Gondolom ez még jobb lennez ABC-t jobban szeretem. (pato )
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az ABC-t jobban szeretem. (pato )peti_madrid írta:De ha Benzema elmegy, akkor muszáj lesz elhozni Balotellit, hogy maradhasson a BBChehe írta:egyetlen emberrel mindent viszünk jövőre, ha ugyanez maradna a keret:
xabi-gündögan-modric kp, előttük a bbc és meg is van.
benzema helyett lehet hozni suarezt, oké, de akkor ramos eladásából szereznék rá pénzt, mert az emberünk hatalmas vicc.
quitting fifa 14
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
De ha Benzema elmegy, akkor muszáj lesz elhozni Balotellit, hogy maradhasson a BBChehe írta:egyetlen emberrel mindent viszünk jövőre, ha ugyanez maradna a keret:
benzema helyett lehet hozni suarezt, oké, de akkor ramos eladásából szereznék rá pénzt, mert az emberünk hatalmas vicc.
quitting fifa 14
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Vagy hozni vidalt,és valakit bevonni+pénz. Akkor azért ütnénk eléggé.
Khedira el kb 20 at megér valaki állatnak+ 30 és jöhet a chilei.
Vagy Dm el kb 25 ért,annyit biztos adnak érte+25 és jöhet vidal.
Khedira el kb 20 at megér valaki állatnak+ 30 és jöhet a chilei.
Vagy Dm el kb 25 ért,annyit biztos adnak érte+25 és jöhet vidal.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- h3x0r
Par hete ujitotta meg a szerzodeset es tobb helyen is egy 70 millio fontos kivasarlasi arrol irtak.R.M.C.F írta:Suarez egy vagyon,ő nagyon jó,mert kombinativban is ott van,de úgy felment az ára mint tavaly balenek,de 70 biztos.
- hehe
egyetlen emberrel mindent viszünk jövőre, ha ugyanez maradna a keret:
quitting fifa 14
quitting fifa 14
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Két igazolás szükségszerű ugye, egy jobb belső kp-ás és egy cenyó. Azért kiadni megint 70+55 millát nem kéne,valami más megoldás kell.
Jesé be fog válni úgy néz ki,reméljük nem törik meg a fejlődése,iscoval nem tudom mi van,fura ez,annyira kevés lehetőségek kap,hogy ez fura....kedden biztos játszik,de az "csak" egy kupa meccs.
A formulánk megváltozott az elmúlt hetekben,és ahol dm nyomul,ott lehetne isco is....nem értem.
Carvajal egyre jobb,az rendben lehet,ha nem esik össze mint a tejszinhab.
Varane kérdéses.
Illarra nekem tetszik,de nem tudom még mindig meglátni azt az erőt,amit alonsoban,de majd az idő bebizonyitja hogy nincsen igazam és be fog jól válni.
Modric szuper,bár a fórum 98%-a nem akarta hogy jöjjön(persze nem is látták játszani).
Khedira..... hát,én nem kezdetném.Oda kellene egy komoly arc.
Pepe-ramos okés.
bale,nem okés.
ronaldo király.
benzema, sajnos össze van esve,ennél sokkal többet kell annak mutatni aki cenyóba nyomulni akar.
Alonso még mindig tudja hozni magát.
Hogy kit hoznék? drágák lennének,gündogan ha egészséges jó lehet,és nem is drága. Suarez egy vagyon,ő nagyon jó,mert kombinativban is ott van,de úgy felment az ára mint tavaly balenek,de 70 biztos.
Aguero? Visszavont....az kell? a két szélső támadna befelé és egy visszavont cenyó kell? Akkor ő tuti.De nem olcsó,mert 50-et elkérnének érte.
Pogba? 55 milla? sok érte....meg ugye eléggé arc a csóka,nem tudom mi lenne itt vele.
Vidal? Jó ám....de ó sem olcsó,40 alatt biztos nem adják,de inkább 50.
Valahogy kellene oda egy olcsó de nagyon jó fiatal,vagy bosmanos idősebb aki olcsóbb. Akár még egy RVP is,ha a szerződése nem annyira hosszú még?
Jesé be fog válni úgy néz ki,reméljük nem törik meg a fejlődése,iscoval nem tudom mi van,fura ez,annyira kevés lehetőségek kap,hogy ez fura....kedden biztos játszik,de az "csak" egy kupa meccs.
A formulánk megváltozott az elmúlt hetekben,és ahol dm nyomul,ott lehetne isco is....nem értem.
Carvajal egyre jobb,az rendben lehet,ha nem esik össze mint a tejszinhab.
Varane kérdéses.
Illarra nekem tetszik,de nem tudom még mindig meglátni azt az erőt,amit alonsoban,de majd az idő bebizonyitja hogy nincsen igazam és be fog jól válni.
Modric szuper,bár a fórum 98%-a nem akarta hogy jöjjön(persze nem is látták játszani).
Khedira..... hát,én nem kezdetném.Oda kellene egy komoly arc.
Pepe-ramos okés.
bale,nem okés.
ronaldo király.
benzema, sajnos össze van esve,ennél sokkal többet kell annak mutatni aki cenyóba nyomulni akar.
Alonso még mindig tudja hozni magát.
Hogy kit hoznék? drágák lennének,gündogan ha egészséges jó lehet,és nem is drága. Suarez egy vagyon,ő nagyon jó,mert kombinativban is ott van,de úgy felment az ára mint tavaly balenek,de 70 biztos.
Aguero? Visszavont....az kell? a két szélső támadna befelé és egy visszavont cenyó kell? Akkor ő tuti.De nem olcsó,mert 50-et elkérnének érte.
Pogba? 55 milla? sok érte....meg ugye eléggé arc a csóka,nem tudom mi lenne itt vele.
Vidal? Jó ám....de ó sem olcsó,40 alatt biztos nem adják,de inkább 50.
Valahogy kellene oda egy olcsó de nagyon jó fiatal,vagy bosmanos idősebb aki olcsóbb. Akár még egy RVP is,ha a szerződése nem annyira hosszú még?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én Özillel az voltam. Ő legalább az ilyen 2 v 1, 4 v 2, 3 v 2 helyzeteknél csukott szemmel is jól passzolt. És írtam, felőlem alibizhet bárki, csak ne azt kelljen látni, hogy ember mögé passzol, vagy átíveli a nézőknek a labdát minden alkalommal.morientes írta:Jól van már....hát rúgott egy gólt...Tegyenek be bárkit, tényleg bárkit a Castillaból, vagy az u17-es utánpótlásból oda balra, csak ezt az idiótát ne kelljen látni, egyszerűen nem bírom nézni. Tényleg mindegy ki van ott, felőlem alibizhet Khedira is egész meccsen a sérült lábával, csak ne menjen el minden támadás Di Marian...
Ha Özilnek eltudtátok nézni,hogy megágyazott magának a kezdőkörben egy gólpassz után,akkor vele is legyetek már elnézőek...
Amúgy ez nem vicces...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Benzemát semmiképp sem adnám el...1 csatár kell csak, semmi több, 1 ember Khedira helyére, akit egyből el is adnák...és egy bal hátvéd aki padra elég, de akár középen is bevethető...elmenne még DM és Coentrao
és akkor lenne egy:
Iker/Lopez - Carvajal/Arbeloa, Pepe/Varane, Ramos/Nacho, Marcelo/... - Alonso/Illarra, .../Casemiro, Modric/Isco - Bale/Jesé és CR/Jesé - .../Benzema
így képzelem el a jövő évet
és akkor lenne egy:
Iker/Lopez - Carvajal/Arbeloa, Pepe/Varane, Ramos/Nacho, Marcelo/... - Alonso/Illarra, .../Casemiro, Modric/Isco - Bale/Jesé és CR/Jesé - .../Benzema
így képzelem el a jövő évet
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
2 igazolásra mindenképpen szükség van, valamint az elmenők pótlására nyáron
én őket hoznám : Pogba/Gündogan
Suarez/Agüero/XY
valamint 3 kiegészítő ember, 1 csere csatár, 1 csere balhátvéd, 1 fiatal támadó aki több helyen is tud szerepelni
Eladnám: Morata, Coentrao, Khedira, Benzema, Di Maria
Nekem ez lenne az amit látni szeretnék jövőre:
-----------Lopez
Carvajal Varane Ramos Marcelo
--------Modric Gündogan
------------ Isco
Bale/Jese--------------- Ronaldo
------------ Agüero
Szerintem Agüerora és Suarezre nincs sok esély, de egy Benzemánál életképesebb csatárra mindenképpen szükség van.
én őket hoznám : Pogba/Gündogan
Suarez/Agüero/XY
valamint 3 kiegészítő ember, 1 csere csatár, 1 csere balhátvéd, 1 fiatal támadó aki több helyen is tud szerepelni
Eladnám: Morata, Coentrao, Khedira, Benzema, Di Maria
Nekem ez lenne az amit látni szeretnék jövőre:
-----------Lopez
Carvajal Varane Ramos Marcelo
--------Modric Gündogan
------------ Isco
Bale/Jese--------------- Ronaldo
------------ Agüero
Szerintem Agüerora és Suarezre nincs sok esély, de egy Benzemánál életképesebb csatárra mindenképpen szükség van.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A gond az, hogy mind Ronaldo, mind Jesé inkább a szélről indulva szeret játszani, mert Nekik kell a terület. Belül csak őrlődnek, és meghal a játékuk. Ha szélen játszanak, akkor jobban szét tudjuk húzni az ellenfelet, és több hely jut Nekik is. Tehát középen nem érdemes Őket erőltetni szerintem.wZoLee7 írta:... nem lenne gond egy 4-4-1-1 el sem ha CR tudna középen játszani, vagy hajlandó lenne védekezni, ...
persze lehet hogy hülyeség, és soha nem lesz igazán kipróbálva mert Carlo ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez
A 4-4-2-vel Ronaldoval a szélen meg az a baj, hogy többet kell védekeznie, és mélyebben visszazárnia mint a 4-3-3-ban. Utóbbiban is igen gyakran előfordul, hogy a mindennek lehordott francia támadónk gürizik helyette, és zár ki Ronaldo helyett a szélen. Ha már itt nem hajlandó sokszor védekezni, akkor a 4-4-2-ben pláne nem fog.
És nem hülyeség, amit írtál, csak nem mindenki gürizik úgy, illetve érzi jól magát azon a poszton, hogy ez működjön (szerintem!). Ancelotti nem csak azért nem változtat, mert ragaszkodik a saját ötletéhez, hanem azért mert itt érzik a játékosok jól magukat. Ebben a szisztémában is mozgásban.
- Így tud érvényesülni Alonso és Modric (amint lesz egy jobb Khediránk és nem di María vagy Isco tölti be a horvát szerepét, és Modrc játszik Khedirát),
- Bale és Ronaldo is így jobban ficánkol (bár a walesi még nem teszi),
- Benzema pedig kiválóan illik abba a "fél hamis kilences" szerepkörbe,
- arról nem is beszélve, hogy a támadó szellemű Carvajal és Marcelo mögé is van, aki visszazárjon.
Hawer írta:Ne adj Isten jövőre egy ilyen: ...
Szerintem sem fog egyszerre jönni Pogba és Gündogan. És valószínű, hogy Alonsoval és Illarrával tervezünk a középpályás hármas közepén, valahogy így:hehe írta:nem hiszem, hogy azért vettünk egy 70 milláért két fiatal spanyolt, hogy most kicseréljük őket.Hawer írta:...
másrészt egyszerre pogba és gündögan nem fognak jönni. utóbbi lesz a befutó alonso helyére.
kapus
4 védő
ÚJ_Khedira/és cseréje - Alonso/Illarramendi - Modric/Isco
3 támadó
De szerintem Alonsoval nem azért hosszabbítottunk, hogy Gündogant a helyére vegyük meg. Mi Khedira helyett keresünk valakit.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Khedirát akkor is el kell takarítani valahogy a kezdő 11 közeléből.hehe írta:nem hiszem, hogy azért vettünk egy 70 milláért két fiatal spanyolt, hogy most kicseréljük őket.
másrészt egyszerre pogba és gündögan nem fognak jönni. utóbbi lesz a befutó alonso helyére.
Az hogy a Modric-Gündogan páros képes erre azt nem tudom. nagyon remélem
Bár tényleg nem lenne rossz így a felállás. Lenne labdabírtoklás az biztos.
---------------Kapus
Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo
-----Modrić-----------Gündoğan
---------------Isco
Bale----------------------------CR
--------------Benzema
- hehe
nem hiszem, hogy azért vettünk egy 70 milláért két fiatal spanyolt, hogy most kicseréljük őket.Hawer írta:Ne adj Isten jövőre egy ilyen:
---------------Kapus
---------------Pogba
----Modric-----------Gündogan
Bale-----------------------------CR
--------------Benzema
---------------Kapus
------Pogba------Gündogan/Modric
Bale-----------Isco-----------CR
------------Benzema
Pad: Jesús ,Pepe,Nacho,Arbeola, Casado*, Alonso, Khedira, Maris, Jesé, Cserecsatár ( nem hinném hogy Morata az alkalmas, de az is lehet hogy Benz kerül ide )
Sokat költeni se kéne és összeállna a FIFA14 Dream Real Madridom.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Ne adj Isten jövőre egy ilyen:
---------------Kapus
---------------Pogba
--------------Benzema
---------------Kapus
------------Benzema
Pad: Jesús ,Pepe,Nacho,Arbeola, Casado*, Alonso, Khedira, Maris, Jesé, Cserecsatár ( nem hinném hogy Morata az alkalmas, de az is lehet hogy Benz kerül ide )
---------------Kapus
---------------Pogba
--------------Benzema
---------------Kapus
------------Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Jól van már....hát rúgott egy gólt...Tegyenek be bárkit, tényleg bárkit a Castillaból, vagy az u17-es utánpótlásból oda balra, csak ezt az idiótát ne kelljen látni, egyszerűen nem bírom nézni. Tényleg mindegy ki van ott, felőlem alibizhet Khedira is egész meccsen a sérült lábával, csak ne menjen el minden támadás Di Marian...
Ha Özilnek eltudtátok nézni,hogy megágyazott magának a kezdőkörben egy gólpassz után,akkor vele is legyetek már elnézőek...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
A baloson azért rossz, mert az nagyon jó a lábára és onnan minden szögből meg 30-40m ről lövi rá a labdát... Magyarán amikor baloson van nagy átlagban barimo önző. Jobboson legalább csak rabonázgatCsabi írta:dm egy helyen jó. vonalszélsőnek. ott is inkább bal oldalon. ő máshol nem játszhat, legfőképpen középen nem mert ott ha nem tudod jobb lábbal tenni azonnal meghalt a gyors támadás.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a 4-3-3 lesz nyomatva, jövőre egy kp-s érkezésével ez remek lesz, nem lenne gond egy 4-4-1-1 el sem ha CR tudna középen játszani, vagy hajlandó lenne védekezni, mert akkor egy
--------------------Lopez-----------------
Carvajal----Pepe----Ramos----Marcelo
----------Modric-----------Alonso--------
Bale------------------------------------CR
-------------------Jesé--------------------
-----------------Benzema-----------------
vagy
Bale-----------------------------Jesé/DM
---------------------CR--------------------
Ha a bal szélső sokkal többet vállalna a védekezésből mint most a 4-3-3-ban, akkor a csatár mögött Isco is jobb lenne szerintem...persze lehet hogy hülyeség, és soha nem lesz igazán kipróbálva mert Carlo ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez
Bale------------------------------------CR
-------------------Jesé--------------------
vagy
Bale-----------------------------Jesé/DM
---------------------CR--------------------
Ha a bal szélső sokkal többet vállalna a védekezésből mint most a 4-3-3-ban, akkor a csatár mögött Isco is jobb lenne szerintem...persze lehet hogy hülyeség, és soha nem lesz igazán kipróbálva mert Carlo ragaszkodik az eredeti elképzeléséhez
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
dm egy helyen jó. vonalszélsőnek. ott is inkább bal oldalon. ő máshol nem játszhat, legfőképpen középen nem mert ott ha nem tudod jobb lábbal tenni azonnal meghalt a gyors támadás.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Tegyenek be bárkit, tényleg bárkit a Castillaból, vagy az u17-es utánpótlásból oda balra, csak ezt az idiótát ne kelljen látni, egyszerűen nem bírom nézni. Tényleg mindegy ki van ott, felőlem alibizhet Khedira is egész meccsen a sérült lábával, csak ne menjen el minden támadás Di Marian...Remy írta:MARCA szerint:
Modric-----------Alonso--------Di Maria
Bale------------Benzema--------------CR
Tehát Di Maria
Amúgy ez megint egy hülye felállás lenne. Bale, DM, CR? Túl sok, megint összevisszaság lesz, és hiába áll az utolsó helyen a Betis, nagyon menni fognak. Öngyilkos taktika szerintem, HA tényleg így lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem meg mivel legutóbb Isco csere volt, sőt ha jól rémlik be sem állt. Igy szerintem Isco kezd ma