmail címével vagytok bejelentkezve a chrome-ban mind2 gépen.Victor írta:fontos!
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
fontos!
na a Csillag-nak írt üzenetem úgy látszik célba ért NSO-nál:
nem bírják a negatív kritikát úgy látszik
Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert hozzászólás szabályainak megsértése
nem bírják a negatív kritikát úgy látszik
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
ennel mar csak az lenne egyszerubb hogy hol jatszikRealista24 írta:Mi a mezszáma Cének?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
sajnos itt járunk ... ennél komolyabb kérdést aligha lehetne feltenni egy országos lefedettságű rádióadón.
ha nem számít reklámnak anno karácsonyi játéka volt a korona mögött blognak ahol egész decemberben jöttek naponta a kérdések és azok kajak izgalmasak voltak ahol az embernek még alaposan utána is kellett olvasnia ha megakarta tudni a választ.nem is maradtunk sokan a legvégére.
ha nem számít reklámnak anno karácsonyi játéka volt a korona mögött blognak ahol egész decemberben jöttek naponta a kérdések és azok kajak izgalmasak voltak ahol az embernek még alaposan utána is kellett olvasnia ha megakarta tudni a választ.nem is maradtunk sokan a legvégére.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Á küldtem 5 sms-t és amikor felvette a srác összetört a szívem.. Az egész nehéztüzérség aláírta R9,Zizu,Cé.Bár a srác is megérdemelte, nagyon örült neki.Ha jelen van a fórumon írhatna.Realista24 írta:Mi a mezszáma Cének?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi a mezszáma Cének?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema