Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Még tegnap meghallgattam Jalen Rose podcastjét, amiben szó volt Joel Anthony Bostonba cseréléséről, és hogy ezzel a Miami jelentősen spórolt. Jalen megjegyezte, hogy ez nem véletlen, kellett a Heatnek a spórolás, ugyanis szerinte még a deadline előtt cserélni fog a Heat egy guardért. Erre nyílván a riporter felkapta a fejét, és mondta is Rosenak, hogy biztos ott van egy név a fejében, mondja meg. Jalen azt válaszolta, hogy ez nem biztos, még egy cserének történnie kell, és ha az bejön, akkor felfedi a személyt, akire gondolt.(persze lehet, hogy csak a riporternek) Azt azért fontos megemlíteni, hogy a Harden trade-et is megjósolta, be is jött.
Erre most látom ezt a cserét
Izgalomba jöttem, mert bár ennek a cserének semmi köze szvsz a lehetséges Heat akcióhoz, viszont nagyon reménykedem. Bár szerintem a Brooklynnál még lesz valami mozgás, mivel 2 játékos lépett le, felszabadult egy hely.
Ja azt meg kifelejtettem, hogy Jalen szerint Oden pályára lépése nem volt véletlen, mivel ha létrejön az a lehetséges játékosmozgás, akkor ő is részese lesz ennek, és elég jól levezette ezt is: Oden 2009 óta nem lépett pályára. Mennyi lehet annak a valószínűsége, hogy azt a Hibbertet fogja megállítani ezek után, aki rendszeresen dominálja a Heatet festékben? Minimális. Azok utána meg pláne érdekes a feltételezés, hogy jelenleg amit a Miami játszik, az tökéletes. Semelyik csapat sem képes úgy a small-ballra, mint ők, és hát azért az elég kemény lenne, hogy azon a szisztémán változtatnak egy konferenciadöntőben, amivel egymás után kétszer bajnokságot nyertek.
Persze ezek csak spekulációk, elég valószínű, hogy nem fog semmi se történni, de én azért reménykedem valami botrányban, amitől felpezsdül a liga.
Gala, rég írtál már ide.
Btw akit érdekelnek az ilyen témák, azoknak ajánlom a Grantland csatornáját.
Erre most látom ezt a cserét
Izgalomba jöttem, mert bár ennek a cserének semmi köze szvsz a lehetséges Heat akcióhoz, viszont nagyon reménykedem. Bár szerintem a Brooklynnál még lesz valami mozgás, mivel 2 játékos lépett le, felszabadult egy hely.
Ja azt meg kifelejtettem, hogy Jalen szerint Oden pályára lépése nem volt véletlen, mivel ha létrejön az a lehetséges játékosmozgás, akkor ő is részese lesz ennek, és elég jól levezette ezt is: Oden 2009 óta nem lépett pályára. Mennyi lehet annak a valószínűsége, hogy azt a Hibbertet fogja megállítani ezek után, aki rendszeresen dominálja a Heatet festékben? Minimális. Azok utána meg pláne érdekes a feltételezés, hogy jelenleg amit a Miami játszik, az tökéletes. Semelyik csapat sem képes úgy a small-ballra, mint ők, és hát azért az elég kemény lenne, hogy azon a szisztémán változtatnak egy konferenciadöntőben, amivel egymás után kétszer bajnokságot nyertek.
Persze ezek csak spekulációk, elég valószínű, hogy nem fog semmi se történni, de én azért reménykedem valami botrányban, amitől felpezsdül a liga.
Gala, rég írtál már ide.
Btw akit érdekelnek az ilyen témák, azoknak ajánlom a Grantland csatornáját.
De, az lenne a legjobb, ha ligautolsó lenne a csapat, ezért nem jött jól a mai győzelem Bostonban. A Miamit meg pusztán nem motiválja az alapszakasz.Remy írta:Lakers sajnálom, hogy ezt kell mondani, de örülök, hogy nem nyernek... lehet majd építkezni. Bár azért ligautolsónak nem kéne lenni
Miami rossz szériája mitől van? Nem sűrűn kapnak ki 3x egymás után.
Na, ezt passzolom.realistahuni írta:Ma éjjel behúzza a Portland vajon?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ma éjjel behúzza a Portland vajon?
- JustoVillar
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Justo Villar, Bueno
- Kedvenc csapatod: Haladás, Packers, Celtics, Saxo-Tinkoff
Miaminak szerintem már teljesen mindegy. Pályaelőny ugyis a Pacersnél lesz. A többi csapat meg nem veszélyes rájuk.
Közben egy érdekes csere. Crawford és Brooks a GSW-ben. Douglas a Heatben. Eddig érthető. Bostoni részről szerintem nem valami jó csere. Kaptak egy használhatatlan játékost. Meg valószinűleg három második körös picket. Mert ez az első körös cetli csak akkor válik érvényessé, ha a 6ers idén, vagy jövőre PO-helyre odaér ha nem akkor két második körössé válik.. A 6ers PO-ba jutása meg sajnos nem túl esélyes(bár ezen a keleten minden megtörténhet ) meg egy 15ös első kör közepe körüli cetli is kb annyit ér mint idén egy második kör.
Közben egy érdekes csere. Crawford és Brooks a GSW-ben. Douglas a Heatben. Eddig érthető. Bostoni részről szerintem nem valami jó csere. Kaptak egy használhatatlan játékost. Meg valószinűleg három második körös picket. Mert ez az első körös cetli csak akkor válik érvényessé, ha a 6ers idén, vagy jövőre PO-helyre odaér ha nem akkor két második körössé válik.. A 6ers PO-ba jutása meg sajnos nem túl esélyes(bár ezen a keleten minden megtörténhet ) meg egy 15ös első kör közepe körüli cetli is kb annyit ér mint idén egy második kör.
Köszönöm Istenem, hogy nem vagyok fradista.
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
Egy élet, egy szerelem, egy vallás Haladás
Öpike
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lakers sajnálom, hogy ezt kell mondani, de örülök, hogy nem nyernek... lehet majd építkezni. Bár azért ligautolsónak nem kéne lenni
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Szépen elbeszélgetek magammal, de sebaj. Idén csomó játékost megkedveltem egyik. A legnagyobb meglepetés az Boogie Cousins, már most szerintem a liga 3-4. legjobb centere és 23 éves. A phoenix-i bandwagonra is felpattantam, nagyon szimpatikus az a társaság. Kemény, hogy egy d-ligás prospectből (Green) milyen hasznos játékos lett. Bledsoenak meg kivették a meniszkuszát, műtés helyett, így sokkal hamarabb tér vissza, remélem meglesz nekik a PO.
Lakers meg már bottom 6, nagyon tetszik ez az irány, még a végén becsalják a csapatnak az 1/1-et.
Lakers meg már bottom 6, nagyon tetszik ez az irány, még a végén becsalják a csapatnak az 1/1-et.
Gasol is elvileg megsérült, jelenleg 8 bevethető játékosa van a Lakersnek. Remélem Pau kiül pár meccset, aztán akkor lejjebb esik a csapat. :Đ
Beszarás, hogy mekkora meccs lett ebből.
Johnsonnak elgurult a gyógyszere, első negyedben 22-t gurított a Heatnek.
Félidőben 26-nál tart 11/13 mezőnyből, 4/5 tripla.
Félidőben 26-nál tart 11/13 mezőnyből, 4/5 tripla.
Miami 3.2 milliót tud ajánlani aClippers meg 1.9-et. Vagy fordítva.
Bostonnál meg fogják oldani, hogy bottom 5 csapat legyenek, ebben biztos vagyok.
Bostonnál meg fogják oldani, hogy bottom 5 csapat legyenek, ebben biztos vagyok.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Miaminal hogy ferne bele a sapkaba? Azaz beleferne-e?
Amugy a Bostont hatrebb vartak elozetesen,nem? (en igen) Nem az volt a cel hogy valakire ratankolnak? Vagy en vagyok eltevedve szokas szerint.
Amugy a Bostont hatrebb vartak elozetesen,nem? (en igen) Nem az volt a cel hogy valakire ratankolnak? Vagy en vagyok eltevedve szokas szerint.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Azért lehetséges, hogy kihagyják, mert még csak újoncok az egyetemen és ezért esetleg maradnak még egy évet. Wigginsről olvastam, hogy neki lenne a legérdemesebb, mert pl a post-up játékában is sok a potenciál, de érdemes lenne ezt előbb az NCAA-ben gyakorolni, mint mondjuk Lebron ellen. Ahogy pl Exum is lehet előbb egyetemre jelentkezik(ő most Ausztráliában pattogtat)
Hogy ki lesz az utolsó kettő azt passzolom, talán a Milwaukee és a Utah, bár nagyon remélem, hogy valahogy a Lakers is odakerül.
Bynumnál pedig a Clippers-Miami duót emlegetik, mint lehetséges kérők.
Hogy ki lesz az utolsó kettő azt passzolom, talán a Milwaukee és a Utah, bár nagyon remélem, hogy valahogy a Lakers is odakerül.
Bynumnál pedig a Clippers-Miami duót emlegetik, mint lehetséges kérők.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koszi hogy leirtad. Akkor Bynum most csapat nelkul van? (azt irtad kivagta a Bulls ugye)
Chicagonak amugy nehez lesz tankolni ahogy mondod.(vagyis inkabb mar lehet hogy keso,nem?)
Lakers viszont jol csinalja.
Varhatoan szerinted ki lesz a 2 utolso a ligaban akinek a legnagyobb eselye lesz az 1/1-re?
Wiggins meg Parker hogyhogy kihagyna a draftot? (bar en csak elobbit ismerem valamennyire)
Chicagonak amugy nehez lesz tankolni ahogy mondod.(vagyis inkabb mar lehet hogy keso,nem?)
Lakers viszont jol csinalja.
Varhatoan szerinted ki lesz a 2 utolso a ligaban akinek a legnagyobb eselye lesz az 1/1-re?
Wiggins meg Parker hogyhogy kihagyna a draftot? (bar en csak elobbit ismerem valamennyire)
Első kör vége, második kör eleje.Tharpe szerintem nem lesz draftolva, vagy max a második kör végén. Nincs benne akkora potenciál hogy az ellensúlyozni tudja a méretbeli problémáit. Persze aztán lehet szépen mellélövök.MyStiQ írta:Én azt az egész Kansast draftolnám.
Egyébként mit írnak arról a csapatról? Wiggins meg Embiid nyilván draftolva lesz, de mi a helyzet a többiekkel? Nekem Tharpe, Selden meg Black is szimpi, remélem belőlük is lesz valaki.
Megpróbálom röviden. Bynum hisztizett Clevelandben és mivel úgy volt hogy a 6 milliós fizetése január 7-én 12 millióssá válik, ezért 2 lehetőség volt:vagy kivágják vagy cserélik. Értelemszerűen cserélni akarta a Cavs gm-e, még pedig egy rutinos, all-star játékosra, aki segíthet a fiataloknak, hogy PO-ba jussanak. Gasolért túl sokat kért a Lakers, ezért jött a képbe Deng. A Chicago nem volt hajalndó megfizetni az igényeit(bár Deng ma azt monda, hogy szó sem volt tárgyalásról, csak elé toltak egy 3 év 30 milliós szerződést, take it or leave it), Rose sérült, érdemes idén tankolni az erős draft miatt, ezért cserélték a csapat második legjobb játékosát. A csere pillanatában már vágták is ki Bynumot, ezzel cca 20 milliót spóroltak, emellett a csapat is romlott, így kezdhetnek tankolni.(ami ezen a keleten még így is nehéz lesz ) Ja meg kapott még a Bulls egy jövőbeli első köröst és két második körös draft cetlit. Az első körös a Kingstől van, és az idei drafton top 12 protected(tehát sanszosan nem kapják meg) így akkor jövőre top 10 protected lesz utána meg már passzolom hogy van.Marci77 írta:Deng-Cavs? En lemaradtam megint valamirol. Kiert,miert ment oda?
4 eve csak? Akkor ez is mehet a meseszeru tortenetek koze. Van valami rola valahol esetleg?
Embiidről itt egy jó cikk, igaz elég hosszú
Btw, Wiggins nálam jelenleg 1/3-as. Persze még sok minden történhet a draftig, elképzelhető, hogy Parker és Wiggins is kihagyja. A Lakers szempontjából nézve érdekes lesz. Mondjuk ha mindenki jelentkezik a nagy tehetségek közül és D'Antoni marad a HC, akkor sajnos Embiid nem passzolna a rendszerébe. Akkor a Parker, Wiggins, Exum, Smart négyes közül kell választani, és feltehetőleg 1/5-nél csak az utóbbi kettő lesz bent.
- Marci77
Deng-Cavs? En lemaradtam megint valamirol. Kiert,miert ment oda?
4 eve csak? Akkor ez is mehet a meseszeru tortenetek koze. Van valami rola valahol esetleg?
Én azt az egész Kansast draftolnám.
Egyébként mit írnak arról a csapatról? Wiggins meg Embiid nyilván draftolva lesz, de mi a helyzet a többiekkel? Nekem Tharpe, Selden meg Black is szimpi, remélem belőlük is lesz valaki.
Lakers utolsó 10 meccse: 1-9 És én imádom ezt, a Knicks és a Nets is feljövőben, a Cavs is remélem Denggel megindul. Nem lehetetlen az a top5 draft pick. Csak sajnos Embiidet egyre feljebb sorolják, nem kizárt, hogy 1/1-es lesz. Ja és a srác nem egészen 4 éve kosarazik csak.
Aki tud angolul olvassa el, Giannis Antetokounmpo kis összefoglalója az eddigi NBA élményeiről.
Háttérinfo: a srác májusban még a görög másodosztályban pattogtatott, most pedig az nba-ben. Nagyon megkedveltem a játékát, hatalmas potenciál van benne.
Háttérinfo: a srác májusban még a görög másodosztályban pattogtatott, most pedig az nba-ben. Nagyon megkedveltem a játékát, hatalmas potenciál van benne.
- Marci77
Most néztem a tabellát. Elég durva,hogy amivel a Lakers hátulró harmadik keleten,azzal nyugaton playoff helyen lennének
Azért jobb lenne ha ez kiegyenlítettebb lenne. Ìgy (mondjuk ha erősebb lenne valamivel a többi,akkor is) Indiana-Miami lesz a döntőért. Csak az a kérdés,hogy ki kezd otthon.
Azért jobb lenne ha ez kiegyenlítettebb lenne. Ìgy (mondjuk ha erősebb lenne valamivel a többi,akkor is) Indiana-Miami lesz a döntőért. Csak az a kérdés,hogy ki kezd otthon.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
'zeg azt hittem összetöröm a gépemet. Poénból 300ft-t tettem a Knicksre (6.5 szorzó).
De amúgy azt minek dobta el? Kicsit ellentmond a logikának.
De amúgy azt minek dobta el? Kicsit ellentmond a logikának.